BUstaand

Body Unlimited Zaandam

Al meer dan 32 jaar houdt dr. Robert Schoemacher zich bezig met het verkrijgen en behouden van een mooie huid, een frisse teint en een vitale uitstraling. Hij is hierdoor dé specialist op het gebied van injectables.

Body Unlimited Zaandam uit Zaandam is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

INJECTABLES: UITGEVOERD DOOR DR. ROBERT SCHOEMACHER

Afspraak maken

Schoonheidssalon, hier is niet dagelijks een arts aanwezig.

Reviews

4.7
14 reviews
Half maat kwijt geraakt,wat ik wilde,bedankt
Birra Pan
6 november 2022 09:09
Super service en Stephanie weet echt waar ze het over heeft. Ze helpt je oprecht met eerlijk advies en kijkt naar jou als persoon niet als klant. Heel veel lof over Body Unlimited. Ik raad dit echt aan iedereen aan!
M D. B
3 november 2022 12:12
Bij binnenkomst word je direct gezellig verwelkomt. Ik heb super goede vet bevriezingsbehandelingen gehad, Stephanie is super spontaan, eerlijk en een echte autoriteit in haar vakgebied. Bedankt voor alle adviezen en ik ben al centimeters kwijt. Je bent een top vrouw! Echte aanrader. mvg, Laura
L. M
1 november 2022 12:12
Uitstekende service, ontspannen sfeer en geweldige behandelingen. Beveel deze plek ten zeerste aan!
Martyna Halas
6 september 2022 06:06
Helaas werkte de lymfedrainage voor mij niet als het gaat om afvallen. Ik heb 10 sessies gedaan. De salon zelf is erg prettig, fijne en professionele mensen die je op je gemak stellen. Dank daarvoor!
Kate
15 augustus 2022 09:09
Ik heb al 5 jaar last van lymfoedeem nadat ik geopereerd ben en er lymfeklieren zijn verwijderd. Mijn rechterbeen werd steeds dikker en ik moest steunkousen dragen en lymfetherapie. Niks hielp totdat ik bij Body Unlimited kwam en met de Lymfomed werd behandeld. Na enkele behandelingen begon ik het grote verschil al te merken. Mijn been krijgt weer haar vorm... Toon meer »
Ik heb al 5 jaar last van lymfoedeem nadat ik geopereerd ben en er lymfeklieren zijn verwijderd. Mijn rechterbeen werd steeds dikker en ik moest steunkousen dragen en lymfetherapie. Niks hielp totdat ik bij Body Unlimited kwam en met de Lymfomed werd behandeld. Na enkele behandelingen begon ik het grote verschil al te merken. Mijn been krijgt weer haar vorm terug en voelt niet meer zo zwaar. Ik kan weer meer kilometers lopen en krijg mijn motorlaarzen weer aan! Ik ben echt superblij!! En het team is super, ik voelde me meteen op mijn gemak. Dit zou iedereen moeten weten die last heeft van lymfoedeem! Toon minder »
Μπάρμπαρα Μπάρμπαρα
29 november 2020 08:08
Yvonne van der Lip
26 november 2019 14:02
Ben door Agassi van mijn rug pijn af.
yvonne groot
17 augustus 2019 06:06
Menno Wiesehahn
10 oktober 2017 21:09
Super service👍👍
Xander De Visser
5 maart 2017 07:07
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Botox (1 zone)
V.a. €175 per zone
Fillers
BeloteroBelotero logo
V.a. €450 per ml
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox (botulinetoxine), Fillers
Kliniek opgericht
2010
Adres
Paltrokstraat 16, Zaandam
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten