Van Rosmalen Kliniek Nijmegen - Bekijk prijzen en maak een afspraak
Van Rosmalen Kliniek Nijmegen

Van Rosmalen Kliniek Nijmegen

De Van Rosmalen Kliniek is een bekende esthetische kliniek met vestigingen Rotterdam, Den Haag en in Nijmegen. De esthetisch cosmetisch artsen KNMG en de gecertificeerde huidtherapeuten bieden samen de allernieuwste technieken en behandelingen aan om rimpels te verminderen, contouren te verbeteren, gezichtsveroudering tegen te gaan en huidverbetering te geven. Alles voor de mooiste versie van jezelf!

Van Rosmalen Kliniek Nijmegen uit Nijmegen is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, waaronder botulinetoxine (Botox) en fillers.

De Van Rosmalen Kliniek is een bekende esthetische kliniek met vestigingen Rotterdam, Den Haag en in Nijmegen. De esthetisch cosmetisch artsen KNMG en de gecertificeerde huidtherapeuten bieden samen de allernieuwste technieken en behandelingen aan om rimpels te verminderen, contouren te verbeteren, gezichtsveroudering tegen te gaan en huidverbetering te geven. Alles voor de mooiste versie van jezelf! Meer lezen »

Voor en na foto's

Liquid facelift voor en na foto's van Van Rosmalen Kliniek Nijmegen (voor)
Liquid facelift voor en na foto's van Van Rosmalen Kliniek Nijmegen (na)
Liquid facelift voor en na foto's van Van Rosmalen Kliniek Nijmegen
Liquid facelift voor en na foto's van Van Rosmalen Kliniek Nijmegen (voor)
Liquid facelift voor en na foto's van Van Rosmalen Kliniek Nijmegen (na)
Liquid facelift voor en na foto's van Van Rosmalen Kliniek Nijmegen
Tarieven
Botox
1 zone botox (merk: Botox)
V.a. € 225 per zone
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. € 574,99 per 2 oksels
Kleine behandeling botox (baby/mini/halve zone)
V.a. € 120 per behandeling
Consult
1e consult
Gratis
Controle
Gratis
Fillers
BeloteroBelotero
V.a. € 495 per ml
Juvéderm
V.a. € 495 per ml
Radiesse (1,5 ML)Radiesse (1,5 ML)
V.a. € 795 per 1,5 ml
Overige
Ooglidcorrectie (chirurgie)
V.a. € 995 per per ingreep (twee ogen)
Skinbooster
Belotero Revive Skinbooster
V.a. € 599 per behandeling
Juvéderm Volite
V.a. € 795 per behandeling
Profhilo (2 ML)Profhilo (2 ML)
V.a. € 299 per behandeling
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Skinboosters, Botox, Fillers, Profhilo, Huidverbetering, Laser / IPL, Chemische peeling, Chirurgie, Fillers met lidocaïne, Huidversteviging, Filler oplossen, Collageen stimuleren
Kliniek opgericht
2008
Adres
Carbatinastraat 5a, Nijmegen
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Annemarie van Rosmalen
Drs. Annemarie van Rosmalen
Functie
Cosmetisch Arts KNMG
Botox zone v.a.
€ 225,00
Filler per ml v.a.
€ 495,00
Profiel bekijken
Shailindra Rambaran
Drs. Shailindra Rambaran
Functie
Cosmetisch Arts KNMG
Botox zone v.a.
€ 225,00
Filler per ml v.a.
€ 495,00
Profiel bekijken
Myrthe Jolles
Drs. Myrthe Jolles
Functie
Cosmetisch Arts KNMG
Botox zone v.a.
€ 225,00
Filler per ml v.a.
€ 495,00
Profiel bekijken
Janneke Gilden
Drs. Janneke Gilden
Functie
Cosmetisch Arts KNMG
Botox zone v.a.
€ 225,00
Filler per ml v.a.
€ 495,00
Profiel bekijken

Van Rosmalen Kliniek Nijmegen Reviews

5
93 reviews
De tweede behandeling gekregen vandaag voor mijn hals. Een behandeling met microneedling. Het resultaat van de vorige keer is al zichtbaar! Er is al verstrakking te zien. Ik voel me in goede handen bij huidtherepeute Noor. Ze is heel deskundig en geeft goede tips. En de ontvangst in de kliniek door de gastvrouw was ook weer top! Vandaag weer bij de Van Ros... Toon meer »
De tweede behandeling gekregen vandaag voor mijn hals. Een behandeling met microneedling. Het resultaat van de vorige keer is al zichtbaar! Er is al verstrakking te zien. Ik voel me in goede handen bij huidtherepeute Noor. Ze is heel deskundig en geeft goede tips. En de ontvangst in de kliniek door de gastvrouw was ook weer top!

Vandaag weer bij de Van Rosmalen Kliniek geweest. Nu voor een behandeling van mijn nek. Heel fijn dat er een behandeling is die de veroudering van de huid van de nek kan tegengaan.
Zoals altijd is de behandeling weer een hele beleving. Een warme en fijne ontvangst, hele duidelijke en goede uitleg tijdens de behandeling, veel aandacht voor vragen.
Ik voel me in goede en professionele handen. Toon minder »
Annet ten Cate
12 april 2024 09:09
Super fijne ervaring bij van Rosmalenkliniek. Erg vriendelijke, proffesionele, diacrete medewerkers. Ik voelde me heel speciaal. Xantalasma operatief verwijderd en ooglidcorrectie. De arts neemt alle tijd om alles goed met je door te nemen. Tijdens de operatie geeft hij aan wat hij doet en stelt je gerust. De operatie was niet pijnlijk. Ook het herstel verli... Toon meer »
Super fijne ervaring bij van Rosmalenkliniek. Erg vriendelijke, proffesionele, diacrete medewerkers. Ik voelde me heel speciaal.
Xantalasma operatief verwijderd en ooglidcorrectie. De arts neemt alle tijd om alles goed met je door te nemen. Tijdens de operatie geeft hij aan wat hij doet en stelt je gerust.
De operatie was niet pijnlijk. Ook het herstel verliep voorspoedig, nagenoeg geen pijn en de bloeduitstorting was minimaal.
Ik ben zo blij met het resultaat en ben hen allemaal dankbaar.
Daarnaast zou ik deze kliniek iedereen aanbevelen. Toon minder »
Dorien van haren
3 april 2024 08:08
Ik ben nu meerdere keren bij van Rosmalen kliniek geweest voor diverse behandelingen en ik ben heel tevreden over de resultaten. Ik ben zelf onder behandeling bij Myrthe. Bij mijn eerste bezoek vroeg ze aan mij of ik soms last had van bruxisme (tanden knarsen en klemmen). Dat klopte inderdaad, en had via de tandarts al geprobeerd om het te verhelpen met een... Toon meer »
Ik ben nu meerdere keren bij van Rosmalen kliniek geweest voor diverse behandelingen en ik ben heel tevreden over de resultaten. Ik ben zelf onder behandeling bij Myrthe. Bij mijn eerste bezoek vroeg ze aan mij of ik soms last had van bruxisme (tanden knarsen en klemmen). Dat klopte inderdaad, en had via de tandarts al geprobeerd om het te verhelpen met een bitje maar helaas zonder resultaat. Ik vond het in eerste instantie spannend om botox te krijgen in mijn kaakspieren maar ik ben super blij dat ik het heb gedaan. Nooit meer opstaan met pijnlijke spieren in mijn kaak en mijn gezicht is ook meer symmetrisch en smaller geworden waar ik echt super blij mee ben :) Toon minder »
Sam
22 maart 2024 11:11
Al meer dan 10 jaar kom ik bij cosmetisch arts Annemarie van Rosmalen. Voor diverse behandelingen. De Radiesse behandeling die ik een paar maanden geleden heb gehad is fantastisch de grove poriën waar ik me aan stoorde zijn veel minder geworden. Echt een aanrader deze behandeling.
Frouke op het Veld
7 maart 2024 08:08
Een prachtige kliniek, die ik iedereen kan aanbevelen. Vandaag zijn wij, mijn partner en ik, weer voor een behandeling bij Janneke geweest. Heel professioneel, toegankelijk en een duidelijke uitleg. Daarnaast is ze ontzettend kundig en een heel fijn persoon! En Jada bedankt voor vandaag!
Annet de Ram
6 maart 2024 22:10
Na lang twijfelen en heel veel onderzoek een consult geboekt. Bewust bij de Van Rosmalen Kliniek. Omdat ik iets verder weg woon, gevraagd of ik eventueel aansluitend ook behandeld kon worden. Dat was geen issue. Ik ben ontzettend hartelijk ontvangen en gelijk ook gerustgesteld. Een heel fijn team staat klaar om je te ontvangen. Samen met Janneke de mogelijk... Toon meer »
Na lang twijfelen en heel veel onderzoek een consult geboekt. Bewust bij de Van Rosmalen Kliniek. Omdat ik iets verder weg woon, gevraagd of ik eventueel aansluitend ook behandeld kon worden. Dat was geen issue.

Ik ben ontzettend hartelijk ontvangen en gelijk ook gerustgesteld. Een heel fijn team staat klaar om je te ontvangen. Samen met Janneke de mogelijke opties doorgesproken. Ik voelde me gerustgesteld en veilig en Janneke is een hartelijk persoon die heel goed weet hoe je bepaalde features kunt verbeteren.

Aansluitend heb ik d.m.v. botox een wenkbrauwlift laten doen. Na een aantal dagen zag ik al resultaat en daar ben ik heel blij mee. Wat ik me niet realiseerde vooraf, is dat het ontspannen gevoel heel fijn is. Ik voel me een stuk frisser, rustiger en gelukkig uitkijken. En dat is ook de feedback die ik ontvang, zonder dat men weet wat er anders is aan mijn uitstraling.

De vervolgafspraak staat inmiddels gepland. Toon minder »
B B
21 februari 2024 12:12
Hele mooie en fijne kliniek met erg gastvrij personeel! De gastvrouw stelt je meteen op je gemak en de vrouwen achter de balie geven je ook een erg warm gevoel. Het was voor mij een drempel om naar zon soort kliniek te gaan, maar die drempel was echt niet nodig: met een persoonlijk plan is mijn huid echt al aanzienlijk in 1 behandeling verbeterd, stap voor s... Toon meer »
Hele mooie en fijne kliniek met erg gastvrij personeel! De gastvrouw stelt je meteen op je gemak en de vrouwen achter de balie geven je ook een erg warm gevoel. Het was voor mij een drempel om naar zon soort kliniek te gaan, maar die drempel was echt niet nodig: met een persoonlijk plan is mijn huid echt al aanzienlijk in 1 behandeling verbeterd, stap voor stap ga ik voor verbetering met een natuurlijk resultaat om zo wat minder makeup te hoeven dragen en er minder vermoeid uit te zien. Al met al: ik zou deze kliniek zeker aanraden, vooral als je nog niet helemaal thuis bent in deze wereld. Toon minder »
RG
21 februari 2024 12:12
Hele mooie en fijne kliniek met erg gastvrij personeel! De gastvrouw stelt je meteen op je gemak en de vrouwen achter de balie geven je ook een erg warm gevoel. Het was voor mij een drempel om naar zon soort kliniek te gaan, maar die drempel was echt niet nodig: met een persoonlijk plan is mijn huid echt al aanzienlijk in 1 behandeling verbeterd, stap voor s... Toon meer »
Hele mooie en fijne kliniek met erg gastvrij personeel! De gastvrouw stelt je meteen op je gemak en de vrouwen achter de balie geven je ook een erg warm gevoel. Het was voor mij een drempel om naar zon soort kliniek te gaan, maar die drempel was echt niet nodig: met een persoonlijk plan is mijn huid echt al aanzienlijk in 1 behandeling verbeterd, stap voor stap ga ik voor verbetering met een natuurlijk resultaat om zo wat minder makeup te hoeven dragen en er minder vermoeid uit te zien. Al met al: ik zou deze kliniek zeker aanraden, vooral als je nog niet helemaal thuis bent in deze wereld. Toon minder »
Ruby
21 februari 2024 12:12
Vandaag weer bij de Van Rosmalen Kliniek geweest. Nu voor een behandeling van mijn nek. Heel fijn dat er een behandeling is die de veroudering van de huid van de nek kan tegengaan. Zoals altijd is de behandeling weer een hele beleving. Een warme en fijne ontvangst, hele duidelijke en goede uitleg tijdens de behandeling, veel aandacht voor vragen. Ik voel me... Toon meer »
Vandaag weer bij de Van Rosmalen Kliniek geweest. Nu voor een behandeling van mijn nek. Heel fijn dat er een behandeling is die de veroudering van de huid van de nek kan tegengaan.
Zoals altijd is de behandeling weer een hele beleving. Een warme en fijne ontvangst, hele duidelijke en goede uitleg tijdens de behandeling, veel aandacht voor vragen.
Ik voel me in goede en professionele handen. Toon minder »
Annet ten Cate
16 februari 2024 11:11
Een zeer nette kliniek die eerlijk is. Ik ben hier terecht gekomen nadat ik een doorverwijzing kreeg vanuit het ziekenhuis i.v.m. een litteken. De behandelaar gaf eerlijk advies welke over welke behandeling ik het beste kon nemen en hoevaak. Momenteel ben ik nog onder behandeling maar zeer zeker de moeite waard. Ik zie mezelf hier ook vaker terug komen om ev... Toon meer »
Een zeer nette kliniek die eerlijk is. Ik ben hier terecht gekomen nadat ik een doorverwijzing kreeg vanuit het ziekenhuis i.v.m. een litteken. De behandelaar gaf eerlijk advies welke over welke behandeling ik het beste kon nemen en hoevaak. Momenteel ben ik nog onder behandeling maar zeer zeker de moeite waard. Ik zie mezelf hier ook vaker terug komen om eventuele andere behandelingen te nemen. Toon minder »
Demi J
16 februari 2024 09:09
Ontzettend blij met de keuze voor een Botox behandeling voor mijn fronsrimpel. Ik vond het in het begin best wel spannend en twijfelde of ik er wel goed aan zou doen. Nu 2 weken verder ben ik zeer tevreden. Ik kijk volgens iedereen vriendelijker en zie er opgewekter uit, zonder dat iemand door heeft dat ik deze behandeling heb gehad. Dat is precies wat ik ho... Toon meer »
Ontzettend blij met de keuze voor een Botox behandeling voor mijn fronsrimpel. Ik vond het in het begin best wel spannend en twijfelde of ik er wel goed aan zou doen. Nu 2 weken verder ben ik zeer tevreden. Ik kijk volgens iedereen vriendelijker en zie er opgewekter uit, zonder dat iemand door heeft dat ik deze behandeling heb gehad. Dat is precies wat ik hoopte! Janneke is erg vriendelijk en denkt goed mee. Ook alle andere medewerkers zijn erg vriendelijk. Toon minder »
Sandra
26 januari 2024 09:09
Ik wil graag mijn waardering uiten voor de super goede service die ik heb ontvangen bij deze cosmetische kliniek. Het deskundige team straalt professionaliteit en warmte uit, wat mijn ervaring heel positief heeft gemaakt. Vanaf het eerste consult tot aan de nazorg ben ik echt in goede handen geweest. De resultaten zijn heel mooi en hebben mijn verwachtingen... Toon meer »
Ik wil graag mijn waardering uiten voor de super goede service die ik heb ontvangen bij deze cosmetische kliniek. Het deskundige team straalt professionaliteit en warmte uit, wat mijn ervaring heel positief heeft gemaakt. Vanaf het eerste consult tot aan de nazorg ben ik echt in goede handen geweest. De resultaten zijn heel mooi en hebben mijn verwachtingen eigenlijk wel overtroffen. Ik geef deze kliniek absoluut vijf sterren voor hun toewijding, omgangsvormen en kwaliteit . Ik ben dan ook erg tevreden ! Toon minder »
MEVR Ommeren
19 januari 2024 11:11
De cosmetische kliniek biedt een uitstekende service met ervaren professionals. De behandeling was zorgvuldig uitgevoerd en voldeed aan mijn verwachtingen. Het personeel was vriendelijk en deskundig. Al met al een positieve ervaring.
J J
18 januari 2024 13:01
Na jaren lang maandelijks, zelfs tot 2 weken per maand, migraine te hebben gehad is dit nu verleden tijd. Botox bleek voor mij de oplossing. Klachten waren direct na de eerste behandeling verdwenen en met het bijhouden van de behandelingen blijft dit ook weg. Ook is Dr Janneke zeer betrokken bij de zorg en nazorg.
Selma Kuijper-Ruiter
15 december 2023 10:10
Ik ben voor de derde keer behandeld en de resultaten zijn zo mooi. Wat mij zo blij maakt is dat ik er zacht en fris eruit zie. Mijn neutrale en blijde vormen zoals ik mezelf ken zie ik allemaal terug. De producten passen ook goed bij mij want ik heb geen irritatie vorming. Ik ben zo tevreden en ik vind de service ook erg prettig. Bedankt voor mijn extra beau... Toon meer »
Ik ben voor de derde keer behandeld en de resultaten zijn zo mooi. Wat mij zo blij maakt is dat ik er zacht en fris eruit zie. Mijn neutrale en blijde vormen zoals ik mezelf ken zie ik allemaal terug. De producten passen ook goed bij mij want ik heb geen irritatie vorming. Ik ben zo tevreden en ik vind de service ook erg prettig. Bedankt voor mijn extra beauty looks! Toon minder »
Portia Williams
14 december 2023 09:09
Heel erg tevreden over de filler behandeling van mijn kin. Deze behandeling heeft ervoor gezorgd dat zijaanzicht van mijn gezicht meer in balans is. Dokter Shai heeft echt prachtig werk verricht. Deze kliniek en dokter zijn zeker een aanrader.
fabiola verriet
13 december 2023 14:02
Super professioneel en mega fijn geholpen bij van Rosmalen kliniek! Er is uitgebreid de tijd genomen om goed naar mijn gezicht te kijken en wat er bij me past. Het resultaat was uiteindelijk nog beter dan ik zelf voor ogen had. Ik kom hier zeker in de toekomst nog een keer terug.
Noëlle Schroevers
5 december 2023 13:01
Een hele fijne kliniek, je voelt je erg welkom,, men is oprecht vriendelijk en hartelijk. Tevens krijg je een deskundig en eerlijk advies van dr. Janneke. Er wordt duidelijk uitgelegd wat er gaat gebeuren tijdens een behandeling en wat je er na mag verwachten. Ik ben heel blij met het resultaat!
cynthia coppen
1 november 2023 11:11
Bij Dr. Shai geweest voor een holle ogen behandeling. Op foto’s zag ik er vermoeid uit en als ik in de spiegel keek werd ik daar ook niet vrolijk van. De behandeling zelf is zorgvuldig gedaan, vooraf is een echo gemaakt. Daarna de fillers. Het resultaat was meteen al heel goed te zien. Niet meer vermoeid en met een goede oogopslag. Van mensen in mijn omgevin... Toon meer »
Bij Dr. Shai geweest voor een holle ogen behandeling. Op foto’s zag ik er vermoeid uit en als ik in de spiegel keek werd ik daar ook niet vrolijk van.
De behandeling zelf is zorgvuldig gedaan, vooraf is een echo gemaakt. Daarna de fillers. Het resultaat was meteen al heel goed te zien. Niet meer vermoeid en met een goede oogopslag. Van mensen in mijn omgeving kreeg ik complimenten dat ik er goed uit zag. Bij de controle, een maand later was het verschil nog eens heel duidelijk te zien.
Oftewel: ik ben enorm blij met het resultaat! Toon minder »
Anne
20 september 2023 13:01
Altijd fijne service en een fijn contact. Ik ga hierheen voor meerdere behandelingen en krijg ook altijd goed advies over thuis te gebruiken producten. Voor de botoxbehandelingen heb ik steeds dezelfde arts en deze houdt precies het verloop van de behandeling bij zodat hij ook de volgende keer weet hoe te behandelen. Ook terug gaan bij een onverwacht result... Toon meer »
Altijd fijne service en een fijn contact. Ik ga hierheen voor meerdere behandelingen en krijg ook altijd goed advies over thuis te gebruiken producten.

Voor de botoxbehandelingen heb ik steeds dezelfde arts en deze houdt precies het verloop van de behandeling bij zodat hij ook de volgende keer weet hoe te behandelen. Ook terug gaan bij een onverwacht resultaat is nooit een probleem! Toon minder »
Janneke Van der loop
20 september 2023 09:09
Met veel vriendelijkheid goed geadviseerd door Noor over mijn gezicht en opties qua behandelingen, én producten. Nieuwe locatie is ruim ingericht met frisse, nette uitstraling.
Ruth van Caspel
15 september 2023 13:01
Myrth helpt me onwijs goed en met alle zorg en aandacht! Houd goed rekening met jou als persoon en wat wel of niet mooi staat.
Super mooie nieuwe kliniek overigens, ziet er prachtig uit en nu eindelijk makkelijk parkeren ;) tot snel weer!!
Jojan Thiadens
14 september 2023 09:09
Heel goed geholpen door Noor. Veel te weten gekomen over de huid en direct bruikbare adviezen gekregen voor mijn huidverzorging. Ik kom zeker terug!
Inge Kulsdom
1 september 2023 14:02
Prettig en kundige behandeling van Dr Myrthe gehad. Ze neemt alle tijd en legt alles duidelijk uit. De behandeling zorgt voor een mooiere en natuurlijke uitstraling waar ik me heel fijn en zeker bij voel.
Dominique
31 augustus 2023 14:02
Ik ben geholpen door dr. Shai voor een bovenooglidcorrectie en ik ben er ontzettend tevreden over. Geen zware ogen meer en nu weer een frisse blik. De ingreep zelf was in een half uur gedaan en de volgende dag was ik al weer (thuis) aan het werk. Aan 1 oog een blauwe plek gehad maar die was na 2 weken helemaal weg. Totaal geen pijn van gehad. Ik ben heel vri... Toon meer »
Ik ben geholpen door dr. Shai voor een bovenooglidcorrectie en ik ben er ontzettend tevreden over. Geen zware ogen meer en nu weer een frisse blik. De ingreep zelf was in een half uur gedaan en de volgende dag was ik al weer (thuis) aan het werk. Aan 1 oog een blauwe plek gehad maar die was na 2 weken helemaal weg. Totaal geen pijn van gehad. Ik ben heel vriendelijk en persoonlijk behandeld. Ze nemen de tijd voor je en begrijpen wat je wensen zijn. Nu na 2 maanden zie je er niets meer van en is het een mooi, natuurlijk resultaat. De eerste complimenten heb ik al gekregen! Toon minder »
Saskia Verbaarschot-van Geldrop
30 augustus 2023 12:12
Hele fijne professionele kliniek.
Mooi plan gemaakt door Drs. Shai in Nijmegen. Natuurlijk resultaat. Van te voren worden foto’s gemaakt en paar weekjes na de behandeling. Er wordt gekeken naar je gezicht om dingen te verfijnen en er wordt niet zomaar wat ingespoten. Aanrader!!
Lieke Bruisten
5 juli 2023 14:02
Ooglidcorrectie boven laten doen en ben er erg blij mee.
Fijne ontspannen sfeer, het ongemakkelijke gevoel omdat ze toch bij je ogen gaan snijden was al weg tijdens het intakegesprek. Resultaat is ook erg bevredigend.
Kan niet anders zeggen dan dat je in goede handen bent.
Marcel van Haren
21 juni 2023 10:10
Vriendelijk, gastvrij ontvangst, waarbij ik mijzelf direct prettig voelde. Behandelaren sluiten aan bij je behoefte, luisteren en hebben ene prettige persoonlijke benadering. Vanuit Huidtherapeut en cosmetisch arts mocht ik passend advies ontvangen voor een frisse uitstraling.
Renate De Groot
20 juni 2023 13:01
Al jaren vaste klant voor fillers en:/of botox. De laatste jaren werkte de botox minder goed. Janneke Gilden stelde daarom voor een ander soort/merk botox te proberen. Dat bleek inderdaad veel beter te werken. Helemaal blij met het resultaat en Janneke Gilden. Ook de andere collega’s van de kliniek zijn kundig, super vriendelijk en attent.
F Van Heeswijk
12 juni 2023 15:03
Ik kom al sinds 2018 bij Van Rosmalen kliniek Nijmegen, mijn huid heeft er nog nooit beter uitgezien. Ze hebben met verschillende behandelingen geholpen met over pigmentatie, een onrustige en rode huid. Naast dat dr. Myrthe en het team enorm kundig zijn zorgen ze altijd voor een gezellige ervaring.
Charlotte van den Besselaar
12 mei 2023 14:02
Kom al jaren in de kliniek in Nijmegen. Geweldig en vriendelijk personeel.
De behandeling is zeer goed en blijft lang met een duidelijk effect. Behulpzame artsen waar je altijd terecht kunt voor vragen en superadvies. Zeker aan te bevelen!
Ben zelf al op leeftijd maar word altijd jonger geschat!! ;)
De natuurlijke look spreekt me erg aan!
Nelleke jaja
11 april 2023 08:08
Zojuist m’n laatste behandeling van m’n skinbooster abonnement voltooid. Mijn huid ziet er zoveel beter uit! Pigment vlekken enorm verminderd. Krijg ook complimenten van mijn omgeving dat m’n huid straalt.
Super service en lieve, professionele 🧑‍💼
Marloes Veenendaal
29 maart 2023 10:10
Al meer dan vijf jaar kom ik bij Van Rosmalen Kliniek. Ze stemmen samen met mij de behandelingen af die ervoor te zorgen dat ik er aan de buitenkant uit zie zoals ik me van binnen voel. Nu helpt huidtherapeute Noor me om de roodheid in mijn huid te verminderen. Als je twijfelt over een cosmetische behandeling kan ik je alleen maar aanraden om een vrijblijven... Toon meer »
Al meer dan vijf jaar kom ik bij Van Rosmalen Kliniek. Ze stemmen samen met mij de behandelingen af die ervoor te zorgen dat ik er aan de buitenkant uit zie zoals ik me van binnen voel. Nu helpt huidtherapeute Noor me om de roodheid in mijn huid te verminderen. Als je twijfelt over een cosmetische behandeling kan ik je alleen maar aanraden om een vrijblijvende afspraak te maken. Toon minder »
Imke Sikkema
29 maart 2023 10:10
Ik heb net mijn tweede behandeling gehad bij huidtherapeut Silvia en ik ben echt super blij! Ik gebruik sinds begin augustus de voorgeschreven producten. Na de eerste behandeling en het gebruik van de producten zie ik al heel veel verschil in mijn pigmentvlekken en fijne lijntjes. Silvia luistert goed naar wat je graag wilt verbeteren aan je huid en weet ech... Toon meer »
Ik heb net mijn tweede behandeling gehad bij huidtherapeut Silvia en ik ben echt super blij! Ik gebruik sinds begin augustus de voorgeschreven producten. Na de eerste behandeling en het gebruik van de producten zie ik al heel veel verschil in mijn pigmentvlekken en fijne lijntjes. Silvia luistert goed naar wat je graag wilt verbeteren aan je huid en weet echt de juiste producten voor te schrijven. Ik heb al vaker productadvies gehad van huidtherapeuten welke uiteindelijk niet goed aansloten op mijn gevoelige vochtarme huid. Dankzij Silvia is dit voorbij. Ik kan zeggen dat ik vaste klant ben en elke 2-3 maanden afspraken zal blijven inplannen voor een gezichtsbehandeling! Daarnaast zijn de dames achter de balie ook heel professioneel en behulpzaam. Toon minder »
Julia Beckmann
22 december 2022 15:03
Een hele goede en fijne ervaring met de Van Rosmalen Kliniek. Dokter Shai luistert altijd goed naar mijn wensen en levert prachtig resultaat. Inmiddels al een aantal keer hier geweest en ik stap elke keer weer met een heel tevreden gevoel naar buiten.
Julia van Kouwen
21 december 2022 10:10
Nu een aantal behandelingen gehad bij huidtherapeute Jasmijn. Erg Fijne ervaring. Ze legt alles goed en rustig uit en je hebt het gevoel dat ze echt de tijd voor je nemen.
Dominique Bombeeck
2 december 2022 11:11
Ontzettend blij dat ik bij Jasmijn terecht kon en al na 2 behandelingen een heel mooi resultaat. Alle stappen van de behandelingen worden heel goed uitgelegd en de producten voor thuis gebruik zijn heel fijn. Als je littekens wil verminderen en een mooiere gezondere huid wil hebben is Jasmijn een absolute aanrader!
Marit Arendse
25 november 2022 10:10
Een hele fijne en goede ervaring met de van Rosmalen kliniek. Ze nemen de tijd, geven goede en duidelijke informatie voorafgaande de behandeling. De behandeling heeft zeker het gewenste resultaat opgeleverd. Een uiterst professioneel en vriendelijk team!
Hesther Van Den Dries
21 november 2022 11:11
Al jaren klant en altijd super tevreden! Professionele kliniek en service. Denken altijd mee en geven passende adviezen. Vriendelijk en spontaan personeel, altijd een warm welkom. Kortom: zeker een aanrader.
Sandy Nicole Langstraat
14 november 2022 12:12
Bij de huidtherapeut geweest voor IPL. Jasmijn is heel vakkundig. Ze heeft roodheid en pigment aangepakt. Mijn huid ziet er weer fris en ook steviger uit.
Mandy Spoeltman
14 november 2022 11:11
Ik kom al enkele jaren bij Van Rosmalen kliniek en ben erg tevreden. Fijne mensen met goed advies en behandelplan. Veel expertise en fijne producten
Floor Van Stokkem
10 oktober 2022 14:02
Ik heb 3 behandelingen gehad voor mijn pigmentvlekken. Ben tot nu toe zeer tevreden. Jasmijn is duidelijk,vriendelijk,deskundig en zeer professioneel. Ze kijkt goed naar je huid en maakt dan een pers
soonlijk behandelplan. Daarnaast zijn de producten die ze mij heeft geadviseerd heel fijn. Ben
ontzettend tevreden!
Anastasia van der Palen
12 juli 2022 17:05
Ik kom nu een paar jaar bij Annemarie voor fillers en botox. Altijd perfect gezet. Annemarie heeft veel ervaring en dat merk je. Nu heeft Anna mij behandelt. Ze heeft mijn lippen wat gevuld met filler. Prachtig gedaan. Het resultaat bij beide artsen is heel mooi en natuurlijk. Ik ben heel tevreden.
Brigit de Grote
24 mei 2022 17:05
Goede ervaring met deze kliniek, aardig en kundig personeel.
Marlou Kars
21 maart 2022 16:04
Florence
25 mei 2021 13:01
Sinds ik bij Jolanda onder behandeling ben ziet mijn huid er frisser en gladder uit. Ik kijk met plezier in de spiegel en ben altijd happy als ik weer een nieuwe afspraak met haar kan maken. Een deskundige huidtherapeut. Ik kom ook heel graag bij de esthetisch arts Annemarie van Rosmalen, zij is zeer deskundig en ik zou bij niemand anders client willen zijn... Toon meer »
Sinds ik bij Jolanda onder behandeling ben ziet mijn huid er frisser en gladder uit. Ik kijk met plezier in de spiegel en ben altijd happy als ik weer een nieuwe afspraak met haar kan maken. Een deskundige huidtherapeut. Ik kom ook heel graag bij de esthetisch arts Annemarie van Rosmalen, zij is zeer deskundig en ik zou bij niemand anders client willen zijn dan bij haar. De Van Rosmalen kliniek onderscheidt zich door het deskundige en zeer aardige personeel, behalve Jolanda en Annemarie is ook de kliniek manager Rianne een topper. Bovendien is het een mooi pand in een prachtige buurt in Nijmegen. Toon minder »
Carien van der Wal
28 januari 2016 08:08
Onze nieuwe en tevens 2e kliniek in het oosten van het land kon niet uitblijven. Met gepaste trots is Van Rosmalen Kliniek Nijmegen onlangs geopend voor botox en injectable behandelingen, uitgevoerd door Dokter Annemarie van Rosmalen. Tevens kun je bij de Van Rosmalen Kliniek Nijmegen bij onze huidtherpeute terecht voor smartlipo/cellulaze van Cynosure, hui... Toon meer »
Onze nieuwe en tevens 2e kliniek in het oosten van het land kon niet uitblijven. Met gepaste trots is Van Rosmalen Kliniek Nijmegen onlangs geopend voor botox en injectable behandelingen, uitgevoerd door Dokter Annemarie van Rosmalen. Tevens kun je bij de Van Rosmalen Kliniek Nijmegen bij onze huidtherpeute terecht voor smartlipo/cellulaze van Cynosure, huidvestrakking d.m.v de Harmony Xl laser en chemische peelings. Een strak begin in Nijmegen. Toon minder »
Van Rosmalen Kliniek
11 februari 2015 19:07
Een aanrader! Het is een zeer mooie kliniek, goed bereikbaar en veel parkeergelegenheid.
Jan Boele
11 februari 2015 07:07
Schrijf een review

Veelgestelde vragen

Wat kost een Botox behandeling bij Van Rosmalen Kliniek Nijmegen?

De prijs van één zone Botox bij Van Rosmalen Kliniek Nijmegen is € 225,00.

Wat zijn de kosten van fillers bij Van Rosmalen Kliniek Nijmegen?

Een fillerbehandeling bij Van Rosmalen Kliniek Nijmegen kost per 1 ML v.a. € 495,00. Maak een afspraak voor een vrijblijvend consult om de prijs voor jouw behandeling te bespreken.

Hoe zijn de reviews bij Van Rosmalen Kliniek Nijmegen?

Van Rosmalen Kliniek Nijmegen heeft op basis van 48 Google reviews 5 van de 5 sterren.

Waar is Van Rosmalen Kliniek Nijmegen gevestigd?

Van Rosmalen Kliniek Nijmegen is gevestigd op Carbatinastraat 5a in Nijmegen.