Logo

Van Dijk Clinic

Van Dijk Clinic uit Amersfoort is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Afspraak maken

Reviews

5
84 reviews
Wauw wat mooie kliniek! hygiënisch heel schoon en het ruikt er super lekker. Caroline en drs Kevin gaven mij super goed advies en zijn heel aardig. Ik ben heel tevreden en ga zeker terug komen! Echt een aanrader!
Rommy S
8 augustus 2022 19:07
Ik heb afgelopen maand de Lipolaser behandeling uit laten voeren door dokter Kevin. De behandeling verliep vlot, pijnloos en zonder bijwerkingen. Ik ben erg blij met het resultaat. Ik wist precies wat me te wachten stond omdat Caroline mij dit tijdens het intake gesprek meer dan duidelijk heeft uitgelegd. Caroline was er ook tijdens de behandeling om me een... Toon meer »
Ik heb afgelopen maand de Lipolaser behandeling uit laten voeren door dokter Kevin. De behandeling verliep vlot, pijnloos en zonder bijwerkingen. Ik ben erg blij met het resultaat.
Ik wist precies wat me te wachten stond omdat Caroline mij dit tijdens het intake gesprek meer dan duidelijk heeft uitgelegd.
Caroline was er ook tijdens de behandeling om me een rustig en vertrouwd gevoel te geven. ( Dat is gelukt ).
Ik ben erg positief over de kliniek over dokter Kevin en Caroline.

*Wat ik ook erg belangrijk vind is dat alles super schoon en netjes is.

Ik raad ze zeker aan echt toppers die precies weten wat ze doen en super vriendelijk zijn. Toon minder »
Jill van Eijk
29 juli 2022 20:08
Ik raad vandijkclinic zeker iedereen aan! Dr Kevin is een hele goede arts en behaald top resultaten. Zijn assistente Caroline is ook super behulpzaam, ze laten je erg op je gemak voelen. Ik vind het heel fijn dat ze goed de aandacht geven aan de voor en na zorg en dat je er altijd met al je vragen terecht kan. Het is een hele mooie hygienische kliniek wat oo... Toon meer »
Ik raad vandijkclinic zeker iedereen aan! Dr Kevin is een hele goede arts en behaald top resultaten. Zijn assistente Caroline is ook super behulpzaam, ze laten je erg op je gemak voelen. Ik vind het heel fijn dat ze goed de aandacht geven aan de voor en na zorg en dat je er altijd met al je vragen terecht kan. Het is een hele mooie hygienische kliniek wat ook erg belangerijk is. Na de lipolaser behandeling heb ik de eerste resultaat mogen zien en ik ben zeer tevreden, ik kan niet wachten tot mijn verband er af is om het eindresultaat te kunnen zien! Toon minder »
Elanur Caylak
22 juli 2022 17:05
Wat een verademing!! na zes van de grotekliniek bezocht te hebben, heb ik eindelijk een kliniek gevonden waar ze echt de tijd voor je nemen en waar je door kan vragen zonder steeds de standaard dooddoeners te horen. Ik was al jaren geïnteresseerd in prp/prf, maar het lukte niet om de juiste specialist te vinden in Nederland. Maar Kevin is er duidelijk zeer b... Toon meer »
Wat een verademing!! na zes van de grotekliniek bezocht te hebben, heb ik eindelijk een kliniek gevonden waar ze echt de tijd voor je nemen en waar je door kan vragen zonder steeds de standaard dooddoeners te horen. Ik was al jaren geïnteresseerd in prp/prf, maar het lukte niet om de juiste specialist te vinden in Nederland. Maar Kevin is er duidelijk zeer bekwaam in, buiten dat nemen ze ook uitgebreid de tijd om ondersteunen behandeling en thuisverzorging bespreken daar waar de andere arts graag naar de volgende cliënt wil. Alom super tevreden, ik raad deze kliniek van harte aan!! Toon minder »
Izzy D
15 juli 2022 14:02
Gisteren dan eindelijk de lipolaser behandeling gehad. Voorafgaand eerst een intake gehad en ik voelde me direct op mijn gemak. Caroline en Kevin leggen alles tot in detail uit en nemen echt de tijd voor je. In tegenstelling tot andere intakes waar ik eerst was geweest. Ze nemen alles goed met je door en bereiden je voor op wat je kan verwachten. Op de dag... Toon meer »
Gisteren dan eindelijk de lipolaser behandeling gehad. Voorafgaand eerst een intake gehad en ik voelde me direct op mijn gemak. Caroline en Kevin leggen alles tot in detail uit en nemen echt de tijd voor je. In tegenstelling tot andere intakes waar ik eerst was geweest. Ze nemen alles goed met je door en bereiden je voor op wat je kan verwachten.

Op de dag van de behandeling werd opnieuw alles doorgenomen. Gedurende de behandeling veel gekletst en daarom vloog de tijd zo voorbij. De behandeling wordt namelijk uitgevoerd met een plaatselijke verdoving. Kevin gaat echt voor het beste resultaat en dat zie je ook in zijn werk. Gelijk na de behandeling alvast snel mogen kijken en het is nu al fantastisch. Volgende week mag de hoofdband eraf. Over het algemeen is me het 100 procent meegevallen. Dit komt ook vooral door de goede zorgen van Caroline en Kevin. Onwijs bedankt beide!

Groetjes Melissa Toon minder »
Melissa Otten
31 mei 2022 10:10
Ik heb 8 dagen geleden een lipolaser behandeling gehad bij van Dijk Clinic, en ik ben vandaag weer aan het werk. Caroline is heel eerlijk en duidelijk in wat je te wachten staat en het is bij mij precies gegaan zoals ze het verteld heeft. Kevin is zeer kundig en verteld tijdens de behandeling precies wat hij aan het doen is. De nazorg is erg goed, ik had bes... Toon meer »
Ik heb 8 dagen geleden een lipolaser behandeling gehad bij van Dijk Clinic, en ik ben vandaag weer aan het werk.
Caroline is heel eerlijk en duidelijk in wat je te wachten staat en het is bij mij precies gegaan zoals ze het verteld heeft.
Kevin is zeer kundig en verteld tijdens de behandeling precies wat hij aan het doen is.
De nazorg is erg goed, ik had best wat vragen tussendoor maar die beantwoorden ze met alle geduld van de wereld en je mag altijd langskomen voor een extra controle.
Ik vond het niet niks afgelopen week dat moet ik eerlijk zeggen maar nu de week voorbij is en de blauwe plekken en de zwelling mooi wegtrekken (precies zoals me gezegd is) ben ik blij dat ik het gedaan heb.
Jullie zijn een goed team Kevin en Caroline met hart voor jullie vak! Toon minder »
Corien S
2 mei 2022 07:07
Vandaag heel goed ontvangen bij vandijk clinic, bij binnenkomst merk je gelijk al op hoe mooi, netjes en hygiënisch het is, voordat de behandeling begint, krijg je erg goede uitleg wat de behandeling inhoudt en betreft. Ook heel duidelijk de nazorg inhoudt die je mee krijgt. Vervolgens mocht ik doorlopen naar de behandelkamer waar de arts ( Kevin ) je ook no... Toon meer »
Vandaag heel goed ontvangen bij vandijk clinic, bij binnenkomst merk je gelijk al op hoe mooi, netjes en hygiënisch het is, voordat de behandeling begint, krijg je erg goede uitleg wat de behandeling inhoudt en betreft. Ook heel duidelijk de nazorg inhoudt die je mee krijgt. Vervolgens mocht ik doorlopen naar de behandelkamer waar de arts ( Kevin ) je ook nog heel goed uitlegt wat hij gaat doen, ikzelf had gekozen voor lip fillers, en aangezien ik behoorlijk angstig ben voor naalden, werd ik heel erg gerustgesteld door de arts. Vervolgens werd de behandeling uitgevoerd, wat ook zorgvuldig is gegaan. En over twee weken weer een controle. Verder heel erg tevreden over deze kliniek en ik raad hun zeker aan. Toon minder »
Priscilla Van Rijn
11 april 2022 15:03
Begin februari ben ik op intakegesprek geweest bij de kliniek en ik voelde me er direct erg prettig en welkom. De kliniek is zo verzorgd, mooi en netjes en Caroline stelt je direct op je gemak. Gisteren was het eindelijk zover en heb ik een lipolaser behandeling gehad bij Dr. Kevin. Voorafgaand aan de behandeling ben ik super goed geïnformeerd over de voor-... Toon meer »
Begin februari ben ik op intakegesprek geweest bij de kliniek en ik voelde me er direct erg prettig en welkom. De kliniek is zo verzorgd, mooi en netjes en Caroline stelt je direct op je gemak. Gisteren was het eindelijk zover en heb ik een lipolaser behandeling gehad bij Dr. Kevin. Voorafgaand aan de behandeling ben ik super goed geïnformeerd over de voor- en nazorg en zijn al mijn vragen eerlijk beantwoord. Dit zorgde ervoor dat ik helemaal geen zenuwen had voor de behandeling, je weet tenslotte dat je in goede handen bent! De behandeling verliep heel relaxed, Caroline en Kevin vertellen alles wat ze doen stap voor stap en nemen je dus echt mee in het proces. Ik heb de behandeling als heel prettig en ontspannen ervaren. Het is heel fijn dat Dr. Kevin ruim de tijd neemt voor de behandeling en voor het best mogelijke resultaat gaat. Nadat de behandeling klaar was heb ik de eerste resultaten gezien en die zijn echt fantastisch! Ik ben nu al heel blij en het is een fijn idee dat het resultaat nadat de zwelling verdwijnt nog mooier wordt. Voor nu eerst even herstellen (zonder pijn, hooguit wat ongemak door de strakke hoofdband) en over een kleine week op controle. Heel erg bedankt voor alles Caroline & Kevin, tot snel! Toon minder »
Britt
1 april 2022 11:11
Wat een heerlijk team en wat mooie kliniek! Modern, hygiënisch heel schoon en het ruikt er heerlijk. Ze vertelde ook dat ze de ISO 9001 certificering behaald hadden wat staat voor de hoogste kwaliteit. Het was mijn eerste keer voor botox en fillers en ik was best zenuwachtig. Caroline en drs Kevin hebben echt ruim de tijd voor me genomen en geadviseerd voor... Toon meer »
Wat een heerlijk team en wat mooie kliniek! Modern, hygiënisch heel schoon en het ruikt er heerlijk. Ze vertelde ook dat ze de ISO 9001 certificering behaald hadden wat staat voor de hoogste kwaliteit. Het was mijn eerste keer voor botox en fillers en ik was best zenuwachtig. Caroline en drs Kevin hebben echt ruim de tijd voor me genomen en geadviseerd voor hetgeen ik me aan stoorde. Echt heel fijn! De behandeling van botox en fillers was echt goed te doen. Ik had geen pijn, klein beetje blauw maar dat verdween snel. Caroline belde ook dag erna op om te horen hoe het ging! Echt een aanrader en ik ga zeker terug. Toon minder »
Marijke Swinkels
27 maart 2022 08:08
Ik ben echt ontzettend blij met het resultaat. Vanaf het consult, tot de behandeling en de controles alles is tot in de puntjes geregeld en precies zo gegaan zoals van te voren is besproken. De behandeling zelf is bijna pijnloos op een paar verdovingsprikjes na die je voelt. Caroline en Kevin helpen je de gehele behandeling er door heen en zijn super lief en... Toon meer »
Ik ben echt ontzettend blij met het resultaat. Vanaf het consult, tot de behandeling en de controles alles is tot in de puntjes geregeld en precies zo gegaan zoals van te voren is besproken. De behandeling zelf is bijna pijnloos op een paar verdovingsprikjes na die je voelt. Caroline en Kevin helpen je de gehele behandeling er door heen en zijn super lief en behulpzaam. Na 2 dagen wordt je ook nog gebeld om te kijken of alles goed gaat en bij twijfel of als je iets wilt vragen staan ze voor je klaar. De week dat je de band moet dragen is even afzien maar als de band dan af gaat en je ziet het resultaat is alle ellende snel vergeten. Verder is het wel raadzaam om massages te nemen na de behandeling. Nogmaals ben echt super tevreden en zou het iedereen aanraden! Toon minder »
Asmae El Haouari
25 maart 2022 14:02
Consult Lipolaser+Liposuctie Ik ben samen met een vriendin mee geweest op consult voor bovenstaande. Karolien leidde het gesprek en vervolgens kwam Dokter Kevin ook erbij. Wij waren wat vertraagd, na een belletje gaven ze aan dat het geen probleem was en dat ze de tijd voor ons nemen. We werden warm ontvangen en namen ruim te tijd. Ik vind Karolien zeer vr... Toon meer »
Consult Lipolaser+Liposuctie

Ik ben samen met een vriendin mee geweest op consult voor bovenstaande. Karolien leidde het gesprek en vervolgens kwam Dokter Kevin ook erbij.

Wij waren wat vertraagd, na een belletje gaven ze aan dat het geen probleem was en dat ze de tijd voor ons nemen. We werden warm ontvangen en namen ruim te tijd. Ik vind Karolien zeer vriendelijk, heeft veel kennis, is eerlijk, transparant en erg zorgzaam. Ze verteld alles duidelijk en geeft je ruim de tijd voor vragen. Later schoof dokter Kevin aan en nam ook uitgebreid de tijd. Ik denk dat we er zeker een uur hebben gezeten zonder gehaast gevoel. Met een super goed gevoel is een behandelafspraak ingepland.

Na een behandeling zijn ze ook goed bereikbaar voor nazorg incl. noodnummer. Dit is lang niet altijd zo goed geregeld in andere cosmetische klinieken.

Verder even over de kliniek. Super mooi, maar vooral goed schoon en modern.

Nog een laatste toevoeging: ik had hierna voor mijzelf 2 keer een consult ingepland. Echter was ik onverwachts langer in het buitenland en de 2e keer weer in het buitenland. Ik kon gewoon het consult kosteloos annuleren of verplaatsen zonder enige irritatie. Toon minder »
Lisette Louise
10 maart 2022 10:10
Ik ben voor verschillende behandelingen bij van Dijk clinic geweest. In een woord PERFECT Ik ben zo blij dat ik de keuze heb gemaakt om door dr Kevin gehoplen te worden. Dr kevin en Caroline zijn zo aardig, deskundig en eerlijk. Ik krijg elke keer een duidelijke uitleg en advies over een behandeling. Als iets niet goed is, dan wordt het ook afgeraden. Ze z... Toon meer »
Ik ben voor verschillende behandelingen bij van Dijk clinic geweest.
In een woord PERFECT

Ik ben zo blij dat ik de keuze heb gemaakt om door dr Kevin gehoplen te worden.
Dr kevin en Caroline zijn zo aardig, deskundig en eerlijk.
Ik krijg elke keer een duidelijke uitleg en advies over een behandeling. Als iets niet goed is, dan wordt het ook afgeraden.

Ze zijn zo vriendelijk dat je het gevoel krijgt dat je elkaar al jaren kent. Het voelt erg vertrouwd.

Ik ben blij met mijn behadelingen o.a lip filler, aptos liften van wenkbrauwen en hals.
Ik ben een super tevreden klant! Mij zien zij zeker veeel vaker terug!

Bedankt dr, Kevin en Caroline 😊🙏 Toon minder »
Mersedeh Aikour
8 februari 2022 04:04
Ik ben zo blij dat ik op consult ben geweest bij deze kliniek. Alles werd duidelijk uitgelegd, wat ik sowieso heel belangrijk vind. Nergens werd omheen gedraaid, alle risico’s zijn van te voren besproken. Dankzij de lieve open houding van de assistente kon ik met elke vraag bij haar terecht. Ook werden deze vragen zo eerlijk mogelijk beantwoord. Hierna leerd... Toon meer »
Ik ben zo blij dat ik op consult ben geweest bij deze kliniek. Alles werd duidelijk uitgelegd, wat ik sowieso heel belangrijk vind. Nergens werd omheen gedraaid, alle risico’s zijn van te voren besproken. Dankzij de lieve open houding van de assistente kon ik met elke vraag bij haar terecht. Ook werden deze vragen zo eerlijk mogelijk beantwoord. Hierna leerde ik Dr Bulgac kennen. Hij heeft ook een vriendelijke uitstraling en een open houding, geeft eerlijk advies en duidelijke uitleg. Zowel de assistente als Dr Bulgac zelf hebben met mij meegedacht.

Ik heb zo’n goed gevoel gekregen, dat ik gelijk heb gekozen om de behandeling te doen. Ik ben benieuwd naar de behandeling en kijk er naar uit. Ik zal dan een nieuwe review proberen te schrijven. De klantenservice is in ieder geval top! Toon minder »
Giz
21 januari 2022 18:06
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Kleine behandeling botulinetoxine
V.a. €110 per behandeling
Fillers
Onbekend merk hyaluronzuur
V.a. €240 per ml
Overige
PDO Draadlift
V.a. €500 per behandeling
PRP
V.a. €250 per behandeling
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox (botulinetoxine), Fillers, PDO-draadlift, Chemische peeling, PRP
Kliniek opgericht
2021
Adres
Weverssingel 7, Amersfoort
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Kevin Bulgac

Drs. Kevin Bulgac

Van Dijk Clinic Villa Vital
Functie
Cosmetisch Arts KNMG
Ervaring
3 jaar
Profiel bekijken