Glam Injectables - Bekijk prijzen en maak een afspraak
Glam Injectables

Glam Injectables

Bekijk agenda
Tarieven
Botox
1 zone botox (merk: Azzalure)
V.a. € 110 per zone
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. € 330 per 2 oksels
Kleine behandeling botox (baby/mini/halve zone)
V.a. € 65 per behandeling
Fillers
Saypha
V.a. € 220 per ml
StylageStylage
V.a. € 250 per ml
Teosyal
V.a. € 280 per ml
Skinbooster
Profhilo (2 ML)Profhilo (2 ML)
V.a. € 300 per behandeling
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox, Fillers, Profhilo
Kliniek opgericht
2019
Adres
Vondelstraat 47, Alkmaar
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Rahik Ahmed
Drs. Rahik Ahmed
Functie
Basisarts
Botox zone v.a.
€ 110,00
Filler per ml v.a.
€ 220,00
Profiel bekijken
Bekijk agenda

Glam Injectables Reviews

4.1
30 reviews
Botox frons en voorhoofd was binnen 2 maanden volledig uitgewerkt, terwijl er op de website staat dat dit tussen de 3 en 6 maanden blijft zitten. Dit heb ik aangegeven bij de kliniek, maar er wordt op geen enkele wijze meegedacht in oplossingen. Dit was mijn eerste en laatste keer bij Glam Injectables.
N
22 november 2023 17:05
Super aardige dames ,zowel de eigenaresse als de vrouwelijke arts ! Na een horror ervaring bij kliniek Nina in Amstelveen te hebben gehad ,gewoon in mijn eigen stadje terecht gekomen . Heb net even voor en na foto's bekeken maar zo heel wat een verschil . Ben er nog niet maar mij hebben ze als blije tevreden klant erbij ! Ze hebben mij er echt door heen gelo... Toon meer »
Super aardige dames ,zowel de eigenaresse als de vrouwelijke arts !
Na een horror ervaring bij kliniek Nina in Amstelveen te hebben gehad ,gewoon in mijn eigen stadje terecht gekomen .
Heb net even voor en na foto's bekeken maar zo heel wat een verschil .
Ben er nog niet maar mij hebben ze als blije tevreden klant erbij !
Ze hebben mij er echt door heen gelootst want er was / is heel wat te doen .
Ik blijf een regelmatige terugkerende klant ! Super dames !
Oh en ik ben overigens 55 jaar ! Dus tja wel wat last van huid veroudering maar wordt alleen maar mooier .
Thanks dames ! Super en super lief en een warm welkom ! ❤️❤️ Toon minder »
Ingrid Smid
17 september 2023 12:12
Blij met het resultaat. Al meerdere keren geweest en word altijd goed geholpen. Het resultaat is natuurlijk. Maar je ziet zo'n groot verschil. Ik zie er jonger uit kijk vriendelijker en heb meer rust in mijn gezicht. Ook bij andere cosmetische artsen geweest maar arts Rahik ben ik het meest tevreden mee.
Petra Snijder
24 juni 2023 14:02
Een erg fijne kliniek. Aardige mensen en stellen op je gemak. Ben hier al een paar keer geweest, en ben elke keer dik tevreden. Groetjes, Jeroen.
Jeroen de Jong
29 april 2023 12:12
Heb mijn lippen eerst met 0,5 filler laten doen en net iets meer dan 1 maand later nog 1 ml filler erbij laten spuiten. Na 1,5 maand was er niks meer van over. Je zag er niks meer van, alleen m’n eigen lippen nog. Ik weet dat het de eerste keer wat sneller weg gaat, maar 1,5 maand is natuurlijk veel te snel. Begrijp me niet verkeerd, ik vond de service top!... Toon meer »
Heb mijn lippen eerst met 0,5 filler laten doen en net iets meer dan 1 maand later nog 1 ml filler erbij laten spuiten. Na 1,5 maand was er niks meer van over. Je zag er niks meer van, alleen m’n eigen lippen nog. Ik weet dat het de eerste keer wat sneller weg gaat, maar 1,5 maand is natuurlijk veel te snel. Begrijp me niet verkeerd, ik vond de service top! En de dames zijn ontzettend aardig. Alleen ik heb nu gewoon geld weggegooid. Toon minder »
Cookie DN
14 januari 2023 17:05
Ik kom hier al jaren en ben altijd tevreden met het resultaat. Ook zijn de meiden eerlijk wanneer je iets beter wel of niet kunt doen.
Vir ginia
14 oktober 2022 17:05
Glam injectables is een no nosense kliniek. Prachtige lippen met fillers en Botox vm frons. Ik ben 57 en het volume in mijn lippen is weer zoals t 20jr vroeger was. Ook zijn ze supersnel in het antwoorden van vragen via de mail. Echt een aanrader waar de dokter en de assistente met je meedenken en heel belangrijk eerlijk zijn over het resultaat. Kortom; ik... Toon meer »
Glam injectables is een no nosense kliniek. Prachtige lippen met fillers en Botox vm frons. Ik ben 57 en het volume in mijn lippen is weer zoals t 20jr vroeger was. Ook zijn ze supersnel in het antwoorden van vragen via de mail. Echt een aanrader waar de dokter en de assistente met je meedenken en heel belangrijk eerlijk zijn over het resultaat. Kortom; ik ga hier met een goed gevoel heen. En nog belangrijker naar huis 🥰 Toon minder »
Astrid de Jong
18 juli 2022 19:07
Een week geleden naar de salon gegaan om mijn neus/lippen plooi, marionette lijntjes en de rokers lijntjes met filler te laten behandelen. Werd vriendelijk door de dames begroet en geholpen. Na 2 dagen nam de zwelling af en na een week was het resultaat na behoren. Ik ben zeer tevreden met het geen wat de behandeling gedaan heeft... ik kom zeker terug!
Jenny Byrne
11 juli 2022 06:06
Erg blij mee, goede kwaliteit en leuke arts!
Yaiza Indy
31 oktober 2021 17:05
Hartstikke tevreden met het resultaat van mijn lippen, ze zijn mooi in vorm. Geen blauwe plekken. Personeel wat er werkt heel klant vriendelijke. En goede service. Ik ben zeer tevreden en kom zeker vaker terug!
Babs Kuijper
31 augustus 2021 13:01
2 zones botox (frons en voorhoofd) moest 2 weken wachten op het resultaat. Frons ging goed maar voorhoofd niet. Ik ging kort daarna op vakantie en was niet echt bezig met randzaken voor thuis. Ik d8 ik meld het wel als ik terug ben. Na een maand op vakantie had ik ook de tijd niet om zo snel te reageren maar ik d8 ze gaan daar niet moeilijk over doen omdat z... Toon meer »
2 zones botox (frons en voorhoofd) moest 2 weken wachten op het resultaat. Frons ging goed maar voorhoofd niet. Ik ging kort daarna op vakantie en was niet echt bezig met randzaken voor thuis. Ik d8 ik meld het wel als ik terug ben. Na een maand op vakantie had ik ook de tijd niet om zo snel te reageren maar ik d8 ze gaan daar niet moeilijk over doen omdat ze mij met zoveel reclame over hun product heel stellig waren dat het 8 tot 12 maanden duurt voordat het uitgewerkt zou zijn dus ik d8 als het binnen 2 maanden al niet meer goed is dat ze snappen dat ze hun werk niet goed hebben gedaan of hun product is niet goed. Maar helaas omdat ik te laat heb gereageerd valt het niet binnen de garantie ik had gelijk binnen 2 weken moeten reageren (mijn fout) maar een product inspuiten die niet na behoren werkt is natuurlijk not done. Ze hadden uit coulance omdat ik een nieuwe klant was en nooit eerder botox heb gebruikt (ik was van plan om daar te blijven als klant) mij toch nog kunnen helpen? Maar ze moesten een lijn trekken... Ok prima dan ga ik niet meer terug.. Het gaat niet alleen maar om het resultaat maar ook om de service. Het draait allemaal om geld want wat kost nou nog 2 prikjes botox om je werk alsnog goed te corrigeren volgens mij niet eens 2 tientjes. Maar goed, dus dames of heren mocht je daar willen spuiten denk eraan binnen 2 weken reageren maar als je na 2,5 week niet tevreden bent dan heb je pech!! Als ze echt kwaliteit zouden bieden dan zou je natuurlijk niet maar 2 weken "garantie" krijgen. Toon minder »
zozan ozer
21 augustus 2021 00:12
Veel dank aan het personeel van de kliniek. Ik heb een lipvergroting gedaan. Ik ben erg blij met het resultaat. Geen blauwe plekken. Zeer leuke sfeer en houding ten opzichte van klanten. Professionele specialist.
Vera SH.
17 augustus 2021 07:07
Nadat mijn moeder hier geweest is voor een behandeling van Botox, is mijn moeders oog heel klein geworden. Haar oogleden voelen heel erg zwaar aan. Zij is naar de dokter geweest, en zij hebben aan haar doorgegeven dat het door de spul die ze onder haar ogen hebben gespoten komt. Ze hebben haar op de verkeerde spier geprikt. Ik zou zeker niet hier naar toe ga... Toon meer »
Nadat mijn moeder hier geweest is voor een behandeling van Botox, is mijn moeders oog heel klein geworden. Haar oogleden voelen heel erg zwaar aan. Zij is naar de dokter geweest, en zij hebben aan haar doorgegeven dat het door de spul die ze onder haar ogen hebben gespoten komt.
Ze hebben haar op de verkeerde spier geprikt.
Ik zou zeker niet hier naar toe gaan. Toon minder »
Maryam Hosseini
28 juni 2021 19:07
Voor de eerste keer mijn lippen laten doen. Bij binnenkomst voelde ik mij meteen welkom en de uitleg was duidelijk. De pijn viel ook echt mee. Ook nadat ik mijn lippen had laten behandelen helpen ze je via Instagram dm als je vragen hebt. Een echte aanrader!!!
Priscilla Knol
29 maart 2021 10:10
Schrijf een review

Veelgestelde vragen

Wat kost een Botox behandeling bij Glam Injectables?

De prijs van één zone Botox bij Glam Injectables is € 110,00.

Wat kost een filler behandeling bij Glam Injectables?

Een fillerbehandeling bij Glam Injectables kost per 1 ML v.a. € 220,00. Maak een afspraak voor een vrijblijvend consult om de prijs voor jouw behandeling te bespreken.

Hoe zijn de reviews bij Glam Injectables?

Glam Injectables heeft op basis van 14 Google reviews 4.1 van de 5 sterren.

Waar is Glam Injectables gevestigd?

Op Vondelstraat 47 is Glam Injectables gevestigd in Alkmaar.