Filler Hardenberg

Vergelijk alle filler klinieken in de omgeving van Hardenberg. Vind een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak!

Hardenberg

Kengetallen binnen 15 km van Hardenberg:

Aantal afspraken in Hardenberg in de afgelopen periode
31
Gemiddelde prijs per ml Filler in Hardenberg
€ 352,50
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Hardenberg
9
Vind een kliniek in de buurt van Hardenberg

De gemiddelde prijs in Hardenberg voor behandeling met één ML filler is € 352,50. Een behandeling met één ML filler in Hardenberg  is gemiddeld 1% duurder dan het landelijk gemiddelde (€ 347,46).

Top 5 populaire fillerbehandelingen in Nederland

In de omgeving van Hardenberg zijn fillers populair. Top 5 van fillerbehandelingen:

Traangoot fillers
Lippen opvullen
Kaaklijn fillers
Neuscorrectie met fillers
Kin fillers

Vergelijk cosmetische klinieken in Hardenberg

Vergelijk de filler prijzen in de buurt van Hardenberg. Vul je locatie in en maak direct een afspraak:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Filler kliniek Hardenberg

Boek een filler behandeling in Hardenberg. Op Injectablesbooking.nl vergelijk je prijzen, lees je reviews en tips voor populaire fillerklinieken in Hardenberg. Op deze pagina vind je alle informatie over filler behandelingen, wat je kunt verwachten van een cosmetische behandeling én tips hoe je een kliniek kiest in Hardenberg. Ook zie je op deze pagina informatie, acties & aanbiedingen van populaire klinieken bij jou in de buurt. Vergelijk alle artsen en klinieken en maak direct een afspraak bij een cosmetische kliniek in de omgeving van Hardenberg.

Boek je injectables behandeling in Hardenberg

Kliniek
Fienouk-logo
profhilo-logo

Beauty Mooi Zo - Fienouk

5
De Woerte 1, Hardenberg (1 km)
Kliniek opgericht
2020
Prijs botox per zone
v.a. € 150
Prijs filler per ml
v.a. € 375
Kliniek bekijkenAfspraak maken
Arts
Deborah Kuster

Drs. Deborah Kuster

Beauty Mooi Zo - Fienouk (1 km) Velvet Monkey - Fienouk (25 km) The Beauty Room Borne - Fienouk (33 km) Assink Pure Identity - Fienouk (37 km)
Functie
Medisch specialist (overige)
Ervaring
3 jaar
Prijs botox per zone
v.a. € 150
Prijs filler per ml
v.a. € 375
Profiel bekijken
Afspraak maken
Kliniek
Huisartspraktijk P. Tichelaar

Huisartspraktijk P. Tichelaar

3.8
Dorpsstraat 22, Kloosterhaar (10 km)
Kliniek bekijken
Afspraak maken

Veelgestelde vragen in Hardenberg

Wat zijn de kosten van één ML filler in Hardenberg?

De prijs van een behandeling met 1 ML filler in Hardenberg is gemiddeld € 352,50. Één ML filler is vaak voldoende voor een eerste behandeling. Dit hangt wel af van jouw persoonlijke behoefte. De prijs per behandeling ligt bij fillerklinieken behoorlijk uit elkaar. De prijs voor 1 ML filler varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 190 en € 525 per milliliter filler. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de filler prijzen van alle klinieken in Hardenberg.

Wat is de beste filler kliniek in Hardenberg?

In de omgeving van Hardenberg (straal van 15 km) zijn 9 cosmetisch artsen en filler klinieken gevestigd. Het is verstandig om te kiezen voor een filler kliniek die tientallen positieve Google reviews heeft. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Hardenberg en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle filler klinieken in Hardenberg op Injectablesbooking.nl.

Wie is de beste filler arts in Hardenberg?

Kies de beste cosmetisch arts in Hardenberg op Injectablesbooking.nl. Het is verstandig om te kiezen voor een arts met voldoende ervaring met cosmetische behandelingen. Daarnaast is het raadzaam om voor een arts in de omgeving van Hardenberg te kiezen met veel positieve Google reviews. Lees filler ervaringen van consumenten bij alle artsen in Nederland op Injectablesbooking.nl. Maak direct een afspraak in de agenda van de arts.

Welke kliniek in Hardenberg is gespecialiseerd in lipfillers?

In de omgeving van Hardenberg zijn 4 cosmetische klinieken gevestigd. Lees lipfiller reviews, bekijk hoeveel ervaring de kliniek heeft en vergelijk prijzen.