Glam Injectables

Glam Injectables

Glam Injectables uit Alkmaar is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Reviews

4.2
21 reviews
Erg blij mee, goede kwaliteit en leuke arts!
Yaiza Indy
31 oktober 2021 17:05
Hartstikke tevreden met het resultaat van mijn lippen, ze zijn mooi in vorm. Geen blauwe plekken. Personeel wat er werkt heel klant vriendelijke. En goede service. Ik ben zeer tevreden en kom zeker vaker terug!
Babs Kuijper
31 augustus 2021 13:01
2 zones botox (frons en voorhoofd) moest 2 weken wachten op het resultaat. Frons ging goed maar voorhoofd niet. Ik ging kort daarna op vakantie en was niet echt bezig met randzaken voor thuis. Ik d8 ik meld het wel als ik terug ben. Na een maand op vakantie had ik ook de tijd niet om zo snel te reageren maar ik d8 ze gaan daar niet moeilijk over doen omdat z... Toon meer »
2 zones botox (frons en voorhoofd) moest 2 weken wachten op het resultaat. Frons ging goed maar voorhoofd niet. Ik ging kort daarna op vakantie en was niet echt bezig met randzaken voor thuis. Ik d8 ik meld het wel als ik terug ben. Na een maand op vakantie had ik ook de tijd niet om zo snel te reageren maar ik d8 ze gaan daar niet moeilijk over doen omdat ze mij met zoveel reclame over hun product heel stellig waren dat het 8 tot 12 maanden duurt voordat het uitgewerkt zou zijn dus ik d8 als het binnen 2 maanden al niet meer goed is dat ze snappen dat ze hun werk niet goed hebben gedaan of hun product is niet goed. Maar helaas omdat ik te laat heb gereageerd valt het niet binnen de garantie ik had gelijk binnen 2 weken moeten reageren (mijn fout) maar een product inspuiten die niet na behoren werkt is natuurlijk not done. Ze hadden uit coulance omdat ik een nieuwe klant was en nooit eerder botox heb gebruikt (ik was van plan om daar te blijven als klant) mij toch nog kunnen helpen? Maar ze moesten een lijn trekken... Ok prima dan ga ik niet meer terug.. Het gaat niet alleen maar om het resultaat maar ook om de service. Het draait allemaal om geld want wat kost nou nog 2 prikjes botox om je werk alsnog goed te corrigeren volgens mij niet eens 2 tientjes. Maar goed, dus dames of heren mocht je daar willen spuiten denk eraan binnen 2 weken reageren maar als je na 2,5 week niet tevreden bent dan heb je pech!! Als ze echt kwaliteit zouden bieden dan zou je natuurlijk niet maar 2 weken "garantie" krijgen. Toon minder »
zozan ozer
21 augustus 2021 00:12
Veel dank aan het personeel van de kliniek. Ik heb een lipvergroting gedaan. Ik ben erg blij met het resultaat. Geen blauwe plekken. Zeer leuke sfeer en houding ten opzichte van klanten. Professionele specialist.
Vera SH.
17 augustus 2021 07:07
Nadat mijn moeder hier geweest is voor een behandeling van Botox, is mijn moeders oog heel klein geworden. Haar oogleden voelen heel erg zwaar aan. Zij is naar de dokter geweest, en zij hebben aan haar doorgegeven dat het door de spul die ze onder haar ogen hebben gespoten komt. Ze hebben haar op de verkeerde spier geprikt. Ik zou zeker niet hier naar toe ga... Toon meer »
Nadat mijn moeder hier geweest is voor een behandeling van Botox, is mijn moeders oog heel klein geworden. Haar oogleden voelen heel erg zwaar aan. Zij is naar de dokter geweest, en zij hebben aan haar doorgegeven dat het door de spul die ze onder haar ogen hebben gespoten komt.
Ze hebben haar op de verkeerde spier geprikt.
Ik zou zeker niet hier naar toe gaan. Toon minder »
Maryam Hosseini
28 juni 2021 19:07
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Azzalure
V.a. €110 per zone
Kleine behandeling botulinetoxine
V.a. €65 per behandeling
Fillers
Saypha
V.a. €220 per ml
Stylage
V.a. €250 per ml
Teosyal
V.a. €280 per ml
Overige
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. €330 per 2 oksels
Skinbooster
Profhilo (2 ML)
V.a. €300 per behandeling
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox (botulinetoxine), Fillers, Profhilo
Kliniek opgericht
2019
Adres
Vondelstraat 47, Alkmaar
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Is dit jouw kliniek?

Claim nu deze klinek en pas de gegevens naar wens aan.

Registreer je kliniek

Werkzame specialisten

Zoek, vergelijk en boek een injectable of filler behandeling