Nationaal Huidcentrum - Bekijk prijzen en maak een afspraak
Nationaal Huidcentrum

Nationaal Huidcentrum

Met meer dan 15 jaar ervaring is Nationaal Huidcentrum dé cosmetische kliniek op het gebied van huid & haar in Midden Nederland. Wij behandelen jou zoals wij zelf ook behandeld willen worden. Met oprechte belangstelling voor jouw wens en eerlijk advies.

In onze kliniek in Naarden werken cosmetisch artsen, huidtherapeuten, dermatologen en andere specialisten van naam en faam, met een team van toegewijde ondersteuners. De specialisten bieden alleen behandelingen aan waar zij expert in zijn, met maximale veiligheid voor jou. Om deze kwaliteit zichtbaar te maken hebben wij al jaren een keurmerk. Bij ons ben je in goede handen.

Nationaal Huidcentrum uit Naarden is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, waaronder botulinetoxine (Botox) en fillers.

Met meer dan 15 jaar ervaring is Nationaal Huidcentrum dé cosmetische kliniek op het gebied van huid & haar in Midden Nederland. Wij behandelen jou zoals wij zelf ook behandeld willen worden. Met oprechte belangstelling voor jouw wens en eerlijk advies. Meer lezen »

Tarieven
Botox
1 zone botox (merk: Botox)
V.a. € 175 per zone
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. € 695 per 2 oksels
Kleine behandeling botox (baby/mini/halve zone)
V.a. € 99 per behandeling
Fillers
Juvéderm
V.a. € 450 per ml
Safety
BSure Filler Test
V.a. € 359 per dna-test
Skinbooster
Juvéderm Volite
V.a. € 450 per behandeling
Profhilo (2 ML)Profhilo (2 ML)
V.a. € 350 per behandeling
Kenmerken
Aantal behandelingen per jaar
2500
Gespecialiseerd in
Skinboosters, Botox, Fillers, Profhilo, Huidverbetering, Laser / IPL, Chemische peeling, Chirurgie
Kliniek opgericht
2008
Adres
Naarderpoort 2A, Naarden
Nationaal Huidcentrum
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Peter Termohlen
Drs. Peter Termohlen
Functie
Cosmetisch Arts KNMG
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken
James Fouché
Drs. James Fouché
Functie
Cosmetisch Arts KNMG
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken
Nicolette Vermeulen
Drs. Nicolette Vermeulen
Functie
Cosmetisch Arts KNMG
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken
Marieke van Hemert
Drs. Marieke van Hemert
Functie
Arts lid van NVCG
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken

Nationaal Huidcentrum Reviews

4.1
53 reviews
Ik heb twee lipoedeem behandelingen gehad en het is me zeer goed bevallen. Tijdens en na de behandeling werd ik goed geholpen en begeleid. Ik heb zins de behandelingen bijna geen pijn meer. Het resultaat was al snel te zien en ging mij gelijk weer lekker in mijn vel voelen. De behandelaar is echt iemand die met zijn hart werkt.
Sanne Mozes
15 december 2023 15:03
Voor mijn lipoedeem bij Dokter Navadeh behandeld in juni 2023. Onwijs vriendelijke en vooral kundige dermatoloog. Heel fijn dat die zich ook zo inzet om lipoedeem meer op de kaart te zetten. Zeer tevreden over de ingreep en heb veel betere kwaliteit van leven, minder pijn en meer bewegingsvrijheid. Ook de gratis intake hier is een pluspunt, zie je bijna nerg... Toon meer »
Voor mijn lipoedeem bij Dokter Navadeh behandeld in juni 2023. Onwijs vriendelijke en vooral kundige dermatoloog. Heel fijn dat die zich ook zo inzet om lipoedeem meer op de kaart te zetten. Zeer tevreden over de ingreep en heb veel betere kwaliteit van leven, minder pijn en meer bewegingsvrijheid. Ook de gratis intake hier is een pluspunt, zie je bijna nergens. Ga nog terug voor 2 andere lipoedeem behandelingen. Toon minder »
Sanne W
11 december 2023 21:09
Mijn vrouw en ik zijn beide super tevreden. Dr. Navadeh is een fantastische dermatoloog en een meester in liposuctie.
carl
2 december 2023 19:07
Ik maak altijd ruim op tijd een afspraak, omdat ik zelf weinig tijd heb om langs te kunnen gaan bij de huidtherapeut. Nu al voor de 3e keer op rij ( sinds er een andere is ) is door het Huidcentrum mijn afspraak gecanceld.
R. Baas
25 juli 2023 15:03
Begin dit jaar (2023) 2 lipodeem behandelingen ondergaan. De hele ervaring bij deze kliniek is van A tot Z een 10. De behandeling an sich was goed te doen, was eigenlijk gezellig en fantastisch om het resultaat te kunnen volgen. Zowel dokter Faber als zijn assistente zorgen er echt voor dat je super comfortabel door de procedure gaat. Het resultaat is echt v... Toon meer »
Begin dit jaar (2023) 2 lipodeem behandelingen ondergaan. De hele ervaring bij deze kliniek is van A tot Z een 10. De behandeling an sich was goed te doen, was eigenlijk gezellig en fantastisch om het resultaat te kunnen volgen. Zowel dokter Faber als zijn assistente zorgen er echt voor dat je super comfortabel door de procedure gaat. Het resultaat is echt verbluffend, ik heb geen littekens, mijn huid laat geen verslapping zien - het is bijzonder mooi geworden. Had ik dit maar 10 jaar eerder gedaan, had mij een hoop frustratie bespaard. Mijn dank is groot! Toon minder »
Deborah van den Ham
19 juli 2023 06:06
Erg tevreden met het resultaat. Drs. Vermeulen is zeer vriendelijk, denkt mee en bovenal kundig.
Lili van Dijk
5 juli 2023 15:03
Inmiddels 3 liposucties achter de rug bij Nationaal Huidcentrum. Dr. Navadeh is zeer deskundig en vertelt je bij iedere stap precies wat hij gaat doen en de behandeling zelf is pijnloos. Het herstel is me alledrie de keren enorm meegevallen en de nazorg is goed. Ik ben zeer tevreden over het eindresultaat.
Laura Kiewiet
2 juli 2023 19:07
Ik kan niks anders zeggen dat het een hele fijne deskundige kliniek is. Ze kijken verder dan de 'wens' als iets niet realistisch is, zullen ze ook daarin ondersteunen en kundig adviseren. Deze kliniek is zeker niet uit op geld verdienen, maar met het oog op haalbare resultaten. Ze zijn uitermate vriendelijk, behulpzaam en betrokken. Dat zie je niet zo vaak.... Toon meer »
Ik kan niks anders zeggen dat het een hele fijne deskundige kliniek is. Ze kijken verder dan de 'wens' als iets niet realistisch is, zullen ze ook daarin ondersteunen en kundig adviseren. Deze kliniek is zeker niet uit op geld verdienen, maar met het oog op haalbare resultaten. Ze zijn uitermate vriendelijk, behulpzaam en betrokken. Dat zie je niet zo vaak. Ben heel tevreden binnen gekomen en heel blij vertrokken. Toon minder »
Mila
19 juni 2023 18:06
Mijn liposuctie behandeling bij nationaal huidcentrum verliep prima en ik ben heel blij met het resultaat. Ik vertrouw 100% in dokter Eli Navadeh. Ik raad deze kliniek zeker aan.
Anette
12 juni 2023 14:02
Super resultaat (lipoedeem behandeling), zeer kundige arts, fijne begeleiding, goede en realistische info vooraf. Ik raad deze kliniek aan iedereen aan!
Kim Meijers
23 mei 2023 11:11
Ontzettend blij met het resultaat na de liposuctie in december 2022. Zoals zo vaak gezegd zal worden " dit had ik veel eerder moeten doen", maar geldt voor mij zeker. Zeer vriendelijk en betrokken personeel. Goede en duidelijke uitleg over wat komen gaat en wat mogelijk te verwachten. Dr. Navadeh is heel eerlijk over het te verwachten resultaat en schept ee... Toon meer »
Ontzettend blij met het resultaat na de liposuctie in december 2022. Zoals zo vaak gezegd zal worden " dit had ik veel eerder moeten doen", maar geldt voor mij zeker. Zeer vriendelijk en betrokken personeel. Goede en duidelijke uitleg over wat komen gaat en wat mogelijk te verwachten. Dr. Navadeh is heel eerlijk over het te verwachten resultaat en schept een realistisch beeld. Top! Toon minder »
MoMa
12 mei 2023 21:09
Ik ben bijna een jaar geleden door dr. Navadeh geholpen met liposuctie. Ik ben nog steeds super blij. Een arts die eigenlijk een kunstenaar is.
ketab Man
19 april 2023 09:09
Ik heb andere huidbehandelingen gehad (waaronder IPL en microneedling) maar deze waren lang niet zo effectief als één sessie met de CO2 laser. De korstjes zijn er ondertussen af en de huid onder mijn ogen ziet er mooier uit. Dominique pakte met de laser nog twee littekentjes mee, deze zijn minder aanwezig geworden. Naast dat ik blij ben met het resultaat von... Toon meer »
Ik heb andere huidbehandelingen gehad (waaronder IPL en microneedling) maar deze waren lang niet zo effectief als één sessie met de CO2 laser. De korstjes zijn er ondertussen af en de huid onder mijn ogen ziet er mooier uit. Dominique pakte met de laser nog twee littekentjes mee, deze zijn minder aanwezig geworden. Naast dat ik blij ben met het resultaat vond ik het personeel ook erg vriendelijk. Toon minder »
Ilse
27 oktober 2022 16:04
Ik ben een liposuctie ondergaan vandaag en het is mij erg goed bevallen. De dokter en assistente stelden mij heel erg op mijn gemak en ze waren heel vriendelijk. Bij het consult kreeg ik een realistisch beeld van wat ik kon verwachten als resultaat. De behandeling zelf is heel netjes verlopen.
cathy
13 oktober 2022 16:04
Mijn ervaring met deze kliniek is heel positief. De behandeling is uitgevoerd door drs. J. Fouché. Een leuke, vriendelijke arts. Complimenten ook voor de assistente. Zij deed er alles aan om me op mijn gemak te laten voelen. Tijdens de behandeling fijne muziek en een leuk gesprek. Helemaal top! Over het resultaat kan ik nog niets melden want het is vandaag p... Toon meer »
Mijn ervaring met deze kliniek is heel positief. De behandeling is uitgevoerd door drs. J. Fouché. Een leuke, vriendelijke arts. Complimenten ook voor de assistente. Zij deed er alles aan om me op mijn gemak te laten voelen. Tijdens de behandeling fijne muziek en een leuk gesprek. Helemaal top! Over het resultaat kan ik nog niets melden want het is vandaag pas uitgevoerd. Toon minder »
N H
15 september 2022 18:06
Zeer slecht. Heb zo veel spijt. Hij heeft geen voldoende ervaringen. Amateur. Mijn lichaam ziet raar uit door de lipo
Love Blessed
12 augustus 2022 00:12
Ik heb de afgelopen drie jaar 4 behandelingen gehad in deze klinik (in verschillende plekken van mijn licham). Alle behandelingen voldeden aan mijn verwachtingen. De beste kliniek die ik ken. Ik raad aan!
Iwona Paszenko
11 februari 2022 18:06
Online een afspraak geboekt en ik ging er dus vanuit dat dat vaststond. Nu belden ze de ochtend van tevoren, maar omdat ik aan het werk was, kon ik niet direct opnemen. Nog geen uur later (!!) belde ik al terug, maar mijn plek was al vergeven..?! Blijkbaar kunnen er meerdere mensen dezelfde afspraak maken, dus op dezelfde dag en hetzelfde tijdstip. Wie het e... Toon meer »
Online een afspraak geboekt en ik ging er dus vanuit dat dat vaststond. Nu belden ze de ochtend van tevoren, maar omdat ik aan het werk was, kon ik niet direct opnemen. Nog geen uur later (!!) belde ik al terug, maar mijn plek was al vergeven..?! Blijkbaar kunnen er meerdere mensen dezelfde afspraak maken, dus op dezelfde dag en hetzelfde tijdstip. Wie het eerst de telefoon opneemt is verzekerd van de plek 😂 Ik zie al voor me dat dit met al mijn afspraken zo gaat! Schandalig. Geboekt is geboekt voor mij, ik had mijn andere afspraken eromheen gepland. Maar wie weet vallen mijn andere afspraken straks ook uit, als mijn plekken worden weggegeven 🤣 Wat een bedrijf.. Ik ga hier dus NOOIT heen!! Toon minder »
Liesanne
25 oktober 2021 09:09
Kordaat en kundig optreden van de behandeld arts!
Bert Braafhart
4 mei 2021 11:11
Goed , vakkundig en snel geholpen . Top
Wil Groot
19 februari 2021 09:09
Ik heb een enorm slechte en teleurstellende ervaring met Nationaal Huidcentrum. 4 jaar geleden heb ik een haartransplantatie laten doen. Toen het resultaat na voldoende tijd enorm teleurstellend was kon ik met pijn en moeite terugkomen zodat er alsnog een aantal grafts bijgeplaatst werden. Inmiddels is wel duidelijk dat er kwaliteitsverschil tussen de behand... Toon meer »
Ik heb een enorm slechte en teleurstellende ervaring met Nationaal Huidcentrum. 4 jaar geleden heb ik een haartransplantatie laten doen. Toen het resultaat na voldoende tijd enorm teleurstellend was kon ik met pijn en moeite terugkomen zodat er alsnog een aantal grafts bijgeplaatst werden. Inmiddels is wel duidelijk dat er kwaliteitsverschil tussen de behandelaarsters zit. Een ervaren vrouw heeft de haarlijn gezet die er nu nog prima staat, een assistent heeft daarachter op proberen te vullen wat mislukt is met alle gevolgen van dien. Ik loop nu voor paal, en ben ook nog eens veel geld kwijt.

Toen ik onlangs contact zocht om mijn probleem kenbaar te maken werd ik door de betreffende behandelaarster ook nog eens brutaal te woord gestaan aan de telefoon en zou ik niet meer welkom zijn.

Kortom , ze trekken de handjes er vanaf. Ik heb een laatste verzoek gedaan om de zichtbare en emotionele schade te herstellen. Als men een beetje fatsoen heeft komt er een oplossing. Toon minder »
Willem Pluk
18 juni 2020 18:06
Het was een lange zoektocht maar uiteindelijk de beste Kliniek en Specialist voor mijn liposuctie behandeling gevonden. Op 12 juni 2018 ben ik bij Nationaal Huidcentrum behandeld aan mijn benen. Super vriendelijk, professioneel team. Goede voorlichting. Fijne begeleiding, goede uitleg en nazorg! Dr Navadeh is een vriendelijk rustige relaxte man! Tijdens de p... Toon meer »
Het was een lange zoektocht maar uiteindelijk de beste Kliniek en Specialist voor mijn liposuctie behandeling gevonden. Op 12 juni 2018 ben ik bij Nationaal Huidcentrum behandeld aan mijn benen.
Super vriendelijk, professioneel team. Goede voorlichting. Fijne begeleiding, goede uitleg en nazorg!
Dr Navadeh is een vriendelijk rustige relaxte man! Tijdens de procedure stelt hij je echt op je gemak, neemt alle tijd voor je en vertelt hij wat hij gaat doen. Een ware kunstenaar/architect van het menselijk lichaam! DE beste plastische chirurg en dermatoloog van Nederland.
De sfeer in de behandelkamer was heel fijn mede door de warme en vooral kundige verpleging, de lieve gezellige Yvonne.
Ik heb geen pijn gehad tijdens de behandeling, en ook de week erna viel het me reuze mee, alleen spierpijn gehad. Ik zag meteen resultaat. Nu 4 weken later zijn m’n benen nog mooier dan ik had gehoopt. Ik ben er heel gelukkig mee, van maat 42 naar 36.
Tip, endermologie is een goede nabehandeling voor een mooier resultaat!
Kortom: Onvergetelijke superfijne ervaring en zeer zeker aan te bevelen! Hartelijk dank! Toon minder »
Elsa Goncalves
10 juli 2018 18:06
Schrijf een review

Veelgestelde vragen

Hoe duur is Botox bij Nationaal Huidcentrum?

Één zone Botox bij Nationaal Huidcentrum kost € 175,00.

Wat kost een filler behandeling bij Nationaal Huidcentrum?

1 ML filler kost bij Nationaal Huidcentrum v.a. € 450,00. Tijdens een vrijblijvend consult kun je bespreken wat jouw behandeling gaat kosten.

Wat voor reviews heeft Nationaal Huidcentrum?

Nationaal Huidcentrum scoort 4.1 van de 5 sterren uit 22 Google reviews.

Wat is het adres van Nationaal Huidcentrum?

In Naarden is Nationaal Huidcentrum gevestigd op Naarderpoort 2A.