van_rosmalen_kliniek_logo

Van Rosmalen Kliniek Nijmegen

De Van Rosmalen Kliniek is een bekende esthetische kliniek met vestigingen in Rotterdam en in Nijmegen. De esthetisch cosmetisch artsen KNMG en de gecertificeerde huidtherapeuten bieden samen de allernieuwste technieken en behandelingen aan om rimpels te verminderen, contouren te verbeteren, gezichtsveroudering tegen te gaan en huidverbetering te geven. Alles voor de mooiste versie van jezelf!

Van Rosmalen Kliniek Nijmegen uit Nijmegen is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Afspraak maken

Reviews

5
7 reviews
Ik heb 3 behandelingen gehad voor mijn pigmentvlekken. Ben tot nu toe zeer tevreden. Jasmijn is duidelijk,vriendelijk,deskundig en zeer professioneel. Ze kijkt goed naar je huid en maakt dan een pers
soonlijk behandelplan. Daarnaast zijn de producten die ze mij heeft geadviseerd heel fijn. Ben
ontzettend tevreden!
Anastasia van der Palen
12 juli 2022 17:05
Ik kom nu een paar jaar bij Annemarie voor fillers en botox. Altijd perfect gezet. Annemarie heeft veel ervaring en dat merk je. Nu heeft Anna mij behandelt. Ze heeft mijn lippen wat gevuld met filler. Prachtig gedaan. Het resultaat bij beide artsen is heel mooi en natuurlijk. Ik ben heel tevreden.
Brigit de Grote
24 mei 2022 17:05
Goede ervaring met deze kliniek, aardig en kundig personeel.
Marlou Kars
21 maart 2022 16:04
Florence
25 mei 2021 13:01
Sinds ik bij Jolanda onder behandeling ben ziet mijn huid er frisser en gladder uit. Ik kijk met plezier in de spiegel en ben altijd happy als ik weer een nieuwe afspraak met haar kan maken. Een deskundige huidtherapeut. Ik kom ook heel graag bij de esthetisch arts Annemarie van Rosmalen, zij is zeer deskundig en ik zou bij niemand anders client willen zijn... Toon meer »
Sinds ik bij Jolanda onder behandeling ben ziet mijn huid er frisser en gladder uit. Ik kijk met plezier in de spiegel en ben altijd happy als ik weer een nieuwe afspraak met haar kan maken. Een deskundige huidtherapeut. Ik kom ook heel graag bij de esthetisch arts Annemarie van Rosmalen, zij is zeer deskundig en ik zou bij niemand anders client willen zijn dan bij haar. De Van Rosmalen kliniek onderscheidt zich door het deskundige en zeer aardige personeel, behalve Jolanda en Annemarie is ook de kliniek manager Rianne een topper. Bovendien is het een mooi pand in een prachtige buurt in Nijmegen. Toon minder »
Carien van der Wal
28 januari 2016 08:08
Onze nieuwe en tevens 2e kliniek in het oosten van het land kon niet uitblijven. Met gepaste trots is Van Rosmalen Kliniek Nijmegen onlangs geopend voor botox en injectable behandelingen, uitgevoerd door Dokter Annemarie van Rosmalen. Tevens kun je bij de Van Rosmalen Kliniek Nijmegen bij onze huidtherpeute terecht voor smartlipo/cellulaze van Cynosure, hui... Toon meer »
Onze nieuwe en tevens 2e kliniek in het oosten van het land kon niet uitblijven. Met gepaste trots is Van Rosmalen Kliniek Nijmegen onlangs geopend voor botox en injectable behandelingen, uitgevoerd door Dokter Annemarie van Rosmalen. Tevens kun je bij de Van Rosmalen Kliniek Nijmegen bij onze huidtherpeute terecht voor smartlipo/cellulaze van Cynosure, huidvestrakking d.m.v de Harmony Xl laser en chemische peelings. Een strak begin in Nijmegen. Toon minder »
Van Rosmalen Kliniek
11 februari 2015 19:07
Een aanrader! Het is een zeer mooie kliniek, goed bereikbaar en veel parkeergelegenheid.
Jan Boele
11 februari 2015 07:07
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Botox
V.a. €225 per zone
Kleine behandeling botulinetoxine
V.a. €120 per behandeling
Consult
1e consult
Gratis
Controle
Gratis
Fillers
Belotero
V.a. €495 per ml
Juvéderm
V.a. €495 per ml
Radiesse (1,5 ML)
V.a. €795 per 1,5 ml
Overige
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. €575 per 2 oksels
Skinbooster
Belotero Revive Skinbooster
V.a. €599 per behandeling
Juvéderm Volite
V.a. €795 per behandeling
Profhilo (2 ML)
V.a. €299 per behandeling
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Skinboosters, Botox (botulinetoxine), Fillers, Profhilo, Huidverbetering, Laser / IPL, Chemische peeling
Kliniek opgericht
2008
Adres
Prins Bernhardstraat 2, Nijmegen
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten