Faceland Zwolle - Bekijk prijzen en maak een afspraak
Faceland Zwolle

Faceland Zwolle

Faceland is een internationale, snelgroeiende kliniekketen voor injectables en chirurgie. Faceland groeit sneller dan ooit tevoren maar de filosofie blijft altijd voorop staan: Cliënten en patiënten blij maken met meer dan ze verwachten voor minder dan ze denken.
Faceland hanteert een gediferentieerde prijsstrategie. Op deze website staan de injectables tarieven van de Behandelaars.

Faceland Zwolle uit Zwolle is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, waaronder botulinetoxine (Botox) en fillers.

Faceland is een internationale, snelgroeiende kliniekketen voor injectables en chirurgie. Faceland groeit sneller dan ooit tevoren maar de filosofie blijft altijd voorop staan: Cliënten en patiënten blij maken met meer dan ze verwachten voor minder dan ze denken.
Faceland hanteert een gediferentieerde prijsstrategie. Op deze website staan de injectables tarieven van de Behandelaars. Meer lezen »

Kenmerken
Gespecialiseerd in
Skinboosters, Botox, Fillers, Profhilo, Chirurgie
Kliniek opgericht
2010
Adres
Spinhuisplein 10, Zwolle
Faceland Zwolle
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Serge Steenen
Drs. Serge Steenen
Functie
Cosmetisch Arts KNMG
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Robin Zoglmann
Drs. Robin Zoglmann
Functie
-
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Myrna De Man
Drs. Myrna De Man
Functie
Basisarts
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Charlotte Timmerman
Charlotte Timmerman
Functie
Verpleegkundige
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Cimen Mohammad
Drs. Cimen Mohammad
Functie
Basisarts
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken

Faceland Zwolle Reviews

4.6
103 reviews
Robin is erg vriendelijk, duidelijk en heeft mij goed geholpen met mijn ooglidcorrectie. Korte efficiënte intake in Zwolle. Na overleg met data ( ik zat vast aan een bepaald weekend)kwam ik uit om de ingreep in Amsterdam Schiphol te doen, ook door Robin. Op zondagochtend die kant op, in alle rust. Robin vertelde stap voor stap wat ze deed. Fijn. Al met al... Toon meer »
Robin is erg vriendelijk, duidelijk en heeft mij goed geholpen met mijn ooglidcorrectie. Korte efficiënte intake in Zwolle. Na overleg met data ( ik zat vast aan een bepaald weekend)kwam ik uit om de ingreep in Amsterdam Schiphol te doen, ook door Robin. Op zondagochtend die kant op, in alle rust. Robin vertelde stap voor stap wat ze deed. Fijn. Al met al was de verdoving het vervelendste. De ingreep duurde nog geen half uur! Top!.Tot nu toe (ben nog aan 't herstellen) ben ik er reuze blij mee. Toon minder »
Annemarie Ras
19 februari 2024 06:06
Hele fijne sfeer, de artsen zijn heel behulpzaam en geduldig en laten merken dat ze alle tijd voor je hebben. Ook resultaten zien er AMAZING uit!💋
Jelmer
5 februari 2024 11:11
Ik kwam daar voor mijn rokers lijntjes en een lip flip. Geholpen door een zeer vriendelijke dame Charlotte. Alle tijd voor mij genomen om uitleg en advies te geven. Ze heeft me zelfs een klein cupido boogje gemaakt waar ik heel blij mee ben! Heb nu een mooie bovenlip! Ben heel blij naar huis gegaan !
Barbara Martens
5 januari 2024 21:09
Ik werd vriendelijk ontvangen.
En netjes behandeld en was meer dan tevreden.
nu alleen nog blauw na 3 dagen.
Maar dat komt vast door mijn bloedverdunners.
Neusliplijnentjes later doen en mijn lippen.
Ik kreeg goed advies van de arts.
Dankjewel ik kom zeker terug.
Marchien.
Marchien Oelen
23 november 2023 17:05
Voor het eerst een bezoekje gebracht aan Faceland Zwolle. Aangezien ik hier voor het eerst kwam, heb ik geen voorkeur van behandelaar aangegeven. Ik kreeg behandelaar: Myrna de Man aangewezen. De afspraak liep 15-20 minuten uit voor dat ik aan de beurt was. Ik heb aangegeven wat voor "behandeling" ik wilde en we zijn los gegaan. Ik ben oprecht geschrokken va... Toon meer »
Voor het eerst een bezoekje gebracht aan Faceland Zwolle. Aangezien ik hier voor het eerst kwam, heb ik geen voorkeur van behandelaar aangegeven. Ik kreeg behandelaar: Myrna de Man aangewezen. De afspraak liep 15-20 minuten uit voor dat ik aan de beurt was. Ik heb aangegeven wat voor "behandeling" ik wilde en we zijn los gegaan. Ik ben oprecht geschrokken van de pijn die ik ervaarde voor het inbrengen van botox bij mijn frons. Deze "behandeling" doe ik al een aantal jaar, maar eerder niet zo'n pijn ervaren. Dit heb ik aangegeven, ik kreeg te horen dat deze pijn normaal was. Volgens haar is dit nou eenmaal een pijnlijke plek.

Ik heb uitgesproken dat ik me hier niet prettig bij voel en dat ik de overige zones niet meer wil laten behandelen door deze behandelaar. In plaats van mij gerust te stellen, werd er meteen benoemt dat ik dan wel voor de kosten opdraai. De naalden met botox lagen al klaar. Tegen mijn zin in en over mijn eigen grenzen de behandeling toch laten doorgaan. De naald werd vrij hard in mijn voorhoofd(rimpels) gezet, ik bloedde ook meer dan normaal.

Ik heb deze behandeling als zeer naar ervaren en gezworen dat ik mij nooit meer door deze behandelaar laat behandelen! Naar mijn idee had ze vandaag ook weinig zin in deze behandeling. Ik zal nu voor deze behandelaar wel op de "zwarte lijst" worden geplaatst. Want dat gebeurt er wanneer je kritiek/feedback op/voor deze behandelaar hebt. Toon minder »
Lyd B
10 november 2023 15:03
Het was de eerste keer na járen twijfelen dat ik lipfillers heb genomen. Na een fijn gesprek en daarop volgend advies heb ik voor de Maili filler gekozen. Na 0,6 ml hebben Robin en ik samen besloten om het daarbij te laten. Ik wilde een subtiel verschil zien en dat is meer dan gelukt. Ik ben heel blij met het advies en de kundigheid van dr. Robin Zoglmann.
Fiona Dinkelberg
30 oktober 2023 13:01
Heel heel SLECHT! Ik ben gegaan na een traumatische ervaring van Botox In london. Heel duidelijk aangegeven wat ik ABSOLUUT niet wilde. De Botox is nog erger dan mijn ervaring ervoor, hangende oogleden, Spock wenkbrauwen en een duckface… echt waar, als ze ergens niet kunnen luisteren naar wat een cliënt wilt was het daar. Ik heb na 5 maanden nu en een keer b... Toon meer »
Heel heel SLECHT! Ik ben gegaan na een traumatische ervaring van Botox In london. Heel duidelijk aangegeven wat ik ABSOLUUT niet wilde. De Botox is nog erger dan mijn ervaring ervoor, hangende oogleden, Spock wenkbrauwen en een duckface… echt waar, als ze ergens niet kunnen luisteren naar wat een cliënt wilt was het daar. Ik heb na 5 maanden nu en een keer bijgeprikt last van een slecht resultaat na niet goed luisteren!!!! Voor mij een 0,0. En toen ik ze ermee confronteerde waren ze nog bijdehand ook. Ik voelde me heel bezwaard en ongemakkelijk tijdens het bij prikken. Wat het uiteindelijk nog erger heeft gemaakt. Ik GA NOOIT meer terug naar zulke prutsers. Ik betaal liever iets meer voor kwaliteit. Toon minder »
Ine Kort
11 oktober 2023 14:02
In juli voor het eerst lipfillers gezet en enorm blij met het resultaat. Ik ben geholpen door Robin Zoglman. Ik heb een enorm goede ervaring gehad bij haar, ze heeft mij stap voor stap uitgelegd wat ze ging doen en samen met mij het gewenste resultaat besproken.
Lisa Hensbroek
10 september 2023 20:08
Ik heb een super goede ervaring met het zetten van botox gehad in Zwolle.
Zeer deskundig voorgelicht en behandeld.
Myrna de Man...je ziet me snel weer terug voor een filler behandeling!
Jacqueline Hermans
7 september 2023 12:12
Voor mijn gunmysmile behandeling ben ik bij meerdere klinieken geweest, maar ik ben nergens zo goed geholpen als bij faceland. Charlotte Timmerman is een erg goeie behandelaar die meedenkt om het gewenste resultaat te bereiken en ook nog eens super vriendelijk!
nienke van de beek
29 augustus 2023 07:07
Al een poosje ben ik onder behandeling bij Charlotte Timmerman. Een hele fijne en rustige behandelaar, die echt meedenkt in je wensen en mogelijkheden. Ik voel me altijd op mijn gemak en Charlotte neemt de tijd om alles goed uit te leggen. Ze geeft eerlijk advies over wat mooi en natuurlijk is in plaats van de duurste behandelingen te promoten. Ik kom binnen... Toon meer »
Al een poosje ben ik onder behandeling bij Charlotte Timmerman. Een hele fijne en rustige behandelaar, die echt meedenkt in je wensen en mogelijkheden. Ik voel me altijd op mijn gemak en Charlotte neemt de tijd om alles goed uit te leggen. Ze geeft eerlijk advies over wat mooi en natuurlijk is in plaats van de duurste behandelingen te promoten. Ik kom binnenkort zeker weer terug voor een touch up! Toon minder »
Yvette D.
14 augustus 2023 18:06
Super tevreden over mijn lippen gedaan door Charlotte bij Faceland Zwolle. Nu voor de tweede keer geweest, op haar advies beide keren 0,55 ml gebruikt en een prachtig resultaat, ik blijf zeker bij haar terugkomen!
Kim van den Berg
30 juli 2023 15:03
Maand geleden mijn lippen laten opspuiten! Hele vriendelijke, duidelijke en spontane vrouw waardoor ik werd geholpen! Gaf een goede uitleg en stelde mij gerust, aangezien ik het toch wel een beetje spannend vond (: echt een aanrader om heen te gaan en tevreden de deur uit te lopen!
Vera-Lynn Groenink
29 juni 2023 00:12
Vandaag voor de eerste keer lipfillers laten zetten door Myrna de Man. Uitstekend geholpen door haar en ben zeer tevreden met het resultaat. Mevrouw Man dacht goed mee en liet mij tussendoor telkens meekijken naar het resultaat. Ik ging voor de 1ml, maar samen besloten dat iets minder toch mooier was, voor een natuurlijker effect. Tijdens de behandeling... Toon meer »
Vandaag voor de eerste keer lipfillers laten zetten door Myrna de Man. Uitstekend geholpen door haar en ben zeer tevreden met het resultaat. Mevrouw Man dacht goed mee en liet mij tussendoor telkens meekijken naar het resultaat. Ik ging voor de 1ml, maar samen besloten dat iets minder toch mooier was, voor een natuurlijker effect. Tijdens de behandeling was ze ook heel lief en stelde mij gerust, omdat ik toch best gespannen was. Over een aantal maanden zal ik mijn afspraak weer bij Mevrouw Man inplannen. Toon minder »
Natascha Serena
27 juni 2023 09:09
Vriendin rijdt 3 uur lang voor een afspraak die ze toevallig dezelfde om 11.11 uur via de mail hebben verplaatst zonder bevestiging. Weg benzine kosten, weg tijd, weg dag verlof. En waarom? Omdat het mooi weer is en ze eerder wouden sluiten wat een service! Edit: afspraak was 1 uur en 20 minuten vervroegd ivm de warmte en veiligheid. Temperatuur stijging va... Toon meer »
Vriendin rijdt 3 uur lang voor een afspraak die ze toevallig dezelfde om 11.11 uur via de mail hebben verplaatst zonder bevestiging. Weg benzine kosten, weg tijd, weg dag verlof. En waarom? Omdat het mooi weer is en ze eerder wouden sluiten wat een service!

Edit: afspraak was 1 uur en 20 minuten vervroegd ivm de warmte en veiligheid. Temperatuur stijging van 0,3 graden uiteindelijk.. Toon minder »
Jeffrey
20 juni 2023 05:05
Ik was ontevreden over het resultaat van een behandeling die is uitgevoerd door Nirwana S. Hierover contact opgenomen met Faceland. Afspraak ingepland voor een touch-up. Ik was op tijd, maar ik werd pas na 15 minuten opgehaald. Op dat moment kreeg ik te horen dat een touch-up niet mogelijk is (terwijl ik dit nadrukkelijk heb gevraagd tijdens het inplannen va... Toon meer »
Ik was ontevreden over het resultaat van een behandeling die is uitgevoerd door Nirwana S. Hierover contact opgenomen met Faceland. Afspraak ingepland voor een touch-up. Ik was op tijd, maar ik werd pas na 15 minuten opgehaald. Op dat moment kreeg ik te horen dat een touch-up niet mogelijk is (terwijl ik dit nadrukkelijk heb gevraagd tijdens het inplannen van deze afspraak).
Ik heb uiteindelijk besloten dat ik dan wel zou betalen, omdat ik nagenoeg geen verschil zag (terwijl ik normaliter wel tevreden ben met dezelfde hoeveelheid). Kreeg ik te horen dat ze geen tijd heeft; de hele dag was ze vol gepland. De volgende klant was namelijk zometeen aan de beurt. Maar een collega had nog wel tijd. Prima! Zit ik in de wachtkamer, geen andere wachtende klanten te zien! Vervolgens komt ze melden dat ze toch wel tijd heeft vanwege een no show (!?). Ik wilde het nog een kans geven.
Dan de behandeling zelf; de filler wordt net boven de prullenbak (!)geopend en uitgepakt! En een gebruikt mondkapje wordt pas opgedaan ná het aftekenen en het gereed maken van de fillers. Niet heel erg slim.
Dan door naar de betaling. Ik kreeg een bedrag te horen dat niet klopte. De baliemedewerkster had blijkbaar moeite met het uitrekenen van een bedrag, want ik kreeg een totaal ander bedrag te horen (uiteraard in hun voordeel). Heel nare ervaring met deze locatie en de medewerkers die ik hier heb gezien die dag. De sfeer vond ik ook niet prettig en ik voelde me totaal niet op mijn gemak.
Ik had gehoopt dat ze mijn klacht netjes zouden oplossen, maar helaas hebben ze dat niet gedaan. Toon minder »
E L
23 mei 2023 14:02
Ik ben goed behandeld door de cosmetisch arts en ik en erg tevreden met het resultaat. Dikke 10! Wel een groot verbeter punt voor Faceland Zwolle is het ontvangst (en de wc’s? Het was gewoon smerig. Wc papier stukjes op de grond, geen schone wcbril, rook niet fris, extra wcrol lag gewoon in het fonteintje. Gewoon slordig ) Anyway.. allereerst kon ik de inga... Toon meer »
Ik ben goed behandeld door de cosmetisch arts en ik en erg tevreden met het resultaat. Dikke 10!

Wel een groot verbeter punt voor Faceland Zwolle is het ontvangst (en de wc’s? Het was gewoon smerig. Wc papier stukjes op de grond, geen schone wcbril, rook niet fris, extra wcrol lag gewoon in het fonteintje. Gewoon slordig )
Anyway.. allereerst kon ik de ingang niet vinden.
Daar boven op komt dat klanten graag worden ontvangen met een glimlach en/ of een stukje uitleg indien je niet eerder bent geweest… misschien wat drinken aanbieden na een lange reis. (De een doet het wel en de ander weer niet) Ik snap dat het geen café is, maar dit heeft mij wel mede overtuigd om niet weer naar faceland Zwolle terug te komen.
Het komt erg onprofessioneel over om een chaggerijn neer te zetten die verstopt zit achter zo’n groot ford als een balie en haar werk overduidelijk niet leuk vindt.
Plus punten: dat de behandeling goed en duidelijk was, er tijd voor je werd genomen door cosmetisch arts, er magazine’s op tafel lagen in de wachtruimte met bonbons.

Ik hoop dat jullie hier wat aan hebben om het beste uit jullie te kunnen halen!

Groetjes Ameera Toon minder »
E S
4 mei 2023 20:08
In eerste instantie had ik een afspraak gepland voor een lipflip. Echter twijfelde ik of dit voldoende effect zou geven voor wat ik wou bereiken. Van te voren had ik contact gehad met het hoofdkantoor en zij verzekerde mij dat ik hier samen met de arts wel uit zou komen. Myrna de Man heeft mij heel goed geholpen, ze luisterde naar mijn wensen en samen hebben... Toon meer »
In eerste instantie had ik een afspraak gepland voor een lipflip. Echter twijfelde ik of dit voldoende effect zou geven voor wat ik wou bereiken. Van te voren had ik contact gehad met het hoofdkantoor en zij verzekerde mij dat ik hier samen met de arts wel uit zou komen. Myrna de Man heeft mij heel goed geholpen, ze luisterde naar mijn wensen en samen hebben we gekeken naar een mooi voller maar natuurlijk effect. Zo heb ik uiteindelijk toch voor een filler behandeling gekozen, 0,55 was voldoende. Ze nam haar tijd en liet mij tussendoor meekijken. Ik was bang voor erg blauwe lippen maar dit is enorm meegevallen, op een heel klein plekje na.

Tnx Myrna :-) Toon minder »
cedella fierloos
25 maart 2023 06:06
Heyhey! Ik ben afgelopen week bij Faceland geweest in Zwolle! Hierbij heb ik kaaklijnfillers gedaan, fillers in me kin en botox in me frons laten doen!!!! Ik ben super tevreden met het eind resultaat! De mensen die er werken zijn top!! Ik was geholpen door @srsdeman is haar instagram!
Nick Eshuis
29 januari 2023 10:10
Gisteren geprobeerd een eerder gemaakte afspraak opnieuw in te plannen via de chat. Ik vraag me ten zeerste af of er wel daadwerkelijk een ‘echt’ persoon achter het beantwoorden van de chat zit. Ik heb 12 min gewacht op een antwoord er stond tenslotte ‘aan het het typen’ maar ik kreeg geen respons. Om het nog een kans te geven probeerde ik het 10 min erna n... Toon meer »
Gisteren geprobeerd een eerder gemaakte afspraak opnieuw in te plannen via de chat.
Ik vraag me ten zeerste af of er wel daadwerkelijk een ‘echt’ persoon achter het beantwoorden van de chat zit.

Ik heb 12 min gewacht op een antwoord er stond tenslotte ‘aan het het typen’ maar ik kreeg geen respons. Om het nog een kans te geven probeerde ik het 10 min erna nog eens maar weer hetzelfde probleem deze poging 18 min gewacht zonder antwoord.

Ik ben inmiddels een vaste klant geworden bij Faceland maar hierdoor vraag ik me wel ten zeerste af hoe serieus ik als ‘vaste’ klant wordt genomen. Toon minder »
Romy van der Velden
19 januari 2023 09:09
Kom hier al jaren. Meestal voor een botox behandeling via deals. Altijd erg tevreden. Wel jammer dat de facecard is afgelopen. En geen koffie meer als je moet wachten. Maakt het net iets meer gastvrij. Tip zet een bord buiten met pijl Erg moeilijk te vinden. Verder niets dan goeds hoor.
Maar kritiek kan ook opbouwend zijn.
Thea Westenbroek
23 december 2022 16:04
Serge Steenen is de beste arts! Hij luistert naar je wens en adviseerd ook wat past bij jouw gezicht. Voor mijn lippen ga ik alleen naar hem! He knows best. Ookal is het anderhalf uur rijden. Maakt niet uit. Only Dr. Steenen!
amarante mulder
15 december 2022 11:11
Mijn behandelaar was Myrna de Man. Ik ben niet heel tevreden over haar manier van behandelen. Ik gaf aan de focus graag op mijn bovenlip te willen hebben. Haar antwoord was dat "we hier juist op de onderlip focussen" en daarmee leek er geen overleg in mogelijk te zijn. Ook vroeg mijn vriendin om een "keyhole", maar gaf ze de indruk niet te weten wat dat wa... Toon meer »
Mijn behandelaar was Myrna de Man. Ik ben niet heel tevreden over haar manier van behandelen.

Ik gaf aan de focus graag op mijn bovenlip te willen hebben. Haar antwoord was dat "we hier juist op de onderlip focussen" en daarmee leek er geen overleg in mogelijk te zijn.

Ook vroeg mijn vriendin om een "keyhole", maar gaf ze de indruk niet te weten wat dat was.

We hebben betaald voor 1ml, maar raadde ze ons sterk af de volle hoeveelheid te gebruiken, wat ik achteraf gezien niet heel fraai vind. Toon minder »
Liselot Bakker
30 november 2022 11:11
Ik ben vorig jaar bij dr. Steenen geweest, fillers gehad in mijn kin en kaaklijn. Heel professioneel, erg mooi gedaan. Fijne kliniek en blij met het resultaat!
Daphne Hammink
26 november 2022 07:07
Zeer tevreden over m’n arts! Ze had nog een beetje filler over en heel me verrast om m’n mondhoeken omhoog te spuiten. Ondanks dat ik chagrijnig ben toch een vriendelijk gezicht👌
Zwollywood genaamd
4 november 2022 10:10
Super fijn geholpen door Charlotte Timmerman. Ze nam de tijd en stelde me gerust. Super blij met het resultaat. Kom zeker bij haar. 🥰
Samantha Jaspers faijer
3 november 2022 20:08
Heel tevreden . De arts Robin Zolgsman heeft een oog voor esthetiek en weet precies wat zij doet .
Anne
21 oktober 2022 19:07
Ben zeer tevreden, over mijn lippen, ben behandel door Myrna de Man. Ze stelt je gerust en doet haar werk heel goed. Ben blij met mijn nieuw lippen👄
Wafa Elbouzidi
13 oktober 2022 12:12
Vandaag geweest. Super tevreden ! Vriendelijk, toegankelijk en een goed resultaat.
Steffanie
8 oktober 2022 13:01
Normaal gaan we naar Nijmegen, maar ivm familiebezoek konden we dit mooi combineren in Zwolle. Fijne is dat Myrna de Man geregeld te vinden op beide locaties. Super en erg prettige begeleiding. Bracht het bezoek samen met mijn partner die sinds dit jaar ook Botox gebruikt. Bij het aangeven dat hij angst heeft voor naalden en hier niet lekker van werd. Wist z... Toon meer »
Normaal gaan we naar Nijmegen, maar ivm familiebezoek konden we dit mooi combineren in Zwolle. Fijne is dat Myrna de Man geregeld te vinden op beide locaties. Super en erg prettige begeleiding. Bracht het bezoek samen met mijn partner die sinds dit jaar ook Botox gebruikt. Bij het aangeven dat hij angst heeft voor naalden en hier niet lekker van werd. Wist ze hem een zeer fijne behandeling te geven door dunnere naalden te gebruiken. In vergelijking met eerdere keren had hij geen extra mars/dextro nodig. Enorm fijn dat er zo wordt meegedacht en de tijd voor wordt genomen. Top service en bedankt Myrna de Man. Toon minder »
Eddy Helmink
10 september 2022 16:04
Heel goed behandeld, hele aardige mensen en ze hebben me goed informeert voordat we begonnen! Een hele positieve ervaring!
Oumaima Zaouaghi
23 juli 2022 15:03
In Zwolle mijn consult gehad. In Utrecht geopereerd aan een boven ooglidcorrectie. Super arts. David Hamraz. Alleen jammer dat je na een lange reis, geen kop koffie kon krijgen. Verder super geholpen. Mijn hechtingen bij de huisarts eruit laten halen, met een mail van uit Utrecht. Anders moest ik weer dat hele eind voor 5 min, hechtingen eruit laten halen da... Toon meer »
In Zwolle mijn consult gehad.
In Utrecht geopereerd aan een boven ooglidcorrectie.
Super arts.
David Hamraz.
Alleen jammer dat je na een lange reis, geen kop koffie kon krijgen.
Verder super geholpen.
Mijn hechtingen bij de huisarts eruit laten halen, met een mail van uit Utrecht.
Anders moest ik weer dat hele eind voor 5 min, hechtingen eruit laten halen daar heen. Toon minder »
WillekeWarnau
25 juni 2022 08:08
Vriendelijke arts. Jammer dat de korting niet is verrekend. Was vergeten te vertellen dat ik een facecard member ben.
Maar eigenlijk hoort de receptioniste dat te vragen.
Heb hierover gebeld. Zou terug gestort worden.
Wacht het even af.

Grt Thea
Thea1954 West
3 juni 2022 05:05
Altijd vakkundig geholpen door Robin. Zij weet exact wat goed bij past. Erg tevreden ben ik.
Debby Wielhouwer
23 mei 2022 05:05
Goede informatie en zeer goed en vakkundig geholpen door Rose Bischoff😀👍👍
funcard66
19 mei 2022 08:08
Geholpen door rose , geweldige vakvrouw maar vooral ook aardig ! Een super schone locatie . Ik ben tevreden
Ma Ri Elle
17 mei 2022 10:10
Zeer vriendelijk ontvangen. Geholpen door Drs. Robin Zoglmann, zeer kundig en een duidelijke uitleg. Voelde me in veilige handen en denken met je mee. Een echte aanrader 💖💖
DD Ling
1 april 2022 13:01
In Zwolle mijn consult gehad. In Utrecht geopereerd aan een boven ooglidcorrectie. Super arts. David Hamraz. Alleen jammer dat je na een lange reis, geen kop koffie kon krijgen. Verder super geholpen. Mijn hechtingen bij de huisarts eruit laten halen, met een mail van uit Utrecht. Anders moest ik weer dat hele eind voor 5 min, hechtingen eruit laten halen da... Toon meer »
In Zwolle mijn consult gehad.
In Utrecht geopereerd aan een boven ooglidcorrectie.
Super arts.
David Hamraz.
Alleen jammer dat je na een lange reis, geen kop koffie kon krijgen.
Verder super geholpen.
Mijn hechtingen bij de huisarts eruit laten halen, met een mail van uit Utrecht.
Anders moest ik weer dat hele eind voor 5 min, hechtingen eruit laten halen daar heen. Toon minder »
WillekeWarnau
22 maart 2022 17:05
Faceland Zwolle…Rose heeft mijn lippen en frons gedaan, zij is erg goed en vakkundig…denkt met je mee wat het mooiste is en ze is gewoon de aller beste😃
Super blij mee!
Faceland is een mooi en fris bedrijf en werken hygiënisch…ik blijf klant!!
Anna Maria
24 februari 2022 08:08
super ! altijd blij als er weg ga!
krijg duidelijk en goed advies en ze nemen de tijd !
amanda lenderink
23 februari 2022 18:06
Word altijd fijn geholpen door Rose. Ze is ook erg kundig!
Ilse Kerssies
21 februari 2022 17:05
Ik kom hier al een tijdje en ben erg tevreden! :)
Esmee Kleingeerts
15 februari 2022 15:03
Schrijf een review

Veelgestelde vragen

Hoe zijn de reviews bij Faceland Zwolle?

Faceland Zwolle heeft op basis van 42 Google reviews 4.6 van de 5 sterren.

Waar is Faceland Zwolle gevestigd?

Faceland Zwolle is gevestigd op Spinhuisplein 10 in Zwolle.