Injectables Kliniek

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Welkom op vergelijkingssite Injectablesbooking. Vergelijk injectables klinieken bij jou in de buurt. Vergelijk artsen, klant ervaringen, voor en na foto’s en tarieven. Lees ook alles over de behandeling en algemene behandeladviezen.

injectable kliniek

Wat is een injectable kliniek?

Een injectable kliniek is een kliniek waar cosmetische behandelingen met botulinetoxine en fillers worden uitgevoerd. Injectables is de verzamelnaam van botulinetoxine, Profhilo, fillers en skinboosters. Allen zijn injecteerbare stoffen waarmee een cosmetisch resultaat behaald kan worden. In iedere stad zijn er injectables klinieken. In Nederland zijn er begin 2021 meer dan 600 behandellocaties waar je terecht kunt voor een injectables behandeling. In dit artikel leggen wij uit hoe je de keuze maakt voor een injectables kliniek bij jou in de buurt.

Vind een kliniek in de buurt

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Injectable kliniek reviews

Ik ben ontzettend tevreden over de praktijk van Maikel Scheer. Zelf is hij vriendelijk, geduldig en kundig waardoor ik volledig op zijn advies vertrouw. Mijn eerste behandeling (injectables) vond ik erg spannend. Maikel heeft me gerustgesteld en het resultaat sprak voor zich: een mooie subtiele verandering in mijn look waardoor ik mijn frisse uitstraling wee... Toon meer »
Ik ben ontzettend tevreden over de praktijk van Maikel Scheer. Zelf is hij vriendelijk, geduldig en kundig waardoor ik volledig op zijn advies vertrouw. Mijn eerste behandeling (injectables) vond ik erg spannend. Maikel heeft me gerustgesteld en het resultaat sprak voor zich: een mooie subtiele verandering in mijn look waardoor ik mijn frisse uitstraling weer terug kreeg. Tijdens mijn tweede behandeling voelde ik hierdoor totaal geen spanning. Ik ben ook blij met de nazorg: advies, foto's en een check-up. Fijn! Toon minder »
1 februari 2024 07:07
Ik kom al bijna 20 jaar bij Tom van Eijk en hij is en blijft de specialist op het gebied van injectables. Hij is een zeer kundig arts die altijd met de klant meedenkt waardoor zijn advies altijd goed uitpakt. Kortom: Ben je op zoek naar een professioneel cosmetisch arts, dan ben je zeker bij Tom van Eijk aan het goede adres.
10 september 2019 07:07
Erg blij met mijn keuze om deze kliniek te kiezen het personeel is heel deskundig en konden mij goed adviseren. Prettige behandeling en ik zag direct resultaat. Ik ben vaste klant geworden en zo ook mijn familie alle erg positief! De skinbooster injectables is echt een aanrader.
Sebastiaan van velzen
The Swan Beauty Center
12 september 2021 20:08

Injectables klinieken vergelijken

Injectables klinieken zijn cosmetische klinieken. In deze klinieken worden cosmetische behandelingen met injectables uitgevoerd. Injectables is de verzamelnaam van filler-, botox en skinbooster behandelingen. In Nederland kun je op meer dan 1100 locaties terecht voor een inejctables behandeling. In 2005 waren er nog maar ca. 75 locaties waar je terecht kon voor een cosmetische behandeling. 

Diverse behandelingen

Injectables is de verzamelnaam van injecteerbare cosmetische behandelingen. Voorbeelden daarvan zijn:

Botulinetoxine
Fillers
Profhilo
Skinboosters
Belkyra

Prijzen injectables klinieken vergelijken

De afgelopen 15 jaar is er een veel groei geweest in het aantal injectables klinieken in Nederland. Daardoor zijn de prijzen van de behandelingen ook uit elkaar komen te liggen. De prijzen van de diverse injectables behandelingen verschillen soms wel 50% bij de diverse injectables klinieken. Op Injectablesbooking.nl kun je de tarieven van alle klinieken vergelijken. Vul je locatie in en vergelijk de prijzen van alle injectables klinieken!

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

-----------------------

Injectable klinieken in Nederland

Injectable Kliniek Amsterdam
Beauty Injectables Clinic Dordrecht
Praktijk voor Injectables Nijmegen
Blush Injectables Best

-----------------------

Wat zijn injectables?

Injectables zijn injecteerbare stoffen met een cosmetische doeleinde. Dit zijn o.a. botulinetoxine, fillers, Profhilo, skinboosters, Belkyra en andere. Bekende merken botulinetoxine zijn onder andere Azzalure, Bocouture, Dysport en Botox. Botulinetoxine is een spierontspanner waarmee heel lokaal dynamische rimpels kunnen worden voorkomen. Bijvoorbeeld fronsrimpels, kraaienpootjes en voorhoofdsrimpels zijn rimpels die met Botox worden verwijderd.

Fillers zijn huidvullers. Bij het ouder worden wordt de huid dunner en minder elastisch. Huidvullers kunnen dit heel subtiel en effectief verbeteren. Ook kun je met fillers de contour verbeteren. Bijvoorbeeld een strakke kaaklijn of mooie lippen creëren. Een lipcorrectie met fillers, ook wel lipfillers genoemd, is misschien wel de populairste fillerbehandeling. Naarmate we ouder worden, worden de lippen dunner. De meeste lipfiller behandelingen vallen niet op; zijn hele subtiele correcties. Er zijn verschillende soorten fillers. Hyaluronzuur fillers worden het vaakst gebruikt. Ook calcium-hydroxiapatite fillers, zoals Radiesse, worden vaak toegepast. Dit zijn tijdelijke fillers, allen met een effectieve werking tussen de 6 en 18 maanden.

injectables

Wat doet een injectables kliniek nog meer?

Een injectables kliniek is vaak een cosmetische kliniek. Sommige klinieken bieden alleen injectables aan, andere bieden ook chirurgie of huidverbetering aan. Met huidverbetering kun je denken aan peelings, laserbehandelingen en huidverzorging. 

-----------------------
Vind een injectables kliniek bij jou in de buurt

Injectables kliniek Groningen
Injectables kliniek Amsterdam
Injectables kliniek Eindhoven
Injectables kliniek Utrecht
Injectables kliniek Den Haag
Injectables kliniek Rotterdam
Injectables kliniek Maastricht

Zoek bij jou in de buurt (klik hier)

-----------------------

De beste injectables kliniek

Kwaliteit is een steeds belangrijkere reden om voor een kliniek of arts te kiezen. Steeds meer mensen gaan naar een kliniek die langer bestaat, een goede reputatie heeft en waar ervaren cosmetisch artsen werken. Wanneer je voor het eerst een kliniek bezoekt, is het aan te raden om een vrijblijvend consult te boeken. Je kunt dan beoordelen of je het een prettige omgeving vindt, of de arts goed naar je luistert en of je vertrouwen hebt in de arts. Op Injectablesbooking.nl kun je alle artsen en klinieken bij jou in de buurt vergelijken.

Lees verder:
Lip flip behandeling
Wat is een filler kliniek?
Beste Botox kliniek
Kliniek voor lipfillers

Veelgestelde vragen over injectable klinieken

Wat zijn injectables?

Wat is een veilige injectables kliniek?

Waarom Injectablesbooking.nl?

Alle klinieken in Nederland
Lees reviews en vergelijk prijzen
Vergelijk artsen op ervaring en kwaliteit
Altijd bij jou in de buurt