Injectables Kliniek

18 oktober 2020

Ben je op zoek naar een injectables kliniek? Klik hier om alle injectables klinieken te vergelijken.

Een injectables kliniek is een kliniek waar cosmetische behandelingen met botulinetoxine en fillers worden uitgevoerd. Injectables is de verzamelnaam van botulinetoxine, Profhilo, fillers en skinboosters. Allen zijn injecteerbare stoffen waarmee een cosmetisch resultaat behaald kan worden. In iedere stad zijn er injectables klinieken. In Nederland zijn er begin 2021 meer dan 600 behandellocaties waar je terecht kunt voor een injectables behandeling. In dit artikel leggen wij uit hoe je de keuze maakt voor een injectables kliniek bij jou in de buurt.

Injectables Kliniek

Injectables klinieken vergelijken

Injectables klinieken zijn cosmetische klinieken. In deze klinieken worden cosmetische behandelingen met injectables uitgevoerd. Injectables is de verzamelnaam van filler-, botox en skinbooster behandelingen. In Nederland kun je op meer dan 1100 locaties terecht voor een inejctables behandeling. In 2005 waren er nog maar ca. 75 locaties waar je terecht kon voor een cosmetische behandeling. 

Prijzen injectables klinieken vergelijken

De afgelopen 15 jaar is er een veel groei geweest in het aantal injectables klinieken in Nederland. Daardoor zijn de prijzen van de behandelingen ook uit elkaar komen te liggen. De prijzen van de diverse injectables behandelingen verschillen soms wel 50% bij de diverse injectables klinieken. Op Injectablesbooking.nl kun je de tarieven van alle klinieken vergelijken. Vul je locatie in en vergelijk de prijzen van alle injectables klinieken!

Wat zijn injectables?

Injectables zijn injecteerbare stoffen met een cosmetische doeleinde. Dit zijn o.a. botulinetoxine, fillers, Profhilo, skinboosters, Belkyra en andere. Bekende merken botulinetoxine zijn onder andere Azzalure, Bocouture, Dysport en Botox. Botulinetoxine is een spierontspanner waarmee heel lokaal dynamische rimpels kunnen worden voorkomen. Bijvoorbeeld fronsrimpels, kraaienpootjes en voorhoofdsrimpels zijn rimpels die met Botox worden verwijderd.

Fillers zijn huidvullers. Bij het ouder worden wordt de huid dunner en minder elastisch. Huidvullers kunnen dit heel subtiel en effectief verbeteren. Ook kun je met fillers de contour verbeteren. Bijvoorbeeld een strakke kaaklijn of mooie lippen creƫren. Een lipcorrectie met fillers, ook wel lipfillers genoemd, is misschien wel de populairste fillerbehandeling. Naarmate we ouder worden, worden de lippen dunner. De meeste lipfiller behandelingen vallen niet op; zijn hele subtiele correcties. Er zijn verschillende soorten fillers. Hyaluronzuur fillers worden het vaakst gebruikt. Ook calcium-hydroxiapatite fillers, zoals Radiesse, worden vaak toegepast. Dit zijn tijdelijke fillers, allen met een effectieve werking tussen de 6 en 18 maanden.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Wat doet een injectables kliniek nog meer?

Een injectables kliniek is vaak een cosmetische kliniek. Sommige klinieken bieden alleen injectables aan, andere bieden ook chirurgie of huidverbetering aan. Met huidverbetering kun je denken aan peelings, laserbehandelingen en huidverzorging. 

-----------------------
Vind een injectables kliniek bij jou in de buurt

Injectables kliniek Groningen

Injectables kliniek Amsterdam

Injectables kliniek Eindhoven

Injectables kliniek Utrecht

Injectables kliniek Den Haag

Injectables kliniek Rotterdam

Injectables kliniek Maastricht

Zoek bij jou in de buurt (klik hier)

-----------------------

De beste injectables kliniek

Kwaliteit is een steeds belangrijkere reden om voor een kliniek of arts te kiezen. Steeds meer mensen gaan naar een kliniek die langer bestaat, een goede reputatie heeft en waar ervaren cosmetisch artsen werken. Wanneer je voor het eerst een kliniek bezoekt, is het aan te raden om een vrijblijvend consult te boeken. Je kunt dan beoordelen of je het een prettige omgeving vindt, of de arts goed naar je luistert en of je vertrouwen hebt in de arts. Op Injectablesbooking.nl kun je alle artsen en klinieken bij jou in de buurt vergelijken.

Waarom Injectablesbooking.nl?

Alle klinieken in Nederland
Lees reviews en vergelijk prijzen
Vergelijk artsen op ervaring en kwaliteit
Altijd bij jou in de buurt