BBO Clinics Swalmen - Bekijk prijzen en maak een afspraak
BBO Clinics Swalmen

BBO Clinics Swalmen

Wij zijn er voor iedereen!
En bieden jouw de scherpste prijzen aan!!

Al onze behandelaars zijn geregistreerd in het BIG kwaliteitsregister.

BBO Clinics Swalmen uit Swalmen is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, waaronder botulinetoxine (Botox) en fillers.

Wij zijn er voor iedereen!
En bieden jouw de scherpste prijzen aan!!

Al onze behandelaars zijn geregistreerd in het BIG kwaliteitsregister. Meer lezen »

Tarieven
Botox
1 zone botox (merk: Azzalure)
V.a. € 100 per zone
2 zones
V.a. € 190 per behandeling
3 zones
V.a. € 275 per behandeling
Kleine behandeling botox (baby/mini/halve zone)
V.a. € 50 per behandeling
Consult
1e consult
V.a. € 25 per consult
Contouring
HIFU
V.a. € 175 per behandeling
Fillers
Aliaxin
V.a. € 249 per ml
Lipfiller
V.a. € 249 per ml
StylageStylage
V.a. € 249 per ml
Fillers overige
0,5 / 0,6 ML hyaluronzuur filler
V.a. € 129 per behandeling
Overige
PDO Draadlift
V.a. € 79 per behandeling
PRP
V.a. € 129 per behandeling
Skinbooster
ProfhiloProfhilo
V.a. € 229 per per 2 ml
Kenmerken
Aantal behandelingen per jaar
5000
Gespecialiseerd in
Botox, Fillers, Profhilo, PDO-draadlift, Chirurgie
Kliniek opgericht
2016
Adres
Boutestraat 6, Swalmen
BBO Clinics Swalmen
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Olga Akse
Drs. Olga Akse
Functie
Arts lid van NVCG
Botox zone v.a.
€ 100,00
Filler per ml v.a.
€ 249,00
Profiel bekijken
Lindsay Wulms
BSc. Lindsay Wulms
Functie
Verpleegkundige
Botox zone v.a.
€ 100,00
Filler per ml v.a.
€ 249,00
Profiel bekijken
Claudia Polman
BSc. Claudia Polman
Functie
Verpleegkundige
Botox zone v.a.
€ 100,00
Filler per ml v.a.
€ 249,00
Profiel bekijken

BBO Clinics Swalmen Reviews

4.6
150 reviews
De BBO clinic in Swalmen heeft mijn oorlel correctie gedaan naar uitscheuren oortunnel(piercing). Een geruststellende sfeer en goed uitgevoerde ingreep.
Ben tevreden over het resultaat en het was ook nog een betaalbaar. Ik zou deze kliniek zeker aanhouden en ben tevreden over het personeel
Jeroen Ruhl
1 juli 2024 04:04
Op 27 mei een onderooglid correctie gehad bij BBO Clinics. Het is allemaal heel goed verlopen en de sfeer was zo ontspannen, zowel Olga als Monique zijn echt toppers! Tijdens de ingreep was het zelfs gezellig 😚 Nu op naar het eindresultaat, dat vergt wat geduld van mezelf! Ik kom hier zeker terug!
Tamara Verhesen
19 juni 2024 15:03
Begin januari 2024 heb ik een ooglidcorrectie laten doen bij BBO Clinics. Zeer makkelijk digitaal een Intake te plannen, Intake zelf ging prima. Duidelijke info, goed advies, persoonlijk doch ook zakelijk. De ingreep zelf ging voorspoedig, de assistente stelde me gerust tijdens het klaarmaken voor de ingreep. De verdovingen werden gezet en de pijn viel reuze... Toon meer »
Begin januari 2024 heb ik een ooglidcorrectie laten doen bij BBO Clinics.
Zeer makkelijk digitaal een Intake te plannen, Intake zelf ging prima. Duidelijke info, goed advies, persoonlijk doch ook zakelijk.
De ingreep zelf ging voorspoedig, de assistente stelde me gerust tijdens het klaarmaken voor de ingreep. De verdovingen werden gezet en de pijn viel reuze mee, zeer goed te verdragen mede doordat ik mij enorm op mijn gemak voelde door de rust en het vertrouwen wat beide dames uitstraalden. De ingreep duurde nog geen 25 minuten. Tijdens de ingreep hing er een fijne, vertrouwde sfeer doordat er " gewoon" over vanalles werd gekletst, luchtig en toch vertrouwd.
Na de ingreep naar huis, goed advies meegekregen, goed koelen en rust pakken.
Het resultaat mag er zijn, voor en na is een enorm verschil. Ik ben ontzettend blij dat ik deze stap heb gezet, heb geen zware vermoeide ogen meer en tenslotte wil je toch ook graag een goed resultaat en een fijne ervaring.
Nazorg was goed, alle vragen konden gewoon gesteld, niks was teveel.
Ik ben erg positief over BBO Clinics, gewoon een top kliniek!!! Toon minder »
Monique Mertens
2 mei 2024 15:03
Een week geleden heb ik een onderooglidcorrectie laten doen in Swalmen bij BBO. Dat staat voor beauty by Olga. Olga arts en Monique verpleegkundige zijn beide zeer ervaren op het gebied van cosmetische chirurgie. De ingreep duurde ongeveer 30 minuten. Deze wordt goed verdoofd. Je voelt echt geen pijn en daardoor kon ik mij goed ontspannen. Nu een week later... Toon meer »
Een week geleden heb ik een onderooglidcorrectie laten doen in Swalmen bij BBO. Dat staat voor beauty by Olga. Olga arts en Monique verpleegkundige zijn beide zeer ervaren op het gebied van cosmetische chirurgie. De ingreep duurde ongeveer 30 minuten. Deze wordt goed verdoofd. Je voelt echt geen pijn en daardoor kon ik mij goed ontspannen. Nu een week later zijn de hechtingen eruit. Het resultaat: Prachtig! Ik moet eerlijk erkennen dat ik de eerste twee dagen na de ingreep er uit zag als een clown. Geen probleem dat hoort erbij. Ik zou het zó weer laten doen. Ook als schoonheidsspecialiste zeg ik: "Bboclinics een echte aanrader!"
AY VERMEULEN. Toon minder »
Ay Vermeulen
24 april 2024 13:01
Ben hier maandag geweest voor een bovenooglidcorrectie. Ik had enorm schrik, maar Olga en Monique stelde me onmiddellijk gerust. 2 zo een leuke en lieve dames! Ik ben zeer tevreden en wacht vol spanning af naar het resultaat als het volledig genezen is. Geen zwelling , pijn of enorme blauwe plekken gehad tot nu toe. Ik kom hier zeker nog terug voor toekomsti... Toon meer »
Ben hier maandag geweest voor een bovenooglidcorrectie. Ik had enorm schrik, maar Olga en Monique stelde me onmiddellijk gerust. 2 zo een leuke en lieve dames! Ik ben zeer tevreden en wacht vol spanning af naar het resultaat als het volledig genezen is. Geen zwelling , pijn of enorme blauwe plekken gehad tot nu toe. Ik kom hier zeker nog terug voor toekomstige behandelingen 🥰 Toon minder »
Amenda Monno
11 april 2024 21:09
Olga en Monique, beiden twee ontzettend fijne persoonlijkheden, Olga een gedreven vakvrouw en DE plastisch chirurg in hart en nieren, iemand, want zo geeft ze toe, het liefst bezig is met haar scalpel. en dan Monique……tja, voor mijn gevoel het verbindend element binnen BBO clinics, iemand met een warm hart en met haar persoonlijkheid volledige rust uitstraa... Toon meer »
Olga en Monique, beiden twee ontzettend fijne persoonlijkheden,

Olga een gedreven vakvrouw en DE plastisch chirurg in hart en nieren, iemand, want zo geeft ze toe, het liefst bezig is met haar scalpel.
en dan Monique……tja, voor mijn gevoel het verbindend element binnen BBO clinics, iemand met een warm hart en met haar persoonlijkheid volledige rust uitstraalt, je op je gemak laat voelen. Monique is de “Time Manager”, degene die de interne logistiek en afspraken regelt, het klantencontact onderhoudt maar vooral haar warme rustgevende karakter in de strijd gooit waardoor je je in een warm bad waant …………, echt top dames!! Toon minder »
Lucas Camps
26 maart 2024 12:12
Super te vreden. Kom er al vanaf toen ze pas begon in roermond. Tot heden. Alles is perfect. Er word eerlijk advies gegeven. Ze zijn ook eerlijk als je iets beter niet kunt laten doen. En dat is echt profecioneel. Je hebt altijd mensen tussen zitten die klachen of die wel wat te zeggen hebben. Maar je moet van uit je eigen ervaring doen. Niet wat je hier lee... Toon meer »
Super te vreden. Kom er al vanaf toen ze pas begon in roermond. Tot heden. Alles is perfect. Er word eerlijk advies gegeven. Ze zijn ook eerlijk als je iets beter niet kunt laten doen. En dat is echt profecioneel. Je hebt altijd mensen tussen zitten die klachen of die wel wat te zeggen hebben. Maar je moet van uit je eigen ervaring doen. Niet wat je hier leest. Olga heeft meerder clinic's anders had ze dit alles niet bereikt. En heel wat vaste klanten Toon minder »
C B
18 maart 2024 10:10
Slechte ervaring met tanden bleken, ze zetten de lamp aan en gaan weg met de woorden kom dadelijk nog even kijken, niet dus, na half uur ging de lamp uit maar moest nog 20 minuten, erg vervelend omdat je met je mond vol zit. Vervolgens zeer slecht resultaat met donkere vlekjes. Ga hier nooit meer naar toe. Er wordt nu gereageerd vanuit bbo kliniek, maar ik... Toon meer »
Slechte ervaring met tanden bleken, ze zetten de lamp aan en gaan weg met de woorden kom dadelijk nog even kijken, niet dus, na half uur ging de lamp uit maar moest nog 20 minuten, erg vervelend omdat je met je mond vol zit. Vervolgens zeer slecht resultaat met donkere vlekjes.
Ga hier nooit meer naar toe.

Er wordt nu gereageerd vanuit bbo kliniek, maar ik heb 1,30 uur met dat spul in mijn mond gezeten wat erg onprettig was, normaal is dit 50 min. Dit kwam omdat jullie niet zijn komen kijken, en de lamp sprong veel te vroeg uit, dus dat moest opnieuw.
En wat die bruine vlekjes aangaan die na de behandeling nog zaten, daarvan zei u medewerker, ja, dat zal wel niet weg gaan, misschien kan de mond hygiënische dat weg werken, ik vind dit schandalig. Toon minder »
Harry Tiny
8 maart 2024 17:05
Hele fijne intake gesprek gehad waarin heel eerlijk werd aangegeven dat een onder ooglidcorrectie niet kan worden geadviseerd ivm bepaalde risico’s gezien de conditie van mijn huid. Er werden alternatieve behandelingen aangeraden maar zeker geen operatie. Toch wel fijn dat men zo eerlijk is.
Rahime Celik
20 januari 2024 12:12
Zeer fijne kliniek. Ze nemen alle tijd en stellen je op je gemak. Wachtkamer gezellig en snoepgoed voelde aanwezig. Waar het omgaat is natuurlijk de cosmetische chirurgie.. een en al lof.. na 4 dagen de pleister verwijderd van mij boven ooglidcorrectie en zag er al veel belovend uit. Geen overmatige zwellingen en enorme verkleuring.. gewoon goed. Ingreep... Toon meer »
Zeer fijne kliniek. Ze nemen alle tijd en stellen je op je gemak. Wachtkamer gezellig en snoepgoed voelde aanwezig. Waar het omgaat is natuurlijk de cosmetische chirurgie.. een en al lof.. na 4 dagen de pleister verwijderd van mij boven ooglidcorrectie en zag er al veel belovend uit. Geen overmatige zwellingen en enorme verkleuring.. gewoon goed. Ingreep was ook niet echt pijnlijk.. wordt lekker gekletst en voordat je het weet loop je naar buiten. Na 7 dagen de hechtingen er uit . Toon minder »
René Habets
11 januari 2024 13:01
Al jaren heel erg blij met Olga en haar team. Een ooglidcorrectie die zó goed verlopen is en waar ik nu al heel blij mee ben! Ik vertrouw mijn gezicht alleen aan jullie toe dames!
Bayke Helwegenj
29 december 2023 16:04
Dank je Olga voor de hele fijne services, ben er ontzettend blij mee!! Een hele fijne kliniek.Ook lindsey heel erg bedankt voor de goede uitleg, en klant vriendelijkheid. Een echte aanrader!!!vandaag terug geweest omdat ik een klein tuit lipje had dr Olga heeft het weer uitstekend opgelost, nogmaals erg bedankt!!!
Francien van Gils
28 december 2023 17:05
Ik kom al vele jaren bij olga.
Afgelopen november ging ik voor de bovenooglid correctie.
Ik werd goed gerust gesteld en alles is heel goed uitgelegd.
Het resultaat is super mooi en goed genezen, je moet wel doen wat er gezegd wordt.
Dankjewel dames ik zou iedereen aanraden om het bij jullie te doen
Bi Ba
16 december 2023 16:04
Al jarenlang kom ik bij Olga, een zeer lieve en deskundige arts, die ruim de tijd voor je neemt zodat het resultaat altijd geweldig mooi is! Bij mij werkte het door haar gebruikte merk Botox helaas niet zo goed meer, maar speciaal voor mij heeft Olga een ander merk besteld, wat een geweldige service! De kliniek is erg mooi geworden en de sfeer is zeer aange... Toon meer »
Al jarenlang kom ik bij Olga, een zeer lieve en deskundige arts, die ruim de tijd voor je neemt zodat het resultaat altijd geweldig mooi is! Bij mij werkte het door haar gebruikte merk Botox helaas niet zo goed meer, maar speciaal voor mij heeft Olga een ander merk besteld, wat een geweldige service! De kliniek is erg mooi geworden en de sfeer is zeer aangenaam mede door Monique en de overige medewerkers, die je altijd heel hartelijk ontvangen! Ik ga nooit meer ergens anders! Groetjes Linda x Toon minder »
The Witch from the South
15 december 2023 17:05
Al jaren klant bij deze betrouwbare clinic, vandaag weer een make over laten doen na een nare tijd. Olga is een eerlijke arts en een lief mens. Ik raad haar aan, omdat ze eerlijk advies geeft. Liefs Hellen ow ja botox fillers blijven bij mij en mijn man en andere mensen die ik gestuurd heb goed zitten
Hellen Hendriks
9 december 2023 11:11
Ik kom al vanaf 2017 bij deze kliniek voor botox. Vanaf dat moment altijd tevreden geweest. Zeer vriendelijke medewerkers en hygiënisch. Een aanrader als jij een goede kliniek zoekt.
Shirley Gotschalk
9 december 2023 10:10
Een week geleden een afspraak gehad bij Lindsay voor een lipflip, ik was erg nerveus en heb lang getwijfeld om dit te laten doen. Lindsay is vakbekwaam en gaf een zeer goede uitleg voor de behandeling. Ik begon na 3 dagen al verschil te zien en had niet blijer kunnen zijn met het resultaat. Absoluut een aanrader en ik kom hier zeker terug.
Karlijn Krijgsman
31 oktober 2023 18:06
Afspraak gemaakt voor onze tanden te bleken, wordt er voor aanvang verteld welke kleur wij zouden kunnen krijgen. 50min onze tanden laten bleken wordt er nog niets eens naar onze tanden gekeken, wat het uit eindelijke resultaat is geworden. Onze mond spoelen konden wij thuis, en het was 14.00 dus ze hadden al geen tijd meer. Tanden bleken kost niks maar het... Toon meer »
Afspraak gemaakt voor onze tanden te bleken, wordt er voor aanvang verteld welke kleur wij zouden kunnen krijgen. 50min onze tanden laten bleken wordt er nog niets eens naar onze tanden gekeken, wat het uit eindelijke resultaat is geworden. Onze mond spoelen konden wij thuis, en het was 14.00 dus ze hadden al geen tijd meer.
Tanden bleken kost niks maar het is ook niks

Na de 2de behandeling voelde het veel prettiger, ook werd er meer tijd aan je besteed ook de nazorg. Toon minder »
Denny
29 september 2023 18:06
Er gaat regelmatig wat mis met de behandelingen. Resultaten valt behoorlijk tegen helaas. Botox is niet zoals beloofd en ook de dure prophilo behandelingen waren niks van te zie .Probeerden het wel op te lossen maar zijn vrij zuinig. Dan maak je een nieuwe afspraak zodat ze er naar kunnen kijken en wordt zonder pardon gecanceld. Heel jammer . Geen aanrader e... Toon meer »
Er gaat regelmatig wat mis met de behandelingen. Resultaten valt behoorlijk tegen helaas. Botox is niet zoals beloofd en ook de dure prophilo behandelingen waren niks van te zie .Probeerden het wel op te lossen maar zijn vrij zuinig. Dan maak je een nieuwe afspraak zodat ze er naar kunnen kijken en wordt zonder pardon gecanceld. Heel jammer . Geen aanrader en beter gaat u naar een andere kliniek Toon minder »
Wanda Susteren, van
29 september 2023 06:06
Een bovenooglidcorrectie laten doen. Wat een verschil! Zo blij met het resultaat! & Wat een geweldig team hebben jullie. Olga, dankjewel!
Lian Truijen
28 augustus 2023 21:09
Altijd ga ik zeer tevreden de deur uit bij Bboclinics. Olga is een kundige cosmetische arts die eerlijk advies geeft, en weet wat ze doet! Daarbij zijn ze bij Bbo clinics ontzettend lief en hartelijk, en dat maakt het toch ook altijd weer een feestje om daar te komen. Voor mij geen ander meer. 🥰
kim de Bis
25 augustus 2023 13:01
Voor de eerste keer botox laten doen, tussen ogen neus, en lach rimpels. Zou ongeveer 5 dagen duren vooraleer ik resultaat zou zien, maar helaas bleef het resultaat uit, contact opgenomen en mocht terug komen. Erg blij natuurlijk. Maar dienstdoende deed maar een rimpel tussen oog neus, en aan beide kanten 1 spuit mini spuitje voor de lach rimpels, na wek... Toon meer »
Voor de eerste keer botox laten doen, tussen ogen neus, en lach rimpels. Zou ongeveer 5 dagen duren vooraleer ik resultaat zou zien, maar helaas bleef het resultaat uit, contact opgenomen en mocht terug komen. Erg blij natuurlijk. Maar dienstdoende deed maar een rimpel tussen oog neus, en aan beide kanten 1 spuit mini spuitje voor de lach rimpels, na weken verder te zijn nog steeds diepe rimpels, dus weer contact opgenomen en moest ern video sturen, zoals gezegd heb ik dat gedaan, met als antwoord dat ik niet meer kon fronsen. Hebben meerdere hier last van? Je laat toch een behandelingen doen voor de rimpels toch niet zodat je niet meet kan fronsen!! Heb aangegeven dat ik elders na ga vragen of dit normaal is. Ook heb ik in de app aangeven als ze me dit verteld had ik het niet had laten doen, dan had ik me het geld bespaard!!!
Dus kortom erg ontevreden en slecht geïnformeerd!!!!! Toon minder »
Francien Van Gils
12 augustus 2023 17:05
Afspraak gemaakt voor onze tanden te bleken, wordt er voor aanvang verteld welke kleur wij zouden kunnen krijgen. 50min onze tanden laten bleken wordt er nog niets eens naar onze tanden gekeken, wat het uit eindelijke resultaat is geworden. Onze mond spoelen konden wij thuis, en het was 14.00 dus ze hadden al geen tijd meer. Tanden bleken kost niks maar het... Toon meer »
Afspraak gemaakt voor onze tanden te bleken, wordt er voor aanvang verteld welke kleur wij zouden kunnen krijgen. 50min onze tanden laten bleken wordt er nog niets eens naar onze tanden gekeken, wat het uit eindelijke resultaat is geworden. Onze mond spoelen konden wij thuis, en het was 14.00 dus ze hadden al geen tijd meer.
Tanden bleken kost niks maar het is ook niks Toon minder »
Danny Nouwen
13 juli 2023 10:10
Ooglidcorrectie ja of nee? Heb ik dat wel al nodig, of zal ik nog een paar jaar wachten? 2 weken geleden heb ik een ooglidcorrectie laten doen bij Olga en haar team. Voor mij stond vast als ik het ooit zou laten doen, dan alleen bij Bbo Clinics. Zal ik toch maar afbellen? Want ik durf toch niet..... Maar ik deed het! En de ingreep stelde werkelijk helema... Toon meer »
Ooglidcorrectie ja of nee?
Heb ik dat wel al nodig, of zal ik nog een paar jaar wachten?

2 weken geleden heb ik een ooglidcorrectie laten doen bij Olga en haar team.

Voor mij stond vast als ik het ooit zou laten doen, dan alleen bij Bbo Clinics.

Zal ik toch maar afbellen? Want ik durf toch niet.....

Maar ik deed het!
En de ingreep stelde werkelijk helemaal niks voor.

En of ik blij ben met het resultaat na 14 dgn?
Een resultaat waar ik niet op had gerekend, want ik had toch nog wel 5 of 10 jaar kunnen wachten ....

Nou en of ik Happy ben!
Yes, niet wachten op later, maar leef nu! Toon minder »
Chantalle Claessen
27 juni 2023 22:10
Het leven is niet altijd rozengeur en maneschijn, maar elke keer wanneer ik bij Bbo kliniek ben geweest voel ik me weer up-to-date en klaar voor ...whatever comes my way. Olga is een geweldige vakvrouw met bekwame mensen om haar heen die daarbij ook ontzettend vriendelijk zijn. Er word netjes de tijd voor je genomen, tekst en uitleg gegeven. Kwaliteit behand... Toon meer »
Het leven is niet altijd rozengeur en maneschijn, maar elke keer wanneer ik bij Bbo kliniek ben geweest voel ik me weer up-to-date en klaar voor ...whatever comes my way. Olga is een geweldige vakvrouw met bekwame mensen om haar heen die daarbij ook ontzettend vriendelijk zijn.
Er word netjes de tijd voor je genomen, tekst en uitleg gegeven. Kwaliteit behandeling,prijs en ontvangst een dikke 10.

No Nonense advies.

Al 7 jaar kom ik met een brede glimlach van Bbo kliniek elke keer vandaan. Toon minder »
Evângelie PCM
13 juni 2023 15:03
In maart een boven ooglidcorrectie laten doen. Hoewel ik erg nerveus was was het snel voorbij. Vriendelijke vrouwen!
Het resultaat nu is prachtig! Ben zeer tevreden en zou het zo weer doen!
Vanity1 Pelzer
22 mei 2023 06:06
Hoi Olga en Monique Op 24 april j.l. heb ik bij BboClinics een bovenooglid correctie laten doen. Dit was al jaren een heel grote wens van mij en ja EINDELIJK was t zover. Ik werd die maandag zoals altijd bij Olga, lief opgevangen Ik had wat gezonde spanning maar voor de rest was ik alleen maar blij dat t ging gebeuren. Wat is dit een superfijne professionele... Toon meer »
Hoi Olga en Monique
Op 24 april j.l. heb ik bij BboClinics een bovenooglid correctie laten doen.
Dit was al jaren een heel grote wens van mij en ja EINDELIJK was t zover.
Ik werd die maandag zoals altijd bij Olga, lief opgevangen
Ik had wat gezonde spanning maar voor de rest was ik alleen maar blij dat t ging gebeuren.
Wat is dit een superfijne professionele kliniej en wat ern tvandaag 5 mei krijg ik al superveel complimenten hoe ik eruit zie.

Bedankt Olga en Monique voor deze fijne ervaring , ik raad t iedereen aan !!
Groetjes, Connyoppers zijn deze dames. Toon minder »
Conny Douven
5 mei 2023 07:07
3 dagen geleden een ooglid correctie gehad. Op een maandag, niet mijn meest favoriete dag van de week. Met knikkende knietjes naar binnen. Wat een lieve mensen werken daar! Monique die mij geruststelde, Olga die honderduit vertelde over van alles en zonder ik het in de gaten had spuiten in mijn oogleden zette, terwijl ik daar juist het meeste angst voor had.... Toon meer »
3 dagen geleden een ooglid correctie gehad. Op een maandag, niet mijn meest favoriete dag van de week. Met knikkende knietjes naar binnen. Wat een lieve mensen werken daar! Monique die mij geruststelde, Olga die honderduit vertelde over van alles en zonder ik het in de gaten had spuiten in mijn oogleden zette, terwijl ik daar juist het meeste angst voor had. En ook Saskia, wat een lieverd is dat! Langs deze weg wil ik jullie enorm bedanken voor de professionele werkwijze, en vooral voor jullie enorm lief enthousiasme. Toon minder »
Loek de Levie
5 april 2023 06:06
Gisteren 2 mooie behandelingstafels opgehaald bij Bbo clinics die overtalig waren..maar die voor mijn vriendin een mooi plaats in de salon kregen ...waar ik Bbo clinics zeer dankbaar voor ben..
Werd zeer vriendelijk geholpen en een gul gebaar van Bbo clinics.
Ik wens Bbo clinics alle goeds met de verbouwing van de nieuwe zaak.
.
Marcel Verbaal
7 februari 2023 21:09
6 januari bij Bbo clinics geweest voor een onderooglidcorrectie. Was best zenuwachtig maar Monique stelde mij erg fijn gerust. Onder de operatie gekletst over vanalles met Olga en Monique. Leuke dames en zeker erg belangrijk, 1maand ziet het er al erg mooi uit. Krijg veel complimenten. Dank je wel!
Iris Derkx
6 februari 2023 09:09
Olga van BBO Clinics is kundig en heel secuur. Ik was bang voor pijnlijke lipfillers, maar ze stelde me op mijn gemak en heb er niks van hoeven voelen. Heel blij met het resultaat!!! Ook Botox behandlingen laat ik alleen nog door haar uitvoeren. Ze laat het mooi en natuurlijk uitzien. Five stars 🥰
Wanda Van SUSTEREN
4 februari 2023 15:03
Fijne kliniek, superleuk team dat je erg op je gemak laat voelen. Drs. Akse is erg vriendelijk en kundig, ik kom er al een geruime tijd en blijf met tevredenheid terugkomen, voor mij een dikke aanrader!
Pauline
13 december 2022 19:07
Ben erg tevreden en super geholpen door de lieve dames. Dit was dan ook niet mijn eerste keer Botox, maar ook zeker niet mijn laatste.
Ik kan BBO Clinics zeer zeker aanbevelen!
C. V.
28 november 2022 20:08
Gisteren ooglidcorrectie laten doen bij BboClinics. Erg prettige ervaring. Olga en de andere dames zijn erg lief en deskundig. Onder de operatie hebben we gekletst over van alles en nog wat, en zelfs gelachen. De dames wisten me erg op mijn gemak te stellen zodat de operatie snel voorbij ging. Ben erg benieuwd naar het resultaat, nu zijn mijn ogen nog blau... Toon meer »
Gisteren ooglidcorrectie laten doen bij BboClinics. Erg prettige ervaring. Olga en de andere dames zijn erg lief en deskundig. Onder de operatie hebben we gekletst over van alles en nog wat, en zelfs gelachen. De dames wisten me erg op mijn gemak te stellen zodat de operatie snel voorbij ging. Ben erg benieuwd naar het resultaat, nu zijn mijn ogen nog blauw en dik.
Maar, dankjewel lieve dames van BboClincs. X Toon minder »
Bakkerij Taart bij Jannie Jannie Kehrens
23 november 2022 09:09
Een fijn team met goed advies en zichtbaar resultaat!❤
Ik ben zeer tevreden en raadt BboClinics aan!!
Silke B
16 augustus 2022 14:02
2 weken geleden een ooglidcorrectie laten doen. Olga en Moniek hebben geweldig werk verricht. Ik was bang voor de ingreep, maat ze hebben me er doorheen gepraat. Resultaat is geweldig. Ik ben dolblij, dat de hangende oogleden weg zijn. Thanks.
Karin Janssen
2 augustus 2022 07:07
Bijna 2 weken geleden een bovenooglidcorrectie laten doen, wat ben ik blij dat ik dat gedaan heb! Olga en Monique zijn zeer kundig en stelden mij volledig op mijn gemak. Iedere dag kijk ik blij in de spiegel. Bedankt Olga en Monique. BBO clinics is een aanrader!!
Petra Bocxe
29 juni 2022 16:04
Mijn favoriete specialiste! Goude handjes )) Snel ,bijna pijnloos,fijne en prettig behandeling plus aardige communicatie en mooie vrouw)) Prijs verhouding maak me ook blij. Ik ben al jaren trouwe klant van Olga.
Groetjes Inna
Astro scanner
16 juni 2022 21:09
Mijn favoriete specialiste! Goude handjes )) Snel ,bijna pijnloos,fijne en prettig behandeling plus aardige communicatie en mooie vrouw)) Prijs verhouding maak me ook blij. Ik ben al jaren trouwe klant van Olga.
Groetjes Inna
Inna Korneeva- van Lanen
16 juni 2022 21:09
Ik was al klant toen Olga net begon in Roermond. Zeer Professioneel en klantvriendelijk ❣️Neemt de tijd en eerlijk advies. Vergeet ook Monique niet,want zij is ontzettend vriendelijk en stelt je op je gemak. Kortom super tevreden en ga zo door.
Jenny Rietmeyer
14 juni 2022 17:05
Super bedankt Olga, voor jouw professionele en kundige zorg, je hebt een oog voor detail! Ze neemt alle tijd voor je en om vanuit haar deskundigheid en ervaringen zaken te bespreken vooraf.
Ik heb haar geadviseerd bij al mijn vriendinnen!
Schoonheid komt van binnen maar ook met een beetje hulp van Olga 😘
Esther Steyvers
10 juni 2022 06:06
Hartelijk bedankt voor de goede en professionele zorgen, Olga! Erg deskundig, super klantvriendelijk en oog voor detail. Ze neemt echt alle tijd voor goede uitleg en om haar professionele standpunt en ervaringen te bespreken. Ik voelde me volledig om mijn gemak. Ik heb haar geadviseerd bij al mijn vriendinnen. Nogmaals bedankt!
Esther Steyvers
10 juni 2022 06:06
Spannend, vandaag mijn eerste botox behandeling. Fijn ontvangst, voelde gelijk vertrouwd. Olga is een arts met veel ervaring, is kundig dat merk je gelijk. Alle tijd werd genomen voor goede uitleg, en vragen. Het is mij 200% meegevallen, volste vertrouwen in Olga. Vandaar dat ik meteen afspraak heb gemaakt voor een volgende afspraak.
May Hoeben.
Pim Hoeben
9 juni 2022 19:07
Slechte ervaring mee. Totale desinteresse in mij als nieuwe klant. Biedt geen nazorg/oplossing als een behandeling verwijtbaar anders uitpakt. Telefonisch onbereikbaar voor overleg: klant moet maar Whatsappen. Reageert daarop vervolgens laat, kortaf en onprofessioneel. Gaat niet in op gestelde vragen en heeft absoluut geen tijd meer voor je om je terug te zi... Toon meer »
Slechte ervaring mee. Totale desinteresse in mij als nieuwe klant. Biedt geen nazorg/oplossing als een behandeling verwijtbaar anders uitpakt. Telefonisch onbereikbaar voor overleg: klant moet maar Whatsappen. Reageert daarop vervolgens laat, kortaf en onprofessioneel. Gaat niet in op gestelde vragen en heeft absoluut geen tijd meer voor je om je terug te zien, zoals het hoort.
‘Nogal wat’ verbeterpunten kortom.
Had vervolgafspraken gepland voor meerdere behandelingen, maar door Olga’s arrogante houding en in gebreke blijven daar vanaf gezien.

Mogelijk is ze als behandelaar voor ooglidcorrecties best oke, daarover kan ik niet oordelen, maar voor injectables moet je hier zeker NIET zijn (zie ook andere Google recensies… helaas zag ik die ook pas achteraf).
Dan zijn er beslist veel betere en zeker klantvriendelijkere opties om van je geld af te geraken!

En laat je niet misleiden door onderstaande reactie van haar: het staat eenieder vrij om mij persoonlijk te benaderen. Bewijsstukken van gevoerde communicatie aanwezig. Dan kun je voor jezelf oordelen wie er hier respectvol was en wie niet. Kansen te over gehad om het recht te zetten! Toon minder »
esther maas
8 juni 2022 21:09
Heel tevreden over de behandelingen en klantvriendelijkheid. Alles wordt goed uitgelegd van te voren en kundig uitgevoerd.
Sigrid van de Sande
19 mei 2022 13:01
Bovenooglidcorrectie laten doen. Heel erg tevreden! Duidelijke uitleg, professioneel, ontspannen sfeer en altijd bereikbaar voor extra vragen.
Aanrader!
Cindy Beynsberger
10 mei 2022 16:04
Fijne service ..erg professioneel..
ze kijkt wat je nodig hebt..
niet teveel of te weinig

Echt blij mee.
Sonja Kerver
14 april 2022 06:06
Al jaren lang heel tevreden met de behandelingen door Olga uitgevoerd, zowel botox, fillers als plexR
Petra Bleijlevens
6 april 2022 13:01
De allerbeste, eerlijk en vriendelijk, altijd tevreden!
PMU instituut Zuid
6 april 2022 13:01
Eerste keer bij Bbo Clinics Fijn dat er de tijd word genomen om uitleg en eerlijk advies te krijgen. Olga komt kundig en oprecht over. Even afwachten hoelang de botox blijft zitten, maar voor nu een top eerste indruk!
Monique Verstappen
24 maart 2022 13:01
Al jaren tevreden klant van BBOCLINICS.
Laatste keer botox en draadlift gedaan en het resultaat is echt super mooi geworden. Bedankt!
Dani Blankers
19 maart 2022 17:05
Flinke litteken overgehouden na een ooglidcorrectie 😫,9 maanden geleden inmiddels..😖
Elena B
16 maart 2022 08:08
Olga en haar collega zijn geweldig. Super professioneel en zeer kundig. Ik kom hier regelmatig met alle plezier terug.
Serdar Saritas
8 maart 2022 01:01
Bij bboclinics een onder en bovenooglidcorrectie laten doen. Wat een geweldig team is hier aan het werk! Deskundig, geduldig en zeer vriendelijk ontvangen! Ik raad deze kliniek iedereen aan!
patrick Annaars
25 februari 2022 22:10
Schrijf een review

Veelgestelde vragen

Wat kost een Botox behandeling bij BBO Clinics Swalmen?

De prijs van één zone Botox bij BBO Clinics Swalmen is € 100,00.

Wat zijn de kosten van fillers bij BBO Clinics Swalmen?

Een fillerbehandeling bij BBO Clinics Swalmen kost per 1 ML v.a. € 249,00. Maak een afspraak voor een vrijblijvend consult om de prijs voor jouw behandeling te bespreken.

Hoe zijn de reviews bij BBO Clinics Swalmen?

BBO Clinics Swalmen heeft op basis van 54 Google reviews 4.6 van de 5 sterren.

Waar is BBO Clinics Swalmen gevestigd?

BBO Clinics Swalmen is gevestigd op Boutestraat 6 in Swalmen.