Van Rosmalen Kliniek Rotterdam - Bekijk prijzen en maak een afspraak
Van Rosmalen Kliniek Rotterdam

Van Rosmalen Kliniek Rotterdam

De Van Rosmalen Kliniek is een bekende esthetische kliniek met vestigingen Rotterdam, Den Haag en in Nijmegen. De esthetisch cosmetisch artsen KNMG en de gecertificeerde huidtherapeuten bieden samen de allernieuwste technieken en behandelingen aan om rimpels te verminderen, contouren te verbeteren, gezichtsveroudering tegen te gaan en huidverbetering te geven. Alles voor de mooiste versie van jezelf!

Van Rosmalen Kliniek Rotterdam uit Rotterdam is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, waaronder botulinetoxine (Botox) en fillers.

De Van Rosmalen Kliniek is een bekende esthetische kliniek met vestigingen Rotterdam, Den Haag en in Nijmegen. De esthetisch cosmetisch artsen KNMG en de gecertificeerde huidtherapeuten bieden samen de allernieuwste technieken en behandelingen aan om rimpels te verminderen, contouren te verbeteren, gezichtsveroudering tegen te gaan en huidverbetering te geven. Alles voor de mooiste versie van jezelf! Meer lezen »

Voor en na foto's

Liquid facelift voor en na foto's van Van Rosmalen Kliniek Rotterdam (voor)
Liquid facelift voor en na foto's van Van Rosmalen Kliniek Rotterdam (na)
Liquid facelift voor en na foto's van Van Rosmalen Kliniek Rotterdam
Liquid facelift voor en na foto's van Van Rosmalen Kliniek Rotterdam (voor)
Liquid facelift voor en na foto's van Van Rosmalen Kliniek Rotterdam (na)
Liquid facelift voor en na foto's van Van Rosmalen Kliniek Rotterdam
Tarieven
Botox
1 zone botox (merk: Botox)
V.a. € 225 per zone
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. € 575 per 2 oksels
Kleine behandeling botox (baby/mini/halve zone)
V.a. € 120 per behandeling
Consult
1e consult
Gratis
Controle
Gratis
Second opinie
Gratis
Fillers
BeloteroBelotero
V.a. € 495 per ml
Juvéderm
V.a. € 495 per ml
Radiesse (1,5 ML)Radiesse (1,5 ML)
V.a. € 795 per 1,5 ml
Overige
Ooglidcorrectie (chirurgie)
V.a. € 995 per per ingreep (twee ogen)
Skinbooster
Belotero Revive Skinbooster
V.a. € 599 per behandeling
Juvéderm Volite
V.a. € 795 per behandeling
Profhilo (2 ML)Profhilo (2 ML)
V.a. € 299 per behandeling
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Skinboosters, Botox, Fillers, Profhilo, Huidverbetering, Laser / IPL, Chemische peeling
Kliniek opgericht
2011
Adres
Wijnhaven 10A, Rotterdam
Van Rosmalen Kliniek Rotterdam
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Annemarie van Rosmalen
Drs. Annemarie van Rosmalen
Functie
Cosmetisch Arts KNMG
Botox zone v.a.
€ 225,00
Filler per ml v.a.
€ 495,00
Profiel bekijken
Michele Nonahal
Drs. Michele Nonahal
Functie
Cosmetisch Arts KNMG
Botox zone v.a.
€ 225,00
Filler per ml v.a.
€ 495,00
Profiel bekijken
Shailindra Rambaran
Drs. Shailindra Rambaran
Functie
Cosmetisch Arts KNMG
Botox zone v.a.
€ 225,00
Filler per ml v.a.
€ 495,00
Profiel bekijken
Myrthe Jolles
Drs. Myrthe Jolles
Functie
Cosmetisch Arts KNMG
Botox zone v.a.
€ 225,00
Filler per ml v.a.
€ 495,00
Profiel bekijken
Janneke Gilden
Drs. Janneke Gilden
Functie
Cosmetisch Arts KNMG
Botox zone v.a.
€ 225,00
Filler per ml v.a.
€ 495,00
Profiel bekijken
Debby Bom
Drs. Debby Bom
Functie
Cosmetisch Arts KNMG i.o.
Botox zone v.a.
€ 225,00
Filler per ml v.a.
€ 495,00
Profiel bekijken
Dorien Weijers
Drs. Dorien Weijers
Functie
Cosmetisch Arts KNMG
Botox zone v.a.
€ 225,00
Filler per ml v.a.
€ 495,00
Profiel bekijken

Van Rosmalen Kliniek Rotterdam Reviews

4.7
176 reviews
Mocht je twijfelen over het laten uitvoeren van een ooglidcorrectie, dan kan ik je de Van Rosmalen kliniek van harte aanbevelen. Goede voorlichting en zeer kundige behandeling, waardoor ik praktisch geen zwelling of blauwe plekken heb gehad. Ik ben enorm blij met het resultaat en heb weer een frisse uitstraling.
Andrea Kooyman
25 april 2024 15:03
De Van Rosmalen Kliniek laat je stralen!
Voor welke huidbehandeling je ook kiest, je wordt altjd warm welkom geheten.
Ervaren artsen en huidspecialisten zorgen voor een betrouwbaar advies, waardoor je de behandeling kunt kiezen die jij prettig vindt.
Alle medewerkers van de kliniek zijn erg betrokken.
Laura
22 april 2024 15:03
Het is een fijne kliniek, alleen ben ik niet tevreden over mijn ooglidcorrectie. De vorm van mijn ogen zijn veranderd, waardoor ik geen openere blik heb gekregen, maar juist kleinere ogen. Achteraf spijt dat ik niet bij een plastisch chirurg ben geweest. Ik voel me niet meer mezelf als ik foto’s zie of in de spiegel kijk. Dit is niet meer terug te draaien, m... Toon meer »
Het is een fijne kliniek, alleen ben ik niet tevreden over mijn ooglidcorrectie. De vorm van mijn ogen zijn veranderd, waardoor ik geen openere blik heb gekregen, maar juist kleinere ogen. Achteraf spijt dat ik niet bij een plastisch chirurg ben geweest. Ik voel me niet meer mezelf als ik foto’s zie of in de spiegel kijk.
Dit is niet meer terug te draaien, maar een ooglidcorrectie kan dus ook negatief uitpakken. Toon minder »
Marleen van Lelieveld
21 april 2024 17:05
Al jaren kom ik bij Rosmalen kliniek voor de Glow behandelingen. Met mijn Aziatische huid heb ik snel last van pigmentatie. De combinatie van laserbehandelingen, microneedling en zuren is de meest efficiënte en doeltreffende behandeling die ik ooit heb gehad. Heel tevreden ook met de service en de huidtherapeuten.
Kim Yuen
19 maart 2024 11:11
De van Rosmalen kliniek is absoluut een topper voor huidverzorging, en Silvia is daarbij een absolute aanwinst! . Haar warme persoonlijkheid en professionele aanpak maken dat ik mij in vertrouwde handen voel. Dankzij haar deskundigheid en zorg is mijn huid niet alleen mooi egaal, maar ook stralend. Ik kom al jaren bij haar en ik ben keer op keer onder de ind... Toon meer »
De van Rosmalen kliniek is absoluut een topper voor huidverzorging, en Silvia is daarbij een absolute aanwinst! . Haar warme persoonlijkheid en professionele aanpak maken dat ik mij in vertrouwde handen voel. Dankzij haar deskundigheid en zorg is mijn huid niet alleen mooi egaal, maar ook stralend. Ik kom al jaren bij haar en ik ben keer op keer onder de indruk van het resultaat. Een absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar topkwaliteit huidtherapie! Toon minder »
Mail Familie
16 maart 2024 11:11
Ik heb een ooglidcorrectie gehad bij dokter Shai. Ik ben erg tevreden over het resultaat. De ingreep was snel voorbij en ik heb een fijn herstel gehad.
Ik keek er erg tegenop maar ik zou het zo overdoen. De mensen zijn vriendelijk en stellen je op je gemak.
Fleur Coomans
12 maart 2024 09:09
Ik kom al jaren bij Silvia Scheurwater met zeer positieve ervaringen. Zij is een huidtherapeute die haar vak meer dan goed verstaat. Door zich echt te verplaatsen en te luisteren naar je wensen, biedt ze niet alleen de best passende behandeling maar geeft ze ook advies over de manier waarop je zelf je huid het beste kan behandelen. Mede dankzij haar geweldig... Toon meer »
Ik kom al jaren bij Silvia Scheurwater met zeer positieve ervaringen.
Zij is een huidtherapeute die haar vak meer dan goed verstaat. Door zich echt te verplaatsen en te luisteren naar je wensen, biedt ze niet alleen de best passende behandeling maar geeft ze ook advies over de manier waarop je zelf je huid het beste kan behandelen. Mede dankzij haar geweldige kennis van vele top producten in combinatie met haar expertise in verschillende huid types is mijn huid in de afgelopen jaren door haar behandelingen en de geadviseerde producten enorm verbeterd! Structuur en roodheid heeft ze bij mij zeer goed kunnen verbeteren en dat terwijl ik al vele adviezen behandelingen en topproducten had geprobeerd.

Ze kan zich goed inleven in de situatie van haar klant. Ze is behalve een professional ook een fijne dame die je met zorg en aandacht behandelt. Ze legt uit wat ze doet en neemt de tijd. Als je echt resultaat wil, moet je absoluut bij Silvia zijn. 🙏🏼🤍✨ Toon minder »
Esther de Vreugt
14 februari 2024 20:08
Ik ben bij Michele Nonahal geweest om Bruxisme te behandelen dmv botox in de kaak. Jarenlang last van gehad, na 1 bezoek aan Rosmalen is dit opgelost! Michele denkt goed mee, houdt rekening met de symmetrie van je gezicht en hoe je je kaken gebruikt. Kan Rosmalen aan iedereen aanraden!
Chey K
31 januari 2024 10:10
Ik kom nu al bijna 3 jaar bij Silvia voor huidtherapie en dat heeft mijn huid helemaal ‘picture perfect’ gemaakt! Ik heb best veel last gehad van acne en pigmentvlekjes, tot een punt waarop ik niet meer zonder make up de deur uit wilde. Die vrijheid heb ik gelukkig nu weer terug. Daarnaast is Silvia heel leuk en gezellig dus zijn het fijne uurtjes :)
EYS
30 januari 2024 15:03
Ik kom al jaren bij de van Rosmalen kliniek. Ik ben groot fan van dr Annemarie van Rosmalen en al haar medewerkers. De meesten hebben mij ook wel een keer behandeld. Vandaag prophilio in mijn boven armen laten prikken voor de tweede keer. Deze behandeling moet ook twee keer. Het is geen vuller maar zorgt voor collageen aanmaak waardoor de huid weer elastisc... Toon meer »
Ik kom al jaren bij de van Rosmalen kliniek. Ik ben groot fan van dr Annemarie van Rosmalen en al haar medewerkers. De meesten hebben mij ook wel een keer behandeld. Vandaag prophilio in mijn boven armen laten prikken voor de tweede keer. Deze behandeling moet ook twee keer.
Het is geen vuller maar zorgt voor collageen aanmaak waardoor de huid weer elastisch en gevoed eruit ziet.
Ik zie verschil en daarom ga ik ook. Geweldig dat ik op leeftijd ( 71 jaar) er zo goed uitzie.
Ik zorg voor een holistische aanpak en daar hoort een bezoekje aan de van Rosmalen kliniek ook bij. Dank geweldig team.
Sylvia Duijm Toon minder »
Sylvia Duijm
17 januari 2024 16:04
Sinds een aantal jaren ben ik onder behandeling bij de van Rosmalen kliniek. Huidtherapeut Silvia Scheurwater en cosmetisch arts Annemarie van Rosmalen zorgen ervoor dat ik er gezonder, jonger en frisser uitzie. Ik voel mij ontzettend op mijn gemak in de kliniek. Er heerst een prettige sfeer, waar professionaliteit voorop staat. Huidtherapeut Silvia kijkt t... Toon meer »
Sinds een aantal jaren ben ik onder behandeling bij de van Rosmalen kliniek. Huidtherapeut Silvia Scheurwater en cosmetisch arts Annemarie van Rosmalen zorgen ervoor dat ik er gezonder, jonger en frisser uitzie.
Ik voel mij ontzettend op mijn gemak in de kliniek. Er heerst een prettige sfeer, waar professionaliteit voorop staat.
Huidtherapeut Silvia kijkt tijdens elk consult wat er nodig is. Samen met mij bespreekt ze de mogelijkheden en komen we tot een plan. Zo onder ga ik de ene keer peelings in combinatie met microneedling en de andere keer laser met een peeling. Mijn hals wordt ook regelmatig meegenomen waarbij we het verouderingsproces aanpakken.
Ik voel dat ik in goede handen ben en dit geeft mij vertrouwen. Daarnaast heeft Silvia oprechte interesse en hebben we het altijd gezellig in de kamer. Een fijne bijkomstigheid! Toon minder »
Nine
16 januari 2024 14:02
Vandaag geweest voor een radiesse-behandeling gehad om het collageen te versterken in mijn huid. Was al superblij met mijn fillers maar heb deze behandeling, op advies van Dr van Rosmalen gedaan voor een extra boost om vermoeidheid in de huid tegen te aan. Met alles wat de van rosmalenkliniek heeft gedaan voor mij ben ik altijd superblij en vertrouw ik ze 10... Toon meer »
Vandaag geweest voor een radiesse-behandeling gehad om het collageen te versterken in mijn huid. Was al superblij met mijn fillers maar heb deze behandeling, op advies van Dr van Rosmalen gedaan voor een extra boost om vermoeidheid in de huid tegen te aan. Met alles wat de van rosmalenkliniek heeft gedaan voor mij ben ik altijd superblij en vertrouw ik ze 100% omdat hun advies altijd eerlijk en kundig is.
Echt een aanrader!!!! Toon minder »
Peter Borsje
2 januari 2024 15:03
Ik ben dr Shai geweest. Ik kwam eerst voor wat anders , maar hij adviseerde mij te beginnen met een ooglidcorrectie. Ik ben hier zo blij mee. Ik heb nu een open blik en ik zie er niet meer moe en verdrietig uit.De behandeling is pijnloos en het herstel is heel snel gegaan, na 2 maanden zijn de littekens bijna niet meer zichtbaar.Het personeel is vriendelijk... Toon meer »
Ik ben dr Shai geweest. Ik kwam eerst voor wat anders , maar hij adviseerde mij te beginnen met een ooglidcorrectie. Ik ben hier zo blij mee. Ik heb nu een open blik en ik zie er niet meer moe en verdrietig uit.De behandeling is pijnloos en het herstel is heel snel gegaan, na 2 maanden zijn de littekens bijna niet meer zichtbaar.Het personeel is vriendelijk en kundig. De nazorg is ook heel goed. Echt een aanrader, zou het zo weer doen Toon minder »
Soraya Kornmann
19 december 2023 12:12
Er werken in deze kliniek hele lieve meiden die je super op je gemak stellen. Ik was van te voren wel een beetje nerveus voor mijn ooglidcorrectie maar toen ik eenmaal binnen was viel alles me zo mee. Geholpen door dr. Michele
Renate de Reus
11 december 2023 10:10
Zoals zo veel mensen. Misschien ook jij die dit leest was ik 'angstig' om een cosmetische behandeling te laten doen. Ik was bang mijn eigen ik te verliezen. Maar dit bleek het tegenovergestelde: dr. Shai heeft mij mijn eigen ik weer teruggeven. Ik ben ik, maar nu uitrust, fris en bovenal natuurlijk!!!
Laura Verhoeven
11 december 2023 10:10
Ik ben bij Annemarie geweest voor een ooglidcorrectie. Ik had Droopy ogen en wat huidoverschot en betrapte mezelf erop dat ik constant mijn wenkbrauwen aan het optrekken en vond dat ik er vermoeid uitzag. Na de ooglidcorrectie was dit weg en ik zie er fris en fruitig uit en lijk wel 10 jaar jonger.
ingrid roeling
17 november 2023 14:02
Ik heb hier afgelopen zomer een boven ooglidcorrectie laten uitvoeren door Dr. Rambaran en ben heel blij met het resultaat! De mensen zijn heel vriendelijk en ik voelde me altijd op mijn gemak. Ik was zelf relatief jong voor de ingreep (27), maar als je last hebt, kun je er gewoon wat aan laten doen. Ik heb geen last meer van zware, drukkende oogleden die vo... Toon meer »
Ik heb hier afgelopen zomer een boven ooglidcorrectie laten uitvoeren door Dr. Rambaran en ben heel blij met het resultaat! De mensen zijn heel vriendelijk en ik voelde me altijd op mijn gemak. Ik was zelf relatief jong voor de ingreep (27), maar als je last hebt, kun je er gewoon wat aan laten doen. Ik heb geen last meer van zware, drukkende oogleden die voor vermoeide ogen zorgde en ik heb een openere blik. Ik had het nòg eerder moeten doen! Toon minder »
Elise Jongenelen
13 oktober 2023 14:02
Sinds ik botox gebruik in mijn voorhoofd bij deze kliniek, heb ik geen last meer van mijn migraine! De botox werkt voor zeker 5 tot 6 maanden en als die uitwerkt, krijg ik weer hoofdpijn, dan wordt het weer tijd om botox te nemen. 1 week duurt het voordat het helemaal is ingewerkt en ik ben weer voor 5 tot 6 maanden verlost van mijn migraine! Ik raad het ied... Toon meer »
Sinds ik botox gebruik in mijn voorhoofd bij deze kliniek, heb ik geen last meer van mijn migraine! De botox werkt voor zeker 5 tot 6 maanden en als die uitwerkt, krijg ik weer hoofdpijn, dan wordt het weer tijd om botox te nemen. 1 week duurt het voordat het helemaal is ingewerkt en ik ben weer voor 5 tot 6 maanden verlost van mijn migraine! Ik raad het iedereen aan die last heeft van migraine! Deze kliniek behandeld je super goed en geeft super goed advies! Ik voel me er helemaal op mijn gemak!
Dr. Rambaran behandeld mij en is een super fijne man! Toon minder »
Kimm van Bruchem
6 oktober 2023 12:12
Ik ben hier geweest voor een bovenooglidcorrectie en ben uitstekend geholpen. Het resultaat is prachtig: ik heb weer een open blik. De ingreep viel me 100% mee. Ik vond het spannend, maar die spanning bleek absoluut niet nodig. Van de intake tot de eindcontrole word je goed begeleid, voorgelicht en voorbereid. Ik raad de kliniek ten zeerste aan.
Neomi Lotte
30 september 2023 08:08
Superblij met het resultaat!
Ik heb een bovenooglid correctie laten doen en ben iedere keer (en zeker ‘s avonds) als ik in de spiegel kijk weer blij!
Het is prachtig symmetrisch gedaan en de operatie en herstel vielen me erg mee.
Ik kan deze kliniek van harte aanbevelen, ze hebben een hele persoonlijke en zorgzame benadering. Top!
Wilma Koekoek
22 september 2023 11:11
Hele fijne en mooie kliniek. Zodra je binnenkomt wordt je direct in de watten gelegd en iedereen neemt echt de tijd voor je. Myrthe was ontzettend deskundig en na ons intake-gesprek wist ik direct dat ik hier mijn behandeling (fronsrimpel botox) wilde laten uitvoeren. Na 3 dagen kickte het resultaat al in en tot op heden (een maand later) ben ik ontzettend t... Toon meer »
Hele fijne en mooie kliniek. Zodra je binnenkomt wordt je direct in de watten gelegd en iedereen neemt echt de tijd voor je. Myrthe was ontzettend deskundig en na ons intake-gesprek wist ik direct dat ik hier mijn behandeling (fronsrimpel botox) wilde laten uitvoeren. Na 3 dagen kickte het resultaat al in en tot op heden (een maand later) ben ik ontzettend tevreden, het is precies wat ik hoopte. Samen met Myrthe heb ik ook een persoonlijk behandelplan opgesteld wat precies aansloot bij mijn wensen. De behandeling was volledig pijnloos en echt een aanrader Toon minder »
Demi
6 september 2023 08:08
Ooit bij Annemarie van Rosmalen terecht gekomen vanwege spanningshoofdpijnen, botox bleek voor mij een hele goeie oplossing. Inmiddels kom ik hier al sinds 2015 voor een kleine touch up per half jaar. Botox frons en traangootjes voor een frisse look, heel blij ook met dr Shai die nooit meer zal doen dan nodig is. Waardoor je een natuurlijke look behoud. Prof... Toon meer »
Ooit bij Annemarie van Rosmalen terecht gekomen vanwege spanningshoofdpijnen, botox bleek voor mij een hele goeie oplossing. Inmiddels kom ik hier al sinds 2015 voor een kleine touch up per half jaar. Botox frons en traangootjes voor een frisse look, heel blij ook met dr Shai die nooit meer zal doen dan nodig is. Waardoor je een natuurlijke look behoud. Professionele begeleiding en vriendelijke begeleiding en klantenservice en goed advies in producten. Toon minder »
Rosa S
4 september 2023 13:01
De ontvangst bij de van Rosmalen kliniek is altijd erg hartelijk. Ik word altijd supergoed geholpen bij Annemarie. Ze stelt me op m’n gemak en is altijd heel vriendelijk. Ze neemt de tijd voor me en eigenlijk zijn de behandelingen zo goed als pijnloos. Ik kom weer helemaal fris naar buiten als ze klaar is.het eindresultaat is altijd heel natuurlijk, alsof ik... Toon meer »
De ontvangst bij de van Rosmalen kliniek is altijd erg hartelijk. Ik word altijd supergoed geholpen bij Annemarie. Ze stelt me op m’n gemak en is altijd heel vriendelijk. Ze neemt de tijd voor me en eigenlijk zijn de behandelingen zo goed als pijnloos. Ik kom weer helemaal fris naar buiten als ze klaar is.het eindresultaat is altijd heel natuurlijk, alsof ik helemaal ben uitgerust. Toon minder »
Wendy Vd oever
25 augustus 2023 08:08
Ik heb een boven ooglidcorrectie laten doen door Michèle Nonahal. Ik heb de behandeling heel prettig ervaren. Alles was duidelijk en ontspannen. Achteraf eigenlijk helemaal geen pijn gehad en ook het herstel ging bijzonder snel. De eerste 2 dagen nog gezwollen oogleden maar snel daarna kon ik alweer veel doen. Ik ben heel blij met het resultaat! Als ik in de... Toon meer »
Ik heb een boven ooglidcorrectie laten doen door Michèle Nonahal. Ik heb de behandeling heel prettig ervaren. Alles was duidelijk en ontspannen. Achteraf eigenlijk helemaal geen pijn gehad en ook het herstel ging bijzonder snel. De eerste 2 dagen nog gezwollen oogleden maar snel daarna kon ik alweer veel doen. Ik ben heel blij met het resultaat! Als ik in de spiegel kijk zie ik mezelf weer met een frisse en heldere blik. Veel dank hiervoor! Toon minder »
Saskia Wubben
21 augustus 2023 10:10
Van begin tot het een einde een professionele en menselijke kliniek Het begon bij binnenkomst in de kliniek met een oprecht warm welkom en waar mijn eerste vragen netjes en duidelijk werden beantwoord. Deze professionaliteit zet zich door bij de artsen ( Annemarie van Rosmalen en Michèle Nonahal) Wat mij vooral vertrouwen gaf was dat tijdens het consult de... Toon meer »
Van begin tot het een einde een professionele en menselijke kliniek

Het begon bij binnenkomst in de kliniek met een oprecht warm welkom en waar mijn eerste vragen netjes en duidelijk werden beantwoord.

Deze professionaliteit zet zich door bij de artsen ( Annemarie van Rosmalen en Michèle Nonahal)
Wat mij vooral vertrouwen gaf was dat tijdens het consult de artsen echte aandacht voor mij hadden, meedachten en ik gehoord en gezien werd.

Tijdens de operatie (ooglidcorrectie) , welke ik erg spannend vond, bleven de artsen en assistente aandacht voor mij houden en werd ik er doorheen begeleid.

Ook na deze operatie bleven de kliniek en arts goed bereikbaar.
Ik ben super tevreden met het hele ‘traject’ en het resultaat! Toon minder »
Paulien Poelhekke
6 augustus 2023 20:08
Bij Danielle geweest voor huidtherapie. Zij is heel deskundig, heeft mij goed geadviseerd en aan mijn melasma gewerkt. De behandeling was intens, maar ik kijk toch uit naar de volgende behandeling en het eindresultaat. Ik ben onwijs tevreden en ik zou haar aan iedereen aanraden.
Deb B
31 juli 2023 08:08
Ik loop al een tijdje bij van Rosmalen. Ik kwam bij van Rosmalen met een enorm onrustige en geïrriteerde huid. Grote poriën en veel pigmentvlekjes. Verder had ik ook last van spanningshoofdpijn, een diepe frons. Dat alles is na een aantal behandelingen al zó goed verholpen. Verder heb ik de service die hier wordt geboden, nog nooit meegemaakt. Zo kundig zo s... Toon meer »
Ik loop al een tijdje bij van Rosmalen. Ik kwam bij van Rosmalen met een enorm onrustige en geïrriteerde huid. Grote poriën en veel pigmentvlekjes. Verder had ik ook last van spanningshoofdpijn, een diepe frons. Dat alles is na een aantal behandelingen al zó goed verholpen. Verder heb ik de service die hier wordt geboden, nog nooit meegemaakt. Zo kundig zo sociaal en zo meedenkend. Als ik een 11 had kunnen geven dan had ik dat gedaan. Geweldige kliniek en ik zou nooit meer iets anders willen. Een ware aanrader!! Toon minder »
L. Sidali
22 juni 2023 15:03
Als gevolg van een zwangerschap heb ik veel pigmentvorming in mijn gezicht gekregen. Na kennismaking met Daniëlle bij van Rosmalen kliniek, zijn we samen aan de slag gegaan om een behandelplan voor mijn huid op te stellen. Kort en krachtig, ik kan echt iedereen huidtherapeut Daniëlle de Bock aanraden. Zij is ontzettend kundig en voelt zich onwijs betrokken e... Toon meer »
Als gevolg van een zwangerschap heb ik veel pigmentvorming in mijn gezicht gekregen. Na kennismaking met Daniëlle bij van Rosmalen kliniek, zijn we samen aan de slag gegaan om een behandelplan voor mijn huid op te stellen.
Kort en krachtig, ik kan echt iedereen huidtherapeut Daniëlle de Bock aanraden. Zij is ontzettend kundig en voelt zich onwijs betrokken en verantwoordelijk. Samen gaat ze met je kijken naar wat het probleem is en waar ze jou, realistisch gezien, mee kan helpen. Om je huid weer te verbeteren en je letterlijk weer te laten stralen.
Mijn huid is zo verbeterd en ik ga weer zo veel zekerder de deur uit. Dankbaar dat er zo’n lieve en kundige mensen zijn die je probleem aanhoren, zien en ook de kennis hebben om je er mee te helpen.
Bedankt Daniëlle! Je bent echt een topper!! Toon minder »
Stefanie van der Poel
18 juni 2023 15:03
Hier geweest omdat er iets aan mijn gezicht niet in balans was maar ik kon niet ontdekken wat dit was. Ik wilde botox proberen maar dat raadde dokter Shai af. Uiteindelijk erachter gekomen dat mijn gezicht niet in balans was door een onderontwikkelde kin. Met een beetje filler m'n gezicht in balans gebracht en hier ben ik echt heel erg tevreden mee. De klini... Toon meer »
Hier geweest omdat er iets aan mijn gezicht niet in balans was maar ik kon niet ontdekken wat dit was. Ik wilde botox proberen maar dat raadde dokter Shai af. Uiteindelijk erachter gekomen dat mijn gezicht niet in balans was door een onderontwikkelde kin. Met een beetje filler m'n gezicht in balans gebracht en hier ben ik echt heel erg tevreden mee. De kliniek is schoon en netjes, personeel is vriendelijk en dokter Shai is heel erg kundig. Al met al erg blij mee en ik kom hier zeker terug! Toon minder »
Ayla Ridderhof
17 juni 2023 11:11
Wat een fantastische kliniek! Ik ben nu een aantal keer in de kliniek in Rotterdam geweest bij dr Michele voor verschillende behandelingen. Alles van begin tot eind is top! Bij binnenkomst in de kliniek is het direct een warm welkom door de meiden bij de balie. Ik ben alle keren ontzettend goed geholpen en altijd even vriendelijk. De behandelingen zelf wor... Toon meer »
Wat een fantastische kliniek!

Ik ben nu een aantal keer in de kliniek in Rotterdam geweest bij dr Michele voor verschillende behandelingen. Alles van begin tot eind is top!
Bij binnenkomst in de kliniek is het direct een warm welkom door de meiden bij de balie.
Ik ben alle keren ontzettend goed geholpen en altijd even vriendelijk.

De behandelingen zelf worden heel rustig en zeer professioneel uitgevoerd en je voelt direct dat je in goede handen bent.
Er wordt alles aan gedaan om een zo mooi mogelijk resultaat te behalen!
Heel goede informatie en advies gekregen bij de intake.

Bij de van Rosmalen kliniek is het top! Daniëlle van Rijswijk Toon minder »
Ron van Rijswijk
2 juni 2023 16:04
Super fijne kliniek, ontvangst is heel prettig en al de meiden die er werken super lief! Ik ben twee jaar geleden voor het eerst begonnen met een combinatie van de Confidence booster Pro bij Annemarie en de Glow booster behandelingen bij Dorine. De combinatie van deze behandelingen geven echt een heel mooi, natuurlijk resultaat waar ik erg blij mee ben. Je... Toon meer »
Super fijne kliniek, ontvangst is heel prettig en al de meiden die er werken super lief! Ik ben twee jaar geleden voor het eerst begonnen met een combinatie van de Confidence booster Pro bij Annemarie en de Glow booster behandelingen bij Dorine. De combinatie van deze behandelingen geven echt een heel mooi, natuurlijk resultaat waar ik erg blij mee ben. Je huid krijgt een flikke oppepper en een mooie gloed. Aanrader dus! Toon minder »
mariska van pelt
15 mei 2023 12:12
Als jong volwassene had ik last van acne met als gevolg ontsierende littekentjes en grove huidstructuur. Ik dacht dat hier weinig aan te doen was en probeerde het te verbergen met make up. De goede reviews van de van Rosmalen kliniek maakte mij nieuwsgierig en ik plande een afspraak voor een intake. Na goed advies van huidtherapeute Silvia Scheurwater heb ik... Toon meer »
Als jong volwassene had ik last van acne met als gevolg ontsierende littekentjes en grove huidstructuur. Ik dacht dat hier weinig aan te doen was en probeerde het te verbergen met make up.
De goede reviews van de van Rosmalen kliniek maakte mij nieuwsgierig en ik plande een afspraak voor een intake. Na goed advies van huidtherapeute Silvia Scheurwater heb ik de afgelopen 3 jaar diverse glow behandelingen ondergaan zoals laser gecombineerd met een peeling, diepe TCA peeling, microneedling ,cosmo peel forte en ik gebruik de daarbij behorende producten/verzorging voor thuis. Silvia legt tijdens de behandeling goed uit wat zij gaat doen en dat ervaar ik als heel prettig. Mijn huid werd al na een paar behandelingen egaler, de structuur fijner en strakker. De voor en na foto’s versterken dat beeld. Ook zonder make up ziet mijn huid er goed uit. Kortom ik zit lekker in mijn vel 😊 Toon minder »
Mariska
2 februari 2023 13:01
De Cosmo Peel Forte en TCA (gezicht en hals) was mijn 5 december cadeau en in ik ben nu ongeveer 2mnd verder. Wat een fantastisch resultaat! Voor mij ís en voelt dit als een facelift zonder fillers. En ja, ongeveer anderhalve week “zie je er niet echt florissant uit” maar dat heb ik er voor over. Al jaren kom ik in de kliniek in Rotterdam bij huidtherapeut... Toon meer »
De Cosmo Peel Forte en TCA (gezicht en hals) was mijn 5 december cadeau en in ik ben nu ongeveer 2mnd verder.
Wat een fantastisch resultaat! Voor mij ís en voelt dit als een facelift zonder fillers.
En ja, ongeveer anderhalve week “zie je er niet echt florissant uit” maar dat heb ik er voor over.

Al jaren kom ik in de kliniek in Rotterdam bij huidtherapeut Silvia voor mijn ik 2 maandelijks afspraak. We kijken samen wat op dat moment nodig en haalbaar is. In de zomer Microneedling en/of IPL en Peelings in de winter.
Mijn huid is absoluut steviger geworden, de structuur beter en de lijntjes rond mijn mond en rond mijn ogen zijn aanzienlijk minder diep. En de diepe poriën op de kin zijn ook veel minder geworden.
Een aantal dagen na de behandeling zie ik dat mijn huid er strakker en egaler uitziet en overall meer volume. Het levert mij een frisse uitstraling op waardoor ik ook veel complimenten krijg en vaak jonger word geschat, hoe leuk is dat!

Om de 2maandelijkse behandeling goed te ondersteunen volg ik mijn dagelijks ochtend- en avondritueel met de door Silvia aanbevolen producten (Dermaceutics en SkinCeuticals). Zo bereid ik mijn huid goed voor op de behandelingen voor het allerbeste! resultaat.

Chapeau! voor de fijne experts en zorgzame medewerkers van deze kliniek. Toon minder »
Jolanda Köhler
1 februari 2023 09:09
Al jaren heb ik last van vetwallen onder mijn ogen. Na lang twijfelen heb ik toch besloten om een afspraak te maken voor een traangoot behandeling bij De Van Rosmalen kliniek bij dr. Anna Hettinga. Bij het binnenkomen heerst er een fijne, leuke sfeer. Er worden foto’s gemaakt, zodat je bij de arts goed kan aangeven wat je wensen en behoeftes zijn. Dr Anna lu... Toon meer »
Al jaren heb ik last van vetwallen onder mijn ogen. Na lang twijfelen heb ik toch besloten om een afspraak te maken voor een traangoot behandeling bij De Van Rosmalen kliniek bij dr. Anna Hettinga. Bij het binnenkomen heerst er een fijne, leuke sfeer. Er worden foto’s gemaakt, zodat je bij de arts goed kan aangeven wat je wensen en behoeftes zijn. Dr Anna luistert goed en stelt je op je gemak. Je merkt gelijk dat ze veel ervaring heeft en heel professioneel is. De behandeling is eigenlijk zo gebeurd. Je ziet eigenlijk al meteen resultaat, daar stond ik versteld van. Toon minder »
Arnoud Hamelink
5 december 2022 18:06
Ik heb al heel lang last van couperose (rode verkleuring in mijn gezicht en op mijn neus) en kwam via een tip van een vriendin bij de Van Rosmalenkliniek terecht. Huidtherapeute Silvia raadde mij een combinatie van dagelijkse huidverzorging en laserbehandeing aan en had ook nog een aantal voedingsadviezen. Alles bij elkaar geen goedkope behandeling, maar het... Toon meer »
Ik heb al heel lang last van couperose (rode verkleuring in mijn gezicht en op mijn neus) en kwam via een tip van een vriendin bij de Van Rosmalenkliniek terecht. Huidtherapeute Silvia raadde mij een combinatie van dagelijkse huidverzorging en laserbehandeing aan en had ook nog een aantal voedingsadviezen. Alles bij elkaar geen goedkope behandeling, maar het resultaat was na enkele weken al duidelijk zichtbaar en werd ook door mijn omgeving opgemerkt. Wat ik prettig vond was dat Silvia vantevoren duidelijk aangaf wat haar plan was en ook wat ik als resultaat kon verwachten. Verderop in de behandeling gaat het iets minder snel vooruit, maar met de foto's die voor iedere behandeling genomen worden, zie je toch nog steeds duidelijk verbetering. Binnenkort ben ik waar ik wil zijn en is het alleen nog een kwestie van bijhouden. Toon minder »
Mark Prins
15 november 2022 09:09
Al een paar jaar was ik niet tevreden met mijn gezicht last van pigment vlekken en een onrustige huid. Ik wilde al naar een schoonheids specialist, maar kwam via instagram bij de Rosmalen Kliniek terecht. Daar had ik met Silvia Scheurwater een intake gesprek, ik ben daarna haar advies qua produkten en behandelingen gaan volgen en nu 2 behandelingen verder zi... Toon meer »
Al een paar jaar was ik niet tevreden met mijn gezicht last van pigment vlekken en een onrustige huid.
Ik wilde al naar een schoonheids specialist, maar kwam via instagram bij de Rosmalen Kliniek terecht. Daar had ik met Silvia Scheurwater een intake gesprek, ik ben daarna haar advies qua produkten en behandelingen gaan volgen en nu 2 behandelingen verder zie ik al zoveel vooruitgang. En ik ben normaal na een maand zo van nou laat maar hoor, maar nu ik vol hou met het schoonhouden en verzorgen van de huid en met de behandelingen ben ik een zeer tevreden. Sylvia geeft duidelijke adviezen over welke produkten te gebruiken en hoe mijn huid te verzorgen na een behandeling. Kortom een tevreden mens!! Toon minder »
Angela Van Der Meijde
8 november 2022 15:03
Sinds jaren ben ik onder behandeling bij Annemarie ven Rosmalen en huidtherapeut Silvia Scheurwater. Je wordt bij binnenkomst altijd gastvrij ontvangen en ik krijg altijd heerlijke cappuccino met een zelfgemaakte bonbon. Ik had een slechte huid door teveel roken. Mijn huid zag grauw, veel pigmentvlekken en verslapping. Silvia heeft verschillende GLOW behande... Toon meer »
Sinds jaren ben ik onder behandeling bij Annemarie ven Rosmalen en huidtherapeut Silvia Scheurwater. Je wordt bij binnenkomst altijd gastvrij ontvangen en ik krijg altijd heerlijke cappuccino met een zelfgemaakte bonbon.
Ik had een slechte huid door teveel roken. Mijn huid zag grauw, veel pigmentvlekken en verslapping.
Silvia heeft verschillende GLOW behandelingen gedaan, peelings, laser en microneedling met radiofrequentie. Mijn huid is hierdoor tientallen jaren jonger. Mijn omgeving schat mij altijd jonger in en ik krijg vaak complimenten. De pigmentvlekken zijn zo goed als verdwenen waardoor minder make-up nodig is. Mijn huid is strakker en vertoont een mooie glow.
Een echter aanrader om deze combinatie behandelingen te ondergaan!! Toon minder »
Margreet Van der Ven
1 november 2022 16:04
Een hele positieve ervaring. Ik was onder de indruk tijdens de intake waarbij duidelijk werd uitgelegd wat veroudering doet met de huid en met de structuur van het gezicht en hoe dit te verbeteren. De kliniek werkt heel professioneel, medewerkers zijn vriendelijk en de kliniek is zeer laagdrempelig en toegankelijk. Ik ben ontzettend tevreden met het resultaa... Toon meer »
Een hele positieve ervaring. Ik was onder de indruk tijdens de intake waarbij duidelijk werd uitgelegd wat veroudering doet met de huid en met de structuur van het gezicht en hoe dit te verbeteren. De kliniek werkt heel professioneel, medewerkers zijn vriendelijk en de kliniek is zeer laagdrempelig en toegankelijk. Ik ben ontzettend tevreden met het resultaat en een mooiere versie van mezelf. Toon minder »
Miranda Martinez
14 oktober 2022 13:01
Iedere keer ga je met een geweldig gevoel de deur uit. Silvia is behalve ontzettend aardig ook heel goed met haar vak bezig. Ik kwam binnen met veel rode vaatjes op m'n neus. Ik had het idee dat veel mensen er naar keken. Misschien niet misschien wel. Nu na een paar behandelingen ziet m'n neus er weer heel egaal en rustig uit. Van Rosmalen kliniek is een abs... Toon meer »
Iedere keer ga je met een geweldig gevoel de deur uit. Silvia is behalve ontzettend aardig ook heel goed met haar vak bezig. Ik kwam binnen met veel rode vaatjes op m'n neus. Ik had het idee dat veel mensen er naar keken. Misschien niet misschien wel. Nu na een paar behandelingen ziet m'n neus er weer heel egaal en rustig uit. Van Rosmalen kliniek is een absolute aanrader. Er hangt een hele prettige sfeer en ook de baliemedewerkers zijn super gastvrij. Last but bot least de heerlijke cappuccino en chocolaatjes die het bezoek helemaal afmaken. Toon minder »
Hans Bandell
13 oktober 2022 14:02
Ik kom al jaren heel graag bij Silvia Scheurwater in Rotterdam. Ik kampte al tien jaar met acne en pigment klachten en had van alles geprobeerd. Sinds ik bij Silvia kom heb ik dit eindelijk onder controle. Ze schrijft heel consequent de beste behandelingen en producten voor en mijn huid is nog nooit eerder in zo'n goede conditie geweest. Heel duidelijk resul... Toon meer »
Ik kom al jaren heel graag bij Silvia Scheurwater in Rotterdam. Ik kampte al tien jaar met acne en pigment klachten en had van alles geprobeerd. Sinds ik bij Silvia kom heb ik dit eindelijk onder controle. Ze schrijft heel consequent de beste behandelingen en producten voor en mijn huid is nog nooit eerder in zo'n goede conditie geweest. Heel duidelijk resultaat na iedere behandeling weer! Heel blij mee!! Toon minder »
Dion Besjes
6 oktober 2022 14:02
In mijn tienerjaren had ik heel veel last van acne en pigmentvlekken. Ik ben naar de schoonheidsspecialist geweest, maar veel verandering was er niet. Via een familielid heb ik gehoord over het Van Rosenmalen Kliniek. Ik heb zo snel mogelijk een afspraak. En inmiddels heb ik al een paar behandelingen gehad en mijn huid ziet er veel beter uit. De acne is mind... Toon meer »
In mijn tienerjaren had ik heel veel last van acne en pigmentvlekken. Ik ben naar de schoonheidsspecialist geweest, maar veel verandering was er niet. Via een familielid heb ik gehoord over het Van Rosenmalen Kliniek. Ik heb zo snel mogelijk een afspraak. En inmiddels heb ik al een paar behandelingen gehad en mijn huid ziet er veel beter uit. De acne is minder, mijn huid is lichter en de pigmentvlekken zijn minder. Ik ben heel blij met hoe mijn gezicht er nu uit ziet Toon minder »
Surya Ramtahalsing
5 oktober 2022 11:11
Ik ben door Silvia behandeld. Mijn huid is weer een stuk egaler en straalt meer waardoor ik frisser overkom. Dank daarvoor, ik kom over twee maandjes weer terug.
Gisteren heb ik van dokter Annemarie een Confidence Booster behandeling gehad waardoor ik er jonger uit zie. Dank je!
Nick Kerklaan
18 augustus 2022 09:09
Dit is een kliniek waar ik mij erg prettig voel. Ik ben erg blij met het resultaat, de sfeer die in de kliniek heerst en mijn behandelaar Silvia Scheurwater. Ik ben inmiddels met een nieuwe GLOW behandeling microneedling gestart. Ik zie dat mijn huid gedurende de behandelingen elke keer verbeterd. Ik straal meer en mijn pigmentvlekken zijn veel minder opvall... Toon meer »
Dit is een kliniek waar ik mij erg prettig voel. Ik ben erg blij met het resultaat, de sfeer die in de kliniek heerst en mijn behandelaar Silvia Scheurwater. Ik ben inmiddels met een nieuwe GLOW behandeling microneedling gestart. Ik zie dat mijn huid gedurende de behandelingen elke keer verbeterd. Ik straal meer en mijn pigmentvlekken zijn veel minder opvallend. Ik kan met minder make-up de deur uit, omdat het niet meer nodig is.
Silvia is erg lief, professioneel en kan mij op vele vlakken adviseren. Zo heb ik super goede tips gekregen om mijn huid van binnenuit meer te verbeteren. Deze totaal aanpak vind ik erg fijn!
Ik verlaat met een goed gevoel de kliniek. Niet alleen omdat mijn huid er mooier uit ziet, maar ook omdat ik altijd fijne gesprekken heb met Silvia en ik vol met nieuwe ideeën en informatie over mijn huid en lyfestyle naar huis ga. Toon minder »
Julia Volkova
11 augustus 2022 15:03
Op vroege leeftijd had ik al last van donkere wallen en een vermoeide uitstraling, maar dat is verleden tijd sinds mijn bezoek bij de van Rosmalen kliniek. Bij binnenkomst werd ik vriendelijk ontvangen, kreeg ik een drankje en werden er foto's gemaakt. Daarna het gesprek gehad met Dr. Shai over mijn vermoeide uitstraling. Hij nam de tijd om naar mij te luist... Toon meer »
Op vroege leeftijd had ik al last van donkere wallen en een vermoeide uitstraling, maar dat is verleden tijd sinds mijn bezoek bij de van Rosmalen kliniek.
Bij binnenkomst werd ik vriendelijk ontvangen, kreeg ik een drankje en werden er foto's gemaakt. Daarna het gesprek gehad met Dr. Shai over mijn vermoeide uitstraling. Hij nam de tijd om naar mij te luisteren en legde mij nauwkeurig uit wat hij kon doen om mij te helpen. Tijdens de behandeling was hij zeer professioneel en voelde ik er bijna niks van. Direct na de behandeling zag ik er al minder vermoeid uit. Ik raad de van Rosmalen kliniek aan wanneer je voor een natuurlijk resultaat gaat! Toon minder »
Giovanni Varga
15 juli 2022 12:12
Zeer tevreden met behandeling. Ik heb geen vermoeide uitstraling meer.
Dr. Shai is een zeer kundig cosmetische arts. Hij neemt de tijd om alles goed uit te leggen.
Meer dan tevreden!
Monique Verweij
12 juli 2022 11:11
Een mooie kliniek. 10 jaar geleden begonnen met mijn eerste botox injectie. In de loop van de jaren kundig advies gekregen op het gebied van skincare, huidtherapie en waar nodig fillers met een natuurlijk en fris resultaat. Ik raad deze kliniek zeker aan.
Shirley Jee
20 mei 2022 14:02
Ik ben door Silvia behandeld. Mijn huid is weer een stuk egaler en straalt meer waardoor ik frisser overkom. Dank daarvoor, ik kom over twee maandjes weer terug.
Nick Kerklaan
1 april 2022 09:09
Ik ben bij Drs. Shai geweest om mijn lippen meer volume te geven en het is echt alles waar ik op gehoopt had. Super natuurlijke uitstraling maar wel duidelijke verbetering. Ik ben er erg blij mee :)
Faye Verheggen
10 maart 2022 11:11
Ik ben bij de Van Rosmalen Kliniek geweest voor subtiele lipfillers en botox tegen mijn frons. Ik vond dokter Michèle heel behulpzaam en vriendelijk. Ik ben heel tevreden met het resultaat; mijn lippen zijn heel mooi en natuurlijk met subtiel wat meer volume. Niemand ziet dat ik ben behandeld, wel is mijn zelfvertrouwen een stuk gestegen!
Lisa de Groot
2 maart 2022 13:01
Erg fijne en prettige ervaring veel meegemaakt wat zichtbaar was in gezicht nu alles weer wat strakker en voller
Sandra Smoor
8 februari 2022 14:02
Dit is een top kliniek! De service is super goed, vriendelijke mensen, hoogwaardige kwaliteit. Ik kwam met een probleem (pigmentvlekken en geirriteerde huid) en was zeer sceptisch over de resultaten. Door de juiste adviezen wat betreft skincare en nieuwste behandeltechnieken waar ik geen weet van had resulteerde dit in een super mooi resultaat. Normaal gespr... Toon meer »
Dit is een top kliniek! De service is super goed, vriendelijke mensen, hoogwaardige kwaliteit. Ik kwam met een probleem (pigmentvlekken en geirriteerde huid) en was zeer sceptisch over de resultaten. Door de juiste adviezen wat betreft skincare en nieuwste behandeltechnieken waar ik geen weet van had resulteerde dit in een super mooi resultaat. Normaal gesproken als ik voor- en na foto's op internet zie dan krijg ik al snel het gevoel dat er het eea bewerkt is. Nu ik na enkele behandelingen mijn eigen voor en na foto zie ben ik helemaal tevreden en blij verrast!
Mijn huid ziet er mooier en jonger uit en ik voel me zelfverzekerder dan ooit. Huidtherapeut Silvia Scheurwater is echt een aanrader. Een vriendin raadde mij aan om naar haar te gaan en dit voelde meteen goed.
Daarnaast wist ik niet dat skincare zulke goede resultaten zou geven. Door de hoge concentraties aan actieve ingrediënten zag ik na een aantal weken al verschil. Mijn huid werd egaler en ik zie dagelijks een mooie glow. Fantastisch!!! Toon minder »
Julia Volkova
23 december 2021 15:03
Gezichtscrème besteld via de webshop. Pakketlevering was snel en was leuk ingepakt. Al met al een fijne ervaring.
Lot
13 januari 2021 11:11
Schrijf een review

Veelgestelde vragen

Hoe duur is Botox bij Van Rosmalen Kliniek Rotterdam?

Bij Van Rosmalen Kliniek Rotterdam kost één zone Botox € 225,00.

Wat is de prijs van een behandeling met fillers bij Van Rosmalen Kliniek Rotterdam?

Bij Van Rosmalen Kliniek Rotterdam kost een behandeling met 1 ML filler v.a. € 495,00.

Hoe zijn de ervaringen bij Van Rosmalen Kliniek Rotterdam?

Van Rosmalen Kliniek Rotterdam scoort 4.7 van de 5 sterren uit 52 Google reviews.

Wat is het adres van Van Rosmalen Kliniek Rotterdam?

In Rotterdam is Van Rosmalen Kliniek Rotterdam gevestigd op Wijnhaven 10A.