van_rosmalen_kliniek_logo

Van Rosmalen Kliniek Rotterdam

De Van Rosmalen Kliniek is een bekende esthetische kliniek met vestigingen in Rotterdam en in Nijmegen. De esthetisch cosmetisch artsen KNMG en de gecertificeerde huidtherapeuten bieden samen de allernieuwste technieken en behandelingen aan om rimpels te verminderen, contouren te verbeteren, gezichtsveroudering tegen te gaan en huidverbetering te geven. Alles voor de mooiste versie van jezelf!

Van Rosmalen Kliniek Rotterdam uit Rotterdam is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Reviews

4.2
39 reviews
Een mooie kliniek. 10 jaar geleden begonnen met mijn eerste botox injectie. In de loop van de jaren kundig advies gekregen op het gebied van skincare, huidtherapie en waar nodig fillers met een natuurlijk en fris resultaat. Ik raad deze kliniek zeker aan.
Shirley Jee
20 mei 2022 14:02
Ik ben door Silvia behandeld. Mijn huid is weer een stuk egaler en straalt meer waardoor ik frisser overkom. Dank daarvoor, ik kom over twee maandjes weer terug.
Nick Kerklaan
1 april 2022 09:09
Ik ben bij Drs. Shai geweest om mijn lippen meer volume te geven en het is echt alles waar ik op gehoopt had. Super natuurlijke uitstraling maar wel duidelijke verbetering. Ik ben er erg blij mee :)
Faye Verheggen
10 maart 2022 11:11
Ik ben bij de Van Rosmalen Kliniek geweest voor subtiele lipfillers en botox tegen mijn frons. Ik vond dokter Michèle heel behulpzaam en vriendelijk. Ik ben heel tevreden met het resultaat; mijn lippen zijn heel mooi en natuurlijk met subtiel wat meer volume. Niemand ziet dat ik ben behandeld, wel is mijn zelfvertrouwen een stuk gestegen!
Lisa de Groot
2 maart 2022 13:01
Erg fijne en prettige ervaring veel meegemaakt wat zichtbaar was in gezicht nu alles weer wat strakker en voller
Sandra Smoor
8 februari 2022 14:02
Dit is een top kliniek! De service is super goed, vriendelijke mensen, hoogwaardige kwaliteit. Ik kwam met een probleem (pigmentvlekken en geirriteerde huid) en was zeer sceptisch over de resultaten. Door de juiste adviezen wat betreft skincare en nieuwste behandeltechnieken waar ik geen weet van had resulteerde dit in een super mooi resultaat. Normaal gespr... Toon meer »
Dit is een top kliniek! De service is super goed, vriendelijke mensen, hoogwaardige kwaliteit. Ik kwam met een probleem (pigmentvlekken en geirriteerde huid) en was zeer sceptisch over de resultaten. Door de juiste adviezen wat betreft skincare en nieuwste behandeltechnieken waar ik geen weet van had resulteerde dit in een super mooi resultaat. Normaal gesproken als ik voor- en na foto's op internet zie dan krijg ik al snel het gevoel dat er het eea bewerkt is. Nu ik na enkele behandelingen mijn eigen voor en na foto zie ben ik helemaal tevreden en blij verrast!
Mijn huid ziet er mooier en jonger uit en ik voel me zelfverzekerder dan ooit. Huidtherapeut Silvia Scheurwater is echt een aanrader. Een vriendin raadde mij aan om naar haar te gaan en dit voelde meteen goed.
Daarnaast wist ik niet dat skincare zulke goede resultaten zou geven. Door de hoge concentraties aan actieve ingrediënten zag ik na een aantal weken al verschil. Mijn huid werd egaler en ik zie dagelijks een mooie glow. Fantastisch!!! Toon minder »
Julia Volkova
23 december 2021 15:03
Gezichtscrème besteld via de webshop. Pakketlevering was snel en was leuk ingepakt. Al met al een fijne ervaring.
Lot
13 januari 2021 11:11
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Botox
V.a. €170 per zone
Kleine behandeling botulinetoxine
V.a. €120 per behandeling
Consult
1e consult
Gratis
Controle
Gratis
Fillers
Belotero
V.a. €495 per ml
Juvéderm
V.a. €495 per ml
Radiesse (1,5 ML)
V.a. €795 per 1,5 ml
Overige
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. €575 per 2 oksels
Skinbooster
Belotero Revive Skinbooster
V.a. €599 per behandeling
Juvéderm Volite
V.a. €795 per behandeling
Profhilo (2 ML)
V.a. €299 per behandeling
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Skinboosters, Botox (botulinetoxine), Fillers, Profhilo, Huidverbetering, Laser / IPL, Chemische peeling
Kliniek opgericht
2011
Adres
Wijnhaven 10A, Rotterdam
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Zoek, vergelijk en boek een injectable of filler behandeling