Schmidt Cosmedic Bergen - Bekijk prijzen en maak een afspraak
Schmidt Cosmedic Bergen

Schmidt Cosmedic Bergen

Ik streef naar een natuurlijk resultaat met het behouden van een frisse en uitgeruste uitstraling. In het gezicht moet de mimiek behouden blijven.

Het is vandaag de dag geaccepteerd om de zichtbare tekenen van uiterlijke veroudering te willen aanpakken. Met injectables kunnen de ronde, zachte vormen en vloeiende lijnen terug in uw gezicht gebracht worden. En dat geeft u die frisse uitstraling weer terug. Het grote voordeel van inspuitingen is dat het relatief kleine ingrepen zijn, zonder dat er een chirurgie aan te pas komt.

Schmidt Cosmedic Bergen uit Bergen is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, waaronder botulinetoxine (Botox) en fillers.

Ik streef naar een natuurlijk resultaat met het behouden van een frisse en uitgeruste uitstraling. In het gezicht moet de mimiek behouden blijven. Meer lezen »

Esthetische behandelingen moeten veilig zijn.

Tarieven
Botox
1 zone botox (merk: Botox)
V.a. € 200 per zone
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. € 525 per 2 oksels
Kleine behandeling botox (baby/mini/halve zone)
V.a. € 150 per behandeling
Fillers
Radiesse (1,5 ML)Radiesse (1,5 ML)
V.a. € 550 per 1,5 ml
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Skinboosters, Botox, Fillers
Kliniek opgericht
2012
Adres
Dokter van Peltlaan 5, Bergen
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Susan Schmidt
Drs. Susan Schmidt
Functie
Cosmetisch Arts KNMG
Botox zone v.a.
€ 200,00
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken

Schmidt Cosmedic Bergen Reviews

4.2
10 reviews
Susan is een lief/warm persoon en zeer deskundig. Ze heeft heel veel ervaring en altijd een persoonlijke benadering. En het resultaat is geweldig!
Sophie
13 augustus 2023 11:11
Voor de tweede keer een afspraak en voor een dichte deur staan. Eerste keer kan gebeuren, maar na de tweede keer ben ik er wel klaar mee hoor! Update juli: Na deze situatie een dag later contact gehad hierover. Ik had blijkbaar gewoon naar binnen mogen lopen (staat nergens aangegeven waar dan precies, dat moet je dan net weten). Op telefonisch contact en aa... Toon meer »
Voor de tweede keer een afspraak en voor een dichte deur staan. Eerste keer kan gebeuren, maar na de tweede keer ben ik er wel klaar mee hoor!

Update juli: Na deze situatie een dag later contact gehad hierover. Ik had blijkbaar gewoon naar binnen mogen lopen (staat nergens aangegeven waar dan precies, dat moet je dan net weten). Op telefonisch contact en aanbellen aan de deur werd niet gereageerd. Als je een klant verwacht, kun je als bedrijf zelf ook even gaan kijken waar die dan blijft (ik stond letterlijk voor het raam), of als de bel gaat, kun je kijken wie er voor de deur staat? Sterker nog, ik heb een halfuur staan wachten voor de deur, zelfs rekening gehouden met enige uitloop van klanten. Kortom, de zaak was vast niet gesloten, maar enige moeite om je klant te ontvangen was helaas ver te zoeken. Toon minder »
Tamara Onbekend
20 juli 2023 15:03
Voor de tweede keer een afspraak en voor een dichte deur staan. Eerste keer kan gebeuren, maar na de tweede keer ben ik er wel klaar mee hoor!
Tamara Onbekend
4 juli 2023 14:02
Eerlijk en duidelijk advies. Dr. Schmidt werkt zeer professioneel met een natuurlijk eind resultaat. Ik ben zeer tevreden over mijn behandeling bij haar van Botox en fillers.
yvonne deruyter
8 december 2022 19:07
Zeer tevreden! Transparant advies over behandel opties voor acne/littekens.
Kelly Koladczuk
6 juni 2022 19:07
Mijn huid is nu erger dan voor de behandeling. Ik zou een chemische peeling ondergaan van €250 en daarna medicatie slikken om tot het beste resultaat te komen. Susan Schmidt was vergeten te vragen of ik al een lazer behandeling aan het doen was, waar ik eigenlijk niet boos op ben, kan gebeuren. Ze besloot om dan de behandeling te stoppen. Maar daarna heb ik... Toon meer »
Mijn huid is nu erger dan voor de behandeling. Ik zou een chemische peeling ondergaan van €250 en daarna medicatie slikken om tot het beste resultaat te komen. Susan Schmidt was vergeten te vragen of ik al een lazer behandeling aan het doen was, waar ik eigenlijk niet boos op ben, kan gebeuren. Ze besloot om dan de behandeling te stoppen. Maar daarna heb ik geen reacties meer van haar ontvangen. Mijn huid is door de medicatie (dat eerst je huid erger maakt om daarna beter te worden) alleen maar erger geworden en die zorgen had ik nog met haar gedeeld maar geen reactie meer van haar gekregen. Dit is dus hoe je klanten ontevreden maakt en verliest. We hadden nog meer plannen, weet je nog? Toon minder »
Saskia k
9 juni 2021 16:04
Fantastisch. Elke keer ben ik weer verbaasd over het verbluffende resultaat. Susan is absoluut de beste in haar vak en is daarnaast ook nog eens super vriendelijk.
Irene Nijholt
1 april 2021 13:01
Dr. Schmidt en haar assistent waren absoluut aardig en ze hebben zo goed gezorgd tijdens de beoordeling, procedure en nazorg. De sfeer was professioneel, maar toch ontspannen en luchtig. Hun expertise en professionaliteit waren veel beter dan alle andere cosmetische artsen die ik in het verleden heb gezien. De resultaten zijn verbluffend - ik zal haar perso... Toon meer »
Dr. Schmidt en haar assistent waren absoluut aardig en ze hebben zo goed gezorgd tijdens de beoordeling, procedure en nazorg. De sfeer was professioneel, maar toch ontspannen en luchtig. Hun expertise en professionaliteit waren veel beter dan alle andere cosmetische artsen die ik in het verleden heb gezien.

De resultaten zijn verbluffend - ik zal haar persoonlijk blijven zien en haar praktijk blijven gebruiken en heb haar ook aanbevolen bij vrienden en familie. Toon minder »
Taiya Korchinski
25 september 2019 10:10
Esther Coco
13 juli 2019 06:06
Angelique Cordier
15 juni 2018 10:10
Schrijf een review

Veelgestelde vragen

Wat kost een Botox behandeling bij Schmidt Cosmedic Bergen?

De prijs van één zone Botox bij Schmidt Cosmedic Bergen is € 200,00.

Hoe zijn de reviews bij Schmidt Cosmedic Bergen?

Op basis van 10 Google reviews heeft Schmidt Cosmedic Bergen 4.2 van de 5 sterren.

Waar is Schmidt Cosmedic Bergen gevestigd?

Op Dokter van Peltlaan 5 is Schmidt Cosmedic Bergen gevestigd in Bergen.