Body Unlimited Zaandam - Bekijk prijzen en maak een afspraak
Body Unlimited Zaandam

Body Unlimited Zaandam

Al meer dan 32 jaar houdt dr. Robert Schoemacher zich bezig met het verkrijgen en behouden van een mooie huid, een frisse teint en een vitale uitstraling. Hij is hierdoor dé specialist op het gebied van injectables.

Body Unlimited Zaandam uit Zaandam is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, waaronder botulinetoxine (Botox) en fillers.

Al meer dan 32 jaar houdt dr. Robert Schoemacher zich bezig met het verkrijgen en behouden van een mooie huid, een frisse teint en een vitale uitstraling. Hij is hierdoor dé specialist op het gebied van injectables. Meer lezen »

INJECTABLES: UITGEVOERD DOOR DR. ROBERT SCHOEMACHER

Schoonheidssalon, hier is niet dagelijks een arts aanwezig.

Tarieven
Botox
1 zone botox (merk: Botox)
V.a. € 175 per zone
Fillers
BeloteroBelotero
V.a. € 450 per ml
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox, Fillers
Kliniek opgericht
2010
Adres
Paltrokstraat 16, Zaandam
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Robert Schoemacher
Dr. Robert Schoemacher
Functie
Arts
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken

Body Unlimited Zaandam Reviews

4.6
18 reviews
In 4 maanden tijd ben ik bijna 16 kilo afgevallen. Toen kledingmaat 44 en nu maat 38. De begeleiding is super en het was beslist niet moeilijk om dit traject te volgen. Na elke afspraak ging ik weer trots naar huis. Ik heb nooit honger geleden, in tegendeel want met 6 eetmomenten per dag en de gevarieerde en lekkere producten was het een feest om het vol te... Toon meer »
In 4 maanden tijd ben ik bijna 16 kilo afgevallen. Toen kledingmaat 44 en nu maat 38. De begeleiding is super en het was beslist niet moeilijk om dit traject te volgen. Na elke afspraak ging ik weer trots naar huis. Ik heb nooit honger geleden, in tegendeel want met 6 eetmomenten per dag en de gevarieerde en lekkere producten was het een feest om het vol te houden. Ik voel mij nu heel gezond en ga met veel plezier en met een grote glimlach kleding kopen.
Stephanie, heel veel dank. Toon minder »
Wil Aalten
23 januari 2024 10:10
Een klein, maar fijn bedrijf, met prettige werknemers & sfeer. Eigenaar Stephanie wekt de indruk zeer begaan te zijn met haar klanten en ook flexibel met afspraken. Ze is ook een gezellige “gastvrouw”.
Eriya van Wijngaarden
17 januari 2024 12:12
Slechte service, te duur en niet klantgericht!
Mr. B
21 november 2023 08:08
Ik heb heel veel baat bij de lymfedrainage behandelingen. Veel blokkades zijn verdwenen en ook de pijn in mijn benen is stukken minder. Heb op advies van Stephanie gekozen voor een maand abonnement wat en voordeliger is en zorgt dat de blokkades en pijn wegblijven. Zeer blij met dit instituut.
Linda
29 november 2022 21:09
Half maat kwijt geraakt,wat ik wilde,bedankt
Birra Pan
6 november 2022 09:09
Super service en Stephanie weet echt waar ze het over heeft. Ze helpt je oprecht met eerlijk advies en kijkt naar jou als persoon niet als klant. Heel veel lof over Body Unlimited. Ik raad dit echt aan iedereen aan!
M D. B
3 november 2022 12:12
Bij binnenkomst word je direct gezellig verwelkomt. Ik heb super goede vet bevriezingsbehandelingen gehad, Stephanie is super spontaan, eerlijk en een echte autoriteit in haar vakgebied. Bedankt voor alle adviezen en ik ben al centimeters kwijt. Je bent een top vrouw! Echte aanrader. mvg, Laura
L. M
1 november 2022 12:12
Uitstekende service, ontspannen sfeer en geweldige behandelingen. Beveel deze plek ten zeerste aan!
Martyna Halas
6 september 2022 06:06
Helaas werkte de lymfedrainage voor mij niet als het gaat om afvallen. Ik heb 10 sessies gedaan. De salon zelf is erg prettig, fijne en professionele mensen die je op je gemak stellen. Dank daarvoor!
Kate
15 augustus 2022 09:09
Ik heb al 5 jaar last van lymfoedeem nadat ik geopereerd ben en er lymfeklieren zijn verwijderd. Mijn rechterbeen werd steeds dikker en ik moest steunkousen dragen en lymfetherapie. Niks hielp totdat ik bij Body Unlimited kwam en met de Lymfomed werd behandeld. Na enkele behandelingen begon ik het grote verschil al te merken. Mijn been krijgt weer haar vorm... Toon meer »
Ik heb al 5 jaar last van lymfoedeem nadat ik geopereerd ben en er lymfeklieren zijn verwijderd. Mijn rechterbeen werd steeds dikker en ik moest steunkousen dragen en lymfetherapie. Niks hielp totdat ik bij Body Unlimited kwam en met de Lymfomed werd behandeld. Na enkele behandelingen begon ik het grote verschil al te merken. Mijn been krijgt weer haar vorm terug en voelt niet meer zo zwaar. Ik kan weer meer kilometers lopen en krijg mijn motorlaarzen weer aan! Ik ben echt superblij!! En het team is super, ik voelde me meteen op mijn gemak. Dit zou iedereen moeten weten die last heeft van lymfoedeem! Toon minder »
Μπάρμπαρα Μπάρμπαρα
29 november 2020 08:08
Yvonne van der Lip
26 november 2019 14:02
Ben door Agassi van mijn rug pijn af.
yvonne groot
17 augustus 2019 06:06
Menno Wiesehahn
10 oktober 2017 21:09
Super service👍👍
Xander De Visser
5 maart 2017 07:07
Schrijf een review

Veelgestelde vragen

Wat kost één zone Botox bij Body Unlimited Zaandam?

De prijs van één zone Botox bij Body Unlimited Zaandam is € 175,00.

Wat kost een filler behandeling bij Body Unlimited Zaandam?

Een fillerbehandeling bij Body Unlimited Zaandam kost per 1 ML v.a. € 450,00. Maak een afspraak voor een vrijblijvend consult om de prijs voor jouw behandeling te bespreken.

Hoe zijn de reviews bij Body Unlimited Zaandam?

Op basis van 14 Google reviews heeft Body Unlimited Zaandam 4.6 van de 5 sterren.

Waar is Body Unlimited Zaandam gevestigd?

Op Paltrokstraat 16 is Body Unlimited Zaandam gevestigd in Zaandam.