Gebruikt Koningin Máxima Botox?

1 augustus 2022

Maandelijks wordt volgens Google tussen de honderd en duizend keer gezocht op 'Maxima Botox'. Blijkbaar leeft in Nederland de vraag of Koningin Máxima Botox gebruikt. Koningin Máxima is op dit moment 51 jaar (geschreven in mei 2022). Vooropgesteld, ze ziet er fantastisch uit. Máxima heeft natuurlijk altijd een visagist tot haar beschikking. Maar hoe houdt zij haar huid in topconditie? Van welke cosmetische behandelingen maakt zij gebruik? Maakt Koningin Máxima eigenlijk gebruik van Botox of fillers? Heeft Máxima een ooglidcorrectie gehad? Injectablesbooking.nl zocht het uit.

Gebruikt Koningin Máxima Botox?

Wat is Máxima haar beautygeheim?

Om te kunnen stralen zijn meerdere factoren belangrijk. Gezonde voeding is daarin erg belangrijk. Máxima eet altijd gevarieerd en gezond. Gezonde voedingsstoffen belanden uiteindelijk ook in je huidcellen. Kunstmatige kleurstoffen en te veel suikers en vetten kun je zien als ruwe stookolie. De motor van je auto presteert het beste op gebalanceerde en kwalitatieve benzine. Dan slijt de motor van je auto ook nog eens minder snel. Zo is het ook met je lichaam en huid. Wanneer je te veel kleurstoffen, suikers en vetten binnenkrijgt, dan presteert je huid minder goed. Je straalt minder. Gezonde voeding is zeker één van de geheimen van Máxima haar stralende huid.

Máxima heeft een personal trainer. Daardoor heeft ze een fit lichaam. Door te sporten stroomt er meer bloed door je lichaam. Dat is ook aan Máxima haar huid te zien. 

Heeft Máxima cosmetische behandelingen gehad?

Cosmetische behandelingen zijn er in vele soorten en maten. Je kunt de huidkwaliteit door een huidtherapeut of cosmetisch arts laten verbeteren met peeling en met devices zoals laserbehandelingen, radiofrequentie, IPL, ultrasound en LED behandelingen. Dit type behandelingen heeft vaak duurzame huidverbetering tot doel. Cellen diep in de huid zoals collageen, fibroblasten en elastine worden geactiveerd door dit soort apparaten. Dankzij dit soort behandelingen wordt de huid fitter, strakker en ook enigszins verticaal gelift. Bij het ouder worden zakt onze huid in principe verticaal naar beneden. Met cosmetische behandelingen wordt vaak geprobeerd om de huid weer verticaal te liften. Dat kan zeer subtiel, je hoeft daarbij niet direct aan iets onnatuurlijks of een facelift te denken. Daarnaast vallen injectables ook onder cosmetische behandelingen. Chirurgie zoals bijvoorbeeld een ooglidcorrectie valt weer onder 'cosmetische chirurgie'. 

Gebruikt Máxima Botox?

Injectables is de verzamelnaam van Botox, filler en skinbooster behandeling (zoals Profhilo of Belotero Revive). Zeg maar alle injecteerbare behandelingen die een cosmetische verbetering van de huid tot doel hebben. Het valt niet uit te sluiten dat Máxima wel eens gebruik heeft gemaakt van Botox of fillers. Máxima ziet er altijd classy uit, maar is niet altijd gelijkmatig in haar mimische rimpels. Dit zijn de dynamische rimpels in de bovenste helft van het gezicht zoals de kraaienpootjes en voorhoofdsrimpels. Als Máxima zich met Botox en fillers laat behandelen, wat we niet voor 100% zeker weten, dan is het in ieder geval subtiel gedaan en van hoge kwaliteit. 

Bij Máxima valt het sowieso op dat haar huid niet verticaal naar beneden is gezakt de afgelopen 20 jaar. Dat zou je wel verwachten bij iemand van 51 jaar. Dit kan zo zijn door gebruik van devices (zoals ultrasound of radiofrequentie), dankzij hyaluronzuur fillers of meer specifiek dankzij collageen stimulerende fillers (zoals Radiesse, Sculptra of Ellansé). 

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Heeft Máxima een ooglidcorrectie gehad?

Dit valt met iets meer zekerheid te zeggen. Wij vermoeden dat zij een correctie aan haar oogleden heeft laten uitvoeren. Dat laten jaarlijks meer dan 30.000 mensen in Nederland doen, dus dat is heel normaal. Wanneer wij foto's van Máxima in het jaar 2000 vergelijken met foto's van Máxima in 2022, dan valt op dat ze een andere oogopslag heeft. Destijds had ze zwaardere oogleden. Wanneer je foto'suit het jaar 2000 bekijkt waarop ze recht in de camera kijkt, dan zie je meer ooglid-overschot dan op recente foto's. Uiteraard waren wij er niet bij, maar het vermoeden bestaat dat ze een keer een ooglidcorrectie heeft gehad. Ze heeft een mooie en open blik in haar ogen.

Ander onderwerp:
Lip flip behandeling

Waarom Injectablesbooking.nl?

Alle klinieken in Nederland
Lees reviews en vergelijk prijzen
Vergelijk artsen op ervaring en kwaliteit
Altijd bij jou in de buurt