Injectables Kliniek

18 oktober 2020
Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Ben je op zoek naar een injectables kliniek? Vergelijk alle injectables klinieken in de buurt op Injectablesbooking.

Zoek, vergelijk en boek!

injectable kliniek

Wat is een injectable kliniek?

Een injectable kliniek is een kliniek waar cosmetische behandelingen met botulinetoxine en fillers worden uitgevoerd. Injectables is de verzamelnaam van botulinetoxine, Profhilo, fillers en skinboosters. Allen zijn injecteerbare stoffen waarmee een cosmetisch resultaat behaald kan worden. In iedere stad zijn er injectables klinieken. In Nederland zijn er begin 2021 meer dan 600 behandellocaties waar je terecht kunt voor een injectables behandeling. In dit artikel leggen wij uit hoe je de keuze maakt voor een injectables kliniek bij jou in de buurt.

Vind een kliniek in de buurt

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Injectable kliniek reviews

Altijd enorm tevreden na een bezoek aan de Clinique. Ik heb hier een ooglidcorrectie laten doen en kom regelmatig langs voor injectables. Altijd een mooi resultaat! Vriendelijk en kundig personeel. Een aanrader!
Kim Kramersen - Lammers
Clinique Dokter Don Hengelo
17 november 2023 08:08
PMU wenkbrauwen + Infralash eyeliner + consult botox / injectables Vlotte, vriendelijke en duidelijke communicatie, gemakkelijk bereikbaar via e-mail, WhatsApp, telefoon. Manon is een ware PMU artist. Ik voel me vertrouwd onder haar handen. Ze neemt uitgebreid de tijd om mogelijkheden en onmogelijkheden te bespreken en ze heeft goed zicht op wat persoonlijk... Toon meer »
PMU wenkbrauwen + Infralash eyeliner + consult botox / injectables
Vlotte, vriendelijke en duidelijke communicatie, gemakkelijk bereikbaar via e-mail, WhatsApp, telefoon.

Manon is een ware PMU artist. Ik voel me vertrouwd onder haar handen. Ze neemt uitgebreid de tijd om mogelijkheden en onmogelijkheden te bespreken en ze heeft goed zicht op wat persoonlijk bij je past. Dat is heel erg fijn! Niet meer worstelen met je lastige wenkbrauwen, geen tijd kwijt aan eyeliner en gelijk met een fris gezicht opstaan is héérlijk!

Afgelopen weekend voor de 1e keer op consult geweest bij dr. Kristel Woldman voor informatie over botox en injectables. Kristel beschikt over dezelfde combinatie van een persoonlijke, eerlijke, relaxte benadering + een bom kennis, professionaliteit en subtiliteit als Manon. Voor herhaling vatbaar! Toon minder »
15 maart 2021 07:07
Prettige eerste ervaring. Kundig arts. Stelde me op mijn gemak en de Injectables zijn goed geplaatst wat al direct voor mooi resultaat zorgt. Geen blauwe plekken of pijn. Ik ben zeer tevreden. De huid van mijn gezicht is weer fris en stralend. Ben er erg gelukkig mee!
29 augustus 2023 18:06

Injectables klinieken vergelijken

Injectables klinieken zijn cosmetische klinieken. In deze klinieken worden cosmetische behandelingen met injectables uitgevoerd. Injectables is de verzamelnaam van filler-, botox en skinbooster behandelingen. In Nederland kun je op meer dan 1100 locaties terecht voor een inejctables behandeling. In 2005 waren er nog maar ca. 75 locaties waar je terecht kon voor een cosmetische behandeling. 

Diverse behandelingen

Injectables is de verzamelnaam van injecteerbare cosmetische behandelingen. Voorbeelden daarvan zijn:

Botulinetoxine
Fillers
Profhilo
Skinboosters
Belkyra

Prijzen injectables klinieken vergelijken

De afgelopen 15 jaar is er een veel groei geweest in het aantal injectables klinieken in Nederland. Daardoor zijn de prijzen van de behandelingen ook uit elkaar komen te liggen. De prijzen van de diverse injectables behandelingen verschillen soms wel 50% bij de diverse injectables klinieken. Op Injectablesbooking.nl kun je de tarieven van alle klinieken vergelijken. Vul je locatie in en vergelijk de prijzen van alle injectables klinieken!

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

-----------------------

Injectable klinieken in Nederland

Injectable Kliniek Amsterdam
Beauty Injectables Clinic Dordrecht
Praktijk voor Injectables Nijmegen
Blush Injectables Best

-----------------------

Wat zijn injectables?

Injectables zijn injecteerbare stoffen met een cosmetische doeleinde. Dit zijn o.a. botulinetoxine, fillers, Profhilo, skinboosters, Belkyra en andere. Bekende merken botulinetoxine zijn onder andere Azzalure, Bocouture, Dysport en Botox. Botulinetoxine is een spierontspanner waarmee heel lokaal dynamische rimpels kunnen worden voorkomen. Bijvoorbeeld fronsrimpels, kraaienpootjes en voorhoofdsrimpels zijn rimpels die met Botox worden verwijderd.

Fillers zijn huidvullers. Bij het ouder worden wordt de huid dunner en minder elastisch. Huidvullers kunnen dit heel subtiel en effectief verbeteren. Ook kun je met fillers de contour verbeteren. Bijvoorbeeld een strakke kaaklijn of mooie lippen creëren. Een lipcorrectie met fillers, ook wel lipfillers genoemd, is misschien wel de populairste fillerbehandeling. Naarmate we ouder worden, worden de lippen dunner. De meeste lipfiller behandelingen vallen niet op; zijn hele subtiele correcties. Er zijn verschillende soorten fillers. Hyaluronzuur fillers worden het vaakst gebruikt. Ook calcium-hydroxiapatite fillers, zoals Radiesse, worden vaak toegepast. Dit zijn tijdelijke fillers, allen met een effectieve werking tussen de 6 en 18 maanden.

injectables

Wat doet een injectables kliniek nog meer?

Een injectables kliniek is vaak een cosmetische kliniek. Sommige klinieken bieden alleen injectables aan, andere bieden ook chirurgie of huidverbetering aan. Met huidverbetering kun je denken aan peelings, laserbehandelingen en huidverzorging. 

-----------------------
Vind een injectables kliniek bij jou in de buurt

Injectables kliniek Groningen

Injectables kliniek Amsterdam

Injectables kliniek Eindhoven

Injectables kliniek Utrecht

Injectables kliniek Den Haag

Injectables kliniek Rotterdam

Injectables kliniek Maastricht

Zoek bij jou in de buurt (klik hier)

-----------------------

De beste injectables kliniek

Kwaliteit is een steeds belangrijkere reden om voor een kliniek of arts te kiezen. Steeds meer mensen gaan naar een kliniek die langer bestaat, een goede reputatie heeft en waar ervaren cosmetisch artsen werken. Wanneer je voor het eerst een kliniek bezoekt, is het aan te raden om een vrijblijvend consult te boeken. Je kunt dan beoordelen of je het een prettige omgeving vindt, of de arts goed naar je luistert en of je vertrouwen hebt in de arts. Op Injectablesbooking.nl kun je alle artsen en klinieken bij jou in de buurt vergelijken.

Lees verder:
Wat is een filler kliniek?
Beste Botox kliniek
Kliniek voor lipfillers

Vind klinieken in de buurt

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Veelgestelde vragen over injectable klinieken

Wat zijn injectables?

Injectables zijn injecteerbare cosmetische behandelingen zoals Botox, fillers, Profhilo, skinboosters en Belkyra. Lees informatie over alle injectables en kies een kliniek met een goede reputatie en hoge kwaliteit.

Wat is een veilige injectables kliniek?

Over het algemeen zijn injectables behandelingen veilig. Laat je goed voorlichten door een professionele arts. Let op. Een geslaagde behandeling begint bij een geschikte arts. 

Waarom Injectablesbooking.nl?

Alle klinieken in Nederland
Lees reviews en vergelijk prijzen
Vergelijk artsen op ervaring en kwaliteit
Altijd bij jou in de buurt