Profhilo Amsterdam

06-04-2021

Ben je op zoek naar Profhilo Amsterdam? Klik hier om alle klinieken in Amsterdam met elkaar te vergelijken.

Profhilo is een injectable op basis van ultrapuur hyaluronzuur tegen huidverslapping. Huidverslapping start vanaf het 25e levensjaar, maar is vaak nog niet direct zichtbaar. De aanmaak van nieuwe huidcellen wordt steeds trager. Na verloop van tijd worden rimpeltjes en verslapte huid zichtbaar. Dit komt doordat de huid dunner wordt. De productie van collageen (stevigheid) en elastine (soepelheid) gaat namelijk steeds langzamer. Profhilo is een werkzame stof dat door een cosmetisch arts met kleine prikjes in de huid wordt gespoten. Profhilo is geen filler, maar zorgt ervoor dat de aanmaak van collageen en elastine wordt gestimuleerd. In dit artikel lees je alles over Profhilo Amsterdam. Vervolgens kun je op deze website alle klinieken die Profhilo Amsterdam aanbieden met elkaar vergelijken.

Profhilo Amsterdam

Profhilo behandeling Amsterdam

In Amsterdam zijn er meer dan 25 klinieken waar je terecht kunt voor een Profhilo behandeling. Een Profhilo behandeling Amsterdam is dan ook nooit ver weg. Amsterdam is op het gebied van cosmetische geneeskunde ook de hoofdstad van Nederland.

Duurzaamheid is in de hele maatschappij een belangrijk item. Ook bij cosmetische behandelingen zie je deze trend. Consumenten willen het liefst niet eindeloos ‘gevuld’ worden met fillers. Profhilo is een werkzame stof op basis van ultrapuur hyaluronzuur, die de huid activeert tot het aanmaken van collageen en elastine. Profhilo past in die zin perfect bij een gezonde en natuurlijke leefstijl. Profhilo behandeling Amsterdam is erg populair bij mensen met een verzorgd uiterlijk en een bewuste leefstijl.

Slappe huid Amsterdam

Een slappe huid heeft vaak meerdere oorzaken. Genetische aanleg speelt daar natuurlijk een rol in. Vaak zegt de huid van één van je (groot-) ouders wel iets over wat jou te wachten staat. Maar lifestyle ook. Te weinig slaap, stress, drugs, ongezond eten, roken, overmatig alcohol gebruik en zonneschade zijn belangrijke redenen van huidveroudering. Met huidverslapping tot gevolg. En dan is het zaak om het fundament weer te verstevigen. De huid sterker maken. Het liefst begin je daar preventief mee. Preventieve behandelingen om de huid te verbeteren met bijvoorbeeld Profhilo kun je al vanaf je 25e levensjaar doen. Beter op tijd onderhouden, dan te laat zijn en proberen te herstellen.

Als de huid slapper wordt dan zakt de huid wat naar beneden. Er verschijnen ook wat rimpeltjes, bijvoorbeeld op de wangen of op de hals.

Profhilo kosten

De prijs van een Profhilo behandeling varieert tussen de € 225 en € 350 bij de diverse klinieken. Het loont de moeite om de injectables prijzen te vergelijken. Het is raadzaam om voor een ervaren cosmetisch arts te kiezen. Een arts met de titel Cosmetisch Arts KNMG kan dan een goed idee zijn.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Profhilo Body Amsterdam

Profhilo Body is een Profhilo behandeling voor het lichaam. Het is de ideale en toegankelijke behandeling voor als je je stoort aan een klein beetje verslapte huid. Bijvoorbeeld verslapte huid rondom de navel, bovenarmen, bovenbenen, billen of decolleté

Slappe huid buik Amsterdam

Een slappe buik ontstaat vaak door genetische aanleg. Ook al eet je nog zo gezond en sport je regelmatig, het kan zijn dat de huid op je buik slap is. Veel klinieken kunnen dit behandelen met Cryo lipolyse, Ulthera therapie, radiofrequentie devices of Profhilo Body. Het is raadzaam om voor een kliniek te kiezen die diverse behandelmogelijkheden heeft. In Amsterdam zijn veel klinieken gespecialiseerd in de behandeling van verslapte huid op de buik.

Slappe huid benen Amsterdam

Verslapte huid op de benen of billen verstrakken is een veelvuldig toegepaste cosmetische behandeling. Het is belangrijk om goed duidelijk te hebben of er sprake is van ‘huid overschot’, of van ‘verslapte huid’. Huid overschot moet namelijk altijd gecorrigeerd worden met chirurgie. Dat is vaak veel ingrijpender. Slappe huid benen Amsterdam kunnen ook worden gecorrigeerd met Profhilo Body. Dat is een injectable op basis van Ultrapuur hyaluronzuur. Deze werkzame stof verdeeld zichzelf in de dermis en activeert daar de aanmaak van collageen en elastine. 

Slappe huid verstevigen Amsterdam

Slappe huid verstevigen kan bij meer dan 400 klinieken in Nederland. Vergelijk alle klinieken op Injectablesbooking.nl.

Meer cosmetische behandelingen in Amsterdam:
Botox Amsterdam
Lipfillers Amsterdam
Traangoot fillers Amsterdam
Filler behandeling Amsterdam

Boek je injectables behandeling in Amsterdam

Arts
Talat Kara

Drs. Talat Kara

Medikliniek
Functies
Cosmetisch Arts KNMG
Arts lid van NVCG
Ervaring
5 jaar
Prijs botox per zone
v.a. € 169
Prijs filler per ml
v.a. € 299
Profiel bekijken
Kliniek
BBarrond

The B Bar

The B Bar
Kliniek opgericht
2011
Prijs botox per zone
v.a. € 150
Prijs filler per ml
v.a. € 295
Kliniek bekijken
Kliniek
Prins Hendrik Clinic

Prins Hendrik Clinic

Prins Hendrik Clinic
Kliniek opgericht
2007
Prijs botox per zone
v.a. € 100
Kliniek bekijken
Afspraak maken
Kliniek
Unicare Cosmetic Clinic

Unicare Cosmetic Clinic

Unicare Cosmetic Clinic
Kliniek bekijken
Afspraak maken