Schermafbeelding 2022-06-14 om 12.24.31

Amsterdam Cosmetic Clinic

At Amsterdam Cosmetic Clinic, your natural beauty comes first. Injectables, skin therapy, skin rejuvenation, and semi-permanent make-up can help you achieve a radiant look. Thanks to the holistic approach taken by Dr. Saloua and her enthusiastic team of experts, your glow will last a very long time.

Amsterdam Cosmetic Clinic from Amsterdam is specialized in cosmetic treatments, including botulinetoxine (Botox) and fillers

At Amsterdam Cosmetic Clinic, your natural beauty comes first. Injectables, skin therapy, skin rejuvenation, and semi-permanent make-up can help you achieve a radiant look. Thanks to the holistic approach taken by Dr. Saloua and her enthusiastic team of experts, your glow will last a very long time. Meer lezen »

Your natural beauty comes first at Amsterdam Cosmetic Clinic

Bekijk agenda
Tarieven
Botulinetoxine
Bocouture (1 zone)
V.a. € 125 per zone
Botox (1 zone)
V.a. € 175 per zone
Kleine behandeling botulinetoxine
V.a. € 75 per behandeling
Consult
1e consult
Gratis
Controle
Gratis
Fillers
Radiesse (1,5 ML)Radiesse logo
V.a. € 390 per 1,5 ml
Sculptra (per flacon 10 ML)
V.a. € 750 per ml
Stylage
V.a. € 275 per ml
Teosyal
V.a. € 350 per ml
Fillers overige
0,5 / 0,6 ML hyaluronzuur filler
V.a. € 200 per behandeling
Overige
Belkyra / Kybella (deoxycholinezuur)
V.a. € 400 per behandeling
Hyaluronidase (filler oplossen)
V.a. € 50 per behandeling
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. € 450 per 2 oksels
Skinbooster
Onbekend merk skinbooster
V.a. € 250 per behandeling
Profhilo (2 ML)profhilo-logo
V.a. € 300 per behandeling
Profhilo Body (6 ML)
V.a. € 800 per behandeling
RRS Eyes
V.a. € 480 per behandeling
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Skinboosters, Belkyra, Botox, Fillers, Profhilo, Huidverbetering, Laser / IPL, Chemische peeling
Kliniek opgericht
2017
Adres
Stadhouderskade 66, Amsterdam
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Saloua Belboukhaddaoui
Drs. Saloua Belboukhaddaoui
Functie
Cosmetisch Arts KNMG
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 275,00
Profiel bekijken
Benny Van Lier
Drs. Benny Van Lier
Functie
Arts
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 275,00
Profiel bekijken
Estefany Burniol Ruiz
Drs. Estefany Burniol Ruiz
Functie
Basisarts
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 275,00
Profiel bekijken

Amsterdam Cosmetic Clinic Reviews

4.6
280 reviews
Ontzettend blij met de service van Amsterdam Cosmetic Clinic. Niet alleen is het een mooie salon, maar ben ik ook altijd tevreden over de service tijdens de botox behandelingen van Saloua. Nu vrij recent een consult gehad bij Helia voor een Medical Peeling waarin zij alles heel duidelijk werd uitgelegd over de behandeling. Erg tevreden over de aangename vrie... Toon meer »
Ontzettend blij met de service van Amsterdam Cosmetic Clinic. Niet alleen is het een mooie salon, maar ben ik ook altijd tevreden over de service tijdens de botox behandelingen van Saloua. Nu vrij recent een consult gehad bij Helia voor een Medical Peeling waarin zij alles heel duidelijk werd uitgelegd over de behandeling.
Erg tevreden over de aangename vriendelijke sfeer en behandelingen. Toon minder »
Brenda
31 augustus 2023 12:12
Ik heb een behandeling genomen bij de cosmetisch arts Benny. Super tevreden. Heel lief en behulpzaam. Doet ze werk perfect. Kom zeker terug. Heel erg bedankt ❤️
Behiye Özaslan
24 juni 2023 12:12
Ik heb dermapen behandeling met Demi gehad. Daarvoor ben ik ook voor consult bij haar geweest. Behandeling is heel goed gegaan en het gesprek met haat vond ik ook fijn en duidelijk. Ik hoop dat ik makkelijk mijn doelen kan halen en ik denk dat ik in goede handen ben🌺
Mariam Mikava
28 mei 2023 11:11
In één woord Fantastisch!!! Ik kan met volle overtuiging zeggen dat Amsterdam Cosmedic Clinic een zeer professionele, deskundige en innovatieve kliniek is. Prachtige salon waar heel veel aandacht aan is besteed. De medewerkers zijn zeer vriendelijk, vakkundig en oprecht. Ze denken altijd met je mee, geven goed advies en gaan tot het uiterste om het gewenste... Toon meer »
In één woord Fantastisch!!! Ik kan met volle overtuiging zeggen dat Amsterdam Cosmedic Clinic een zeer professionele, deskundige en innovatieve kliniek is. Prachtige salon waar heel veel aandacht aan is besteed. De medewerkers zijn zeer vriendelijk, vakkundig en oprecht. Ze denken altijd met je mee, geven goed advies en gaan tot het uiterste om het gewenste resultaat te behalen. Super professionals! Toon minder »
Merve Katirci
11 april 2023 15:03
Ik ben super goed geholpen en dit is de eerste kliniek waardoor ik serieus huidverbetering heb ervaren. Super blij mee!
Nathalie Alma
26 maart 2023 15:03
ik had een consult afspraak. ik vond dat ik het gesprek moest leiden in plaats van andersom. moest voor me gevoel alles zelf eruit trekken. zou niet perse een behandeling hier nemen. informatie die werd gegeven zal wel vast de juiste informatie zijn.
milou loulou
15 februari 2023 11:11
Hele mooie clinic, maar echt heel ontevreden met mijn pmu. Ik heb gekozen voor microblading, omdat dat het meest natuurlijke effect geeft. Van ver af valt het niet op, maar van dichtbij ziet het er niet uit. Helaas werd dit pas na enkele maanden na de tweede behandeling duidelijk zichtbaar. Ik heb naderhand bij andere specialisten gevraagd naar hun mening e... Toon meer »
Hele mooie clinic, maar echt heel ontevreden met mijn pmu. Ik heb gekozen voor microblading, omdat dat het meest natuurlijke effect geeft. Van ver af valt het niet op, maar van dichtbij ziet het er niet uit. Helaas werd dit pas na enkele maanden na de tweede behandeling duidelijk zichtbaar.

Ik heb naderhand bij andere specialisten gevraagd naar hun mening en ze waren ontzettend verbaasd en moesten bijna lachen. Ze gaven aan dat het véél te diep en te dik gezet is, dat de kleuren totaal niet kloppen (het is zelfs bijna grijs geworden) en dat de 'strokes' erg onnatuurlijk gezet zijn.

Momenteel ben ik bezig om alles weg te laten laseren en daarna wil ik bij een andere specialist alles op nieuw laten zetten. Echt heel jammer, want dit kost me echt bakken met geld. Toon minder »
Sophie Buckard
23 januari 2023 16:04
Ben heel bij met het resultaat, zowel bij Saloua als bij Jana. Heb het contact, advies en behandeling heel fijn gevonden. Ze zijn zeer deskundig en hebben veel geduld!
Mediha Sahin
10 november 2022 15:03
Mijn ervaring met Dokter Helia ; ze is zorgzaam en legt alles geduldig uit en beantwoord woord de vragen van haar klant. Ze werkt netjes en onder het behandelen vertelt ze wat ze doet en wat je je na een behandel tijd gaat merken en wat je als volg stap nog kan doen bij dokter Mina ja dat was ook super en zorgzaam en erg lieve dames. Dokter Mina legde mij ui... Toon meer »
Mijn ervaring met Dokter Helia ; ze is zorgzaam en legt alles geduldig uit en beantwoord woord de vragen van haar klant. Ze werkt netjes en onder het behandelen vertelt ze wat ze doet en wat je je na een behandel tijd gaat merken en wat je als volg stap nog kan doen bij dokter Mina ja dat was ook super en zorgzaam en erg lieve dames. Dokter Mina legde mij uit over de twee soorten Botox die de kliniek over beschikt en de behandel zones. Ze stelt je op je gemak trouwens Helia ook. Wat gezegd mag worden mooie kliniek en Zen en heel schoon. Alles klopt in de kliniek en rust straalt het uit. Bedankt dames Toon minder »
diana haman
29 september 2022 10:10
ik kwam bij arts saloua al jaren 2 maanden terug botox, neusfillers, lipfillers gezet waar ik toch niet tevreden over ben neus tip is gelijk gezakt, botox zag je nog frons op voorhoofd en lipfiller is ook al snel weg. Afspraak proberen te maken maar helaas was ik hier te laat mee moest binnen 2 weken terug maar ivm vakantie was mij dat niet gelukt. Ik kom hi... Toon meer »
ik kwam bij arts saloua al jaren 2 maanden terug botox, neusfillers, lipfillers gezet waar ik toch niet tevreden over ben neus tip is gelijk gezakt, botox zag je nog frons op voorhoofd en lipfiller is ook al snel weg. Afspraak proberen te maken maar helaas was ik hier te laat mee moest binnen 2 weken terug maar ivm vakantie was mij dat niet gelukt. Ik kom hier helaas niet meer terug ik ben veel geld kwijt voor geen goed resultaat en kan het na 2 maanden opnieuwe laten doen. Toon minder »
lori mi
12 september 2022 10:10
Super vriendelijke artsen zeker een aanrader. Altijd eerlijk!
Melike Kocapinar
1 september 2022 13:01
Professionele werk, klantvriendelijk omgeving, behandeling naar wens uitgevoerd. Bedankt specialist mw.S. voor uitstekende resultaat!
Zina J
23 juli 2022 15:03
Al jaren kom ik bij drs. Saloua, ze is een professioneel arts die eerlijk is , ze geeft je de juiste advies , ze luistert naar je wensen en ze denkt mee , beste arts ❤️❤️
Ik raad Amsterdam cosmetic clinic zeker aan
lamie lolo
23 juli 2022 11:11
Een super fijne behandeling!!!
Ik ben heel erg blij en ga zeker terug!
Nog ontzettend bedankt!!!
Anita Mulch
15 juli 2022 10:10
Vandaag pmu powderbrows laten zetten bij Jana. Super blij mee. Ze is lief, geduldig en heeft passie voor haar vak en dat zie je terug in het resultaat.
jen jelles
11 juli 2022 18:06
Weer erg blij met mijn bijgewerkte wenkbrauwen. Wat een verschil. Al dacht ik dat het er nog goed uitzag. Nu heeft Janna er weer een duidelijk model in gebracht en kleur. En het ziet er zo natuurlijk uit. Met veel precieze heeft zij eerst alles voorgetekend en laten zien. En daarna ging zij aan de slag. Met nogmaals alle instructies voor de nazorg doornemen... Toon meer »
Weer erg blij met mijn bijgewerkte wenkbrauwen. Wat een verschil. Al dacht ik dat het er nog goed uitzag. Nu heeft Janna er weer een duidelijk model in gebracht en kleur. En het ziet er zo natuurlijk uit. Met veel precieze heeft zij eerst alles voorgetekend en laten zien. En daarna ging zij aan de slag. Met nogmaals alle instructies voor de nazorg doornemend liet zij mij het resultaat zien. Dankjewel Janna ik voel mij nog fijner met deze wenkbrauwen Toon minder »
Monique Swart
1 juli 2022 19:07
Ik werd snel ontvangen en mijn gegevens werden genoteerd. De behandeling is heel mooi uitgevoerd! Onwijs blij met mijn fillers. De reden voor 4 sterren is de haastigheid die er voor mijn gevoel er een beetje bij zat. Ze werkte snel en efficiënt, maar het voelde ergens ook iets te gehaast en snel door naar de volgende klant. Al met al super tevreden met het r... Toon meer »
Ik werd snel ontvangen en mijn gegevens werden genoteerd. De behandeling is heel mooi uitgevoerd! Onwijs blij met mijn fillers.
De reden voor 4 sterren is de haastigheid die er voor mijn gevoel er een beetje bij zat. Ze werkte snel en efficiënt, maar het voelde ergens ook iets te gehaast en snel door naar de volgende klant.
Al met al super tevreden met het resultaat na 2,5 week. Kom hier zeker terug! Toon minder »
Renee Meijer
30 juni 2022 11:11
Dr van Lier is een superfijne arts die goed met je meedenkt hoe je je gezicht kan optimaliseren. Ik ben benieuwd naar de resultaten. Ze bieden ook een checkup na 2 weken om te kijken of alles goed is uitgepakt. Erg mooie zaak ook.
Mira Zavala
1 juni 2022 16:04
Dokter Saloua is super goed! Ze luistert erg goed naar mijn wensen en de resultaten zijn perfect! Ik ben erg blij met alles hier! De kliniek is heel schoon en mooi.
Fatima Cuesta ahmed
1 juni 2022 11:11
Het was de eerste keer dat ik er kwam maar de uitstraling op internet gaf jij al een goed gevoel..
Super fijn voelde ik me rustig en alles werd goed uitgelegd..
fijne ontvangst en echt een top resultaat!!!
Milou Biemans
22 mei 2022 17:05
Heel fijne clinic, goed en professioneel geholpen. Wel n onwijs grote blauw/paarse olek op mn wang, die nog moet wegtrekken om resultaat te zien.
Jolande Van Buuringen
15 mei 2022 20:08
Al jaren kom ik bij drs. Saloua. Ze is ontzettend vriendelijk, kalm en weet goed hoe ze jou op je gemak stelt. Ze luistert naar je wensen maar denkt ook met je mee, en voor mij is het echt less is more en dat pikt zij feilloos op. Kwaliteit en service staan hier bovenaan!
W Matthew
3 mei 2022 06:06
Ik ben al een aantal keren bij Amsterdam Cosmetic Clinic geweest. Dokter Saloua is een professionele arts die eerlijk advies geeft, niet pusht en de 'less is more' regel hanteert. De signature 'mond' is werkelijk heel mooi. Ze maakt geen geheim van haar werk en op de Instagram pagina van Amsterdam Cosmetic Clinic vind je mega veel eerlijke voorbeelden van hu... Toon meer »
Ik ben al een aantal keren bij Amsterdam Cosmetic Clinic geweest. Dokter Saloua is een professionele arts die eerlijk advies geeft, niet pusht en de 'less is more' regel hanteert. De signature 'mond' is werkelijk heel mooi.
Ze maakt geen geheim van haar werk en op de Instagram pagina van Amsterdam Cosmetic Clinic vind je mega veel eerlijke voorbeelden van hun werk. --> @amsterdamcosmeticclinic

Ik heb gisteren een touch up laten doen: beetje jukbeenderen, beetje mond, Botox en Prohfilo.

De ontvangst bij ACC is bijzonder hartelijk en professioneel. De kliniek heeft een schone en luxe uitstraling. De kosten van de behandelingen zijn (vind ik) redelijk geprijsd en dat is ook belangrijk.

Naast de botox/filler behandelingen biedt ACC ook schoonheids-behandelingen aan. Ik zie aan het groeiende aanbod van behandelingen dat er flink geïnvesteerd wordt in innovatieve behandelingen. Ik denk dat het zeker de moeite waard is om hier een vrijblijvend consult te boeken. Superblij dat ik deze kliniek (via mond-mond reclame) heb ontdekt. Toon minder »
Tjandra Balai
18 augustus 2021 07:07
Helder en eerlijk advies en prima behandeling!
Ik ben zeer tevreden.
Margo van Aken
11 augustus 2021 10:10
Ik heb verschillende behandelingen gehad bij Amsterdam Cosmetic Clinic en ben altijd tevreden geweest met het resultaat! Dr. Saloua geeft goed advies waar je veel aan hebt, en is ook eerlijk als ze iets juist afraadt. De kliniek ziet er mooi en netjes uit van binnen en je wordt door al het personeel hartelijk ontvangen. Ik verheug mij altijd al meteen op mij... Toon meer »
Ik heb verschillende behandelingen gehad bij Amsterdam Cosmetic Clinic en ben altijd tevreden geweest met het resultaat! Dr. Saloua geeft goed advies waar je veel aan hebt, en is ook eerlijk als ze iets juist afraadt. De kliniek ziet er mooi en netjes uit van binnen en je wordt door al het personeel hartelijk ontvangen. Ik verheug mij altijd al meteen op mijn volgende afspraak :) Toon minder »
Christy Nijman
9 augustus 2021 17:05
Geholpen door de lieve Dr Oryza Tjoa, na een behandeling te hebben gehad bij een andere kliniek waar ik niet geheel tevreden mee was. Ben ik op consult geweest en heeft ze mij mijn lippen hun natuurlijke vorm terug gegeven met dat kleine beetje extra waar ik naar opzoek was! Zij heeft mij uiterst bekwaam, zorgvuldig en met gevoel voor humor geholpen! If you... Toon meer »
Geholpen door de lieve Dr Oryza Tjoa, na een behandeling te hebben gehad bij een andere kliniek waar ik niet geheel tevreden mee was. Ben ik op consult geweest en heeft ze mij mijn lippen hun natuurlijke vorm terug gegeven met dat kleine beetje extra waar ik naar opzoek was! Zij heeft mij uiterst bekwaam, zorgvuldig en met gevoel voor humor geholpen! If you want a doctor whom is most knowledgeable, capable and has a good sense of humor while blessing your face! You're in good hands with her! Toon minder »
Cheyenne Tjin-a-sioe
17 juli 2021 20:08
Ik ben erg goed behandeld. Iedereen was erg aardig en behulpzaam en ik werd goed geïnformeerd over alles. alles was erg duidelijk, geen minpunten!
Berzi Kaulitz
7 juli 2021 10:10
Schrijf een review