Injectables Kliniek

18 oktober 2020
Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Ben je op zoek naar een injectables kliniek? Vergelijk alle injectables klinieken in de buurt op Injectablesbooking.

Zoek, vergelijk en boek!

injectable kliniek

Wat is een injectable kliniek?

Een injectable kliniek is een kliniek waar cosmetische behandelingen met botulinetoxine en fillers worden uitgevoerd. Injectables is de verzamelnaam van botulinetoxine, Profhilo, fillers en skinboosters. Allen zijn injecteerbare stoffen waarmee een cosmetisch resultaat behaald kan worden. In iedere stad zijn er injectables klinieken. In Nederland zijn er begin 2021 meer dan 600 behandellocaties waar je terecht kunt voor een injectables behandeling. In dit artikel leggen wij uit hoe je de keuze maakt voor een injectables kliniek bij jou in de buurt.

Vind een kliniek in de buurt

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Injectable kliniek reviews

Super vriendelijk personeel! Arts denkt goed met je mee en geeft je eerlijk advies. Heel tevreden met het resultaat, was mn eerste ervaring met injectables, ben angstig voor naalden maar de behandeling viel reuze mee en je wordt goed gerust gesteld, ze nemen de tijd voor je, zeker voor een eerste keer zou ik het sterk aanraden hier na toe te komen, vooral oo... Toon meer »
Super vriendelijk personeel! Arts denkt goed met je mee en geeft je eerlijk advies. Heel tevreden met het resultaat, was mn eerste ervaring met injectables, ben angstig voor naalden maar de behandeling viel reuze mee en je wordt goed gerust gesteld, ze nemen de tijd voor je, zeker voor een eerste keer zou ik het sterk aanraden hier na toe te komen, vooral ook omdat er eerlijk advies gegeven wordt en de behandeling niet “overdone” wordt, het resultaat blijft natuurlijk Toon minder »
23 augustus 2023 10:10
Als trouwe klant van drs. Tom van Eijk ben ik oprecht verbaasd omtrent de negatieve review met 1 ster van JOKE, hier kan ik me totaal niet in vinden. Ik kom al 15 jaar naar volle tevredenheid bij deze arts (zie mijn uitgebreide review op kliniekervaringen.nl) en met mij velen gezien de lovende reviews. Zoals de arts al aangeeft (een wereldwijde autoriteit op... Toon meer »
Als trouwe klant van drs. Tom van Eijk ben ik oprecht verbaasd omtrent de negatieve review met 1 ster van JOKE, hier kan ik me totaal niet in vinden. Ik kom al 15 jaar naar volle tevredenheid bij deze arts (zie mijn uitgebreide review op kliniekervaringen.nl) en met mij velen gezien de lovende reviews. Zoals de arts al aangeeft (een wereldwijde autoriteit op dit gebied) betreft de gepatenteerde techniek een proces waarbij het effect en duurzaamheid opgebouwd wordt door meerdere behandelingen te ondergaan. Het (directe) resultaat is uiteraard afhankelijk van type huid, genetische component, leefstijl etc, evenals de bijwerkingen (prikgaatjes/blauwe plekken). Dit laatste punt zult u overigens bij alle klinieken teruglezen! U merkt dat ik goed op de hoogte ben daar ik vind dat de arts de professional is in deze maar dat ik als klant me ook terdege moet voorbereiden door me te (blijven) verdiepen in de injectables behandelingen qua voor-en nazorg.De arts en zijn deskundige, bevlogen PA Jeanette Bloem staan erom bekend uitgebreid de tijd te nemen om uit te leggen wat de mogelijkheden zijn en wat je kan verwachten van de (vervolg)behandeling. Er zijn zoveel beunhazen binnen de cosmetische geneeskunde maar dat is absoluut niet van toepassing op deze fijne, betrouwbare en vakkundige arts! Toon minder »
7 juli 2019 13:01
Ik ben een vrouw van 61 en ik ben 2 weken geleden bij Nick van GAAF Injectables geweest omdat ik door de rimpeltjes tussen mijn wenkbrauwen een norse blik had terwijl ik altijd vrolijk ben. Ik werd zeer vriendelijk ontvangen en de uitleg van Nick was helder. De Botox injecties voelde ik nauwelijks. Nu, 2 weken later, heb ik mijn open blik en vriendelijke uit... Toon meer »
Ik ben een vrouw van 61 en ik ben 2 weken geleden bij Nick van GAAF Injectables geweest omdat ik door de rimpeltjes tussen mijn wenkbrauwen een norse blik had terwijl ik altijd vrolijk ben.
Ik werd zeer vriendelijk ontvangen en de uitleg van Nick was helder.
De Botox injecties voelde ik nauwelijks.
Nu, 2 weken later, heb ik mijn open blik en vriendelijke uitstraling weer terug, ik ben super blij met het resultaat.
Ik ben erg veel afgevallen en dat laat zijn sporen na in je huid en daarom overweeg ik nu de lijnen bij mijn mondhoeken te laten behandelen want als iemand dat netjes en natuurlijk kan doen dan heb ik alle vertrouwen dat Nick dat kan. Toon minder »
Vera Schilling
Gaaf Injectables
2 december 2021 12:12

Injectables klinieken vergelijken

Injectables klinieken zijn cosmetische klinieken. In deze klinieken worden cosmetische behandelingen met injectables uitgevoerd. Injectables is de verzamelnaam van filler-, botox en skinbooster behandelingen. In Nederland kun je op meer dan 1100 locaties terecht voor een inejctables behandeling. In 2005 waren er nog maar ca. 75 locaties waar je terecht kon voor een cosmetische behandeling. 

Diverse behandelingen

Injectables is de verzamelnaam van injecteerbare cosmetische behandelingen. Voorbeelden daarvan zijn:

Botulinetoxine
Fillers
Profhilo
Skinboosters
Belkyra

Prijzen injectables klinieken vergelijken

De afgelopen 15 jaar is er een veel groei geweest in het aantal injectables klinieken in Nederland. Daardoor zijn de prijzen van de behandelingen ook uit elkaar komen te liggen. De prijzen van de diverse injectables behandelingen verschillen soms wel 50% bij de diverse injectables klinieken. Op Injectablesbooking.nl kun je de tarieven van alle klinieken vergelijken. Vul je locatie in en vergelijk de prijzen van alle injectables klinieken!

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

-----------------------

Injectable klinieken in Nederland

Injectable Kliniek Amsterdam
Beauty Injectables Clinic Dordrecht
Praktijk voor Injectables Nijmegen
Blush Injectables Best

-----------------------

Wat zijn injectables?

Injectables zijn injecteerbare stoffen met een cosmetische doeleinde. Dit zijn o.a. botulinetoxine, fillers, Profhilo, skinboosters, Belkyra en andere. Bekende merken botulinetoxine zijn onder andere Azzalure, Bocouture, Dysport en Botox. Botulinetoxine is een spierontspanner waarmee heel lokaal dynamische rimpels kunnen worden voorkomen. Bijvoorbeeld fronsrimpels, kraaienpootjes en voorhoofdsrimpels zijn rimpels die met Botox worden verwijderd.

Fillers zijn huidvullers. Bij het ouder worden wordt de huid dunner en minder elastisch. Huidvullers kunnen dit heel subtiel en effectief verbeteren. Ook kun je met fillers de contour verbeteren. Bijvoorbeeld een strakke kaaklijn of mooie lippen creëren. Een lipcorrectie met fillers, ook wel lipfillers genoemd, is misschien wel de populairste fillerbehandeling. Naarmate we ouder worden, worden de lippen dunner. De meeste lipfiller behandelingen vallen niet op; zijn hele subtiele correcties. Er zijn verschillende soorten fillers. Hyaluronzuur fillers worden het vaakst gebruikt. Ook calcium-hydroxiapatite fillers, zoals Radiesse, worden vaak toegepast. Dit zijn tijdelijke fillers, allen met een effectieve werking tussen de 6 en 18 maanden.

injectables

Wat doet een injectables kliniek nog meer?

Een injectables kliniek is vaak een cosmetische kliniek. Sommige klinieken bieden alleen injectables aan, andere bieden ook chirurgie of huidverbetering aan. Met huidverbetering kun je denken aan peelings, laserbehandelingen en huidverzorging. 

-----------------------
Vind een injectables kliniek bij jou in de buurt

Injectables kliniek Groningen

Injectables kliniek Amsterdam

Injectables kliniek Eindhoven

Injectables kliniek Utrecht

Injectables kliniek Den Haag

Injectables kliniek Rotterdam

Injectables kliniek Maastricht

Zoek bij jou in de buurt (klik hier)

-----------------------

De beste injectables kliniek

Kwaliteit is een steeds belangrijkere reden om voor een kliniek of arts te kiezen. Steeds meer mensen gaan naar een kliniek die langer bestaat, een goede reputatie heeft en waar ervaren cosmetisch artsen werken. Wanneer je voor het eerst een kliniek bezoekt, is het aan te raden om een vrijblijvend consult te boeken. Je kunt dan beoordelen of je het een prettige omgeving vindt, of de arts goed naar je luistert en of je vertrouwen hebt in de arts. Op Injectablesbooking.nl kun je alle artsen en klinieken bij jou in de buurt vergelijken.

Lees verder:
Wat is een filler kliniek?
Beste Botox kliniek
Kliniek voor lipfillers

Vind klinieken in de buurt

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Veelgestelde vragen over injectable klinieken

Wat zijn injectables?

Injectables zijn injecteerbare cosmetische behandelingen zoals Botox, fillers, Profhilo, skinboosters en Belkyra. Lees informatie over alle injectables en kies een kliniek met een goede reputatie en hoge kwaliteit.

Wat is een veilige injectables kliniek?

Over het algemeen zijn injectables behandelingen veilig. Laat je goed voorlichten door een professionele arts. Let op. Een geslaagde behandeling begint bij een geschikte arts. 

Waarom Injectablesbooking.nl?

Alle klinieken in Nederland
Lees reviews en vergelijk prijzen
Vergelijk artsen op ervaring en kwaliteit
Altijd bij jou in de buurt