Filler Oldenzaal

Vergelijk alle filler klinieken in de omgeving van Oldenzaal. Vind een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak!

Oldenzaal

Kengetallen binnen 15 km van Oldenzaal:

Aantal afspraken in Oldenzaal in de afgelopen periode
788
Gemiddelde prijs per ml Filler in Oldenzaal
€ 363,07
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Oldenzaal
51
Vind een kliniek in de buurt van Oldenzaal

De gemiddelde prijs in Oldenzaal voor behandeling met één ML filler is € 363,07. Een behandeling met één ML filler in Oldenzaal  is gemiddeld 2% duurder dan het landelijk gemiddelde (€ 355,66).

Top 5 populaire fillerbehandelingen in Nederland

In de omgeving van Oldenzaal zijn fillers populair. Top 5 van fillerbehandelingen:

Traangoot fillers
Lippen opvullen
Kaaklijn fillers
Neuscorrectie met fillers
Kin fillers

Vergelijk cosmetische klinieken in Oldenzaal

Vergelijk de filler prijzen in de buurt van Oldenzaal. Vul je locatie in en maak direct een afspraak:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Lip fillers Oldenzaal

In de omgeving van Oldenzaal kun je bij alle injectables klinieken ook terecht voor een lipfiller behandeling. Een lipfiller geeft gemiddeld 6-9 maanden resultaat. Vergelijk alle artsen op Injectablesbooking.nl.

Let op! Een geslaagde behandeling begint bij een geschikte arts. 

Beste filler klinieken in Oldenzaal

Onderstaande klinieken in de buurt van Oldenzaal worden momenteel aanbevolen.
Advertentie:

Gesponsord
Kliniek88 Enschede
K88-3
Wordt nu
bekeken
Kliniek88 Enschede
Enschede, Haaksbergerstraat 103
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 249,00
Profiel bekijken
Transparante en lage prijzen met de hoogste kwaliteit
Afspraak maken
Onlangs 20x geboekt
Belotero logoRadiesse logo

Geboekte afspraken in de buurt van Oldenzaal

De volgende 5 filler klinieken in de buurt van Oldenzaal zijn onlangs geboekt via Injectablesbooking.

Filler kliniek Oldenzaal

Boek een filler behandeling in Oldenzaal. Op Injectablesbooking.nl vergelijk je prijzen, lees je reviews en tips voor populaire fillerklinieken in Oldenzaal. Op deze pagina vind je alle informatie over filler behandelingen, wat je kunt verwachten van een cosmetische behandeling én tips hoe je een kliniek kiest in Oldenzaal. Ook zie je op deze pagina informatie, acties & aanbiedingen van populaire klinieken bij jou in de buurt. Vergelijk alle artsen en klinieken en maak direct een afspraak bij een cosmetische kliniek in de omgeving van Oldenzaal.

8 cosmetische klinieken in de omgeving van Oldenzaal!

Dit zijn 8 van onlangs geboekte fillerklinieken in de de buurt van Oldenzaal in willekeurige volgorde:

Het overzicht van geboekte behandelingen in Oldenzaal is gebaseerd op het aantal boekingen in het afgelopen kwartaal via Injectablesbooking.nl. Klik op een filler kliniek en lees consumenten ervaringen en informatie. 

Filler ervaringen Oldenzaal

Het is verstandig om consumenten reviews over filler behandelingen te lezen. Je weet dan beter waar je aan toe bent tijdens een consult of behandeling. Tip! Kies een filler kliniek in de buurt van Oldenzaal die regelmatig positieve Google reviews heeft gekregen van klanten. Injectablesbooking heeft reviews van alle cosmetische klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van cosmetische klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Welke filler behandelingen worden vaak uitgevoerd in Oldenzaal?

Behandeling van wallen in Oldenzaal

Veel mensen laten een traangoot behandeling uitvoeren omdat zij zich storen aan donkere kringen onder hun ogen of aan de vermoeide blik. De traangoot is het geultje die vanuit de binnenste ooghoek schuin naar beneden loopt. Doordat deze bij sommige mensen is ingevallen of omdat de huid daar erg dun is, kun je er vermoeid uitzien.

Beste kliniek voor lippen opvullen

Bij alle cosmetische klinieken in de omgeving van Oldenzaal kun je terecht voor lipfillers. De ene kliniek heeft een betere reputatie dan de andere. Wil je lippen laten opvullen? Hierbij 3 tips:
3. Kies een arts die bevoegd en bekwaam is (voldoende ervaring heeft)
2. Overleg met de arts dat er een A-Merk filler wordt gebruikt.
1. Lees ervaringen van andere cliënten op Injectablesbooking.nl

Wat is Profhilo?

Profhilo is een populaire skinbooster tegen huidverslapping. Profhilo is een werkzame stof die met 5 prikjes per wang in de huid wordt gespoten. Het effect is een gezonde teint en mooie glow. Profhilo is geen filler, het activeert je huid om te stralen! Vergelijk alle klinieken voor een Profhilo behandeling in Oldenzaal.

Filler reviews Oldenzaal

Meerdere keren heb ik een behandeling (fillers) gehad bij dokter Abkhezr .Ik ben zeer tevreden over het natuurlijke resultaat. Heb gisteren ook een behandeling gehad. Hij is vreindelijk en professioneel en luistert naar individuele wensen en inbreng waardoor hij op een oppervlakkige wijze bepaalde rimpels subcutaan heeft geïnjecteerd. (en ik heb nauwelijks... Toon meer »
Meerdere keren heb ik een behandeling (fillers) gehad bij dokter Abkhezr .Ik ben zeer tevreden over het natuurlijke resultaat. Heb gisteren ook een behandeling gehad. Hij is vreindelijk en professioneel en luistert naar individuele wensen en inbreng waardoor hij op een oppervlakkige wijze bepaalde rimpels subcutaan heeft geïnjecteerd. (en ik heb nauwelijks blauwe plekken / bloeduitstortingen gekregen) Ik ben al jaren heel tevreden over de kwaliteit van de behandeling en prijsverhouding van kliniek dr Don 👍🏽. Esther Toon minder »
12 augustus 2021 11:11
Lip fillers laten zetten, heel mooi en natuurlijk resultaat!
Kateleen Steinfelder
Clinique Dokter Don Hengelo
22 november 2022 16:04
Bekijk meer Filler ervaringen in Oldenzaal

Boek je injectables behandeling in Oldenzaal

Michaela Moorman
Michaela Moorman
Oldenzaal, Wilhelminastraat 37
<1 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 475,00
Profiel bekijken
Dermatwente
3.6
Dermatwente
Oldenzaal, Dokter Poelsstraat 63B
1 km
Botox zone v.a.
€ 149,00
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Villa Vital
4.8
Villa Vital
Hengelo, Kristenbosweg 41
9 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 375,00
Profiel bekijken
Clinique Dokter Don Enschede
Clinique Dokter Don Enschede
Enschede, Hengelosestraat 725
10 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Afspraak maken
 

Veelgestelde vragen in Oldenzaal

Wat zijn de kosten van één ML filler in Oldenzaal?

De prijs van een behandeling met 1 ML filler in Oldenzaal is gemiddeld € 363,07. Één ML filler is vaak voldoende voor een eerste behandeling. Dit hangt wel af van jouw persoonlijke behoefte. De prijs per behandeling ligt bij fillerklinieken behoorlijk uit elkaar. De prijs voor 1 ML filler varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 190 en € 525 per milliliter filler. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de filler prijzen van alle klinieken in Oldenzaal.

Wat is de beste filler kliniek in Oldenzaal?

In de omgeving van Oldenzaal (straal van 15 km) zijn 51 cosmetisch artsen en filler klinieken gevestigd. Het is verstandig om te kiezen voor een filler kliniek die tientallen positieve Google reviews heeft. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Oldenzaal en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle filler klinieken in Oldenzaal op Injectablesbooking.nl.

Wie is de beste filler arts in Oldenzaal?

Kies de beste cosmetisch arts in Oldenzaal op Injectablesbooking.nl. Het is verstandig om te kiezen voor een arts met voldoende ervaring met cosmetische behandelingen. Daarnaast is het raadzaam om voor een arts in de omgeving van Oldenzaal te kiezen met veel positieve Google reviews. Lees filler ervaringen van consumenten bij alle artsen in Nederland op Injectablesbooking.nl. Maak direct een afspraak in de agenda van de arts.

Welke kliniek in Oldenzaal is gespecialiseerd in lipfillers?

In de omgeving van Oldenzaal zijn 21 cosmetische klinieken gevestigd. Lees lipfiller reviews, bekijk hoeveel ervaring de kliniek heeft en vergelijk prijzen.