Filler Bergen (NH)

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Vergelijk alle filler klinieken in de omgeving van Bergen (NH). Vind een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak!

Bergen (NH)

Kengetallen binnen 15 km van Bergen (NH):

Aantal afspraken in Bergen (NH) in de afgelopen periode
1.249
Gemiddelde prijs per ml Filler in Bergen (NH)
€ 342,46
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Bergen (NH)
51
Vind een kliniek in de buurt van Bergen (NH)

Één ML filler kost in Bergen (NH) gemiddeld averagePriceForBrandForNearbyClinics, dat is 3% goedkoper dan het landelijk gemiddelde (€ 352,37).

Wat is een filler behandeling?

Een filler behandeling wordt uitgevoerd om rimpels op te vullen of om de gezichtscontour te verbeteren. Tijdens een fillerbehandeling verdeeld de cosmetisch arts de filler met een dunne naald of canule heel subtiel de filler in de huid. 

Hoe lang blijft een filler zitten?

Een filler geeft gemiddeld 9 maanden optimaal resultaat. Dit is wel afhankelijk van de behandellocatie. In de lippen wordt bijvoorbeeld vaak een zachtere filler ingespoten. Deze is wel sneller opgelost. Ook het merk filler heeft invloed op de duurzaamheid. A-Merk fillers hebben een hoger veiligheidsprofiel en bewezen effectiviteit voor diverse indicaties.

Is een fillerbehandeling veilig?

Filler behandelingen worden sinds meer dan 25 jaar toegepast. Diverse materialen hebben de revue gepasseerd. Niet alle fillers waren even veilig. De huidige generatie fillers wordt sinds ca. 20 jaar gebruikt. Goede fillermerken zijn: Belotero, Juvéderm, Restylane en Aliaxin.

Bij professionele toepassing door een deskundige en bevoegde BIG-geregistreerde arts heeft een filler behandeling een goed veiligheidsprofiel. 

Vergelijk alle klinieken in de buurt: Klik hier

Top 5 populaire fillerbehandelingen

In de omgeving van Bergen (NH) zijn fillers populair. Hierbij een top 5 van fillerbehandelingen:
Traangoot fillers
Lippen opvullen
Kaaklijn fillers
Neuscorrectie met fillers
Kin fillers

Vergelijk fillerklinieken in Bergen (NH)

Vergelijk reviews en aanbiedingen van filler behandelingen in Bergen (NH). Vul je locatie in bekijk klinieken bij jou in de buurt:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Lip fillers Bergen (NH)

In de omgeving van Bergen (NH) kun je bij alle injectables klinieken ook terecht voor een lipfiller behandeling. Een lipfiller geeft gemiddeld 6-9 maanden resultaat. Vergelijk alle artsen op Injectablesbooking.nl.

Let op! Een geslaagde behandeling begint bij een geschikte arts. 

Beste filler klinieken in Bergen (NH)

Onderstaande klinieken in de buurt van Bergen (NH) worden momenteel aanbevolen.
Advertentie:

Gesponsord
Waterland kliniek Alkmaar
logo-waterland-kliniek-zwart-wit-logo
Wordt nu
bekeken
Waterland kliniek Alkmaar
Alkmaar, Bergerweg 62
Botox zone v.a.
€ 90,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
Verfijnde en gebalanceerde cosmetische behandelingen
Afspraak maken
Onlangs 30x geboekt
profhilo-logoRadiesse logo

Geboekte afspraken in de buurt van Bergen (NH)

De volgende 5 filler klinieken in de buurt van Bergen (NH) zijn onlangs geboekt via Injectablesbooking.

Filler kliniek Bergen (NH)

Boek een filler behandeling in Bergen (NH). Op Injectablesbooking.nl vergelijk je prijzen, lees je reviews en tips voor populaire fillerklinieken in Bergen (NH). Op deze pagina vind je alle informatie over filler behandelingen, wat je kunt verwachten van een cosmetische behandeling én tips hoe je een kliniek kiest in Bergen (NH). Ook zie je op deze pagina informatie, acties & aanbiedingen van populaire klinieken bij jou in de buurt. Vergelijk alle artsen en klinieken en maak direct een afspraak bij een cosmetische kliniek in de omgeving van Bergen (NH).

Fillerbehandelingen

Een filler behandeling wordt toegepast om rimpels op te vullen of om de contour te verbeteren. Populaire filler behandelingen zijn:

8 cosmetische klinieken in de omgeving van Bergen (NH)!

Dit zijn 8 van onlangs geboekte fillerklinieken in de de buurt van Bergen (NH) in willekeurige volgorde:

Het overzicht van geboekte behandelingen in Bergen (NH) is gebaseerd op het aantal boekingen in het afgelopen kwartaal via Injectablesbooking.nl. Klik op een filler kliniek en lees consumenten ervaringen en informatie. 

Filler ervaringen Bergen (NH)

Het is verstandig om consumenten reviews over filler behandelingen te lezen. Je weet dan beter waar je aan toe bent tijdens een consult of behandeling. Tip! Kies een filler kliniek in de buurt van Bergen (NH) die regelmatig positieve Google reviews heeft gekregen van klanten. Injectablesbooking heeft reviews van alle cosmetische klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van cosmetische klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Welke filler behandelingen worden vaak uitgevoerd in Bergen (NH)?

Behandeling van wallen in Bergen (NH)

Veel mensen laten een traangoot behandeling uitvoeren omdat zij zich storen aan donkere kringen onder hun ogen of aan de vermoeide blik. De traangoot is het geultje die vanuit de binnenste ooghoek schuin naar beneden loopt. Doordat deze bij sommige mensen is ingevallen of omdat de huid daar erg dun is, kun je er vermoeid uitzien.

Beste kliniek voor lippen opvullen

Bij alle cosmetische klinieken in de omgeving van Bergen (NH) kun je terecht voor lipfillers. De ene kliniek heeft een betere reputatie dan de andere. Wil je lippen laten opvullen? Hierbij 3 tips:
3. Kies een arts die bevoegd en bekwaam is (voldoende ervaring heeft)
2. Overleg met de arts dat er een A-Merk filler wordt gebruikt.
1. Lees ervaringen van andere cliënten op Injectablesbooking.nl

Wat is Profhilo?

Profhilo is een populaire skinbooster tegen huidverslapping. Profhilo is een werkzame stof die met 5 prikjes per wang in de huid wordt gespoten. Het effect is een gezonde teint en mooie glow. Profhilo is geen filler, het activeert je huid om te stralen! Vergelijk alle klinieken voor een Profhilo behandeling in Bergen (NH).

Filler reviews Bergen (NH)

Eerlijk en duidelijk advies. Dr. Schmidt werkt zeer professioneel met een natuurlijk eind resultaat. Ik ben zeer tevreden over mijn behandeling bij haar van Botox en fillers.
yvonne deruyter
Schmidt Cosmedic Bergen
8 december 2022 19:07
Ik ben zo ontzettend blij met het resultaat van de botoxbehandeling. De arts is zeer deskundig, nauwkeurig en vooral heel eerlijk! Ze laat je meekijken en je voelt je op je gemak, omdat ze de tijd neemt. Heel erg fijn! Gebruik al jaren fillers en botox, maar deze ervaring vind ik toch wel het fijnst. Daarnaast is de salon ook ideaal te bereiken en erg scho... Toon meer »
Ik ben zo ontzettend blij met het resultaat van de botoxbehandeling. De arts is zeer deskundig, nauwkeurig en vooral heel eerlijk! Ze laat je meekijken en je voelt je op je gemak, omdat ze de tijd neemt.

Heel erg fijn! Gebruik al jaren fillers en botox, maar deze ervaring vind ik toch wel het fijnst.

Daarnaast is de salon ook ideaal te bereiken en erg schoon.

Tot snel.

Groetjes,

Kelly Toon minder »
Kelly KC4U
Sobeauty Alkmaar
25 april 2022 11:11
Heel mooi resultaat van botox en fillers. Heel precies! Zeer tevreden!
Senita Mlaco
Sobeauty Alkmaar
5 februari 2023 09:09
Bekijk meer Filler ervaringen in Bergen (NH)

Boek je injectables behandeling in Bergen

Face Institute Bergen
Face Institute Bergen
Bergen, Dokter van Peltlaan 5
<1 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Schmidt Cosmedic Bergen
4.6
Schmidt Cosmedic Bergen
Bergen, Dokter van Peltlaan 5
<1 km
Botox zone v.a.
€ 200,00
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Radiesse logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Beauté Clinique
5
Beauté Clinique
Bergen, Oosterweg 15
<1 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 400,00
Profiel bekijken
Dynamic Beautycentrum
4.9
Dynamic Beautycentrum
Alkmaar, Kees Boekestraat 2
3 km
Botox zone v.a.
€ 195,00
Filler per ml v.a.
€ 540,00
Profiel bekijken

Veelgestelde vragen in Bergen (NH)

Wat zijn de kosten van één ML filler in Bergen (NH)?

De prijs van een behandeling met 1 ML filler in Bergen (NH) is gemiddeld € 342,46. Één ML filler is vaak voldoende voor een eerste behandeling. Dit hangt wel af van jouw persoonlijke behoefte. De prijs per behandeling ligt bij fillerklinieken behoorlijk uit elkaar. De prijs voor 1 ML filler varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 190 en € 525 per milliliter filler. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de filler prijzen van alle klinieken in Bergen (NH).

Wat is de beste filler kliniek in Bergen (NH)?

In de omgeving van Bergen (NH) (straal van 15 km) zijn 51 cosmetisch artsen en filler klinieken gevestigd. Het is verstandig om te kiezen voor een filler kliniek die tientallen positieve Google reviews heeft. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Bergen (NH) en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle filler klinieken in Bergen (NH) op Injectablesbooking.nl.

Wie is de beste filler arts in Bergen (NH)?

Kies de beste cosmetisch arts in Bergen (NH) op Injectablesbooking.nl. Het is verstandig om te kiezen voor een arts met voldoende ervaring met cosmetische behandelingen. Daarnaast is het raadzaam om voor een arts in de omgeving van Bergen (NH) te kiezen met veel positieve Google reviews. Lees filler ervaringen van consumenten bij alle artsen in Nederland op Injectablesbooking.nl. Maak direct een afspraak in de agenda van de arts.

Welke kliniek in Bergen (NH) is gespecialiseerd in lipfillers?

In de omgeving van Bergen (NH) zijn 24 cosmetische klinieken gevestigd. Lees lipfiller reviews, bekijk hoeveel ervaring de kliniek heeft en vergelijk prijzen.