David Njoo Skin & Laser Clinics

David Njoo Skin & Laser Clinics

David Njoo Skin & Laser Clinics uit Amersfoort is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Reviews

4.3
11 reviews
Eindelijk af van mijn pigmentvlekken, erg blij dat ik bij dokter David Njoo terecht ben gekomen. Al veel geprobeerd tegen de pigmentvlekken zonder succes, met de behandeling die dokter David Njoo aanbied in zijn kliniek zijn eindelijk de pigmentvlekken weg. Bedankt dokter David Njoo, ik raad dit iedereen aan!👌
Risma Mijnten
16 maart 2022 19:07
Ik ben al jaren een trouwe klant van dr Njoo, en wil alleen zeggen dat het een geweldige dokter is en zeer bekwaam. Hij doet alleen datgene wat kan en bij je past , en nooit teveel. Voor fillers en botox kan ik hem zeker aanraden. Wat betreft laser heb ik geen ervaring mee, maar hoorde dat hij daar ook een expert is. Vijf sterren !
Floor Castelijn
7 december 2021 13:01
Helaas kan ik geen goede review geven. Eerste contact in augustus 2021, nu einde van het jaar nog steeds geen afspraak. Je mag blij zijn als je een reactie krijgt. Inmiddels gelukkig wel goed geholpen door een andere kliniek, snelle reactie, klantvriendelijk en ze nemen potentiele nieuwe klanten wel serieus. Wat mij betreft geen aanrader David Njoo Skin and... Toon meer »
Helaas kan ik geen goede review geven. Eerste contact in augustus 2021, nu einde van het jaar nog steeds geen afspraak. Je mag blij zijn als je een reactie krijgt. Inmiddels gelukkig wel goed geholpen door een andere kliniek, snelle reactie, klantvriendelijk en ze nemen potentiele nieuwe klanten wel serieus.
Wat mij betreft geen aanrader David Njoo Skin and Laser 👎🏼 Toon minder »
Cindy La
6 december 2021 17:05
Ik ben al jaren heb probleem met pigmentvlekken. Na twee keer behandeling met pico laser bij Dokter Nyoo,mijn pigmenvleken is weg.
Bedankt Dr Nyoo ik ben erg tevreden
Pingkan Audry
21 juni 2021 11:11
In tegenstelling tot de review van de persoon hieromder, ben ik van mening dat dr. Njoo echt de tijd neemt voor zijn patiënten en respect heeft voor hun wensen. Er wordt echt naar je geluisterd en je bent niet zomaar een nummertje. Goede kwaliteit zorg!!
Sharon v.W
13 mei 2021 09:09
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Onbekend merk botulinetoxine
V.a. €175 per zone
Fillers
Onbekend merk hyaluronzuur
V.a. €550 per ml
Overige
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. €550 per 2 oksels
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox (botulinetoxine), Fillers, Huidverbetering, Laser / IPL
Kliniek opgericht
2012
Adres
Vondelplein 4D, Amersfoort
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Is dit jouw kliniek?

Claim nu deze klinek en pas de gegevens naar wens aan.

Registreer je kliniek

Werkzame specialisten

Zoek, vergelijk en boek een injectable of filler behandeling