Amsterdam Cosmetic Clinic

Amsterdam Cosmetic Clinic

Amsterdam Cosmetic Clinic uit Amsterdam is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Reviews

4.5
148 reviews
Al jaren kom ik bij drs. Saloua. Ze is ontzettend vriendelijk, kalm en weet goed hoe ze jou op je gemak stelt. Ze luistert naar je wensen maar denkt ook met je mee, en voor mij is het echt less is more en dat pikt zij feilloos op. Kwaliteit en service staan hier bovenaan!
W Matthew
3 mei 2022 06:06
Laatst weer bij Dr. Saloua geweest voor mijn lippen en het is echt zo super mooi gedaan, I love it! Ze is een onwijs leuke deskundige arts en werkt erg nauwkeurig. Ze luistert goed en snapt precies wat je wensen zijn. Ik kom de volgende keer absoluut weer bij haar terug! :)
Elza Tienpont
20 februari 2022 21:09
Ik ben al een aantal keren bij Amsterdam Cosmetic Clinic geweest. Dokter Saloua is een professionele arts die eerlijk advies geeft, niet pusht en de 'less is more' regel hanteert. De signature 'mond' is werkelijk heel mooi. Ze maakt geen geheim van haar werk en op de Instagram pagina van Amsterdam Cosmetic Clinic vind je mega veel eerlijke voorbeelden van hu... Toon meer »
Ik ben al een aantal keren bij Amsterdam Cosmetic Clinic geweest. Dokter Saloua is een professionele arts die eerlijk advies geeft, niet pusht en de 'less is more' regel hanteert. De signature 'mond' is werkelijk heel mooi.
Ze maakt geen geheim van haar werk en op de Instagram pagina van Amsterdam Cosmetic Clinic vind je mega veel eerlijke voorbeelden van hun werk. --> @amsterdamcosmeticclinic

Ik heb gisteren een touch up laten doen: beetje jukbeenderen, beetje mond, Botox en Prohfilo.

De ontvangst bij ACC is bijzonder hartelijk en professioneel. De kliniek heeft een schone en luxe uitstraling. De kosten van de behandelingen zijn (vind ik) redelijk geprijsd en dat is ook belangrijk.

Naast de botox/filler behandelingen biedt ACC ook schoonheids-behandelingen aan. Ik zie aan het groeiende aanbod van behandelingen dat er flink geïnvesteerd wordt in innovatieve behandelingen. Ik denk dat het zeker de moeite waard is om hier een vrijblijvend consult te boeken. Superblij dat ik deze kliniek (via mond-mond reclame) heb ontdekt. Toon minder »
Tjandra Balai
18 augustus 2021 07:07
Helder en eerlijk advies en prima behandeling!
Ik ben zeer tevreden.
Margo van Aken
11 augustus 2021 10:10
Ik heb verschillende behandelingen gehad bij Amsterdam Cosmetic Clinic en ben altijd tevreden geweest met het resultaat! Dr. Saloua geeft goed advies waar je veel aan hebt, en is ook eerlijk als ze iets juist afraadt. De kliniek ziet er mooi en netjes uit van binnen en je wordt door al het personeel hartelijk ontvangen. Ik verheug mij altijd al meteen op mij... Toon meer »
Ik heb verschillende behandelingen gehad bij Amsterdam Cosmetic Clinic en ben altijd tevreden geweest met het resultaat! Dr. Saloua geeft goed advies waar je veel aan hebt, en is ook eerlijk als ze iets juist afraadt. De kliniek ziet er mooi en netjes uit van binnen en je wordt door al het personeel hartelijk ontvangen. Ik verheug mij altijd al meteen op mijn volgende afspraak :) Toon minder »
Christy Nijman
9 augustus 2021 17:05
Geholpen door de lieve Dr Oryza Tjoa, na een behandeling te hebben gehad bij een andere kliniek waar ik niet geheel tevreden mee was. Ben ik op consult geweest en heeft ze mij mijn lippen hun natuurlijke vorm terug gegeven met dat kleine beetje extra waar ik naar opzoek was! Zij heeft mij uiterst bekwaam, zorgvuldig en met gevoel voor humor geholpen! If you... Toon meer »
Geholpen door de lieve Dr Oryza Tjoa, na een behandeling te hebben gehad bij een andere kliniek waar ik niet geheel tevreden mee was. Ben ik op consult geweest en heeft ze mij mijn lippen hun natuurlijke vorm terug gegeven met dat kleine beetje extra waar ik naar opzoek was! Zij heeft mij uiterst bekwaam, zorgvuldig en met gevoel voor humor geholpen! If you want a doctor whom is most knowledgeable, capable and has a good sense of humor while blessing your face! You're in good hands with her! Toon minder »
Cheyenne Tjin-a-sioe
17 juli 2021 20:08
Ik ben erg goed behandeld. Iedereen was erg aardig en behulpzaam en ik werd goed geïnformeerd over alles. alles was erg duidelijk, geen minpunten!
Berzi Kaulitz
7 juli 2021 10:10
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Bocouture
V.a. €110 per zone
Fillers
Onbekend merk hyaluronzuur
V.a. €250 per ml
Skinbooster
Profhilo (2 ML)
V.a. €300 per behandeling
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox (botulinetoxine), Fillers, Profhilo
Kliniek opgericht
2020
Adres
Stadhouderskade 66, Amsterdam
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Is dit jouw kliniek?

Claim nu deze klinek en pas de gegevens naar wens aan.

Registreer je kliniek

Werkzame specialisten

Zoek, vergelijk en boek een injectable of filler behandeling