van_rosmalen_kliniek_logo

Van Rosmalen Kliniek Rotterdam

De Van Rosmalen Kliniek is een bekende esthetische kliniek met vestigingen Rotterdam, Den Haag en in Nijmegen. De esthetisch cosmetisch artsen KNMG en de gecertificeerde huidtherapeuten bieden samen de allernieuwste technieken en behandelingen aan om rimpels te verminderen, contouren te verbeteren, gezichtsveroudering tegen te gaan en huidverbetering te geven. Alles voor de mooiste versie van jezelf!

Van Rosmalen Kliniek Rotterdam uit Rotterdam is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Afspraak maken
Tarieven
Botulinetoxine
Botox (1 zone)
V.a. € 225 per zone
Kleine behandeling botulinetoxine
V.a. € 120 per behandeling
Consult
1e consult
Gratis
Controle
Gratis
Second opinie
Gratis
Fillers
BeloteroBelotero logo
V.a. € 495 per ml
Juvéderm
V.a. € 495 per ml
Radiesse (1,5 ML)Radiesse logo
V.a. € 795 per 1,5 ml
Overige
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. € 575 per 2 oksels
Ooglidcorrectie (chirurgie)
V.a. € 995 per per ingreep (twee ogen)
Skinbooster
Belotero Revive Skinbooster
V.a. € 599 per behandeling
Juvéderm Volite
V.a. € 795 per behandeling
Profhilo (2 ML)profhilo-logo
V.a. € 299 per behandeling
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Skinboosters, Botox, Fillers, Profhilo, Huidverbetering, Laser / IPL, Chemische peeling
Kliniek opgericht
2011
Adres
Wijnhaven 10A, Rotterdam
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Annemarie van Rosmalen
Drs. Annemarie van Rosmalen
Functie
Cosmetisch Arts KNMG
Botox zone v.a.
€ 225,00
Filler per ml v.a.
€ 495,00
Profiel bekijken
Michele Nonahal
Drs. Michele Nonahal
Functie
Cosmetisch Arts KNMG
Botox zone v.a.
€ 225,00
Filler per ml v.a.
€ 495,00
Profiel bekijken
Shailindra Rambaran
Drs. Shailindra Rambaran
Functie
Cosmetisch Arts KNMG
Botox zone v.a.
€ 225,00
Filler per ml v.a.
€ 495,00
Profiel bekijken
Myrthe Jolles
Drs. Myrthe Jolles
Functie
Arts lid van NVCG
Botox zone v.a.
€ 225,00
Filler per ml v.a.
€ 495,00
Profiel bekijken

Van Rosmalen Kliniek Rotterdam Reviews

4.6
94 reviews
Als jong volwassene had ik last van acne met als gevolg ontsierende littekentjes en grove huidstructuur. Ik dacht dat hier weinig aan te doen was en probeerde het te verbergen met make up. De goede reviews van de van Rosmalen kliniek maakte mij nieuwsgierig en ik plande een afspraak voor een intake. Na goed advies van huidtherapeute Silvia Scheurwater heb ik... Toon meer »
Als jong volwassene had ik last van acne met als gevolg ontsierende littekentjes en grove huidstructuur. Ik dacht dat hier weinig aan te doen was en probeerde het te verbergen met make up.
De goede reviews van de van Rosmalen kliniek maakte mij nieuwsgierig en ik plande een afspraak voor een intake. Na goed advies van huidtherapeute Silvia Scheurwater heb ik de afgelopen 3 jaar diverse glow behandelingen ondergaan zoals laser gecombineerd met een peeling, diepe TCA peeling, microneedling ,cosmo peel forte en ik gebruik de daarbij behorende producten/verzorging voor thuis. Silvia legt tijdens de behandeling goed uit wat zij gaat doen en dat ervaar ik als heel prettig. Mijn huid werd al na een paar behandelingen egaler, de structuur fijner en strakker. De voor en na foto’s versterken dat beeld. Ook zonder make up ziet mijn huid er goed uit. Kortom ik zit lekker in mijn vel 😊 Toon minder »
Mariska
2 februari 2023 13:01
De Cosmo Peel Forte en TCA (gezicht en hals) was mijn 5 december cadeau en in ik ben nu ongeveer 2mnd verder. Wat een fantastisch resultaat! Voor mij ís en voelt dit als een facelift zonder fillers. En ja, ongeveer anderhalve week “zie je er niet echt florissant uit” maar dat heb ik er voor over. Al jaren kom ik in de kliniek in Rotterdam bij huidtherapeut... Toon meer »
De Cosmo Peel Forte en TCA (gezicht en hals) was mijn 5 december cadeau en in ik ben nu ongeveer 2mnd verder.
Wat een fantastisch resultaat! Voor mij ís en voelt dit als een facelift zonder fillers.
En ja, ongeveer anderhalve week “zie je er niet echt florissant uit” maar dat heb ik er voor over.

Al jaren kom ik in de kliniek in Rotterdam bij huidtherapeut Silvia voor mijn ik 2 maandelijks afspraak. We kijken samen wat op dat moment nodig en haalbaar is. In de zomer Microneedling en/of IPL en Peelings in de winter.
Mijn huid is absoluut steviger geworden, de structuur beter en de lijntjes rond mijn mond en rond mijn ogen zijn aanzienlijk minder diep. En de diepe poriën op de kin zijn ook veel minder geworden.
Een aantal dagen na de behandeling zie ik dat mijn huid er strakker en egaler uitziet en overall meer volume. Het levert mij een frisse uitstraling op waardoor ik ook veel complimenten krijg en vaak jonger word geschat, hoe leuk is dat!

Om de 2maandelijkse behandeling goed te ondersteunen volg ik mijn dagelijks ochtend- en avondritueel met de door Silvia aanbevolen producten (Dermaceutics en SkinCeuticals). Zo bereid ik mijn huid goed voor op de behandelingen voor het allerbeste! resultaat.

Chapeau! voor de fijne experts en zorgzame medewerkers van deze kliniek. Toon minder »
Jolanda Köhler
1 februari 2023 09:09
Al jaren heb ik last van vetwallen onder mijn ogen. Na lang twijfelen heb ik toch besloten om een afspraak te maken voor een traangoot behandeling bij De Van Rosmalen kliniek bij dr. Anna Hettinga. Bij het binnenkomen heerst er een fijne, leuke sfeer. Er worden foto’s gemaakt, zodat je bij de arts goed kan aangeven wat je wensen en behoeftes zijn. Dr Anna lu... Toon meer »
Al jaren heb ik last van vetwallen onder mijn ogen. Na lang twijfelen heb ik toch besloten om een afspraak te maken voor een traangoot behandeling bij De Van Rosmalen kliniek bij dr. Anna Hettinga. Bij het binnenkomen heerst er een fijne, leuke sfeer. Er worden foto’s gemaakt, zodat je bij de arts goed kan aangeven wat je wensen en behoeftes zijn. Dr Anna luistert goed en stelt je op je gemak. Je merkt gelijk dat ze veel ervaring heeft en heel professioneel is. De behandeling is eigenlijk zo gebeurd. Je ziet eigenlijk al meteen resultaat, daar stond ik versteld van. Toon minder »
Arnoud Hamelink
5 december 2022 18:06
Ik heb al heel lang last van couperose (rode verkleuring in mijn gezicht en op mijn neus) en kwam via een tip van een vriendin bij de Van Rosmalenkliniek terecht. Huidtherapeute Silvia raadde mij een combinatie van dagelijkse huidverzorging en laserbehandeing aan en had ook nog een aantal voedingsadviezen. Alles bij elkaar geen goedkope behandeling, maar het... Toon meer »
Ik heb al heel lang last van couperose (rode verkleuring in mijn gezicht en op mijn neus) en kwam via een tip van een vriendin bij de Van Rosmalenkliniek terecht. Huidtherapeute Silvia raadde mij een combinatie van dagelijkse huidverzorging en laserbehandeing aan en had ook nog een aantal voedingsadviezen. Alles bij elkaar geen goedkope behandeling, maar het resultaat was na enkele weken al duidelijk zichtbaar en werd ook door mijn omgeving opgemerkt. Wat ik prettig vond was dat Silvia vantevoren duidelijk aangaf wat haar plan was en ook wat ik als resultaat kon verwachten. Verderop in de behandeling gaat het iets minder snel vooruit, maar met de foto's die voor iedere behandeling genomen worden, zie je toch nog steeds duidelijk verbetering. Binnenkort ben ik waar ik wil zijn en is het alleen nog een kwestie van bijhouden. Toon minder »
Mark Prins
15 november 2022 09:09
Al een paar jaar was ik niet tevreden met mijn gezicht last van pigment vlekken en een onrustige huid. Ik wilde al naar een schoonheids specialist, maar kwam via instagram bij de Rosmalen Kliniek terecht. Daar had ik met Silvia Scheurwater een intake gesprek, ik ben daarna haar advies qua produkten en behandelingen gaan volgen en nu 2 behandelingen verder zi... Toon meer »
Al een paar jaar was ik niet tevreden met mijn gezicht last van pigment vlekken en een onrustige huid.
Ik wilde al naar een schoonheids specialist, maar kwam via instagram bij de Rosmalen Kliniek terecht. Daar had ik met Silvia Scheurwater een intake gesprek, ik ben daarna haar advies qua produkten en behandelingen gaan volgen en nu 2 behandelingen verder zie ik al zoveel vooruitgang. En ik ben normaal na een maand zo van nou laat maar hoor, maar nu ik vol hou met het schoonhouden en verzorgen van de huid en met de behandelingen ben ik een zeer tevreden. Sylvia geeft duidelijke adviezen over welke produkten te gebruiken en hoe mijn huid te verzorgen na een behandeling. Kortom een tevreden mens!! Toon minder »
Angela Van Der Meijde
8 november 2022 15:03
Sinds jaren ben ik onder behandeling bij Annemarie ven Rosmalen en huidtherapeut Silvia Scheurwater. Je wordt bij binnenkomst altijd gastvrij ontvangen en ik krijg altijd heerlijke cappuccino met een zelfgemaakte bonbon. Ik had een slechte huid door teveel roken. Mijn huid zag grauw, veel pigmentvlekken en verslapping. Silvia heeft verschillende GLOW behande... Toon meer »
Sinds jaren ben ik onder behandeling bij Annemarie ven Rosmalen en huidtherapeut Silvia Scheurwater. Je wordt bij binnenkomst altijd gastvrij ontvangen en ik krijg altijd heerlijke cappuccino met een zelfgemaakte bonbon.
Ik had een slechte huid door teveel roken. Mijn huid zag grauw, veel pigmentvlekken en verslapping.
Silvia heeft verschillende GLOW behandelingen gedaan, peelings, laser en microneedling met radiofrequentie. Mijn huid is hierdoor tientallen jaren jonger. Mijn omgeving schat mij altijd jonger in en ik krijg vaak complimenten. De pigmentvlekken zijn zo goed als verdwenen waardoor minder make-up nodig is. Mijn huid is strakker en vertoont een mooie glow.
Een echter aanrader om deze combinatie behandelingen te ondergaan!! Toon minder »
Margreet Van der Ven
1 november 2022 16:04
Een hele positieve ervaring. Ik was onder de indruk tijdens de intake waarbij duidelijk werd uitgelegd wat veroudering doet met de huid en met de structuur van het gezicht en hoe dit te verbeteren. De kliniek werkt heel professioneel, medewerkers zijn vriendelijk en de kliniek is zeer laagdrempelig en toegankelijk. Ik ben ontzettend tevreden met het resultaa... Toon meer »
Een hele positieve ervaring. Ik was onder de indruk tijdens de intake waarbij duidelijk werd uitgelegd wat veroudering doet met de huid en met de structuur van het gezicht en hoe dit te verbeteren. De kliniek werkt heel professioneel, medewerkers zijn vriendelijk en de kliniek is zeer laagdrempelig en toegankelijk. Ik ben ontzettend tevreden met het resultaat en een mooiere versie van mezelf. Toon minder »
Miranda Martinez
14 oktober 2022 13:01
Iedere keer ga je met een geweldig gevoel de deur uit. Silvia is behalve ontzettend aardig ook heel goed met haar vak bezig. Ik kwam binnen met veel rode vaatjes op m'n neus. Ik had het idee dat veel mensen er naar keken. Misschien niet misschien wel. Nu na een paar behandelingen ziet m'n neus er weer heel egaal en rustig uit. Van Rosmalen kliniek is een abs... Toon meer »
Iedere keer ga je met een geweldig gevoel de deur uit. Silvia is behalve ontzettend aardig ook heel goed met haar vak bezig. Ik kwam binnen met veel rode vaatjes op m'n neus. Ik had het idee dat veel mensen er naar keken. Misschien niet misschien wel. Nu na een paar behandelingen ziet m'n neus er weer heel egaal en rustig uit. Van Rosmalen kliniek is een absolute aanrader. Er hangt een hele prettige sfeer en ook de baliemedewerkers zijn super gastvrij. Last but bot least de heerlijke cappuccino en chocolaatjes die het bezoek helemaal afmaken. Toon minder »
Hans Bandell
13 oktober 2022 14:02
Ik kom al jaren heel graag bij Silvia Scheurwater in Rotterdam. Ik kampte al tien jaar met acne en pigment klachten en had van alles geprobeerd. Sinds ik bij Silvia kom heb ik dit eindelijk onder controle. Ze schrijft heel consequent de beste behandelingen en producten voor en mijn huid is nog nooit eerder in zo'n goede conditie geweest. Heel duidelijk resul... Toon meer »
Ik kom al jaren heel graag bij Silvia Scheurwater in Rotterdam. Ik kampte al tien jaar met acne en pigment klachten en had van alles geprobeerd. Sinds ik bij Silvia kom heb ik dit eindelijk onder controle. Ze schrijft heel consequent de beste behandelingen en producten voor en mijn huid is nog nooit eerder in zo'n goede conditie geweest. Heel duidelijk resultaat na iedere behandeling weer! Heel blij mee!! Toon minder »
Dion Besjes
6 oktober 2022 14:02
In mijn tienerjaren had ik heel veel last van acne en pigmentvlekken. Ik ben naar de schoonheidsspecialist geweest, maar veel verandering was er niet. Via een familielid heb ik gehoord over het Van Rosenmalen Kliniek. Ik heb zo snel mogelijk een afspraak. En inmiddels heb ik al een paar behandelingen gehad en mijn huid ziet er veel beter uit. De acne is mind... Toon meer »
In mijn tienerjaren had ik heel veel last van acne en pigmentvlekken. Ik ben naar de schoonheidsspecialist geweest, maar veel verandering was er niet. Via een familielid heb ik gehoord over het Van Rosenmalen Kliniek. Ik heb zo snel mogelijk een afspraak. En inmiddels heb ik al een paar behandelingen gehad en mijn huid ziet er veel beter uit. De acne is minder, mijn huid is lichter en de pigmentvlekken zijn minder. Ik ben heel blij met hoe mijn gezicht er nu uit ziet Toon minder »
Surya Ramtahalsing
5 oktober 2022 11:11
Ik ben door Silvia behandeld. Mijn huid is weer een stuk egaler en straalt meer waardoor ik frisser overkom. Dank daarvoor, ik kom over twee maandjes weer terug.
Gisteren heb ik van dokter Annemarie een Confidence Booster behandeling gehad waardoor ik er jonger uit zie. Dank je!
Nick Kerklaan
18 augustus 2022 09:09
Dit is een kliniek waar ik mij erg prettig voel. Ik ben erg blij met het resultaat, de sfeer die in de kliniek heerst en mijn behandelaar Silvia Scheurwater. Ik ben inmiddels met een nieuwe GLOW behandeling microneedling gestart. Ik zie dat mijn huid gedurende de behandelingen elke keer verbeterd. Ik straal meer en mijn pigmentvlekken zijn veel minder opvall... Toon meer »
Dit is een kliniek waar ik mij erg prettig voel. Ik ben erg blij met het resultaat, de sfeer die in de kliniek heerst en mijn behandelaar Silvia Scheurwater. Ik ben inmiddels met een nieuwe GLOW behandeling microneedling gestart. Ik zie dat mijn huid gedurende de behandelingen elke keer verbeterd. Ik straal meer en mijn pigmentvlekken zijn veel minder opvallend. Ik kan met minder make-up de deur uit, omdat het niet meer nodig is.
Silvia is erg lief, professioneel en kan mij op vele vlakken adviseren. Zo heb ik super goede tips gekregen om mijn huid van binnenuit meer te verbeteren. Deze totaal aanpak vind ik erg fijn!
Ik verlaat met een goed gevoel de kliniek. Niet alleen omdat mijn huid er mooier uit ziet, maar ook omdat ik altijd fijne gesprekken heb met Silvia en ik vol met nieuwe ideeën en informatie over mijn huid en lyfestyle naar huis ga. Toon minder »
Julia Volkova
11 augustus 2022 15:03
Op vroege leeftijd had ik al last van donkere wallen en een vermoeide uitstraling, maar dat is verleden tijd sinds mijn bezoek bij de van Rosmalen kliniek. Bij binnenkomst werd ik vriendelijk ontvangen, kreeg ik een drankje en werden er foto's gemaakt. Daarna het gesprek gehad met Dr. Shai over mijn vermoeide uitstraling. Hij nam de tijd om naar mij te luist... Toon meer »
Op vroege leeftijd had ik al last van donkere wallen en een vermoeide uitstraling, maar dat is verleden tijd sinds mijn bezoek bij de van Rosmalen kliniek.
Bij binnenkomst werd ik vriendelijk ontvangen, kreeg ik een drankje en werden er foto's gemaakt. Daarna het gesprek gehad met Dr. Shai over mijn vermoeide uitstraling. Hij nam de tijd om naar mij te luisteren en legde mij nauwkeurig uit wat hij kon doen om mij te helpen. Tijdens de behandeling was hij zeer professioneel en voelde ik er bijna niks van. Direct na de behandeling zag ik er al minder vermoeid uit. Ik raad de van Rosmalen kliniek aan wanneer je voor een natuurlijk resultaat gaat! Toon minder »
Giovanni Varga
15 juli 2022 12:12
Zeer tevreden met behandeling. Ik heb geen vermoeide uitstraling meer.
Dr. Shai is een zeer kundig cosmetische arts. Hij neemt de tijd om alles goed uit te leggen.
Meer dan tevreden!
Monique Verweij
12 juli 2022 11:11
Een mooie kliniek. 10 jaar geleden begonnen met mijn eerste botox injectie. In de loop van de jaren kundig advies gekregen op het gebied van skincare, huidtherapie en waar nodig fillers met een natuurlijk en fris resultaat. Ik raad deze kliniek zeker aan.
Shirley Jee
20 mei 2022 14:02
Ik ben door Silvia behandeld. Mijn huid is weer een stuk egaler en straalt meer waardoor ik frisser overkom. Dank daarvoor, ik kom over twee maandjes weer terug.
Nick Kerklaan
1 april 2022 09:09
Ik ben bij Drs. Shai geweest om mijn lippen meer volume te geven en het is echt alles waar ik op gehoopt had. Super natuurlijke uitstraling maar wel duidelijke verbetering. Ik ben er erg blij mee :)
Faye Verheggen
10 maart 2022 11:11
Ik ben bij de Van Rosmalen Kliniek geweest voor subtiele lipfillers en botox tegen mijn frons. Ik vond dokter Michèle heel behulpzaam en vriendelijk. Ik ben heel tevreden met het resultaat; mijn lippen zijn heel mooi en natuurlijk met subtiel wat meer volume. Niemand ziet dat ik ben behandeld, wel is mijn zelfvertrouwen een stuk gestegen!
Lisa de Groot
2 maart 2022 13:01
Erg fijne en prettige ervaring veel meegemaakt wat zichtbaar was in gezicht nu alles weer wat strakker en voller
Sandra Smoor
8 februari 2022 14:02
Dit is een top kliniek! De service is super goed, vriendelijke mensen, hoogwaardige kwaliteit. Ik kwam met een probleem (pigmentvlekken en geirriteerde huid) en was zeer sceptisch over de resultaten. Door de juiste adviezen wat betreft skincare en nieuwste behandeltechnieken waar ik geen weet van had resulteerde dit in een super mooi resultaat. Normaal gespr... Toon meer »
Dit is een top kliniek! De service is super goed, vriendelijke mensen, hoogwaardige kwaliteit. Ik kwam met een probleem (pigmentvlekken en geirriteerde huid) en was zeer sceptisch over de resultaten. Door de juiste adviezen wat betreft skincare en nieuwste behandeltechnieken waar ik geen weet van had resulteerde dit in een super mooi resultaat. Normaal gesproken als ik voor- en na foto's op internet zie dan krijg ik al snel het gevoel dat er het eea bewerkt is. Nu ik na enkele behandelingen mijn eigen voor en na foto zie ben ik helemaal tevreden en blij verrast!
Mijn huid ziet er mooier en jonger uit en ik voel me zelfverzekerder dan ooit. Huidtherapeut Silvia Scheurwater is echt een aanrader. Een vriendin raadde mij aan om naar haar te gaan en dit voelde meteen goed.
Daarnaast wist ik niet dat skincare zulke goede resultaten zou geven. Door de hoge concentraties aan actieve ingrediënten zag ik na een aantal weken al verschil. Mijn huid werd egaler en ik zie dagelijks een mooie glow. Fantastisch!!! Toon minder »
Julia Volkova
23 december 2021 15:03
Gezichtscrème besteld via de webshop. Pakketlevering was snel en was leuk ingepakt. Al met al een fijne ervaring.
Lot
13 januari 2021 11:11
Schrijf een review