Sanaderm - Bekijk prijzen en maak een afspraak
Sanaderm

Sanaderm

Tarieven
Botox
1 zone botox (merk: Botox)
V.a. € 200 per zone
2 zones
V.a. € 350 per behandeling
3 zones
V.a. € 450 per behandeling
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. € 600 per 2 oksels
Fillers
HArmonyCa (1,25 ML)
V.a. € 550 per behandeling
Juvéderm
V.a. € 500 per ml
Fillers overige
0,5 / 0,6 ML hyaluronzuur filler
V.a. € 300 per behandeling
2 ML hyaluronzuur filler
V.a. € 900 per behandeling
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox, Fillers, Fillers met lidocaïne
Kliniek opgericht
2022
Adres
Geldelozeweg 31, Hoorn
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Is dit jouw kliniek?

Claim nu deze kliniek en pas de gegevens naar wens aan.

Registreer je kliniek

Werkzame specialisten

Paul Wijffels
Drs. Paul Wijffels
Functie
Cosmetisch Arts KNMG
Botox zone v.a.
€ 200,00
Filler per ml v.a.
€ 500,00
Profiel bekijken

Sanaderm Reviews

4.4
61 reviews
Sinds een aantal maanden kom ik bij Sanaderm. Ik vind het een hele fijne sfeer. Er heerst rust en er werken fijne mensen! Er wordt tijd voor je genomen, uitleg gegeven en er is heel veel kennis van verschillende behandelingen. Bindweefsel gezicht massage hele goede resultaten behaald! Hele fijne salon!
Fenna
14 mei 2024 20:08
Ik ben zo’n vijf jaar geleden voor het eerst bij Sanaderm gekomen voor een endermologie behandeling. Ik heb lipoedeem en daardoor vaak pijn in mijn benen. Daarvoor droeg ik een conpressiebroek. Na een aantal behandelingen was dat niet meer nodig! Nu houd ik het bij door iedere 2 tot 3 weken te komen. Ik word altijd behandeld door Katinka of Ilona. Niet allee... Toon meer »
Ik ben zo’n vijf jaar geleden voor het eerst bij Sanaderm gekomen voor een endermologie behandeling. Ik heb lipoedeem en daardoor vaak pijn in mijn benen. Daarvoor droeg ik een conpressiebroek. Na een aantal behandelingen was dat niet meer nodig! Nu houd ik het bij door iedere 2 tot 3 weken te komen. Ik word altijd behandeld door Katinka of Ilona. Niet alleen zijn ze heel kundig, maar ook ontzettend aardig en attent en meelevend bij lief en leed. Kortom: ik kan Sanaderm van harte aanbevelen! Toon minder »
Liesbeth Kahlman
13 mei 2024 11:11
Hallo, we hebben geprobeerd hier service te krijgen voor mijn zoon, maar het was een compleet fiasco en teleurstelling.Zonder ons de behandeling voor mijn zoon goed en adequaat uit te leggen, werd er direct met de behandeling gestart.De behandeling was helemaal niet effectief. Aan het einde van de behandeling kwamen we erachter dat de procedure niet gedekt w... Toon meer »
Hallo, we hebben geprobeerd hier service te krijgen voor mijn zoon, maar het was een compleet fiasco en teleurstelling.Zonder ons de behandeling voor mijn zoon goed en adequaat uit te leggen, werd er direct met de behandeling gestart.De behandeling was helemaal niet effectief.
Aan het einde van de behandeling kwamen we erachter dat de procedure niet gedekt werd door onze verzekering.

We hebben dit allemaal doorstaan, wat ons echt van streek maakt is dat mijn vrouw en kind werden vastgehouden omdat ze zeiden dat ze de rekening van 50 euro niet konden betalen omdat ze niet genoeg geld bij zich hadden.

Ik heb het op deze manier via de telefoon geprobeerd uit te leggen.‘Mijn vrouw had geen geld meegenomen, omdat ze dacht dat onze verzekering het wel zou betalen.Ik moet ook thuis blijven met onze baby.Laat daarom mijn vrouw thuiskomen en dan kom ik daar en voer de betaling uit. Ik zei.De vrouwelijke medewerker bij de receptie wilde ons niet verstaan, ook al legden we onze situatie uit.Hierdoor kon mijn vrouw het zorgcentrum Sanderm verlaten, op voorwaarde dat ze de identiteitskaart van mijn zoon achterliet.

Het is een beschamende situatie dat het belangrijkste huidverzorgingscentrum van de stad Hoorn anno 2024 mensen vasthoudt voor een rekening van 50 euro en hen alleen vrijlaat op voorwaarde dat ze hun identiteitsbewijs achterlaten.

Het interessante is dat we al eerder een dienst van deze instelling hebben ontvangen voor misschien wel 1200 euro.

Ik zie deze situatie niet bij het bedrijf Sanaderm.Het was geheel de persoonlijke schuld en onbeschoftheid van de officier daar.Maar het is de plicht van het bedrijf Sanaderm om ze te exploiteren en er toezicht op te houden.

Ik schrijf deze verklaring specifiek zodat ik hoop dat andere mensen nooit meer in deze kleine en onbeschofte situatie zullen terechtkomen waar wij in terecht zijn gekomen.

In uw antwoord zei u dat mijn verzekering de behandeling niet vergoedde.Maar je bent verkeerd geïnformeerd.Halverwege de behandeling werd gezegd dat er sprake was van een dergelijke situatie.

Het spijt me ook dat ik uw werknemer de schuld geef.Als Sanaderm-bedrijf is het dus de verantwoordelijkheid van uw bedrijf om onbeleefd tegen mensen te zijn en hen of hun identiteit vast te houden voor 50 euro Toon minder »
Kerem Kerim
8 mei 2024 14:02
Top salon! Super service en hele lieve, fijne, klantvriendelijke medewerkers. Ik kom al een tijdje voor de LPG endermologie (bindweefselmassage) en mijn huid kwaliteit is zichtbaar zoveel beter geworden. Sanaderm is echt een aanrader en heel breed in het aanbieden van behandelingen! Altijd een plezier om hier naartoe te gaan❤️
priscilla van dam
19 april 2024 13:01
Net weer geweest voor Endermologie en aansluitend een Pedicure behandeling. Ik kom al een aantal jaar bij SanaDerm. Door de professionaliteit en de warme en persoonlijke sfeer, loop ik iedere keer weer tevreden en ontspannen de deur uit.
Miki van der Stege
19 april 2024 11:11
Heerlijke en professionele behandeling gehad van Laura.
Goede uitleg en altijd blij met het mooie resultaat :)
Nicolet Dekker
15 februari 2024 19:07
Een fantastische schoonheidsbehandeling met Forlle'd producten en een bindweefsel massage, heerlijk! Een echte aanrader! Vriendelijk, professioneel personeel. Een geweldige salon met heel veel verschillende mooie behandelingen.
Heidi Wittenberg-Oldenburger
26 april 2023 12:12
2 maanden geleden 3 behandelingen gehad van perfect lips. Geen enkel resultaat van ondervonden. Misschien niet voor iedere lip toepasbaar. Ik had helemaal geen contouren en die heb ik ook niet gekregen door de behandeling . Foto toegestuurd gekregen nadat ik er om had gevraagd maar hier was geen verschil op te zien. Wel terug geweest om dit te bespreken. Toe... Toon meer »
2 maanden geleden 3 behandelingen gehad van perfect lips. Geen enkel resultaat van ondervonden. Misschien niet voor iedere lip toepasbaar. Ik had helemaal geen contouren en die heb ik ook niet gekregen door de behandeling . Foto toegestuurd gekregen nadat ik er om had gevraagd maar hier was geen verschil op te zien. Wel terug geweest om dit te bespreken. Toen nogmaals 1 behandeling gekregen als vergoeding maar wederom niets van terug te zien. Zonde van mijn geld. Toon minder »
Wendy De decker
24 april 2023 07:07
Marcella, mijn pedicure raadde mij een orthese aan omdat ik telkens last had van dezelfde pijnlijke likdoorn op mijn teen. Ik ben super blij nu, ik loop weer als een kievit en nu zonder pijn! Top dus! Dank Marcella! Rest van het team ook super, altijd vriendelijk en gezellig. Gr Ruby
Ruby Beck
8 januari 2023 09:09
Ik kom elke 2-3 weken voor Endermologie om mijn lipoedeem onder controle te houden. Altijd een goed ontvangst. Gezellig en professioneel.
Theresia Voors
21 september 2022 11:11
Ik ga iedere keer blij en met energie de salon uit na een heerlijke bindweefselmassage van mijn gezicht en weer met mooie voetjes. Er werken leuke mensen.
Karin Toet
8 september 2022 08:08
Zeer professionele organisatie
Fijne behandelingen.
Annette Bijlenga
23 augustus 2022 11:11
Aanrader als je een ontspanningsmassage zoekt waar je spieren ook goed worden aangepakt. Ik loop al jaren met een pijnplek in m’n schouder, en dit is voor het eerst dat iemand de pijn er uit gemasseerd heeft. Heel tevreden.
Marije van Haarlem
13 juni 2022 21:09
Super goeie begeleiding gehad met de endermologie behandelingen ter voor bereiding van mijn operatie. Zo blij met het resultaat tot nu toe. Straks na de operatie al afspraken gemaakt voor de na behandelingen voor littekens. Kijk ernaar uit hoe prachtig het resultaat zal worden. Dankjewel Toppers van Sanaderm.
Ruby Nails
4 april 2022 18:06
Heel tevreden over de pedicure Marcella! Er hangt een fijne sfeer bij het personeel en de salon.
elly koot
1 april 2022 10:10
Wat een feest om naar Sanaderm te gaan! Zeer deskundig, goede service en kwaliteit! Medewerkers luisteren naar je wensen en de behandelingen zijn top! Ik ga naar Sanaderm voor de behandelingen Endermologie! Mijn litteken van mijn heupoperatie is zo goed als weg, geen littekenweefsel Tevens een voordeel is dat mijn benen strakker zijn en mijn huid goed doorbl... Toon meer »
Wat een feest om naar Sanaderm te gaan! Zeer deskundig, goede service en kwaliteit! Medewerkers luisteren naar je wensen en de behandelingen zijn top! Ik ga naar Sanaderm voor de behandelingen Endermologie! Mijn litteken van mijn heupoperatie is zo goed als weg, geen littekenweefsel Tevens een voordeel is dat mijn benen strakker zijn en mijn huid goed doorbloed is en voelt heerlijk zacht aan. Ook heb ik mijn permanente make-up mijn wenkbrauwen laten weg laseren met picolaser, na 1 behandeling al prachtig resultaat. Wilt u goed advies, en resultaat dan raad ik u Sanaderm aan! Toon minder »
R H
31 maart 2022 20:08
Al ruim 2 jaar endermologie behandelingen en daarnaast wel eens langs geweest voor pedicure en gezichtsbehandeling. Iedereen is erg vriendelijk en erg flexibel. Kom er graag!
Cherith van Belle
29 maart 2022 15:03
Vakkundig en goede resultaten. Service top!
Zeer vriendelijk personeel.
Vivien Tonneman
29 maart 2022 12:12
Niet tevreden! Geen resultaat. Afgelopen zomer heb ik 2 behandelingen voor vetbevriezing bij Sanaderm gedaan. Voordat de behandelingen begonnen hebben we foto’s gemaakt en zijn er metingen gedaan. Met deze foto’s en metingen zouden we achteraf het resultaat kunnen zien. Na 2 behandelingen gedaan te hebben, en hierna meerdere maanden gewacht te hebben, zie i... Toon meer »
Niet tevreden! Geen resultaat.

Afgelopen zomer heb ik 2 behandelingen voor vetbevriezing bij Sanaderm gedaan. Voordat de behandelingen begonnen hebben we foto’s gemaakt en zijn er metingen gedaan. Met deze foto’s en metingen zouden we achteraf het resultaat kunnen zien. Na 2 behandelingen gedaan te hebben, en hierna meerdere maanden gewacht te hebben, zie ik helaas nog steeds geen verschil. Sanaderm gaf aan dit door foto’s te kunnen aantonen, maar na het vragen van de foto’s werd aangegeven dat ze hier niet meer mee werken. Ook bij het meten kon niet aangetoond worden of er verschil is, de medewerker van Sanaderm bevestigde dit ook tijdens het gesprek.

Kortom: De behandeling heeft niet geholpen. Sanaderm geeft van te voren aan verschil te kunnen aantonen, maar kan dat achteraf helemaal niet. Sanaderm heeft vervolgens niet meegedacht in een oplossing. Zonde van het geld, ik zou het iedereen afraden! Toon minder »
Julia
24 maart 2022 19:07
top werd snel geholpen
Klant vriendelijke bediening
💞🌹🌹
Andre Denouden
1 juli 2021 12:12
Heel netjes. Kundige behandeling via cryopen. Heb moeder vlekjes en pigmentvlekjes. Ben tevreden na 1 behandeling, maar moet zeker een tweede behandeling
N vA
31 mei 2021 16:04
Schrijf een review

Veelgestelde vragen

Wat kost één zone Botox bij Sanaderm?

Één zone Botox bij Sanaderm kost € 200,00.

Wat kost een filler behandeling bij Sanaderm?

1 ML filler kost bij Sanaderm v.a. € 500,00. Tijdens een vrijblijvend consult kun je bespreken wat jouw behandeling gaat kosten.

Wat voor reviews heeft Sanaderm?

Op basis van 21 Google reviews heeft Sanaderm 4.4 van de 5 sterren.

Wat is het adres van Sanaderm?

In Hoorn is Sanaderm gevestigd op Geldelozeweg 31.