Clinic63 Best - Bekijk prijzen en maak een afspraak
Clinic63 Best

Clinic63 Best

Clinic63 is een medisch- en cosmetisch instituut met verscheidene gerenommeerde klinieken door heel Nederland. Met gebruik van de meest moderne apparatuur en A- merken bieden wij professionele behandelingen, om de cosmetische wensen van onze cliënten te realiseren. Veiligheid, kwaliteit en resultaat staan hierbij centraal. Cliënten worden bijgestaan met een realistisch en persoonlijk advies om hun cosmetische doeleinden na te streven.

Samen met u bespreken we wat uw wensen zijn en kijken we naar uw specifieke behoeften om uw natuurlijke schoonheid te optimaliseren. Ieder persoon is anders, u kunt van ons een passend behandelplan op maat verwachten. Daarnaast maakt Clinic63 gebruik van veilige, effectieve technieken. Wij gebruiken de meest geavanceerde technologie en hoogwaardige producten waardoor wij u premium class service kunnen bieden.

Clinic63 Best uit Best is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, waaronder botulinetoxine (Botox) en fillers.

Clinic63 is een medisch- en cosmetisch instituut met verscheidene gerenommeerde klinieken door heel Nederland. Met gebruik van de meest moderne apparatuur en A- merken bieden wij professionele behandelingen, om de cosmetische wensen van onze cliënten te realiseren. Veiligheid, kwaliteit en resultaat staan hierbij centraal. Cliënten worden bijgestaan met een realistisch en persoonlijk advies om hun cosmetische doeleinden na te streven. Meer lezen »

Deskundigheid, veiligheid en realisatie van uw wensen.

Tarieven
Botox
1 zone botox (merk: Azzalure)
V.a. € 90 per zone
1 zone botox (merk: Bocouture)
V.a. € 90 per zone
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. € 600 per 2 oksels
Kleine behandeling botox (baby/mini/halve zone)
V.a. € 50 per behandeling
Consult
1e consult
V.a. € 50 per consult
Fillers
BeloteroBelotero
V.a. € 225 per ml
Onbekend merk hyaluronzuur
V.a. € 225 per ml
Radiesse (1,5 ML)Radiesse (1,5 ML)
V.a. € 350 per 1,5 ml
Infusen
Hydratatie
V.a. € 225 per behandeling
Overige
Hyaluronidase (filler oplossen)
V.a. € 150 per behandeling
PRP
V.a. € 200 per behandeling
Skinbooster
Profhilo (2 ML)Profhilo (2 ML)
V.a. € 200 per behandeling
RRS Eyes
V.a. € 150 per behandeling
Kenmerken
Aantal behandelingen per jaar
30000
Gespecialiseerd in
Skinboosters, Botox, Fillers, Profhilo, Huidverbetering, PDO-draadlift, Vitamine infuus, Laser / IPL, Chemische peeling, Chirurgie, PRP, Body contouring
Kliniek opgericht
2012
Adres
De Waal 46, Best
Clinic63 Best
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Babak Mahdavian Delavary
Drs. Babak Mahdavian Delavary
Functie
Arts lid van NVCG
Botox zone v.a.
€ 90,00
Filler per ml v.a.
€ 225,00
Profiel bekijken
Stephanie Maziers
Drs. Stephanie Maziers
Functie
Basisarts
Botox zone v.a.
€ 90,00
Filler per ml v.a.
€ 225,00
Profiel bekijken
Sameer Rana
Dr. Sameer Rana
Functie
Basisarts
Botox zone v.a.
€ 90,00
Filler per ml v.a.
€ 225,00
Profiel bekijken

Clinic63 Best Reviews

4.7
23 reviews
Ik heb mezelf laten behandelen voor mijn hangende oogleden. Na 3 jaar wikken en wegen heb ik uiteindelijk de knoop doorgehakt om deze behandeling te ondergaan en achteraf gezien was het twijfelen nergens voor nodig geweest. Na een telefoontje kon ik snel terecht voor de intake waar ook de behandelend arts bij aanwezig was, mij werd vakkundig uitgelegd wat er... Toon meer »
Ik heb mezelf laten behandelen voor mijn hangende oogleden. Na 3 jaar wikken en wegen heb ik uiteindelijk de knoop doorgehakt om deze behandeling te ondergaan en achteraf gezien was het twijfelen nergens voor nodig geweest.
Na een telefoontje kon ik snel terecht voor de intake waar ook de behandelend arts bij aanwezig was, mij werd vakkundig uitgelegd wat er ging gebeuren en ik kon met een gerust hart naar huis om de behandeling af te wachten. Er was geen lange wachttijd en ik kon al snel terecht.
Op de dag zelf werd ik vriendelijk ontvangen, kreeg ik uitleg over de nazorg en wat te doen bij onverwachte complicaties. De operatie verliep voorspoedig, tijdens de ingreep werd er ook uitgelegd wat ze aan het doen waren.
Ik voelde mij op mijn gemak en in goede handen en had er alle vertrouwen in dat de operatie geslaagd was, met een mooi eindresultaat.
Veel eerder dan verwacht stond ik weer buiten en kon ik opgelucht terug naar huis.
Het blijft toch spannend, zo’n ingreep maar ik ben blij dat ik voor deze kliniek heb gekozen en zal Clinic63 zeker aanraden! Toon minder »
F v.V
25 oktober 2023 17:05
Voor een (tattoo) laserbehandeling gekozen om naar Clinic63 te gaan. Na van te voren veel onderzoek te hebben gepleegd met betrekking tot verschillende aanbieders kwam deze kliniek het beste uit de bus. Mijn eerste afspraak was een consult waar alles tot in de detail werd besproken, tot zelfs de ins en outs van de apparatuur. Ook werden de kosten besproken,... Toon meer »
Voor een (tattoo) laserbehandeling gekozen om naar Clinic63 te gaan.
Na van te voren veel onderzoek te hebben gepleegd met betrekking tot verschillende aanbieders kwam deze kliniek het beste uit de bus.

Mijn eerste afspraak was een consult waar alles tot in de detail werd besproken, tot zelfs de ins en outs van de apparatuur.
Ook werden de kosten besproken, er zijn goedkopere aanbieders maar dat is per afspraak goedkoper en je hebt dan veel meer afspraken nodig waardoor je alsnog duurder uit bent. Al met al ben ik heel goed geïnformeerd en geadviseerd.

De tweede afspraak was de behandeling. Wat er wordt gezegd over tattoo's laseren klopt. Het voelt niet fijn dus "think before you ink".

Clinic63 zal ik zeker aanraden en niet alleen voor deze behandeling, maar ook andere behandelingen die zij aanbieden.
Alleen al voor het vriendelijke personeel en de kundige artsen, is Clinic63 de moeite waard. Toon minder »
Rocky Dupont
11 oktober 2023 18:06
Clinic63 is absoluut een van de beste klinieken waar ik ooit ben geweest. Ik was erg onder de indruk van de professionaliteit en het niveau van zorg dat ik daar heb ontvangen. Vanaf het moment dat ik de kliniek binnenliep, voelde ik me direct op mijn gemak door het vriendelijke en gastvrije personeel. Ze namen de tijd om naar mijn wensen en zorgen te luiste... Toon meer »
Clinic63 is absoluut een van de beste klinieken waar ik ooit ben geweest. Ik was erg onder de indruk van de professionaliteit en het niveau van zorg dat ik daar heb ontvangen.

Vanaf het moment dat ik de kliniek binnenliep, voelde ik me direct op mijn gemak door het vriendelijke en gastvrije personeel. Ze namen de tijd om naar mijn wensen en zorgen te luisteren en legden duidelijk uit welke behandelingsopties beschikbaar waren.

Tijdens de behandeling zelf was ik verbaasd over de kwaliteit van het medish team. Ze waren zeer ervaren en zorgde ervoor dat ik me comfortabel voelde tijdens het hele proces. Het resultaat was ook helemaal top precies zoals ik had gehoopt.

Het nazorgproces bij Clinic63 was ook perfect . Het personeel stond klaar om eventuele vragen te beantwoorden en gaven me advies over hoe ik het beste kon zorgen voor mijn herstel na de behandeling. Ik voelde me echt goed en gesteund gedurende het gehele proces.

Kortom, ik kan Clinic63 ten zeerste aanbevelen! Het is een fantastische kliniek met een toegewijd en vakkundig team dat ervoor zorgt dat je de beste zorg en resultaten krijgt.

Thx! Toon minder »
Bobbi Linders
30 augustus 2023 07:07
Ikke wil graag mijn dankbaarheid uiten voor de uitstekende ooglidcorrectie die ik bij Clinic63 heb ondergaan. Ik heb altijd al een lange tijd last van overhangende oogleden en het begon mij niet alleen fysiek, maar ook emotioneel te beïnvloeden. Na uitvoerig onderzoek en positieve recensies koos ik voor Clinic63 en ik ben zo blij dat ik dat heb gedaan. De ch... Toon meer »
Ikke wil graag mijn dankbaarheid uiten voor de uitstekende ooglidcorrectie die ik bij Clinic63 heb ondergaan. Ik heb altijd al een lange tijd last van overhangende oogleden en het begon mij niet alleen fysiek, maar ook emotioneel te beïnvloeden. Na uitvoerig onderzoek en positieve recensies koos ik voor Clinic63 en ik ben zo blij dat ik dat heb gedaan. De chirurg en het gehele team waren buitengewoon professioneel en zorgzaam gedurende de hele weg. De ooglidcorrectie zelf verliep heeel snel en ik kreeg super veel informatie over de instructies voor het herstel. Het resultaat is boven mijn verwachtingen uitgestegen. Mijn oogleden zien er nu natuurlijk en syuper jeugdig uit, en ik voel me zelfverzekerder dan ooit tevoren. Ik ben enorm dankbaar aan banak hij is deskundig en de zorg die aan mij is besteed bij Clinic63. Ik zou hun zonder aarzeling aanbevelen aan iedereen die een ooglidcorrectie overweegt.
Babak is de beste zo zegt onze hele familie. Helemaal toppie! Toon minder »
Josie Willigendael
26 augustus 2023 18:06
Ik heb al een langeren tijd last van dunner wordend haar, waar ik erg mee zat. Een paar maanden terug ben ik bego:1nnen met een prp behandeling bij clinic 63 te best. In het begin was ik nogal sceptische, maar na het intake gesprek ben ik het toch maar eens gaan proberen! Ik werd netjes te woord gestaan en goed en vakkundig geadviseerd. Ik heb inmiddels een... Toon meer »
Ik heb al een langeren tijd last van dunner wordend haar, waar ik erg mee zat.
Een paar maanden terug ben ik bego:1nnen met een prp behandeling bij clinic 63 te best.
In het begin was ik nogal sceptische, maar na het intake gesprek ben ik het toch maar eens gaan proberen! Ik werd netjes te woord gestaan en goed en vakkundig geadviseerd.
Ik heb inmiddels een aantal behandelingen gedaan en de resultaten zijn overbluffend!!
Ik merkte al na de 1ste a 2e behandeling een duidelijk verschil! Ik vind het hele team van clinic 63 erg vriendelijk en proffesioneel over komen en de communicatie gaat altijd eenvoudig. Ook de resultaten zijn boven mijn verwachtingen. Daarom kan ik met trots zeggen dat ik iedereen clinic 63 aan kan raden! Toon minder »
Ruben Meulendijks
26 augustus 2023 08:08
Ik ben ontzettend blij met de Skinpen behandeling die ik bij Clinic63 heb ondergaan! Mijn huid voelt en ziet er geweldig uit. De professionaliteit van het personeel bij Clinic63 gaf me direct vertrouwen. Ze legden het proces duidelijk uit en beantwoordden al mijn vragen, wat me op mijn gemak stelde. De Skinpen behandeling zelf was vrijwel pijnloos en ik kon... Toon meer »
Ik ben ontzettend blij met de Skinpen behandeling die ik bij Clinic63 heb ondergaan! Mijn huid voelt en ziet er geweldig uit. De professionaliteit van het personeel bij Clinic63 gaf me direct vertrouwen. Ze legden het proces duidelijk uit en beantwoordden al mijn vragen, wat me op mijn gemak stelde. De Skinpen behandeling zelf was vrijwel pijnloos en ik kon direct na de behandeling mijn dagelijkse activiteiten hervatten. Ik merkte al snel verbetering in de textuur en de teint van mijn huid. Mijn poriën zijn verkleind en fijne lijntjes lijken minder zichtbaar. Het beste van alles is dat de resultaten na verloop van tijd alleen maar beter lijken te worden! Ik raad Clinic63 absoluut aan aan iedereen die op zoek is naar een effectieve en niet-ingrijpende huidvernieuwingsbehandeling. Toon minder »
Nena !
25 augustus 2023 10:10
Geweldig Clinic 63, super tevreden en super deskundig goede adviezen echte aanrader Dr Babak met zijn hele team, dankjewel voor de prachtige ooglid correctie❤️❤️
Dankbaar
Do Schul
27 mei 2023 10:10
dank je wel voor de goede zorgen. kom hier al jaren!
Hala Yousef
27 mei 2023 09:09
Zeer tevreden over de resultaten en wordt altijd goed begeleid en geïnformeerd over de verschillende behandelingen
Vokalien De Groot
27 mei 2023 07:07
Top behandeling! Lieve dokter. Hier kom ik terug
RMC Gielen
25 april 2023 10:10
Al veel behandelingen gedaan bij dr Babak delavary en altijd super tevreden. Nette, schone en betrouwbare Clinic.
Sylvia Bettonville
19 april 2023 11:11
Erg klantvriendelijk!
Lianne van Hoof
4 april 2023 12:12
Super! Vriendelijk personeel, goed geholpen door de arts. Kom snel weer…👌🏽
Fayes
27 maart 2023 11:11
Toppers
Noortje van den Brule
7 maart 2023 07:07
Luisteren goed naar jouw behoeftes, denken mee. Erg flexibel, en vriendelijk personeel. Nooit negatieve ervaringen meegehad.
S.
4 november 2022 12:12
Schrijf een review

Veelgestelde vragen

Wat kost een Botox behandeling bij Clinic63 Best?

De prijs van één zone Botox bij Clinic63 Best is € 90,00.

Wat zijn de kosten van fillers bij Clinic63 Best?

Een fillerbehandeling bij Clinic63 Best kost per 1 ML v.a. € 225,00. Maak een afspraak voor een vrijblijvend consult om de prijs voor jouw behandeling te bespreken.

Hoe zijn de reviews bij Clinic63 Best?

Clinic63 Best heeft op basis van 15 Google reviews 4.7 van de 5 sterren.

Waar is Clinic63 Best gevestigd?

Clinic63 Best is gevestigd op De Waal 46 in Best.