Filler Urk

Vergelijk alle filler klinieken in de omgeving van Urk. Vind een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak!

Urk

Kengetallen binnen 15 km van Urk:

Aantal afspraken in Urk in de afgelopen periode
78
Gemiddelde prijs per ml Filler in Urk
€ 429,50
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Urk
9
Vind een kliniek in de buurt van Urk

De gemiddelde prijs in Urk voor behandeling met één ML filler is € 429,50. Een behandeling met één ML filler in Urk  is gemiddeld 24% duurder dan het landelijk gemiddelde (€ 347,18).

Top 5 populaire fillerbehandelingen in Nederland

In de omgeving van Urk zijn fillers populair. Top 5 van fillerbehandelingen:

Traangoot fillers
Lippen opvullen
Kaaklijn fillers
Neuscorrectie met fillers
Kin fillers

Vergelijk cosmetische klinieken in Urk

Vergelijk de filler prijzen in de buurt van Urk. Vul je locatie in en maak direct een afspraak:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Geboekte afspraken in de buurt van Urk

De volgende 2 filler klinieken in de buurt van Urk zijn onlangs geboekt via Injectablesbooking.

Filler kliniek Urk

Boek een filler behandeling in Urk. Op Injectablesbooking.nl vergelijk je prijzen, lees je reviews en tips voor populaire fillerklinieken in Urk. Op deze pagina vind je alle informatie over filler behandelingen, wat je kunt verwachten van een cosmetische behandeling én tips hoe je een kliniek kiest in Urk. Ook zie je op deze pagina informatie, acties & aanbiedingen van populaire klinieken bij jou in de buurt. Vergelijk alle artsen en klinieken en maak direct een afspraak bij een cosmetische kliniek in de omgeving van Urk.

3 cosmetische klinieken in de omgeving van Urk!

Dit zijn 3 van onlangs geboekte fillerklinieken in de de buurt van Urk in willekeurige volgorde:

Het overzicht van geboekte behandelingen in Urk is gebaseerd op het aantal boekingen in het afgelopen kwartaal via Injectablesbooking.nl. Klik op een filler kliniek en lees consumenten ervaringen en informatie. 

Filler ervaringen Urk

Het is verstandig om consumenten reviews over filler behandelingen te lezen. Je weet dan beter waar je aan toe bent tijdens een consult of behandeling. Tip! Kies een filler kliniek in de buurt van Urk die regelmatig positieve Google reviews heeft gekregen van klanten. Injectablesbooking heeft reviews van alle cosmetische klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van cosmetische klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Welke filler behandelingen worden vaak uitgevoerd in Urk?

Behandeling van wallen in Urk

Veel mensen laten een traangoot behandeling uitvoeren omdat zij zich storen aan donkere kringen onder hun ogen of aan de vermoeide blik. De traangoot is het geultje die vanuit de binnenste ooghoek schuin naar beneden loopt. Doordat deze bij sommige mensen is ingevallen of omdat de huid daar erg dun is, kun je er vermoeid uitzien.

Beste kliniek voor lippen opvullen

Bij alle cosmetische klinieken in de omgeving van Urk kun je terecht voor lipfillers. De ene kliniek heeft een betere reputatie dan de andere. Wil je lippen laten opvullen? Hierbij 3 tips:
3. Kies een arts die bevoegd en bekwaam is (voldoende ervaring heeft)
2. Overleg met de arts dat er een A-Merk filler wordt gebruikt.
1. Lees ervaringen van andere cliënten op Injectablesbooking.nl

Wat is Profhilo?

Profhilo is een populaire skinbooster tegen huidverslapping. Profhilo is een werkzame stof die met 5 prikjes per wang in de huid wordt gespoten. Het effect is een gezonde teint en mooie glow. Vul je adres in en kies een kliniek bij jou in de buurt.

Boek je injectables behandeling in Urk

Marie-José Meijer – Cosmetic Clinics
5
Marie-José Meijer – Cosmetic Clinics
Emmeloord
10 km
Botox zone v.a.
€ 134,00
Filler per ml v.a.
€ 399,00
Profiel bekijken
profhilo-logoRadiesse logo
Afspraak maken
Onlangs 4x geboekt
Dutch Injectables Dronten
5
Dutch Injectables Dronten
Dronten
14 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs 2x geboekt
Cosmetisch Huidinstituut Dronten - Cosmetic Clinics
5
Cosmetisch Huidinstituut Dronten - Cosmetic Clinics
Dronten
15 km
Botox zone v.a.
€ 134,00
Filler per ml v.a.
€ 399,00
Profiel bekijken
Beekman Klinieken
4.2
Beekman Klinieken
Lelystad
21 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Afspraak maken
 

Veelgestelde vragen in Urk

Wat zijn de kosten van één ML filler in Urk?

De prijs van een behandeling met 1 ML filler in Urk is gemiddeld € 429,50. Één ML filler is vaak voldoende voor een eerste behandeling. Dit hangt wel af van jouw persoonlijke behoefte. De prijs per behandeling ligt bij fillerklinieken behoorlijk uit elkaar. De prijs voor 1 ML filler varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 190 en € 525 per milliliter filler. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de filler prijzen van alle klinieken in Urk.

Wat is de beste filler kliniek in Urk?

In de omgeving van Urk (straal van 15 km) zijn 9 cosmetisch artsen en filler klinieken gevestigd. Het is verstandig om te kiezen voor een filler kliniek die tientallen positieve Google reviews heeft. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Urk en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle filler klinieken in Urk op Injectablesbooking.nl.

Wie is de beste filler arts in Urk?

Kies de beste cosmetisch arts in Urk op Injectablesbooking.nl. Het is verstandig om te kiezen voor een arts met voldoende ervaring met cosmetische behandelingen. Daarnaast is het raadzaam om voor een arts in de omgeving van Urk te kiezen met veel positieve Google reviews. Lees filler ervaringen van consumenten bij alle artsen in Nederland op Injectablesbooking.nl. Maak direct een afspraak in de agenda van de arts.

Welke kliniek in Urk is gespecialiseerd in lipfillers?

In de omgeving van Urk zijn 3 cosmetische klinieken gevestigd. Lees lipfiller reviews, bekijk hoeveel ervaring de kliniek heeft en vergelijk prijzen. 

Andere steden in de buurt