Marie-José Meijer – Cosmetic Clinics - Bekijk prijzen en maak een afspraak
Marie-José Meijer – Cosmetic Clinics

Marie-José Meijer – Cosmetic Clinics

Ons doel is nooit om jou uit je leeftijdsgroep te halen. We helpen je om er frisser, beter en nét een paar jaar jonger uit te laten zien.

Professioneel, klantvriendelijk, eerlijk advies, betrouwbaar

Marie-José Meijer – Cosmetic Clinics uit Emmeloord is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, waaronder botulinetoxine (Botox) en fillers.

Ons doel is nooit om jou uit je leeftijdsgroep te halen. We helpen je om er frisser, beter en nét een paar jaar jonger uit te laten zien. Meer lezen »

Natuurlijk op je mooist

Schoonheidssalon, hier is niet dagelijks een arts aanwezig.

Tarieven
Botox
1 zone botox (merk: Bocouture)
V.a. € 145 per zone
2 zones
V.a. € 270 per behandeling
3 zones
V.a. € 385 per behandeling
Faceslimming
V.a. € 270 per behandeling
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. € 485 per 2 oksels
Kleine behandeling botox (baby/mini/halve zone)
V.a. € 99 per behandeling
Fillers
Aliaxin
V.a. € 399 per ml
Juvéderm
V.a. € 425 per ml
Radiesse (1,5 ML)Radiesse (1,5 ML)
V.a. € 459 per 1,5 ml
RestylaneRestylane
V.a. € 425 per ml
StylageStylage
V.a. € 399 per ml
Fillers overige
2 ML hyaluronzuur filler
V.a. € 799 per behandeling
3 ML hyaluronzuur filler
V.a. € 1.149 per behandeling
Lanluma V (per flacon van 15 ML)
V.a. € 850 per behandeling
Skinbooster
Juvéderm Volite
V.a. € 425 per behandeling
Profhilo (2 ML)Profhilo (2 ML)
V.a. € 290 per behandeling
RRS Eyes
V.a. € 150 per behandeling
Restylane Skinboosters
V.a. € 310 per behandeling
VISCODERM Hydrobooster
Gratis
Kenmerken
Kliniek opgericht
2014
Adres
Scandinaviëlaan 31, Emmeloord
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Nicolette Vermeulen
Drs. Nicolette Vermeulen
Functie
Cosmetisch Arts KNMG
Botox zone v.a.
€ 145,00
Filler per ml v.a.
€ 399,00
Profiel bekijken

Marie-José Meijer – Cosmetic Clinics Reviews

5
40 reviews
Vriendelijke ontvangst en deskundige behandeling. De nazorg was ook prettig en ik kreeg zelfs een extra injectie om een plekje bij te werken zonder bijkomende kosten.
Yolanda Rombout
6 april 2024 10:10
In december ben ik voor het eerst bij Cosmetic Clinics geweest voor mijn fronsrimpel. Ik heb deze wel al jaren geleden elders laten doen, maar daar voelde ik met totaal niet prettig. Hier wel. De ontvangst door Monique was gastvrij en warm en de uitleg en behandeling door Marieke duidelijk, vriendelijk en vakkundig. De uitstraling van de kliniek is fijn en p... Toon meer »
In december ben ik voor het eerst bij Cosmetic Clinics geweest voor mijn fronsrimpel. Ik heb deze wel al jaren geleden elders laten doen, maar daar voelde ik met totaal niet prettig.
Hier wel. De ontvangst door Monique was gastvrij en warm en de uitleg en behandeling door Marieke duidelijk, vriendelijk en vakkundig.
De uitstraling van de kliniek is fijn en persoonlijk. De volgende afspraak heb ik inmiddels gemaakt.
Voor de eerste afspraak ben ik afgegaan op de reviews in de hoop dat deze zouden kloppen met mijn ervaring en dat is dus zo. Ik kan Cosmetic Clinics van harte aanbevelen! Toon minder »
Marieke L.
11 maart 2024 09:09
Ik sluit mij aan bij alle positieve reviews die hier staan. Ik kom al jaren bij cosmetic clinics om mijn kaakspieren te laten behandelen (tegen nachtelijk tandenknarsen) en zou een ieder die last heeft van knarsen een behandeling met botox aanraden! Dank lieve dames van Cosmetic clinics en tot over een paar maanden weer:-)
Annemarie A
23 februari 2024 16:04
Deskundige arts, duidelijke uitleg, super tevreden met het resultaat! De sfeer is relaxed en warm. Voelde mij helemaal thuis! Complimenten voor de fantastische service!
Natasja Heuts
22 januari 2024 11:11
Zelf heb ik in de cosmetische branche gewerkt en heb de afgelopen 7 jaar diverse botox en filler behandelingen gehad bij diverse artsen. Bij Nicolette voel ik me op mijn gemak en begrepen. Ze kent de beperkingen en mogelijkheden van de behandelingen en daarom kan ik rekenen op eerlijk advies. Daarnaast vind ik het sterk dat Nicolette up to date blijft door r... Toon meer »
Zelf heb ik in de cosmetische branche gewerkt en heb de afgelopen 7 jaar diverse botox en filler behandelingen gehad bij diverse artsen. Bij Nicolette voel ik me op mijn gemak en begrepen. Ze kent de beperkingen en mogelijkheden van de behandelingen en daarom kan ik rekenen op eerlijk advies. Daarnaast vind ik het sterk dat Nicolette up to date blijft door relevante (na-)scholingen te volgen om de kwaliteit van de behandelingen in de kliniek te waarborgen. Toon minder »
Dominique Klumper
30 december 2023 09:09
Super fijn ontvangst, eerlijk, vriendelijk, de arts zelfs ( Marieke) heeft een frisse prachtige uitstraling die uitnodigt om haar geheim te willen weten. Ben je benieuwd ? boek dan je afspraak nu in :) Ik ben in ieder geval super tevreden
Hooriya Sarai
6 december 2023 15:03
Ben enorm tevreden over Cosmetic Clinics. Gelijk bij binnenkomst wordt je heel vriendelijk en professioneel ontvangen door Monique, echt heel goed. Er wordt veel tijd genomen voor het gesprek wat bij jou past en wat je wensen zijn. Ik ben zeer tevreden over de behandeling, voel me beter en mooier., dank je wel Nocolette! Kom zeker terug!
Marjon
23 november 2023 12:12
Ik ben ontzettend blij met deze kliniek. Ik word behandeld door Nicolette en zij weet precies hoe de huid verbeterd kan worden zonder te overdrijven, zodat je huid er mooi natuurlijk uitziet. Alles wordt goed uitgelegd en je wordt op je gemak gesteld.
Daria Triychenko
13 oktober 2023 12:12
Ik heb in juni 2023 een ooglidcorrectie laten doen bij cosmetic clinic en ben hier heel erg blij mee! Het team van de mensen die er werken vind ik ook heel fijn. Iedereen is heel vriendelijk en ik werd erg op mijn gemak gesteld, ook kreeg ik een goede uitleg van wat ik kon verwachten van de behandeling. Zeker een aanrader ! Bedankt allemaal.
Monique van den Bergh
15 augustus 2023 12:12
Ik heb al van alles geprobeerd om van mijn migraine af te komen. Na veel online zoeken toch maar eens botox geprobeerd. Ik krijg vooraf fijne uitleg vanaf Cosmetic Clinics en ook bij de afspraak zelf wordt nog even rustig besproken waar je naar op zoek bent. Ik had zelf meerdere zones bedacht, maar in overleg met arts juist 'rustig' begonnen met 1 zone (fijn... Toon meer »
Ik heb al van alles geprobeerd om van mijn migraine af te komen. Na veel online zoeken toch maar eens botox geprobeerd. Ik krijg vooraf fijne uitleg vanaf Cosmetic Clinics en ook bij de afspraak zelf wordt nog even rustig besproken waar je naar op zoek bent. Ik had zelf meerdere zones bedacht, maar in overleg met arts juist 'rustig' begonnen met 1 zone (fijn! voelt toch beter dan dat ze je juist naar meer proberen te praten).

Na de eerste behandeling veranderde de migraine al behoorlijk. Van ongeveer 2 aanvallen per maand die 1 of 2 dagen aanhielden ging ik naar 1 aanval per maand van 4 uur (al waren die 4 uur wel heel erg heftig). Nu sinds de tweede behandeling nog geen aanval meer gehad. Wel 'de aanloop' ernaar toe, maar het zet tot dusver niet door. Hopelijk blijft dit! Toon minder »
Lisanne Brinkman
1 augustus 2023 07:07
Bij cosmetic clinics heb ik een Botox behandeling gedaan voor mijn frons. Voor mij was dit de eerste keer en ik ben super tevreden. Ze hebben me alles goed uitgelegd. Ook kwamen ze bij intake tot conclusie dat ik het beter even op een later tijdstip moest laten uitvoeren omdat het nog niet geschikt was i.v.m. nog teveel zonlicht op mijn gezicht. Dit vond ik... Toon meer »
Bij cosmetic clinics heb ik een Botox behandeling gedaan voor mijn frons. Voor mij was dit de eerste keer en ik ben super tevreden. Ze hebben me alles goed uitgelegd. Ook kwamen ze bij intake tot conclusie dat ik het beter even op een later tijdstip moest laten uitvoeren omdat het nog niet geschikt was i.v.m. nog teveel zonlicht op mijn gezicht. Dit vond ik ook echt super dat dat duidelijk werd aangegeven ze kijken of je ook echt in aanmerking komt. Ook vertelde ze me dat de prikjes wel gevoelig kunnen zijn. Maar de kundigheid was echt uitstekend omdat ik het nauwelijks gevoeld heb.
Al met al, ik kom hier zeker terug!
Liefs Esther Toon minder »
Esther Xx
26 juni 2023 11:11
4 uur geleden een ooglidcorrectie laten doen. Ik was al 2 weken vreselijk zenuwachtig. Maar dat bleek echt totaal niet nodig. Monique en Marieke stellen je helemaal gerust. Alles wordt tot in de puntjes uitgelegd. Het viel me geen 100% maar 1000% mee. Ik zou iedereen aanraden om naar deze kliniek te gaan. In 1 woord geweldig.

.
C. Hillie
21 juni 2023 16:04
Ik heb hele goede ervaringen met deze kliniek. Ik heb zelf lipfillers en kinfiller in deze kliniek laten doen en ik ben zo blij met het resultaat. Ik heb eerder lipfillers laten doen in een andere kliniek en het resultaat was lang niet zo mooi en natuurlijk als bij cosmetic clinics. Dankjewel Nicolette! ik kom zeker terug mocht het nodig zijn.
A. E
14 april 2023 17:05
Zeer tevreden over het advies en de behandelingen. Zowel bij Botox als bij Fillers en Profhilo. Advies is echt op basis van wat passend is en niet alleen voor de centen. Er wordt dus ook wel eens ander advies gegeven dan dat je in je hoofd hebt. En dat is juist fijn. Ze gaan voor mooi resultaat, klanttevredenheid en daarmee ook klantbehoud. Ik kom zeker teru... Toon meer »
Zeer tevreden over het advies en de behandelingen. Zowel bij Botox als bij Fillers en Profhilo. Advies is echt op basis van wat passend is en niet alleen voor de centen. Er wordt dus ook wel eens ander advies gegeven dan dat je in je hoofd hebt. En dat is juist fijn. Ze gaan voor mooi resultaat, klanttevredenheid en daarmee ook klantbehoud. Ik kom zeker terug. Toon minder »
Bianca van den Heuvel
14 maart 2023 11:11
Cosmetic Clinics beveel ik zeker aan. Als ik mijn bezoek in een paar woorden mag samenvatten: Gemoedelijke sfeer. Fijne persoonlijke benadering. Kundig, vriendelijk, geduldig. Kortom, ik ben zeer tevreden over deze kliniek! Dank jullie wel, Nicolette en Monique!
Patricia
18 januari 2023 20:08
Oké....ik had liever niet met naam en achternaam een review geschreven, maar dat is meer omdat ik het juist mooi vind dat niet overduidelijk iets aan mijn gezicht "gedaan" is. Maar vooruit!!! Ik gun de dames van deze kliniek het welverdiende compliment, dus dan maar "open en bloot!". Ik kreeg steeds regelmatiger te horen dat ik boos, zorgelijk of serieus ke... Toon meer »
Oké....ik had liever niet met naam en achternaam een review geschreven, maar dat is meer omdat ik het juist mooi vind dat niet overduidelijk iets aan mijn gezicht "gedaan" is. Maar vooruit!!! Ik gun de dames van deze kliniek het welverdiende compliment, dus dan maar "open en bloot!". Ik kreeg steeds regelmatiger te horen dat ik boos, zorgelijk of serieus keek. Euh.....hoezo?! Mijn fronsrimpel werd steeds zichtbaarder en ik stoorde mij daar steeds meer aan. Via Google gaan zoeken naar de mogelijkheden en hier vanuit op mijn gevoel af gegaan. Gelukkig!!! Wat een fijne kliniek, wat een gezellige dames, wat een duidelijke uitleg en gelijk de 5 prikjes erin. En nu, 2 weken verder? WAT BEN IK BLIJ!!! Weg zorgelijke blik, weg fronsrimpel!!! Ik kan het iedereen aanraden. Dank jullie wel dames! Toon minder »
Sylvia Teunissen
20 oktober 2022 15:03
Ik ben bij meerdere klinieken geweest voor een botoxbehandeling (frons). Toen ik las dat er een kliniek zo dichtbij huis zou komen, heb ik gelijk een afspraak gemaakt. Inmiddels staat de 3de in de agenda. Bij binnenkomst wordt je zeer prettig ontvangen door Monique. Even wachten is eigenlijk gewoon heel gezellig! En dat blijft zo tijdens de intake bij Nicol... Toon meer »
Ik ben bij meerdere klinieken geweest voor een botoxbehandeling (frons). Toen ik las dat er een kliniek zo dichtbij huis zou komen, heb ik gelijk een afspraak gemaakt. Inmiddels staat de 3de
in de agenda.

Bij binnenkomst wordt je zeer prettig ontvangen door Monique. Even wachten is eigenlijk gewoon heel gezellig! En dat blijft zo tijdens de intake bij Nicolette. Ik ben altijd een beetje zenuwachtig, maar ze stelt mij steeds weer op mijn gemak.

Maar belangrijkst is natuurlijk het resultaat. En dat is echt het beste wat ik tot nu heb gehad! Na de eerste afspraak zag ik veel sneller resultaat dan dat ik was gewend. Heel eerlijk, ik vind het ook iets pijnlijker, maar het resultaat is echt veel mooier. Zelfs met 5 prikken waar ik er voorheen vaak 6 kreeg.

Kortom… echt een aanrader. Ik ben heel tevreden! Toon minder »
Cynthia & Denis
13 oktober 2022 10:10
Begin dit jaar kwam Cosmetic Clinics op mijn pad. Ik had genoeg van mijn steeds dieper wordende frons met regelmatig hoofdpijn als gevolg. En van mijn vermoeide blik de laatste jaren werd ik ook niet vrolijk. Het verhaal op de site sprak mij aan. Een frisse versie van jezelf met een natuurlijk resultaat. Na de eerste behandeling van de frons was mijn hoofdpi... Toon meer »
Begin dit jaar kwam Cosmetic Clinics op mijn pad. Ik had genoeg van mijn steeds dieper wordende frons met regelmatig hoofdpijn als gevolg. En van mijn vermoeide blik de laatste jaren werd ik ook niet vrolijk. Het verhaal op de site sprak mij aan. Een frisse versie van jezelf met een natuurlijk resultaat. Na de eerste behandeling van de frons was mijn hoofdpijn voor een groot deel weg. Nu na een aantal keren de behandeling te hebben herhaald is de hoofdpijn volledig verdwenen. Wat een ontspanning! Omdat mijn gevoel meteen goed was toen ik in gesprek kwam met Marieke en Monique durfde ik de 2e stap te zetten. Een ooglidcorrectie. Ik vond het behoorlijk spannend maar door de persoonlijke aandacht (geen vraag was te gek) en het gevoel van vertrouwen durfde ik het aan. En wat ben ik blij, het resultaat mag er zijn! Ik herken mezelf weer, een frisse open blik. Door deze stappen te hebben gezet en waarvan de resultaten zo positief zijn uitgepakt, heeft ervoor gezorgd dat ik fijner in mijn vel ben komen te zitten. Marieke en Monique, echt 2 super lieve vrouwen. Professioneel, vakkundig, eerlijk en met aandacht voor jou. Je kan bij hen jezelf zijn. Toon minder »
C De Groot
12 oktober 2022 18:06
Er hangt een fijne sfeer. Goed en uitgebreid advies. Ze denken goed mee. Zeer tevreden over het resultaat!
Sharon Romein
27 september 2022 13:01
Zeer professionele en vriendelijke medewerkers.
Alles wordt heel goed uitgelegd voor de behandeling. Zelfs na de behandeling krijg je ook nog een controleafspraak en zijn ze beschikbaar voor eventuele vragen. Ik ben er heel blij mee en kom zeker nog terug voor lipfillers.
Natalia Gorska
7 juli 2021 17:05
Ik had ontzettend last van erge wallen onder mijn ogen.... wat ben ik daar op een ontzettend goede en professionele manier geholpen en daar zo van opgeknapt. Dank je wel Eefke en Monique.
Anjs Eisenberger
11 maart 2021 09:09
Een hele fijne kliniek waar je je gelijk thuis voelt. Met zeer deskundig advies.
MAR vd BERG
25 februari 2021 21:09
Hele fijne kliniek waar ze zeer vakkundig en professioneel werken. Maar wat ik zeker zo fijn vind is dat er echt naar je wensen geluisterd wordt. Ben binnen gekomen met een zeer ernstige frons en diepe voorhoofdrimpels en daarbij de nodige hoofdpijn van het fronsen. Gelijk na de eerste behandeling al prachtig resultaat. Nu na de 2e behandeling helemaal blij.... Toon meer »
Hele fijne kliniek waar ze zeer vakkundig en professioneel werken.
Maar wat ik zeker zo fijn vind is dat er echt naar je wensen geluisterd wordt.
Ben binnen gekomen met een zeer ernstige frons en diepe voorhoofdrimpels en daarbij de nodige hoofdpijn van het fronsen.
Gelijk na de eerste behandeling al prachtig resultaat.
Nu na de 2e behandeling helemaal blij.
Geen hoofdpijn meer en een prachtig natuurlijk uitziend voorhoofd en veel frissere ,zachtere uitstraling.
Zal deze kliniek echt aan iedereen aanraden.
Nicolette en Monique ,dank jullie wel 🌻🌻 Toon minder »
Greta van den Burg
12 november 2020 09:09
Tweede behandeling net gehad, zeer positief over de eerste, nauwelijks hoofdpijn meer zonder al dat fronsen. Bedankt voor het goede advies en de behandeling !
Sandra Vriesema
6 november 2020 12:12
Ik zie er graag goed uit, maar wil geen onrecht doen aan mijn leeftijd. Eigenlijk wil ik graag een 'frissere versie van mezelf' zijn. Nicolette en Monique denken met me mee. En wat heel fijn is: niets hoeft. Alles mag eventueel een volgende keer. Dat geeft me enorm veel vertrouwen. De lijntjes rond mijn ogen zijn nog nooit zo 'zacht' geweest en mijn oogopsla... Toon meer »
Ik zie er graag goed uit, maar wil geen onrecht doen aan mijn leeftijd. Eigenlijk wil ik graag een 'frissere versie van mezelf' zijn. Nicolette en Monique denken met me mee. En wat heel fijn is: niets hoeft. Alles mag eventueel een volgende keer. Dat geeft me enorm veel vertrouwen. De lijntjes rond mijn ogen zijn nog nooit zo 'zacht' geweest en mijn oogopslag is frisser dan ooit. 🌺 Toon minder »
Janny van der Vliet
6 november 2020 11:11
Wat een geweldige Clinic !! Super lieve Mensen, alles wordt tot de puntjes uitgelegd, ik ben 10 juni behandeld aan mijn ogen, ik was best zenuwachtig... maar achteraf viel alles mee, ik zou deze Cliniec aan iedereen aanraden die een behandeling wilt ondergaan!! In 1 woord GEWELDIG!!!
Giovanna Formillo
22 juni 2020 18:06
Twee weken geleden heb ik een behandeling ondergaan bij deze prettige kliniek. Vandaag op controle geweest. Erg tevreden over behandeling, de arts, het team en het resultaat van de behandeling. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Je wordt steeds prettig te woord gestaan en geholpen door een professioneel klantgericht team. Ga zeker weer terug naar deze kliniek... Toon meer »
Twee weken geleden heb ik een behandeling ondergaan bij deze prettige kliniek. Vandaag op controle geweest. Erg tevreden over behandeling, de arts, het team en het resultaat van de behandeling. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Je wordt steeds prettig te woord gestaan en geholpen door een professioneel klantgericht team. Ga zeker weer terug naar deze kliniek en beveel de kliniek van harte aan! Toon minder »
Lilian Arissen
14 maart 2017 10:10
Schrijf een review

Veelgestelde vragen

Wat kost één zone Botox bij Marie-José Meijer – Cosmetic Clinics?

Één zone Botox bij Marie-José Meijer – Cosmetic Clinics kost € 145,00.

Wat kost een filler behandeling bij Marie-José Meijer – Cosmetic Clinics?

1 ML filler kost bij Marie-José Meijer – Cosmetic Clinics v.a. € 399,00. Tijdens een vrijblijvend consult kun je bespreken wat jouw behandeling gaat kosten.

Wat voor reviews heeft Marie-José Meijer – Cosmetic Clinics?

Op basis van 27 Google reviews heeft Marie-José Meijer – Cosmetic Clinics 5 van de 5 sterren.

Waar is Marie-José Meijer – Cosmetic Clinics gevestigd?

Op Scandinaviëlaan 31 is Marie-José Meijer – Cosmetic Clinics gevestigd in Emmeloord.