Schmidt Cosmedic Bergen

Schmidt Cosmedic Bergen

Schmidt Cosmedic Bergen uit Bergen is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Afspraak maken

Reviews

4.5
8 reviews
Zeer tevreden! Transparant advies over behandel opties voor acne/littekens.
Kelly Koladczuk
6 juni 2022 19:07
Mijn huid is nu erger dan voor de behandeling. Ik zou een chemische peeling ondergaan van €250 en daarna medicatie slikken om tot het beste resultaat te komen. Susan Schmidt was vergeten te vragen of ik al een lazer behandeling aan het doen was, waar ik eigenlijk niet boos op ben, kan gebeuren. Ze besloot om dan de behandeling te stoppen. Maar daarna heb ik... Toon meer »
Mijn huid is nu erger dan voor de behandeling. Ik zou een chemische peeling ondergaan van €250 en daarna medicatie slikken om tot het beste resultaat te komen. Susan Schmidt was vergeten te vragen of ik al een lazer behandeling aan het doen was, waar ik eigenlijk niet boos op ben, kan gebeuren. Ze besloot om dan de behandeling te stoppen. Maar daarna heb ik geen reacties meer van haar ontvangen. Mijn huid is door de medicatie (dat eerst je huid erger maakt om daarna beter te worden) alleen maar erger geworden en die zorgen had ik nog met haar gedeeld maar geen reactie meer van haar gekregen. Dit is dus hoe je klanten ontevreden maakt en verliest. We hadden nog meer plannen, weet je nog? Toon minder »
Saskia k
9 juni 2021 16:04
Fantastisch. Elke keer ben ik weer verbaasd over het verbluffende resultaat. Susan is absoluut de beste in haar vak en is daarnaast ook nog eens super vriendelijk.
Irene Nijholt
1 april 2021 13:01
Dr. Schmidt en haar assistent waren absoluut aardig en ze hebben zo goed gezorgd tijdens de beoordeling, procedure en nazorg. De sfeer was professioneel, maar toch ontspannen en luchtig. Hun expertise en professionaliteit waren veel beter dan alle andere cosmetische artsen die ik in het verleden heb gezien. De resultaten zijn verbluffend - ik zal haar perso... Toon meer »
Dr. Schmidt en haar assistent waren absoluut aardig en ze hebben zo goed gezorgd tijdens de beoordeling, procedure en nazorg. De sfeer was professioneel, maar toch ontspannen en luchtig. Hun expertise en professionaliteit waren veel beter dan alle andere cosmetische artsen die ik in het verleden heb gezien.

De resultaten zijn verbluffend - ik zal haar persoonlijk blijven zien en haar praktijk blijven gebruiken en heb haar ook aanbevolen bij vrienden en familie. Toon minder »
Taiya Korchinski
25 september 2019 10:10
Esther Coco
13 juli 2019 06:06
Angelique Cordier
15 juni 2018 10:10
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Botox (1 zone)
V.a. €200 per zone
Fillers
Radiesse (1,5 ML)
V.a. €550 per 1,5 ml
Overige
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. €525 per 2 oksels
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Skinboosters, Botox (botulinetoxine), Fillers
Kliniek opgericht
2019
Adres
Dokter van Peltlaan 5, Bergen
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Is dit jouw kliniek?

Claim nu deze klinek en pas de gegevens naar wens aan.

Registreer je kliniek

Werkzame specialisten