Sanaderm

Sanaderm

Sanaderm uit Hoorn is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Tarieven
Botulinetoxine
Botox (1 zone)
V.a. €200 per zone
Fillers
Juvéderm
V.a. €500 per ml
Fillers overige
0,5 / 0,6 ML hyaluronzuur filler
V.a. €300 per behandeling
Overige
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. €600 per 2 oksels
Kenmerken
Kliniek opgericht
2022
Adres
Geldelozeweg 31, Hoorn
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Is dit jouw kliniek?

Claim nu deze klinek en pas de gegevens naar wens aan.

Registreer je kliniek

Werkzame specialisten

Paul Wijffels
Drs. Paul Wijffels
+ 4 meer
Functie
Cosmetisch Arts KNMG
Botox zone v.a.
€ 200,00
Filler per ml v.a.
€ 500,00
Profiel bekijken

Beoordelingen

4.4
46 reviews
Ik kom elke 2-3 weken voor Endermologie om mijn lipoedeem onder controle te houden. Altijd een goed ontvangst. Gezellig en professioneel.
Theresia Voors
21 september 2022 11:11
Ik ga iedere keer blij en met energie de salon uit na een heerlijke bindweefselmassage van mijn gezicht en weer met mooie voetjes. Er werken leuke mensen.
Karin Toet
8 september 2022 08:08
Zeer professionele organisatie
Fijne behandelingen.
Annette Bijlenga
23 augustus 2022 11:11
Aanrader als je een ontspanningsmassage zoekt waar je spieren ook goed worden aangepakt. Ik loop al jaren met een pijnplek in m’n schouder, en dit is voor het eerst dat iemand de pijn er uit gemasseerd heeft. Heel tevreden.
Marije van Haarlem
13 juni 2022 21:09
Super goeie begeleiding gehad met de endermologie behandelingen ter voor bereiding van mijn operatie. Zo blij met het resultaat tot nu toe. Straks na de operatie al afspraken gemaakt voor de na behandelingen voor littekens. Kijk ernaar uit hoe prachtig het resultaat zal worden. Dankjewel Toppers van Sanaderm.
Ruby Nails
4 april 2022 18:06
Heel tevreden over de pedicure Marcella! Er hangt een fijne sfeer bij het personeel en de salon.
elly koot
1 april 2022 10:10
Wat een feest om naar Sanaderm te gaan! Zeer deskundig, goede service en kwaliteit! Medewerkers luisteren naar je wensen en de behandelingen zijn top! Ik ga naar Sanaderm voor de behandelingen Endermologie! Mijn litteken van mijn heupoperatie is zo goed als weg, geen littekenweefsel Tevens een voordeel is dat mijn benen strakker zijn en mijn huid goed doorbl... Toon meer »
Wat een feest om naar Sanaderm te gaan! Zeer deskundig, goede service en kwaliteit! Medewerkers luisteren naar je wensen en de behandelingen zijn top! Ik ga naar Sanaderm voor de behandelingen Endermologie! Mijn litteken van mijn heupoperatie is zo goed als weg, geen littekenweefsel Tevens een voordeel is dat mijn benen strakker zijn en mijn huid goed doorbloed is en voelt heerlijk zacht aan. Ook heb ik mijn permanente make-up mijn wenkbrauwen laten weg laseren met picolaser, na 1 behandeling al prachtig resultaat. Wilt u goed advies, en resultaat dan raad ik u Sanaderm aan! Toon minder »
R H
31 maart 2022 20:08
Al ruim 2 jaar endermologie behandelingen en daarnaast wel eens langs geweest voor pedicure en gezichtsbehandeling. Iedereen is erg vriendelijk en erg flexibel. Kom er graag!
Cherith van Belle
29 maart 2022 15:03
Vakkundig en goede resultaten. Service top!
Zeer vriendelijk personeel.
Vivien Tonneman
29 maart 2022 12:12
Niet tevreden! Geen resultaat. Afgelopen zomer heb ik 2 behandelingen voor vetbevriezing bij Sanaderm gedaan. Voordat de behandelingen begonnen hebben we foto’s gemaakt en zijn er metingen gedaan. Met deze foto’s en metingen zouden we achteraf het resultaat kunnen zien. Na 2 behandelingen gedaan te hebben, en hierna meerdere maanden gewacht te hebben, zie i... Toon meer »
Niet tevreden! Geen resultaat.

Afgelopen zomer heb ik 2 behandelingen voor vetbevriezing bij Sanaderm gedaan. Voordat de behandelingen begonnen hebben we foto’s gemaakt en zijn er metingen gedaan. Met deze foto’s en metingen zouden we achteraf het resultaat kunnen zien. Na 2 behandelingen gedaan te hebben, en hierna meerdere maanden gewacht te hebben, zie ik helaas nog steeds geen verschil. Sanaderm gaf aan dit door foto’s te kunnen aantonen, maar na het vragen van de foto’s werd aangegeven dat ze hier niet meer mee werken. Ook bij het meten kon niet aangetoond worden of er verschil is, de medewerker van Sanaderm bevestigde dit ook tijdens het gesprek.

Kortom: De behandeling heeft niet geholpen. Sanaderm geeft van te voren aan verschil te kunnen aantonen, maar kan dat achteraf helemaal niet. Sanaderm heeft vervolgens niet meegedacht in een oplossing. Zonde van het geld, ik zou het iedereen afraden! Toon minder »
Julia
24 maart 2022 19:07
top werd snel geholpen
Klant vriendelijke bediening
💞🌹🌹
Andre Denouden
1 juli 2021 12:12
Heel netjes. Kundige behandeling via cryopen. Heb moeder vlekjes en pigmentvlekjes. Ben tevreden na 1 behandeling, maar moet zeker een tweede behandeling
N vA
31 mei 2021 16:04
Schrijf een review