FB Clinic

FB Clinic

FB Clinic uit Rotterdam is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Afspraak maken

Reviews

5
18 reviews
Ik heb vorig jaar (2021 )een HT behandeling gehad bij FB Clinic; 2100 grafts. Mijn ervaring hiermee is zeer goed. Ik heb meerdere klinieken bezocht voordat ik een keuze had gemaakt. Zeer vriendelijk ontvangst, goede en eerlijk consult en uitstraling van expertise zijn redenen geweest voor mij om te kiezen voor FB Clinic. Voor en tijdens behandeling wordt je... Toon meer »
Ik heb vorig jaar (2021 )een HT behandeling gehad bij FB Clinic; 2100 grafts. Mijn ervaring hiermee is zeer goed. Ik heb meerdere klinieken bezocht voordat ik een keuze had gemaakt. Zeer vriendelijk ontvangst, goede en eerlijk consult en uitstraling van expertise zijn redenen geweest voor mij om te kiezen voor FB Clinic. Voor en tijdens behandeling wordt je stap voor stap begeleid wat er gaat gebeuren wat ik als zeer prettig heb ervaren. De behandeling was eigenlijk best comfortabel met TV opvallend genoeg nagenoeg geen pijn tijdens de gehele behandeling. De genezing ging letterlijk volgens het boekje welke je meekrijgt. Ook nagenoeg geen pijn gehad na behandeling. In totaal 4 paracetamols op. Kortom ik ben zeer tevreden en deze kliniek kan ik iedereen aanraden. Toon minder »
Martijn Van Son
7 april 2022 09:09
Een jaar geleden hier mijn haartransplantatie laten doen. Vriendelijke ontvangst door Drs F. Biparvar en assistenten. Geven goede uitleg en nemen alle tijd voor je. De transplantatie is uitstekend gelukt. Vakkundig gedaan. Alhoewel een vrouw meestal een 2e keer moet omdat het meestal niet in één keer helemaal vol wordt laat ik het erbij omdat ik na een eerst... Toon meer »
Een jaar geleden hier mijn haartransplantatie laten doen. Vriendelijke ontvangst door Drs F. Biparvar en assistenten. Geven goede uitleg en nemen alle tijd voor je. De transplantatie is uitstekend gelukt. Vakkundig gedaan. Alhoewel een vrouw meestal een 2e keer moet omdat het meestal niet in één keer helemaal vol wordt laat ik het erbij omdat ik na een eerste keer al heel erg tevreden ben. Dank u voor uw vakkundig werk. Toon minder »
Heika
28 maart 2022 13:01
Zeer professionele en zorgvuldige behandeling. Geen napijn of bijwerkingen na de behandeling (2265 grafts). Het resultaat is geweldig! Goed verzorgd, zeer vriendelijk. Ik kan iedereen die FUE overweegt deze kliniek aanbevelen.
Peter van der Waal
16 maart 2022 10:10
Zowel de behandeling vóór, tijdens als na heb ik als zeer prettig, professioneel en bovendien menselijk ervaren.
Ik ben erg blij met het resultaat en dank het gehele team en in het bijzonder Ferry voor alle zorgen
Marc Kroon
14 maart 2022 09:09
Daar ik reeds in het verleden bij 2 verschillende klinieken een behandelding heb gehad - inclusief vooraf een intakegesprek en vooronderzoek - ben ik goed in staat een vergelijking te maken.Tot nu toe alleen nog maar een intakegesprek en vooronderzoek gehad op 18 oktober '21. Beide verliepen soepel en goed.Het intake- en nagesprek werd professioneel en desku... Toon meer »
Daar ik reeds in het verleden bij 2 verschillende klinieken een behandelding heb gehad - inclusief vooraf een intakegesprek en vooronderzoek - ben ik goed in staat een vergelijking te maken.Tot nu toe alleen nog maar een intakegesprek en vooronderzoek gehad op 18 oktober '21. Beide verliepen soepel en goed.Het intake- en nagesprek werd professioneel en deskundig uitgevoerd door mevr. E. Berloth. Alle vragen werden met geduld en eerlijk beantwoord. Het vooronderzoek werd deskundig uitgevoerd door de arts mevr. Bipavar zelf, waarbij de diverse mogelijkheden keurig en begrijpelijk werden uitgelegd. Toon minder »
Willem J. de Vries
11 maart 2022 13:01
Jaren geleden mijn eerste translatie genoten bij Dokter Biparvar (op jonge leeftijd). Ze is bekwaam, lief, duidelijk en begripvol. Bovendien heeft ze zeer veel ervaring op dit gebied, ben ik later achtergekomen. De eerste operatie was geslaagd en het resultaat was naar me hart. Inmiddels ook mijn tweede behandeling achter de rug. Je voelt je thuis en op je g... Toon meer »
Jaren geleden mijn eerste translatie genoten bij Dokter Biparvar (op jonge leeftijd). Ze is bekwaam, lief, duidelijk en begripvol. Bovendien heeft ze zeer veel ervaring op dit gebied, ben ik later achtergekomen. De eerste operatie was geslaagd en het resultaat was naar me hart. Inmiddels ook mijn tweede behandeling achter de rug. Je voelt je thuis en op je gemak in haar kliniek. Dat vind ik belangrijk want een behandeling neemt gemakkelijk een hele werkdag qua tijd in beslag. Ik wil iedereen van jong tot oud een behandeling bij haar aanraden. Volg gewoon rustig haar instructies op die voorafgaand en navolgend de behandeling komen kijken en hij kan niet mis gaan :) ik ben op termijn nog van plan een derde behandeling te nemen en dat ga ik nergens anders doen dan bij mijn inmiddels vertrouwde dokter. Ik zou deze ervaringen voor geen goud willen terugdraaien. Het resultaat van de ingreep is voor mij niet in waarde uit te drukken, ik ben er heel blij mee. Toon minder »
prawish harkhoe
3 maart 2022 09:09
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Onbekend merk botulinetoxine
V.a. €120 per zone
Fillers
Onbekend merk hyaluronzuur
V.a. €399 per ml
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox (botulinetoxine), Fillers
Kliniek opgericht
2020
Adres
Van der Takstraat 49, Rotterdam
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Is dit jouw kliniek?

Claim nu deze klinek en pas de gegevens naar wens aan.

Registreer je kliniek

Werkzame specialisten