Putjes in kin behandelen

2 januari 2021

Ben je op zoek naar een behandling tegen lijntjes of putjes in je kin? Dit kan met Botox. Vergelijk alle klinieken op Injectablesbooking.nl.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Veel mensen storen zich aan putjes in de kin. Deze putjes kunnen zowel in ontspannen als gespannen houding in de kin verschijnen. Dit komt door overactieve spieren daar. Deze spieren kun je tijdelijk ontspannen met Botox. Veel mensen hebben last van overactieve spiertjes. Dit uit zich bijvoorbeeld door overmatig de ogen dicht te knijpen (blefarospasme). Of door overmatig de kaken op elkaar te bijten. Deze spiertjes zijn overmatig actief. Dat kan op zich geen kwaad, maar mensen storen zich daar vaak cosmetisch aan. In dit informatie artikel staat alle informatie om de putjes in de kin te behandelen met Botox.

Putjes in kin behandelen

Hoe ontstaan putjes in kin? 

Als spiertjes overactief zijn, of net te gespannen staan, dan kan zich dat cosmetisch uiten. Bij storende putjes en lijnen in de kin zijn met name de zogenaamde depressor en mentalis spieren overactief. Dit ontstaat meestal door erfelijke aanleg.

Wat kun je doen aan storende putjes en lijnen in de kin?

Met een kleine botulinetoxine behandeling, ook wel Mini / Baby Botox genoemd, wordt het gespannen spiertje ontspannen. Botox is een spierontspanner en werkt tijdelijk. Botox is een merknaam botulinetoxine. Andere bekende merken zijn Azzalure en Bocouture. Botox zorgt ervoor dat het eiwit tussen zenuw en spiertje het signaal tijdelijk niet door kan geven. Dit eiwit hersteld na 12-16 weken waarna de SNARE (zo heet dit specifieke eiwit) het signaal weer door kan geven. Doordat de botulinetoxine zeer lokaal werkt, wordt alleen het gewenste spiertje door de arts behandeld. 

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Over botulinetoxine

Botulinetoxine wordt al meer dan 30 jaar toegepast in de medische wereld, bijvoorbeeld tegen spasmes. De dosering van de botulinetoxine is bij dergelijke medische behandelingen vaak veel hoger dan bij cosmetische behandelingen. Er zijn zeer veel wetenschappelijke onderzoeken gedaan naar de toepassing van botulinetoxine. Over het algemeen is de opvatting dat botulinetoxine bij deskundig gebruik door gekwalificeerde artsen een hoog veiligheidsprofiel heeft. Cosmetisch wordt botulinetoxine het vaakst toegepast tegen storende voorhoofdsrimpels, kraaienpootjes en fronsrimpels. Ook tegen storend zwetende oksels (hyperhidrosis) wordt botulinetoxine zeer vaak toegepast.

Kliniek voor de behandeling van storende putjes in de kin

Op Injectablesbooking.nl kun je alle artsen en klinieken bij jou in de buurt vergelijken. Voor een botulinetoxine behandeling is het belangrijk dat de arts de juiste diagnose stelt en de injecties op de juiste plek en in de juiste dosering zet. Een ervaren arts, bijvoorbeeld een cosmetisch arts KNMG, Plastisch Chirurg of Dermatoloog is een garantie voor een arts met een adequate opleiding. De 'putjes in de kin' behandeling wordt bij de meeste esthetische klinieken (er zijn in Nederland ca. 600) uitgevoerd. Dit zijn klinieken waar ook injectables behandelingen worden uitgevoerd. Op deze website kun je alle klinieken en artsen bij jou in de buurt vergelijken en direct een afspraak maken.

-----------------------
Vind een behandeling tegen storende putjes in kin bij jou in de buurt

Putjes in kin behandeling Groningen

Putjes in kin behandeling Amsterdam

Putjes in kin behandeling Eindhoven

Putjes in kin behandeling Utrecht

Putjes in kin behandeling Den Haag
Putjes in kin behandeling Rotterdam

Zoek bij jou in de buurt (klik hier)

-----------------------

Prijs putjes in kin behandeling

De prijs van een behandeling van putjes in de kin met botulinetoxine varieert in Nederland tussen de € 80 en € 130 bij de diverse klinieken. In Nederland zijn er meer dan 600 locaties waar je terecht kunt voor een Botox behandeling. Het kan zijn dat niet iedere arts die injectables behandelingen uitvoert deze specifieke behandeling aanbiedt. Vergelijk alle klinieken en artsen op Injectablesbooking.nl.

Waarom Injectablesbooking.nl?

Alle klinieken in Nederland
Lees reviews en vergelijk prijzen
Vergelijk artsen op ervaring en kwaliteit
Altijd bij jou in de buurt