Filler Assen

Vergelijk alle filler klinieken in de omgeving van Assen. Vind een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak!

Assen

Kengetallen binnen 15 km van Assen:

Aantal afspraken in Assen in de afgelopen periode
156
Gemiddelde prijs per ml Filler in Assen
€ 364,90
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Assen
12
Vind een kliniek in de buurt van Assen

De gemiddelde prijs in Assen voor behandeling met één ML filler is € 364,90. Een behandeling met één ML filler in Assen  is gemiddeld 5% duurder dan het landelijk gemiddelde (€ 347,46).

Top 5 populaire fillerbehandelingen in Nederland

In de omgeving van Assen zijn fillers populair. Top 5 van fillerbehandelingen:

Traangoot fillers
Lippen opvullen
Kaaklijn fillers
Neuscorrectie met fillers
Kin fillers

Vergelijk cosmetische klinieken in Assen

Vergelijk de filler prijzen in de buurt van Assen. Vul je locatie in en maak direct een afspraak:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Geboekte afspraken in de buurt van Assen

De volgende 2 filler klinieken in de buurt van Assen zijn onlangs geboekt via Injectablesbooking.

Filler kliniek Assen

Boek een filler behandeling in Assen. Op Injectablesbooking.nl vergelijk je prijzen, lees je reviews en tips voor populaire fillerklinieken in Assen. Op deze pagina vind je alle informatie over filler behandelingen, wat je kunt verwachten van een cosmetische behandeling én tips hoe je een kliniek kiest in Assen. Ook zie je op deze pagina informatie, acties & aanbiedingen van populaire klinieken bij jou in de buurt. Vergelijk alle artsen en klinieken en maak direct een afspraak bij een cosmetische kliniek in de omgeving van Assen.

3 cosmetische klinieken in de omgeving van Assen!

Dit zijn 3 van onlangs geboekte fillerklinieken in de de buurt van Assen in willekeurige volgorde:

Het overzicht van geboekte behandelingen in Assen is gebaseerd op het aantal boekingen in het afgelopen kwartaal via Injectablesbooking.nl. Klik op een filler kliniek en lees consumenten ervaringen en informatie. 

Filler ervaringen Assen

Het is verstandig om consumenten reviews over filler behandelingen te lezen. Je weet dan beter waar je aan toe bent tijdens een consult of behandeling. Tip! Kies een filler kliniek in de buurt van Assen die regelmatig positieve Google reviews heeft gekregen van klanten. Injectablesbooking heeft reviews van alle cosmetische klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van cosmetische klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Welke filler behandelingen worden vaak uitgevoerd in Assen?

Behandeling van wallen in Assen

Veel mensen laten een traangoot behandeling uitvoeren omdat zij zich storen aan donkere kringen onder hun ogen of aan de vermoeide blik. De traangoot is het geultje die vanuit de binnenste ooghoek schuin naar beneden loopt. Doordat deze bij sommige mensen is ingevallen of omdat de huid daar erg dun is, kun je er vermoeid uitzien.

Beste kliniek voor lippen opvullen

Bij alle cosmetische klinieken in de omgeving van Assen kun je terecht voor lipfillers. De ene kliniek heeft een betere reputatie dan de andere. Wil je lippen laten opvullen? Hierbij 3 tips:
3. Kies een arts die bevoegd en bekwaam is (voldoende ervaring heeft)
2. Overleg met de arts dat er een A-Merk filler wordt gebruikt.
1. Lees ervaringen van andere cliënten op Injectablesbooking.nl

Wat is Profhilo?

Profhilo is een populaire skinbooster tegen huidverslapping. Profhilo is een werkzame stof die met 5 prikjes per wang in de huid wordt gespoten. Het effect is een gezonde teint en mooie glow. Vul je adres in en kies een kliniek bij jou in de buurt.

Boek je injectables behandeling in

Kliniek
Edward Berends botox
profhilo-logo

DermaCare Assen - Perfect Look

5
Vaart Z.Z. 9, Assen (<1 km)
Behandelingen per jaar
2000
Kliniek opgericht
2013
Prijs botox per zone
v.a. € 150
Prijs filler per ml
v.a. € 350

Schoonheidssalon, hier is niet dagelijks een arts aanwezig.

Kliniek bekijkenAfspraak maken
Arts
Edward Berends

Drs. Edward Berends

DermaCare Assen - Perfect Look (<1 km) Perfect Look Westerbork (15 km) Tijdloos Beauty - Perfect Look (25 km) Faith Skin & Beauty Clinic - Perfect Look (33 km)
+ 8 meer
Functies
Cosmetisch Arts KNMG
Arts lid van NVCG
Behandelingen per jaar
2000
Ervaring
12 jaar
Prijs botox per zone
v.a. € 120
Prijs filler per ml
v.a. € 290
Profiel bekijken
Afspraak maken
Kliniek
Belotero logo

Cosmetique Totale Assen

4.9
Rondgang 95, Assen (3 km)
Kliniek opgericht
2012
Prijs botox per zone
v.a. € 175
Prijs filler per ml
v.a. € 299
Kliniek bekijkenAfspraak maken

Veelgestelde vragen in Assen

Wat zijn de kosten van één ML filler in Assen?

De prijs van een behandeling met 1 ML filler in Assen is gemiddeld € 364,90. Één ML filler is vaak voldoende voor een eerste behandeling. Dit hangt wel af van jouw persoonlijke behoefte. De prijs per behandeling ligt bij fillerklinieken behoorlijk uit elkaar. De prijs voor 1 ML filler varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 190 en € 525 per milliliter filler. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de filler prijzen van alle klinieken in Assen.

Wat is de beste filler kliniek in Assen?

In de omgeving van Assen (straal van 15 km) zijn 12 cosmetisch artsen en filler klinieken gevestigd. Het is verstandig om te kiezen voor een filler kliniek die tientallen positieve Google reviews heeft. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Assen en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle filler klinieken in Assen op Injectablesbooking.nl.

Wie is de beste filler arts in Assen?

Kies de beste cosmetisch arts in Assen op Injectablesbooking.nl. Het is verstandig om te kiezen voor een arts met voldoende ervaring met cosmetische behandelingen. Daarnaast is het raadzaam om voor een arts in de omgeving van Assen te kiezen met veel positieve Google reviews. Lees filler ervaringen van consumenten bij alle artsen in Nederland op Injectablesbooking.nl. Maak direct een afspraak in de agenda van de arts.

Welke kliniek in Assen is gespecialiseerd in lipfillers?

In de omgeving van Assen zijn 6 cosmetische klinieken gevestigd. Lees lipfiller reviews, bekijk hoeveel ervaring de kliniek heeft en vergelijk prijzen.