Groei injectables behandelingen in Nederland

4 april 2021

Sinds de Covid-19 pandemie ons dagelijks leven beheerst, zijn cosmetische behandelingen populairder dan ooit. Daaraan liggen diverse redenen ten grondslag. Zo levert thuiswerken bij veel mensen flexibiliteit op om een om een afspraak te maken. Daarnaast hebben veel consumenten misschien toch wat budget over omdat veel uitjes niet door kunnen gaan. Maar de belangrijkste reden is toch wel de ‘Zoomconfrontatie’. Tijdens digitale vergaderingen zie je jezelf vaak in beeld. Als dan de rimpeltjes, groeven of futloze huid opvallen, dan bellen we kennelijk massaal naar de cosmetische kliniek in de buurt. In dit artikel duiden we de groei in injectables behandelingen in Nederland.

Groei injectables behandelingen in Nederland

Groei injectables

Met name injectables behandelingen zijn mateloos populair. Jaren geleden waren injectables behandelingen een taboe. Destijds lieten veel mensen heimelijk een behandeling uitvoeren. Tegenwoordig is het juist ‘hot’ om je bezoek aan de injectables kliniek op Instagram te posten. Iedereen realiseert zich ondertussen dat alle celebrities en ‘media-mensen’ er niet vanzelf zo goed uitzien. Zij bezoeken daarvoor af en toe een cosmetisch arts. In Nederland worden naar schatting ca. 600.000 injectables behandelingen uitgevoerd in 2021.

Aantal botox behandelingen Nederland

Met name botulinetoxine- en fillerbehandelingen zijn populaire injectables. Botox is een merknaam botulinetoxine. Botulinetoxine zorgt ervoor dat je gedurende 12-16 weken je fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels niet storend aanwezig zijn. Ook is botulinetoxine een effectieve behandeling tegen hyperhidrosis. Dat is overmatig zweten van bijvoorbeeld de oksels. Botulinetoxine wordt inmiddels sinds de jaren ’80 toegepast. In Nederland worden er naar schatting ca. 400.000 botulinetoxine behandelingen uitgevoerd in 2021.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Aantal Filler behandelingen Nederland

Naarmate we ouder worden neemt het volume van de huid af. Daardoor ontstaan rimpels, groeven en zakt de huid naar beneden. Met een fillerbehandeling kun je met enkele zeer subtiele prikjes rimpels en groeven opvullen of de contour verbeteren. Zo zijn rimpels onder de ogen, rimpels rond de mond en een slappe kaaklijn mega populaire fillerbehandelingen. In Nederland worden er meer dan 200.000 fillerbehandelingen uitgevoerd in 2021.

Injectablesbooking.nl

Injectablesbooking.nl begeleidt consumenten naar kwaliteit. Is de arts adequaat opgeleid? Heeft de arts voldoende ervaring? Hoe lang bestaat de kliniek al? Hoe is de reputatie van de kliniek? Welke artsen en klinieken bevinden zich bij mij in de buurt? Zoek, vergelijk en boek een cosmetische behandeling op Injectablesbooking.nl.

Waarom Injectablesbooking.nl?

Alle klinieken in Nederland
Lees reviews en vergelijk prijzen
Vergelijk artsen op ervaring en kwaliteit
Altijd bij jou in de buurt