Filler Hilversum

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Vind filler klinieken bij jou in de buurt. Lees informatie over alle filler behandelingen. Boek direct een gratis consult in de omgeving van Hilversum

Kengetallen Hilversum (binnen 15 km):

Aantal afspraken in Hilversum in de afgelopen periode
1.475
Gemiddelde prijs per ml Filler in Hilversum
€ 369,52
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Hilversum
166
Bekijk klinieken in de buurt van Hilversum

De gemiddelde prijs per ML filler is in Hilversum€ 369,52. Dat is 5% duurder dan de gemiddelde prijs in Nederland (€ 352,37).

Informatie over filler behandelingen

Een filler behandeling is een behandeling om de huid op te vullen. Met een dunne naald of canule wordt de filler door de cosmetisch arts heel subtiel in de huid verdeeld. Een fillerbehandeling wordt uitgevoerd om de gezichtscontour te verbeteren of om rimpels op te vullen.  Dankzij verdoving of een geschikte behandeltechniek hoeft de behandeling geen pijn te doen. Een filler is meestal gemaakt van hyaluronzuur. Dat is een stof die van nature al in het lichaam voorkomt en volledig wordt opgelost.

Zijn fillers veilig?

De huidige fillers wordt sinds ca. 20 jaar gebruikt. Dat zijn hyaluronzuur fillers zoals Restylane en Juvéderm. Andere goede fillermerken zijn: Belotero, Teosyal, Restylane en Aliaxin. Sinds 10 jaar zijn permanente fillers bij wet verboden, die gaven veel complicaties. Bij professionele toepassing door een deskundige en bevoegde arts wordt een fillerbehandeling als veilig beschouwd. Praat wel altijd met je arts over de mogelijke risico's. Lees verder: Fillerbehandeling risico's

Hoelang geeft een filler resultaat?

Een filler geeft gemiddeld 9 maanden resultaat. De duurzaamheid is afhankelijk van de behandellocatie. In de lippen wordt bijvoorbeeld vaak een zachtere filler ingespoten. Een zachtere filler is over het algemeen sneller opgelost. Ook het fillermerk heeft invloed op de effectiviteit. A-Merk fillers hebben een hoger veiligheidsprofiel en bewezen effectiviteit voor diverse behandelingen.

Vergelijk alle klinieken in de buurt: Klik hier

Filler behandeling stappenplan

In de omgeving van Hilversum zijn fillers populair. Hierbij een stappenplan om tot een goed resultaat te komen:

  1. Een geslaagde behandeling begint bij een geschikte arts. Vergelijk alle artsen (reviews, ervaring, titel, specialisaties, etc) op Injectablesbooking.
  2. Schrijf thuis vragen op die je aan de filler arts in Hilversum wilt stellen.
  3. In de omgeving van Hilversum zijn 166 cosmetische klinieken gevestigd. Laat je niet direct behandelen. Kies voor een andere kliniek wanneer het niet goed voelt.
  4. Bereid je voor op de behandeling. Drink geen alcohol, plan geen heftige sport of krachtinspanningen.

Bekijk alle injectables klinieken in Hilversum

Vergelijk kosten en lees ervaringen van alle fillerklinieken bij jou in de buurt. Vul je locatie in en bekijk klinieken bij jou in de buurt:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Lippen opvullen Hilversum

In de buurt van Hilversum kun je bij cosmetische klinieken ook terecht voor lippen opvullen. Een lipbehandeling kan waardevol zijn om rimpeltjes te verwijderen, hangende mondhoeken te behandelen of om de lippen een mooi contour te geven. Vergelijk alle klinieken op Injectablesbooking.

Een geslaagde behandeling begint bij een geschikte arts

Lees reviews over artsen en klinieken en maak direct een afspraak!

Aanbevolen klinieken in Hilversum

De volgende filler klinieken in de omgeving van Hilversum staan momenteel in de spotlight. 
Advertentie:

Gesponsord
Patrice Visser Kliniek
naambordje
Wordt nu
bekeken
5
Patrice Visser Kliniek
Laren, Torenlaan 27A
Botox zone v.a.
€ 165,00
Filler per ml v.a.
€ 380,00
Profiel bekijken
Haal het mooiste uit jezelf!
Afspraak maken
Onlangs 5x geboekt
profhilo-logoRadiesse logo

Geplande filler afspraken in de omgeving van Hilversum

Bij welke 5 klinieken in de buurt van Hilversum is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Fillerklinieken in Hilversum

Een behandeling met Botox in Hilversum is erg populair. Er zijn veel cosmetische klinieken in de buurt van Hilversum. Vergelijk reviews, tarieven en het aantal boekingen bij alle klinieken in Hilversum. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische klinieken worden het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost ML filler per kliniek? Vind een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak. Welke injectables kliniek kies jij in de omgeving van Hilversum?

Fillers

Met fillers worden rimpels opgevuld of de contour van de huid verbeterd. Veel uitgevoerde filler behandelingen in Hilversum zijn:

Bekijk 8 onlangs geboekte filler klinieken in de buurt van Hilversum

Bekijk 8 cosmetische fillerklinieken in de omgeving van Hilversum:

Dit overzicht gaat over het aantal gemaakte afspraken in Hilversum in het afgelopen kwartaal via Injectablesbooking.nl. Kies een filler kliniek en bekijk de prijzen en reviews. Maak direct een afspraak. 

Filler reviews in Hilversum

In Nederland kun je op meer dan 1100 locaties terecht voor een filler behandeling. Veel mensen vinden het prettig om reviews te lezen van andere consumenten. Injectablesbooking.nl heeft reviews van alle klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van klinieken bij jou in de buurt te lezen. Selecteer een kliniek in de omgeving van Hilversum die over een langere periode positieve reviews heeft gekregen van klanten.

Filler behandelingen in Hilversum

Welke arts voor lippen opvullen in Hilversum?

Het is verstandig om secuur een cosmetisch arts uit te zoeken. De volgende 3 tips kunnen daarbij helpen:

1. Kies een arts die bevoegd en bekwaam is (voldoende ervaring heeft)
2. Overleg met de arts dat er een A-Merk filler wordt gebruikt.
3. Lees ervaringen met lippen opvullen van andere cliënten op Injectablesbooking.nl

Profhilo behandeling in Hilversum

Door het toedienen van Profhilo in de huid stimuleren we de huid om collageen en elastine aan te maken. Op deze manier verbetert de kwaliteit van de huid zichtbaar en krijg je een jongere uitstraling. Deze behandeling is geschikt tegen huidverslapping.

Traangoot filler in Hilversum

Veel mensen laten een traangoot behandeling uitvoeren omdat zij zich storen aan donkere kringen onder hun ogen of aan de vermoeide blik. De traangoot is het geultje die vanuit de binnenste ooghoek schuin naar beneden loopt. Doordat deze bij sommige mensen is ingevallen of omdat de huid daar erg dun is, kun je er vermoeid uitzien.

Filler reviews Hilversum

Ik kom al een aantal jaren naar volle tevredenheid voor botox en fillers bij Faceland.

Sinds ongeveer een jaar ga ik (samen met mijn partner) naar de kliniek in Hilversum speciaal voor de arts MURIËLLE VAN ENGELEN.

Zij weet precies wat ik wil, wat bij mij past en geeft goede adviezen. Echt top!!

Annemiek
Ronald Van Horssen
Faceland Hilversum
23 februari 2022 22:10
Edwin de Jong is echt een topper! Ik had bij een andere kliniek fillers laten zetten, dat zag er heel vreemd uit. Edwin heeft me gerustgesteld en de fillers opgelost. Een week later heeft hij mijn gezicht in ere hersteld met nieuwe fillers. Echt ontzettend blij mee! Hij is kundig, neemt de tijd en ook nog eens heel vriendelijk.
Eline van Lent
Faceland Hilversum
25 november 2022 11:11
Als ik eerder wist dat het zó mooi en gemakkelijk was, had ik het eerder gedaan! Ik was echt MEGA zenuwachtig voor om fillers te laten zetten. Ik werd constant gerustgesteld en al mijn vragen werden in rust beantwoord. Ik ben echt 100% positief. Het was wel een beetje pijnlijk, maar helemaal gewenst resultaat en het ging erg snel. Ik was met een kwartiertje... Toon meer »
Als ik eerder wist dat het zó mooi en gemakkelijk was, had ik het eerder gedaan! Ik was echt MEGA zenuwachtig voor om fillers te laten zetten. Ik werd constant gerustgesteld en al mijn vragen werden in rust beantwoord. Ik ben echt 100% positief. Het was wel een beetje pijnlijk, maar helemaal gewenst resultaat en het ging erg snel. Ik was met een kwartiertje met mijn mooie lippen weer buiten! Toon minder »
Maureen Brinkman
Faceland Hilversum
25 november 2022 16:04
Bekijk meer Filler ervaringen in Hilversum

Boek je injectables behandeling in Hilversum

Faceland Hilversum
4.9
Faceland Hilversum
Hilversum, 's Gravelandseweg 5A
<1 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Wordt nu
bekeken
City Clinics Hilversum
4.5
City Clinics Hilversum
Hilversum, Oude Enghweg 2
<1 km
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 249,00
Profiel bekijken
Belotero logoprofhilo-logo
Afspraak maken
Onlangs 6x geboekt
Dr. B. Esthetics Hilversum
Dr. B. Esthetics Hilversum
Hilversum, Loosdrechtseweg 1A
1 km
Botox zone v.a.
€ 145,00
Filler per ml v.a.
€ 295,00
Profiel bekijken
profhilo-logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Gooische rimpels
4.2
Gooische rimpels
Hilversum, Bosdrift 50
1 km
Botox zone v.a.
€ 165,00
Filler per ml v.a.
€ 400,00
Profiel bekijken

Veelgestelde vragen in Hilversum

Wat kost een behandeling met fillers in Hilversum?

De gemiddelde prijs voor 1 ML filler is in Hilversum € 369,52. Één ML filler is vaak voldoende voor behandeling van de traangootjes, marionetlijnen of rokerslijntjes. Veel klinieken hebben regelmatig leuke kortingsacties. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste kliniek voor fillers in Hilversum?

Op Injectablesbooking.nl staan alle cosmetische klinieken en artsen in Hilversum. In een straal van 15 kilometer rond Hilversum zijn  166 injectables artsen en klinieken gevestigd. Lees ervaringen van mensen bij alle klinieken in Hilversum op Injectablesbooking.nl. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste filler behandelaar in Hilversum?

Vergelijk alle cosmetisch artsen in Hilversum op Injectablesbooking.nl. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met veel goede Google reviews. Bekijk ook met welk merk filler de cosmetische kliniek werkt. Het is verstandig om te kiezen voor een kliniek die een A-Merk filler werkt. Bekijk welke filler klinieken in Hilversum zijn gevestigd en bekijk nazorg informatie. Vul jouw plaats in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Wat is de beste lipfiller kliniek in Hilversum?

Er zijn 100 BIG-geregistreerde cosmetisch specialisten in de omgeving van Hilversum die gespecialiseerd zijn in lipfiller behandelingen. Bekijk alle specialisten op Injectablesbooking en maak een keuze.