van_rosmalen_kliniek_logo

Van Rosmalen Kliniek Nijmegen

De Van Rosmalen Kliniek is een bekende esthetische kliniek met vestigingen in Rotterdam en in Nijmegen. De esthetisch cosmetisch artsen KNMG en de gecertificeerde huidtherapeuten bieden samen de allernieuwste technieken en behandelingen aan om rimpels te verminderen, contouren te verbeteren, gezichtsveroudering tegen te gaan en huidverbetering te geven. Alles voor de mooiste versie van jezelf!

Van Rosmalen Kliniek Nijmegen uit Nijmegen is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Afspraak maken
Tarieven
Botulinetoxine
Botox (1 zone)
V.a. € 225 per zone
Kleine behandeling botulinetoxine
V.a. € 120 per behandeling
Consult
1e consult
Gratis
Controle
Gratis
Fillers
BeloteroBelotero logo
V.a. € 495 per ml
Juvéderm
V.a. € 495 per ml
Radiesse (1,5 ML)Radiesse logo
V.a. € 795 per 1,5 ml
Overige
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. € 575 per 2 oksels
Skinbooster
Belotero Revive Skinbooster
V.a. € 599 per behandeling
Juvéderm Volite
V.a. € 795 per behandeling
Profhilo (2 ML)profhilo-logo
V.a. € 299 per behandeling
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Skinboosters, Botox, Fillers, Profhilo, Huidverbetering, Laser / IPL, Chemische peeling
Kliniek opgericht
2008
Adres
Prins Bernhardstraat 2, Nijmegen
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Annemarie van Rosmalen
Drs. Annemarie van Rosmalen
Functie
Cosmetisch Arts KNMG
Botox zone v.a.
€ 225,00
Filler per ml v.a.
€ 495,00
Profiel bekijken
Anna Hettinga-Grelack
Drs. Anna Hettinga-Grelack
Functie
Cosmetisch Arts KNMG
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 395,00
Profiel bekijken
Shailindra Rambaran
Drs. Shailindra Rambaran
Functie
Cosmetisch Arts KNMG
Botox zone v.a.
€ 225,00
Filler per ml v.a.
€ 495,00
Profiel bekijken
Michele Nonahal
Drs. Michele Nonahal
Functie
Cosmetisch Arts KNMG
Botox zone v.a.
€ 225,00
Filler per ml v.a.
€ 495,00
Profiel bekijken
Myrthe Jolles
Drs. Myrthe Jolles
Functie
Arts lid van NVCG
Botox zone v.a.
€ 225,00
Filler per ml v.a.
€ 495,00
Profiel bekijken

Van Rosmalen Kliniek Nijmegen Reviews

5
21 reviews
Ik heb net mijn tweede behandeling gehad bij huidtherapeut Silvia en ik ben echt super blij! Ik gebruik sinds begin augustus de voorgeschreven producten. Na de eerste behandeling en het gebruik van de producten zie ik al heel veel verschil in mijn pigmentvlekken en fijne lijntjes. Silvia luistert goed naar wat je graag wilt verbeteren aan je huid en weet ech... Toon meer »
Ik heb net mijn tweede behandeling gehad bij huidtherapeut Silvia en ik ben echt super blij! Ik gebruik sinds begin augustus de voorgeschreven producten. Na de eerste behandeling en het gebruik van de producten zie ik al heel veel verschil in mijn pigmentvlekken en fijne lijntjes. Silvia luistert goed naar wat je graag wilt verbeteren aan je huid en weet echt de juiste producten voor te schrijven. Ik heb al vaker productadvies gehad van huidtherapeuten welke uiteindelijk niet goed aansloten op mijn gevoelige vochtarme huid. Dankzij Silvia is dit voorbij. Ik kan zeggen dat ik vaste klant ben en elke 2-3 maanden afspraken zal blijven inplannen voor een gezichtsbehandeling! Daarnaast zijn de dames achter de balie ook heel professioneel en behulpzaam. Toon minder »
Julia Beckmann
22 december 2022 15:03
Een hele goede en fijne ervaring met de Van Rosmalen Kliniek. Dokter Shai luistert altijd goed naar mijn wensen en levert prachtig resultaat. Inmiddels al een aantal keer hier geweest en ik stap elke keer weer met een heel tevreden gevoel naar buiten.
Julia van Kouwen
21 december 2022 10:10
Nu een aantal behandelingen gehad bij huidtherapeute Jasmijn. Erg Fijne ervaring. Ze legt alles goed en rustig uit en je hebt het gevoel dat ze echt de tijd voor je nemen.
Dominique Bombeeck
2 december 2022 11:11
Ontzettend blij dat ik bij Jasmijn terecht kon en al na 2 behandelingen een heel mooi resultaat. Alle stappen van de behandelingen worden heel goed uitgelegd en de producten voor thuis gebruik zijn heel fijn. Als je littekens wil verminderen en een mooiere gezondere huid wil hebben is Jasmijn een absolute aanrader!
Marit Arendse
25 november 2022 10:10
Een hele fijne en goede ervaring met de van Rosmalen kliniek. Ze nemen de tijd, geven goede en duidelijke informatie voorafgaande de behandeling. De behandeling heeft zeker het gewenste resultaat opgeleverd. Een uiterst professioneel en vriendelijk team!
Hesther Van Den Dries
21 november 2022 11:11
Al jaren klant en altijd super tevreden! Professionele kliniek en service. Denken altijd mee en geven passende adviezen. Vriendelijk en spontaan personeel, altijd een warm welkom. Kortom: zeker een aanrader.
Sandy Nicole Langstraat
14 november 2022 12:12
Bij de huidtherapeut geweest voor IPL. Jasmijn is heel vakkundig. Ze heeft roodheid en pigment aangepakt. Mijn huid ziet er weer fris en ook steviger uit.
Mandy Spoeltman
14 november 2022 11:11
Ik kom al enkele jaren bij Van Rosmalen kliniek en ben erg tevreden. Fijne mensen met goed advies en behandelplan. Veel expertise en fijne producten
Floor Van Stokkem
10 oktober 2022 14:02
Ik heb 3 behandelingen gehad voor mijn pigmentvlekken. Ben tot nu toe zeer tevreden. Jasmijn is duidelijk,vriendelijk,deskundig en zeer professioneel. Ze kijkt goed naar je huid en maakt dan een pers
soonlijk behandelplan. Daarnaast zijn de producten die ze mij heeft geadviseerd heel fijn. Ben
ontzettend tevreden!
Anastasia van der Palen
12 juli 2022 17:05
Ik kom nu een paar jaar bij Annemarie voor fillers en botox. Altijd perfect gezet. Annemarie heeft veel ervaring en dat merk je. Nu heeft Anna mij behandelt. Ze heeft mijn lippen wat gevuld met filler. Prachtig gedaan. Het resultaat bij beide artsen is heel mooi en natuurlijk. Ik ben heel tevreden.
Brigit de Grote
24 mei 2022 17:05
Goede ervaring met deze kliniek, aardig en kundig personeel.
Marlou Kars
21 maart 2022 16:04
Florence
25 mei 2021 13:01
Sinds ik bij Jolanda onder behandeling ben ziet mijn huid er frisser en gladder uit. Ik kijk met plezier in de spiegel en ben altijd happy als ik weer een nieuwe afspraak met haar kan maken. Een deskundige huidtherapeut. Ik kom ook heel graag bij de esthetisch arts Annemarie van Rosmalen, zij is zeer deskundig en ik zou bij niemand anders client willen zijn... Toon meer »
Sinds ik bij Jolanda onder behandeling ben ziet mijn huid er frisser en gladder uit. Ik kijk met plezier in de spiegel en ben altijd happy als ik weer een nieuwe afspraak met haar kan maken. Een deskundige huidtherapeut. Ik kom ook heel graag bij de esthetisch arts Annemarie van Rosmalen, zij is zeer deskundig en ik zou bij niemand anders client willen zijn dan bij haar. De Van Rosmalen kliniek onderscheidt zich door het deskundige en zeer aardige personeel, behalve Jolanda en Annemarie is ook de kliniek manager Rianne een topper. Bovendien is het een mooi pand in een prachtige buurt in Nijmegen. Toon minder »
Carien van der Wal
28 januari 2016 08:08
Onze nieuwe en tevens 2e kliniek in het oosten van het land kon niet uitblijven. Met gepaste trots is Van Rosmalen Kliniek Nijmegen onlangs geopend voor botox en injectable behandelingen, uitgevoerd door Dokter Annemarie van Rosmalen. Tevens kun je bij de Van Rosmalen Kliniek Nijmegen bij onze huidtherpeute terecht voor smartlipo/cellulaze van Cynosure, hui... Toon meer »
Onze nieuwe en tevens 2e kliniek in het oosten van het land kon niet uitblijven. Met gepaste trots is Van Rosmalen Kliniek Nijmegen onlangs geopend voor botox en injectable behandelingen, uitgevoerd door Dokter Annemarie van Rosmalen. Tevens kun je bij de Van Rosmalen Kliniek Nijmegen bij onze huidtherpeute terecht voor smartlipo/cellulaze van Cynosure, huidvestrakking d.m.v de Harmony Xl laser en chemische peelings. Een strak begin in Nijmegen. Toon minder »
Van Rosmalen Kliniek
11 februari 2015 19:07
Een aanrader! Het is een zeer mooie kliniek, goed bereikbaar en veel parkeergelegenheid.
Jan Boele
11 februari 2015 07:07
Schrijf een review