Voorhoofdsrimpels verwijderen met Botox

30-09-2020

Zoek je een arts of kliniek die je voorhoofdsrimpels kan behandelen? Klik hier om alle klinieken en artsen bij jou in de buurt met elkaar te vergelijken.

Voorhoofdsrimpels zijn vaak erg kenmerkend. Ze vallen op als je praat, de rimpels in het voorhoofd tonen je emotie en zeggen zaak iets over je leeftijd. Voorhoofdsrimpels zijn perfect met Botox te verwijderen. Al sinds jaar en dag is de rimpelbehandeling van het voorhoofd een van de populairste cosmetische behandelingen.

Voorhoofdsrimpels verwijderen met Botox

Voorhoofdsrimpels verwijderen

Voorhoofdsrimpels worden niet persé verwijderd, ze worden alleen niet meer geactiveerd. Een behandeling met botulinetoxine zorgt ervoor dat de prikkeloverdracht van de zenuwen naar de spieren niet meer mogelijk is. Daardoor worden de spiertjes die de voorhoofdsrimpels veroorzaken niet meer geactiveerd. 

Het gelaat bestaat o.a. uit een ingenieus netwerk van spiertjes. De frontalis is de spier die de voorhoofdsrimpels veroorzaakt. Wanneer de frontalis spier met meerdere prikjes botulinetoxine wordt behandeld, dan is de prikkeloverdracht effectief te blokkeren. Voorhoofdsrimpels zijn dan voor 3-4 maanden verleden tijd.

Voorhoofd rimpels behandeling

De rimpels in het voorhoofd zijn goed te behandelen met botulinetoxine. Wel is het raadzaam om te kiezen voor een ervaren cosmetisch arts. De botulinetoxine moet in de juiste dosering op de juiste plekken worden ingespoten. 

In Nederland zijn er meer dan 700 locaties waar je terecht kunt voor de behandeling van je voorhoofdsrimpels. Op injectablesbooking.nl kun je alle artsen en klinieken vergelijken op prijs, kwaliteit, locatie en beschikbaarheid. Zoek, vergelijk en boek je volgende voorhoofdsrimpels behandeling op injectablesbooking.nl.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botulinetoxine

Botulinetoxine werd in de jaren ’70 ontdekt als behandelmethode tegen scheelzien. Wanneer je last hebt van scheelzien dan is er één spier overmatig actief. Wanneer deze spier wordt ontspannen met botulinetoxine dan is het scheelzien verleden tijd. In de jaren ’80 introduceerde farmaceut Allergan Botox. Botox is dus een merknaam botulinetoxine, andere bekende merken zijn Azzalure/Dysport en Bocouture.

Botulinetoxine is inmiddels meer dan 100 miljoen keer toegepast, wereldwijd. Het is één van de meest onderzochte medicijnen door wetenschappers. De conclusie is toch wel dat de drie bekende merken botulinetoxine (Botox, Azzalure/Dysport en Bocouture) bij deskundig gebruik door gekwalificeerde artsen een behandeling is met een zeer hoog veiligheidsprofiel.

Botox voorhoofd

Een botulinetoxine behandeling van het voorhoofd heeft cosmetische voordelen, maar ook therapeutische. Veel mensen krijgen een vermoeid gevoel wanneer je de hele dag je wenkbrauwen optrekt en je voorhoofdsrimpels activeert. Of zelfs migraine. Een Botox behandeling van het voorhoofd ontspant de spieren en zorgt voor een open en fitte oogopslag. 

-----------------------

Vind een behandeling bij jou in de buurt

Amsterdam

Den Haag

Rotterdam

Utrecht

Groningen
Arnhem

Zoek bij jou in de buurt (klik hier)

-----------------------

Botox voorhoofd prijs

De kosten van een Botox behandeling van het voorhoofd liggen erg uiteen bij de diverse klinieken. Er zijn 3 Botox zones; de kraaienpootjes, fronsrimpels en voorhoofdsrimpels. De prijs van één zone Botox varieert in Nederland tussen de € 80 en € 250 per zone. Dit prijsverschil valt deels te verklaren door het merk botulinetoxine, de reputatie van de kliniek, of de kliniek een dure of goedkope locatie heeft en wat de opleiding en ervaring van de arts is. Voor het andere deel valt dit prijsverschil te verklaren door de kwaliteit van de behandeling en de marge waarmee de kliniek genoegen neemt. Het is aan te raden om de artsen en klinieken goed te vergelijken, zodat jij een goede keuze kunt maken.

Kliniek voorhoofdsrimpels verwijderen

Er zijn meer dan 500 locaties in Nederland waar je terecht kunt voor het verwijderen van voorhoofdsrimpels met botulinetoxine. Het is belangrijk dat je eerst een vrijblijvend consult plant bij een kliniek. Wanneer je daar een goed gevoel bij hebt en de kosten van de rimpelbehandeling zijn duidelijk, dan kun je een keuze maken voor een behandeling. Zoek, vergelijk en boek een kliniek om voorhoofdsrimpels te verwijderen op Injectablesbooking.nl.