BBO Clinics Swalmen

BBO Clinics Swalmen

BBO Clinics Swalmen uit Swalmen is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Afspraak maken

Reviews

4.6
75 reviews
Gisteren ooglidcorrectie laten doen bij BboClinics. Erg prettige ervaring. Olga en de andere dames zijn erg lief en deskundig. Onder de operatie hebben we gekletst over van alles en nog wat, en zelfs gelachen. De dames wisten me erg op mijn gemak te stellen zodat de operatie snel voorbij ging. Ben erg benieuwd naar het resultaat, nu zijn mijn ogen nog blau... Toon meer »
Gisteren ooglidcorrectie laten doen bij BboClinics. Erg prettige ervaring. Olga en de andere dames zijn erg lief en deskundig. Onder de operatie hebben we gekletst over van alles en nog wat, en zelfs gelachen. De dames wisten me erg op mijn gemak te stellen zodat de operatie snel voorbij ging. Ben erg benieuwd naar het resultaat, nu zijn mijn ogen nog blauw en dik.
Maar, dankjewel lieve dames van BboClincs. X Toon minder »
Bakkerij Taart bij Jannie Jannie Kehrens
23 november 2022 09:09
Een fijn team met goed advies en zichtbaar resultaat!❤
Ik ben zeer tevreden en raadt BboClinics aan!!
Silke B
16 augustus 2022 14:02
2 weken geleden een ooglidcorrectie laten doen. Olga en Moniek hebben geweldig werk verricht. Ik was bang voor de ingreep, maat ze hebben me er doorheen gepraat. Resultaat is geweldig. Ik ben dolblij, dat de hangende oogleden weg zijn. Thanks.
Karin Janssen
2 augustus 2022 07:07
Bijna 2 weken geleden een bovenooglidcorrectie laten doen, wat ben ik blij dat ik dat gedaan heb! Olga en Monique zijn zeer kundig en stelden mij volledig op mijn gemak. Iedere dag kijk ik blij in de spiegel. Bedankt Olga en Monique. BBO clinics is een aanrader!!
Petra Bocxe
29 juni 2022 16:04
Mijn favoriete specialiste! Goude handjes )) Snel ,bijna pijnloos,fijne en prettig behandeling plus aardige communicatie en mooie vrouw)) Prijs verhouding maak me ook blij. Ik ben al jaren trouwe klant van Olga.
Groetjes Inna
Astro scanner
16 juni 2022 21:09
Mijn favoriete specialiste! Goude handjes )) Snel ,bijna pijnloos,fijne en prettig behandeling plus aardige communicatie en mooie vrouw)) Prijs verhouding maak me ook blij. Ik ben al jaren trouwe klant van Olga.
Groetjes Inna
Inna Korneeva- van Lanen
16 juni 2022 21:09
Ik was al klant toen Olga net begon in Roermond. Zeer Professioneel en klantvriendelijk ❣️Neemt de tijd en eerlijk advies. Vergeet ook Monique niet,want zij is ontzettend vriendelijk en stelt je op je gemak. Kortom super tevreden en ga zo door.
Jenny Rietmeyer
14 juni 2022 17:05
Super bedankt Olga, voor jouw professionele en kundige zorg, je hebt een oog voor detail! Ze neemt alle tijd voor je en om vanuit haar deskundigheid en ervaringen zaken te bespreken vooraf.
Ik heb haar geadviseerd bij al mijn vriendinnen!
Schoonheid komt van binnen maar ook met een beetje hulp van Olga 😘
Esther Steyvers
10 juni 2022 06:06
Hartelijk bedankt voor de goede en professionele zorgen, Olga! Erg deskundig, super klantvriendelijk en oog voor detail. Ze neemt echt alle tijd voor goede uitleg en om haar professionele standpunt en ervaringen te bespreken. Ik voelde me volledig om mijn gemak. Ik heb haar geadviseerd bij al mijn vriendinnen. Nogmaals bedankt!
Esther Steyvers
10 juni 2022 06:06
Slechte ervaring mee. Totale desinteresse in mij als nieuwe klant. Biedt geen nazorg/oplossing als een behandeling verwijtbaar anders uitpakt. Telefonisch onbereikbaar voor overleg: klant moet maar Whatsappen. Reageert daarop vervolgens laat, kortaf en onprofessioneel. Gaat niet in op gestelde vragen en heeft absoluut geen tijd meer voor je om je terug te zi... Toon meer »
Slechte ervaring mee. Totale desinteresse in mij als nieuwe klant. Biedt geen nazorg/oplossing als een behandeling verwijtbaar anders uitpakt. Telefonisch onbereikbaar voor overleg: klant moet maar Whatsappen. Reageert daarop vervolgens laat, kortaf en onprofessioneel. Gaat niet in op gestelde vragen en heeft absoluut geen tijd meer voor je om je terug te zien, zoals het hoort.
‘Nogal wat’ verbeterpunten kortom.
Had vervolgafspraken gepland voor meerdere behandelingen, maar door Olga’s arrogante houding en in gebreke blijven daar vanaf gezien.

Mogelijk is ze als behandelaar voor ooglidcorrecties best oke, daarover kan ik niet oordelen, maar voor injectables moet je hier zeker NIET zijn (zie ook andere Google recensies… helaas zag ik die ook pas achteraf).
Dan zijn er beslist veel betere en zeker klantvriendelijkere opties om van je geld af te geraken!

En laat je niet misleiden door onderstaande reactie van haar: het staat eenieder vrij om mij persoonlijk te benaderen. Bewijsstukken van gevoerde communicatie aanwezig. Dan kun je voor jezelf oordelen wie er hier respectvol was en wie niet. Kansen te over gehad om het recht te zetten! Toon minder »
esther maas
8 juni 2022 21:09
Heel tevreden over de behandelingen en klantvriendelijkheid. Alles wordt goed uitgelegd van te voren en kundig uitgevoerd.
Sigrid van de Sande
19 mei 2022 13:01
Bovenooglidcorrectie laten doen. Heel erg tevreden! Duidelijke uitleg, professioneel, ontspannen sfeer en altijd bereikbaar voor extra vragen.
Aanrader!
Cindy Beynsberger
10 mei 2022 16:04
Fijne service ..erg professioneel..
ze kijkt wat je nodig hebt..
niet teveel of te weinig

Echt blij mee.
Sonja Kerver
14 april 2022 06:06
Al jaren lang heel tevreden met de behandelingen door Olga uitgevoerd, zowel botox, fillers als plexR
Petra Bleijlevens
6 april 2022 13:01
De allerbeste, eerlijk en vriendelijk, altijd tevreden!
PMU instituut Zuid
6 april 2022 13:01
Eerste keer bij Bbo Clinics Fijn dat er de tijd word genomen om uitleg en eerlijk advies te krijgen. Olga komt kundig en oprecht over. Even afwachten hoelang de botox blijft zitten, maar voor nu een top eerste indruk!
Monique Verstappen
24 maart 2022 13:01
Al jaren tevreden klant van BBOCLINICS.
Laatste keer botox en draadlift gedaan en het resultaat is echt super mooi geworden. Bedankt!
Dani Blankers
19 maart 2022 17:05
Flinke litteken overgehouden na een ooglidcorrectie 😫,9 maanden geleden inmiddels..😖
Elena B
16 maart 2022 08:08
Olga en haar collega zijn geweldig. Super professioneel en zeer kundig. Ik kom hier regelmatig met alle plezier terug.
Serdar Saritas
8 maart 2022 01:01
Bij bboclinics een onder en bovenooglidcorrectie laten doen. Wat een geweldig team is hier aan het werk! Deskundig, geduldig en zeer vriendelijk ontvangen! Ik raad deze kliniek iedereen aan!
patrick Annaars
25 februari 2022 22:10
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Kleine behandeling botulinetoxine
V.a. €49 per behandeling
Onbekend merk botulinetoxine (1 zone)
V.a. €100 per zone
Consult
1e consult
V.a. €25 per consult
Fillers
Saypha
V.a. €199 per ml
Stylage
V.a. €249 per ml
Overige
PDO Draadlift
V.a. €79 per behandeling
Skinbooster
Profhilo (2 ML)profhilo-logo
V.a. €229 per behandeling
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox (botulinetoxine), Fillers, Profhilo, PDO-draadlift, Chirurgie
Kliniek opgericht
2016
Adres
Boutestraat 6, Swalmen
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Is dit jouw kliniek?

Claim nu deze klinek en pas de gegevens naar wens aan.

Registreer je kliniek

Werkzame specialisten