Filler Ommen

Vergelijk alle filler klinieken in de omgeving van Ommen. Vind een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak!

Ommen

Kengetallen binnen 15 km van Ommen:

Aantal afspraken in Ommen in de afgelopen periode
18
Gemiddelde prijs per ml Filler in Ommen
€ 402,50
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Ommen
6
Vind een kliniek in de buurt van Ommen

De gemiddelde prijs in Ommen voor behandeling met één ML filler is € 402,50. Een behandeling met één ML filler in Ommen  is gemiddeld 14% duurder dan het landelijk gemiddelde (€ 352,10).

Wat is een filler behandeling?

Een filler behandeling wordt uitgevoerd om rimpels op te vullen of om de gezichtscontour te verbeteren. Tijdens een fillerbehandeling verdeeld de cosmetisch arts de filler met een dunne naald of canule heel subtiel de filler in de huid. 

Hoe lang blijft een filler zitten?

Een filler geeft gemiddeld 9 maanden optimaal resultaat. Dit is wel afhankelijk van de behandellocatie. In de lippen wordt bijvoorbeeld vaak een zachtere filler ingespoten. Deze is wel sneller opgelost. Ook het merk filler heeft invloed op de duurzaamheid. A-Merk fillers hebben een hoger veiligheidsprofiel en bewezen effectiviteit voor diverse indicaties.

Is een fillerbehandeling veilig?

Filler behandelingen worden sinds meer dan 25 jaar toegepast. Diverse materialen hebben de revue gepasseerd. Niet alle fillers waren even veilig. De huidige generatie fillers wordt sinds ca. 20 jaar gebruikt. Goede fillermerken zijn: Belotero, Juvéderm, Restylane en Aliaxin.

Bij professionele toepassing door een deskundige en bevoegde BIG-geregistreerde arts heeft een filler behandeling een goed veiligheidsprofiel. 

Vergelijk alle klinieken in de buurt: Klik hier

Top 5 populaire fillerbehandelingen in Nederland

In de omgeving van Ommen zijn fillers populair. Top 5 van fillerbehandelingen:

Traangoot fillers
Lippen opvullen
Kaaklijn fillers
Neuscorrectie met fillers
Kin fillers

Vergelijk cosmetische klinieken in Ommen

Vergelijk de filler prijzen in de buurt van Ommen. Vul je locatie in en maak direct een afspraak:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Filler kliniek Ommen

Boek een filler behandeling in Ommen. Op Injectablesbooking.nl vergelijk je prijzen, lees je reviews en tips voor populaire fillerklinieken in Ommen. Op deze pagina vind je alle informatie over filler behandelingen, wat je kunt verwachten van een cosmetische behandeling én tips hoe je een kliniek kiest in Ommen. Ook zie je op deze pagina informatie, acties & aanbiedingen van populaire klinieken bij jou in de buurt. Vergelijk alle artsen en klinieken en maak direct een afspraak bij een cosmetische kliniek in de omgeving van Ommen.

Fillerbehandelingen

Een filler behandeling wordt toegepast om rimpels op te vullen of om de contour te verbeteren. Populaire filler behandelingen zijn:

Boek je injectables behandeling in Ommen

Salon Annelie Huidverbetering
Salon Annelie Huidverbetering
Dalfsen, Pastoriestraat 2
12 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 475,00
Profiel bekijken
Huidkliniek Het Nolderwoud
4.2
Huidkliniek Het Nolderwoud
Linde, Ommerweg 59
13 km
Botox zone v.a.
€ 130,00
Filler per ml v.a.
€ 330,00
Profiel bekijken
profhilo-logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Wordt nu
bekeken
Waterland Kliniek Volendam
Waterland Kliniek Volendam
Volendam, Heideweg 1B
93 km
Botox zone v.a.
€ 90,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
Verfijnde en gebalanceerde cosmetische behandelingen
profhilo-logoRadiesse logo
Afspraak maken
Onlangs 35x geboekt
Wordt nu
bekeken
Waterland kliniek Amsterdam
Waterland kliniek Amsterdam
Amsterdam, Palestrinastraat 1
107 km
Botox zone v.a.
€ 90,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
Verfijnde en gebalanceerde cosmetische behandelingen
profhilo-logoRadiesse logo
Afspraak maken
Onlangs 22x geboekt

Veelgestelde vragen in Ommen

Wat zijn de kosten van één ML filler in Ommen?

De prijs van een behandeling met 1 ML filler in Ommen is gemiddeld € 402,50. Één ML filler is vaak voldoende voor een eerste behandeling. Dit hangt wel af van jouw persoonlijke behoefte. De prijs per behandeling ligt bij fillerklinieken behoorlijk uit elkaar. De prijs voor 1 ML filler varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 190 en € 525 per milliliter filler. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de filler prijzen van alle klinieken in Ommen.

Wat is de beste filler kliniek in Ommen?

In de omgeving van Ommen (straal van 15 km) zijn 6 cosmetisch artsen en filler klinieken gevestigd. Het is verstandig om te kiezen voor een filler kliniek die tientallen positieve Google reviews heeft. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Ommen en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle filler klinieken in Ommen op Injectablesbooking.nl.

Wie is de beste filler arts in Ommen?

Kies de beste cosmetisch arts in Ommen op Injectablesbooking.nl. Het is verstandig om te kiezen voor een arts met voldoende ervaring met cosmetische behandelingen. Daarnaast is het raadzaam om voor een arts in de omgeving van Ommen te kiezen met veel positieve Google reviews. Lees filler ervaringen van consumenten bij alle artsen in Nederland op Injectablesbooking.nl. Maak direct een afspraak in de agenda van de arts.

Welke kliniek in Ommen is gespecialiseerd in lipfillers?

In de omgeving van Ommen zijn 2 cosmetische klinieken gevestigd. Lees lipfiller reviews, bekijk hoeveel ervaring de kliniek heeft en vergelijk prijzen.