Medikliniek - Bekijk prijzen en maak een afspraak
Medikliniek

Medikliniek

Bij Medikliniek kunt u rekenen op een kwalitatieve cosmetische behandeling met natuurlijk uitziende resultaten! Ons doel is de natuurlijk aanwezige schoonheid meer naar voren te brengen. Wij werken enkel met de beste technieken en producten voor onze behandelingen.

Dokter Kara is cosmetisch arts KNMG. Dit is de hoogst haalbare erkenning in Nederland als cosmetisch arts. De arts volgt voortdurend trainingen en cursussen om zijn kennis en kunde te blijven ontwikkelen. Ook wordt de arts regelmatig getoetst door de Vakvereniging Cosmetische Geneeskunde. Dankzij deze erkende titel ben jij als cliënt verzekerd van de beste kwaliteit cosmetische behandelingen!

Medikliniek uit Amsterdam is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, waaronder botulinetoxine (Botox) en fillers.

Bij Medikliniek kunt u rekenen op een kwalitatieve cosmetische behandeling met natuurlijk uitziende resultaten! Ons doel is de natuurlijk aanwezige schoonheid meer naar voren te brengen. Wij werken enkel met de beste technieken en producten voor onze behandelingen. Meer lezen »

Medikliniek: For Natural Looking Results

Tarieven
Botox
1 zone botox (merk: Azzalure)
V.a. € 169 per zone
1 zone botox (merk: Botox)
V.a. € 169 per zone
2 zones
V.a. € 269 per behandeling
3 zones
V.a. € 329 per behandeling
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. € 499 per 2 oksels
Kleine behandeling botox (baby/mini/halve zone)
V.a. € 99 per behandeling
Fillers
RestylaneRestylane
V.a. € 399 per ml
Fillers overige
Lanluma V (per flacon van 15 ML)
V.a. € 799 per behandeling
Lanluma X (100 ML)
V.a. € 3.999 per behandeling
Sculptra (per flacon 10 ML)Sculptra (per flacon 10 ML)
V.a. € 999 per behandeling
Overige
Hyaluronidase (filler oplossen)
V.a. € 149 per behandeling
PRP
V.a. € 349 per behandeling
Skinbooster
ProfhiloProfhilo
V.a. € 300 per per 2 ml
Kenmerken
Aantal behandelingen per jaar
1500
Gespecialiseerd in
Skinboosters, Botox, Fillers, Profhilo, Huidverbetering, PDO-draadlift, Haarfillers, Chemische peeling, PRP, Fillers met lidocaïne, Huidversteviging, Filler oplossen, Collageen stimuleren
Kliniek opgericht
2010
Adres
Admiraal de Ruijterweg 73-H, Amsterdam
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Talat Kara
Drs. Talat Kara
Functie
Cosmetisch Arts KNMG
Botox zone v.a.
€ 169,00
Filler per ml v.a.
€ 399,00
Profiel bekijken

Medikliniek Reviews

4.7
114 reviews
2e prp behandeling gehad met controle van de arts. Duidelijke informatie en ging weer goed! Hopelijk ook binnenkort sterker haar! Heb er vertrouwen in
Faruk
31 mei 2024 15:03
Vandaag een PRP-Behandeling gehad samen met mijn zus. Deze behandeling werd gedaan door Barbara. In het verleden ben ik bij andere ‘bekende’ klinieken geweest, maar nergens zo op mijn gemak gevoeld als bij Medikliniek. Barbara is enorm bekwaam en eerlijk. Ze legt alles tot in de puntjes uit en geeft haar enorm eerlijke mening over alles. Als je op zoek bent... Toon meer »
Vandaag een PRP-Behandeling gehad samen met mijn zus. Deze behandeling werd gedaan door Barbara. In het verleden ben ik bij andere ‘bekende’ klinieken geweest, maar nergens zo op mijn gemak gevoeld als bij Medikliniek. Barbara is enorm bekwaam en eerlijk. Ze legt alles tot in de puntjes uit en geeft haar enorm eerlijke mening over alles. Als je op zoek bent naar artsen die écht weten waar ze het over hebben dan is Medikliniek zeker the place to be. Enorm dank aan Barbara voor haar zorg en advies. Wij komen zeker terug. Youssra & Laila ❤️ Toon minder »
Youssra B
23 mei 2024 10:10
Na weken van geduld, wil ik eindelijk mijn persoonlijke ervaring met Medikliniek delen. Ik heb gewacht tot na de behandeling mijn PRP haar-behandeling en gezicht fillers, zodat ik een goed beeld kon vormen en kennis kon maken met het team. Eerlijk gezegd, de resultaten hebben me verrast - in de beste zin van het woord. Hoewel per persooon ervaringen verschil... Toon meer »
Na weken van geduld, wil ik eindelijk mijn persoonlijke ervaring met Medikliniek delen. Ik heb gewacht tot na de behandeling mijn PRP haar-behandeling en gezicht fillers, zodat ik een goed beeld kon vormen en kennis kon maken met het team. Eerlijk gezegd, de resultaten hebben me verrast - in de beste zin van het woord. Hoewel per persooon ervaringen verschillen, kan ik met zekerheid zeggen dat ik een tevreden persoon ben.

Medikliniek is niet zomaar een cosmetische kliniek; het is een toevluchtsoord voor mannen, vrouwen en mensen van alle genderidentiteiten die worstelen met haar- en gezichtsproblemen. Met behandelingen variërend van haartransplantaties tot botox- en fillerprocedures, bieden ze kwaliteit met hoogwaardige ingrediënten.

Als inwoner van Nieuw-West in Amsterdam prijs ik mezelf gelukkig met de nabijheid van deze kliniek en haar uitmuntende arts en medewerkers. Ze hebben me vanaf het begin goed begeleid, tijdens en na elke behandeling. En het beste van alles is dat de prijs-kwaliteitverhouding binnen elk budget past. Je hoeft dus niet naar Turkije voor een haartransplantatiebehandeling. Bij Medikliniek ben je in gouden handen, en het feit dat Dokter Talat Kara zelf van Turkse afkomst is.

Hoewel Medikliniek aan de buitenkant misschien bescheiden lijkt, schuilt er van binnen een schat aan kennis en ervaring. Dokter Kara, in mijn ogen een getalenteerde cosmetische arts, is een toonbeeld van bescheidenheid, wat alleen maar spreekt voor zijn expertise op het gebied van haartransplantaties en esthetische behandelingen met botox en fillers. Dit geldt ook voor zijn jonge team.

"Ik raad deze kliniek zeker aan, ook voor gratis advies." Toon minder »
Kenaan
22 april 2024 20:08
Net mijn 1e PRP behandeling gehad. Fijn personeel, legt alles duidelijk uit en gaat goed met je om. Heb vervolgafspraken al gepland staan, helemaal benieuwd naar het resultaat!!
Ashley Jin
4 april 2024 13:01
Kom regelmatig bij Dr Kara (Medikliniek Amsterdam) voor Botox behandeling. Zeer tevreden, altijd goed resultaat. Vriendelijke en zeer kundige arts. Een aanrader. E.van Kempen, Amsterdam
erik van kempen
22 maart 2024 08:08
Kom hier al jaren. Altijd zeer tevreden over de deskundigheid van Dr Kara en zijn team.
Daan Visser
26 februari 2024 14:02
Ik kom al jaren bij Medikliniek; dr Kara en zijn team zijn echt de beste. Altijd een hartelijk ontvangst en de botox-behandeling wordt met veel nauwkeurigheid gedaan.
Wat ook opvalt is dat je merkt dat het team hun werk met veel plezier doet; het is een fijne plek. Voor patient en, ongetwijfeld, ook voor het team. Voor mij geen andere plek voor injectables!
Nina van den Berg
9 februari 2024 10:10
Zojuist een Microneedling en PRP behandeling gehad bij Barbara. Ze heeft alles super goed uitgelegd en geeft je veel tips en adviezen mee. Ook een hele lieve en gezellige dame. De service van het kliniek is top en ze doen er alles aan om je op je gemak te stellen voor de behandeling en denken met je mee. Ik ben erg blij met de behandeling en blijf hier teru... Toon meer »
Zojuist een Microneedling en PRP behandeling gehad bij Barbara. Ze heeft alles super goed uitgelegd en geeft je veel tips en adviezen mee. Ook een hele lieve en gezellige dame. De service van het kliniek is top en ze doen er alles aan om je op je gemak te stellen voor de behandeling en denken met je mee.

Ik ben erg blij met de behandeling en blijf hier terugkomen, eventueel ook voor andere behandelingen.

Bedankt Medikliniek!!! Toon minder »
Nadia Chahboune
7 februari 2024 11:11
Een PRP behandeling gehad bij Barbara een hele lieve vrouw, heeft alles HAARfijn uitgelegd. Ben na de behandeling met een smile naar buiten gelopen. Thanks tot de volgende keer. Gr Yassine
Robin Hood
30 januari 2024 13:01
PRP-behandelingen gehad. Goed geholpen hier en zag mooie resultaten van de behandeling.
Rihan Shahab
9 december 2023 12:12
Zeer goede ervaringen bij Medikliniek. Professioneel team, mooie natuurlijke resultaten en fijne nazorging.
Zahra Boufadiss
16 november 2023 08:08
Ik ben al jaren klant bij de Medikliniek en altijd zeer tevreden. Professionele aanpak , goede advies , deskundigheid.
Agata Petrella
13 november 2023 16:04
Dit is een hele goeie kliniek.

Voor de transplantatie prp behandeling om de haarzakjes te voeden met plasma.
En dan de nazorg ongekend goed.
Ook meerdere prp behandelingen
om het transplantatie gebied te voeden.

Al met al hele aardige vakkundige mensen.
Hein Tol
1 oktober 2023 10:10
Mooie kliniek, drs Kara straalt rust uit en geeft goed advies. Ik kom bij zijn kliniek al heel lang en ben altijd tevreden met de resultaat. Echt een aanrader
Erika Vivas
30 september 2023 13:01
Dit is een hele lelijke kliniek en ze zijn erg leugenaars en hun afspraak is nooit op tijd, als je hier een afspraak wilt maken, moet je een dag maken. En hun personeel zal met een krankzinnige houding worden behandeld.
S.M. Mohaqaq
17 juli 2023 08:08
Don't go!! you will regret! for the rest of your life! Ze hebben gefraudeerde met de offerte om bij menzis grote offerte in te slaan met een groot bedrag, de rechter en menzis zorg verzekering heeft het verzoek afgewezen. Aangezien mevrouw geen behandeling nodig en het bedrag volkomen belachelijk is. En terecht dat de rechter en de menzis zorg verzekering o... Toon meer »
Don't go!! you will regret! for the rest of your life! Ze hebben gefraudeerde met de offerte om bij menzis grote offerte in te slaan met een groot bedrag, de rechter en menzis zorg verzekering heeft het verzoek afgewezen. Aangezien mevrouw geen behandeling nodig en het bedrag volkomen belachelijk is. En terecht dat de rechter en de menzis zorg verzekering oplichten de offerte van medikliniek heeft de vordering afgewezen. En eiseres was in ongelijk gesteld en moest onodige kosten ook betalen, omdat medikliniek met fraude offerte kwam. Het ging om een behandeling van Medikliniek ten bedrage van € 10.186,00. en rechter heeft het verzoek afgewezen! Ongegrond verklaard en ongelijk gesteld. Toon minder »
zenna kooi
27 mei 2023 12:12
Mijn echtgenote heeft 2 jaar terug een haartransplantatie gedaan en wij zijn hierover nog steeds zeer tevreden. Op regelmatige basis gaan wij op nog steeds op bezoek om een na behandeling uit te voeren. Zelf hebben wij verschillende haarbehandeling klinieken gecontacteerd, maar nergens konden wij rekenen op dezelfde service en behandeling zowel bij de transp... Toon meer »
Mijn echtgenote heeft 2 jaar terug een haartransplantatie gedaan en wij zijn hierover nog steeds zeer tevreden. Op regelmatige basis gaan wij op nog steeds op bezoek om een na behandeling uit te voeren. Zelf hebben wij verschillende haarbehandeling klinieken gecontacteerd, maar nergens konden wij rekenen op dezelfde service en behandeling zowel bij de transplantatie of nazorg. Wij zijn zeer te vrede en moet zeggen dat je niet naar Turkije moet vliegen om het beste resultaat te hebben bij uw haartransplantatie.
Kortom, een aanrader. Toon minder »
Rudy DE WIT
23 mei 2023 17:05
PRP behandelung wordt goed en volledig uitgevoerd. Het hele hoofd wordt goed meegenomen. De dames zijn zeer bekwaam en vriendelijk welke mij altijd helpen. Ik raad deze behandeling en kliniek zeker aan!
JM van Engelen
16 mei 2023 07:07
Blijven jullie vooral al weg van deze zorgaanbieder! Lees goed de voorwaarden? Ik ben de kliniek weg gerend binnen 5 minuten stond ik buiten vertelde ik aan een heleboel mensen dit verhaal. Als jij jou lichaam en handen gezicht aan een Turk wil geven is dat aan jou! Niet mijn verantwoordelijkheid, deze informatie is nu beschikbaar. Ren weg! Deze kliniek mag... Toon meer »
Blijven jullie vooral al weg van deze zorgaanbieder! Lees goed de voorwaarden? Ik ben de kliniek weg gerend binnen 5 minuten stond ik buiten vertelde ik aan een heleboel mensen dit verhaal. Als jij jou lichaam en handen gezicht aan een Turk wil geven is dat aan jou! Niet mijn verantwoordelijkheid, deze informatie is nu beschikbaar. Ren weg! Deze kliniek mag je overslaan. Zo lees je ze willen geen gel/d missen. Sprak met Melissa en dikke turks heer ging mij uit lachen iets met de kliniek klopt niet. Heer Talat hij kwam dreigend en agressief over heeft gezegd teken nu! Mooie niets getekend ben meteen naar buiten geweest. Ze willen mooie geen geld missen.. Hij kon zich hier niet in vinden.

Je bent gewaarschuwd als je de risico van de gevolgen wilt nemen bij oprichter Talat Kara die vaak aan wanpraktijken doet. Ik heb mensen gesproken die een behandeling hier hebben ondergaan zijn verminkt begrepen via een ander kliniek. Straks moetje niet zeggen dat we jou hebben gewaarschuwd. Hij heeft zijn eigen medewerkers getraineerd. Wees opgepast met ze. De correct info staan ook onder van anderen.

Wordt geen slachtoffer van deze kliniek.

Hard en veel klinieken zullen niet blij zijn met deze post maar helaas is dit wel de waarheid waar de consument de dupe van wordt. . Ze zijn goed oplichting en wan praktijken. Dat bericht is voor hun te laat die daar een behandelingen hebben ondergaan, maar hopelijk hebben anderen er iets aan. Vieze oplichterssss

Wees voorzichtige met deze groep turkse clubje, ze deugen niet van alle kanten. Manipulatie! vui l nis bakken kliniek

Hij laatje via een pin appar.aat betalen onthoudt hierna kan je geld niet meer terug te vorderen. En slui/s het geld via master/card weg. Toon minder »
willem ridder
2 april 2023 08:08
Helemaal super , en erg goed geholpen door leuk en professioneel personeel . Top
Yuri Eleven
10 december 2022 11:11
Het is het eerst half jaar wachten op de resultaten. Maar dan komt het. Nu meer dan jaar later ben ik echt super blij met het resultaat. Ik kan de glimlach niet van mijn gezicht halen als ik ‘s ochtends mijn haren voor de spiegel aan het doen ben. Zou het zeker weer doen.
Niels Bruin
12 februari 2022 10:10
Fantastische, professionele en bekwame arts Dokter Kara. Hij is uiterst secuur, geeft je zijn volle aandacht en de behandeling zijn de beste! Ik raad Medikliniek zeker aan voor iedereen die zijn schoonheid wil belichten en laten zien! Hij behoort tot de betere artsen in Nederland! Very talented and professional dokter Kara. He is the best specialist in the... Toon meer »
Fantastische, professionele en bekwame arts Dokter Kara. Hij is uiterst secuur, geeft je zijn volle aandacht en de behandeling zijn de beste! Ik raad Medikliniek zeker aan voor iedereen die zijn schoonheid wil belichten en laten zien! Hij behoort tot de betere artsen in Nederland!

Very talented and professional dokter Kara. He is the best specialist in the Netherlands. I recommend him to every body who likes to do a touch up of their beauty! He is one of the best professionals in the Netherlands! Toon minder »
Ayse Caliskan
22 juni 2021 22:10
Mijn tweede bezoek hier en weer is het echt top service!
Yusuf Yerlikaya
17 juni 2021 13:01
Vriendelijke mensen en geholpen door een kundige arts!
Sanne Letschert
27 maart 2021 14:02
Ik ben heel erg van de huidbehandelingen, maar ook heel erg voorzichtig waar ik een huidbehandeling neem. Ik kom hier al sinds begin 2019 en werd meteen zó vriendelijk behandeld door de huidtherapeut. Ze zag dat ik heel voorzichtig was en beetje bezorgd. Die nam ze meteen weg door alles goed uit te leggen. Ze was ook zeer zachtaardig. Helaas is ze er niet m... Toon meer »
Ik ben heel erg van de huidbehandelingen, maar ook heel erg voorzichtig waar ik een huidbehandeling neem. Ik kom hier al sinds begin 2019 en werd meteen zó vriendelijk behandeld door de huidtherapeut. Ze zag dat ik heel voorzichtig was en beetje bezorgd. Die nam ze meteen weg door alles goed uit te leggen. Ze was ook zeer zachtaardig.

Helaas is ze er niet meer, maar vervolg ik mijn huisbehandeling met microneedling in combinatie met plasma bij Rodrigo. Hij is een top gozer!!!! Het draait alleen maar om dat je als klant tevreden bent en er resultaat wordt getoond! Toon minder »
Katerine Schrama
19 maart 2021 15:03
Professioneel en aardige personeel.
Tot nu to 3 prp behandelingen gehad met goed resultaat!
Samir Sam
13 maart 2021 12:12
Zeer vriendelijke geholpen, denken met je mee, zeer fijne ervaring gehad.
Roderick
6 maart 2021 09:09
Ik heb vorig jaar een Haartransplantatie behandeling gehad bij Medikliniek in Amsterdam. Het resultaat is erg natuurlijk geworden. Tot nu toe heeft niemand gevraagd of ik een haartransplantatie heb gehad. Mijn kruin en voorlijn en inhammen zijn door dokter Kara en zijn assistenten in 1 sessie gedaan. Voorzorg en nazorg is erg goed en ik raad deze kliniek ied... Toon meer »
Ik heb vorig jaar een Haartransplantatie behandeling gehad bij Medikliniek in Amsterdam. Het resultaat is erg natuurlijk geworden. Tot nu toe heeft niemand gevraagd of ik een haartransplantatie heb gehad. Mijn kruin en voorlijn en inhammen zijn door dokter Kara en zijn assistenten in 1 sessie gedaan. Voorzorg en nazorg is erg goed en ik raad deze kliniek iedereen aan. Toon minder »
tm 2
22 februari 2021 20:08
Schrijf een review

Veelgestelde vragen

Hoe duur is Botox bij Medikliniek?

Bij Medikliniek kost één zone Botox € 169,00.

Wat is de prijs van een behandeling met fillers bij Medikliniek?

Bij Medikliniek kost een behandeling met 1 ML filler v.a. € 399,00.

Hoe zijn de ervaringen bij Medikliniek?

Medikliniek scoort 4.7 van de 5 sterren uit 28 Google reviews.

Wat is het adres van Medikliniek?

In Amsterdam is Medikliniek gevestigd op Admiraal de Ruijterweg 73-H.