NHC logo wit + zonder slogan RGB

Nationaal Huidcentrum

Met meer dan 14 jaar ervaring is Nationaal Huidcentrum dé cosmetische kliniek op het gebied van huid & haar in Midden Nederland. Wij behandelen jou zoals wij zelf ook behandeld willen worden. Met oprechte belangstelling voor jouw wens en eerlijk advies.

In onze kliniek in Naarden werken cosmetisch artsen, huidtherapeuten, dermatologen en andere specialisten van naam en faam, met een team van toegewijde ondersteuners. De specialisten bieden alleen behandelingen aan waar zij expert in zijn, met maximale veiligheid voor jou. Om deze kwaliteit zichtbaar te maken hebben wij al jaren een keurmerk. Bij ons ben je in goede handen.

Nationaal Huidcentrum uit Naarden is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Reviews

4.1
41 reviews
Ik heb de afgelopen drie jaar 4 behandelingen gehad in deze klinik (in verschillende plekken van mijn licham). Alle behandelingen voldeden aan mijn verwachtingen. De beste kliniek die ik ken. Ik raad aan!
Iwona Paszenko
11 februari 2022 18:06
Online een afspraak geboekt en ik ging er dus vanuit dat dat vaststond. Nu belden ze de ochtend van tevoren, maar omdat ik aan het werk was, kon ik niet direct opnemen. Nog geen uur later (!!) belde ik al terug, maar mijn plek was al vergeven..?! Blijkbaar kunnen er meerdere mensen dezelfde afspraak maken, dus op dezelfde dag en hetzelfde tijdstip. Wie het e... Toon meer »
Online een afspraak geboekt en ik ging er dus vanuit dat dat vaststond. Nu belden ze de ochtend van tevoren, maar omdat ik aan het werk was, kon ik niet direct opnemen. Nog geen uur later (!!) belde ik al terug, maar mijn plek was al vergeven..?! Blijkbaar kunnen er meerdere mensen dezelfde afspraak maken, dus op dezelfde dag en hetzelfde tijdstip. Wie het eerst de telefoon opneemt is verzekerd van de plek 😂 Ik zie al voor me dat dit met al mijn afspraken zo gaat! Schandalig. Geboekt is geboekt voor mij, ik had mijn andere afspraken eromheen gepland. Maar wie weet vallen mijn andere afspraken straks ook uit, als mijn plekken worden weggegeven 🤣 Wat een bedrijf.. Ik ga hier dus NOOIT heen!! Toon minder »
Liesanne
25 oktober 2021 09:09
Kordaat en kundig optreden van de behandeld arts!
Bert Braafhart
4 mei 2021 11:11
Goed , vakkundig en snel geholpen . Top
Wil Groot
19 februari 2021 09:09
Ik heb een enorm slechte en teleurstellende ervaring met Nationaal Huidcentrum. 4 jaar geleden heb ik een haartransplantatie laten doen. Toen het resultaat na voldoende tijd enorm teleurstellend was kon ik met pijn en moeite terugkomen zodat er alsnog een aantal grafts bijgeplaatst werden. Inmiddels is wel duidelijk dat er kwaliteitsverschil tussen de behand... Toon meer »
Ik heb een enorm slechte en teleurstellende ervaring met Nationaal Huidcentrum. 4 jaar geleden heb ik een haartransplantatie laten doen. Toen het resultaat na voldoende tijd enorm teleurstellend was kon ik met pijn en moeite terugkomen zodat er alsnog een aantal grafts bijgeplaatst werden. Inmiddels is wel duidelijk dat er kwaliteitsverschil tussen de behandelaarsters zit. Een ervaren vrouw heeft de haarlijn gezet die er nu nog prima staat, een assistent heeft daarachter op proberen te vullen wat mislukt is met alle gevolgen van dien. Ik loop nu voor paal, en ben ook nog eens veel geld kwijt.

Toen ik onlangs contact zocht om mijn probleem kenbaar te maken werd ik door de betreffende behandelaarster ook nog eens brutaal te woord gestaan aan de telefoon en zou ik niet meer welkom zijn.

Kortom , ze trekken de handjes er vanaf. Ik heb een laatste verzoek gedaan om de zichtbare en emotionele schade te herstellen. Als men een beetje fatsoen heeft komt er een oplossing. Toon minder »
Willem Pluk
18 juni 2020 18:06
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Botox
V.a. €175 per zone
Kleine behandeling botulinetoxine
V.a. €99 per behandeling
Fillers
Juvéderm
V.a. €450 per ml
Overige
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. €695 per 2 oksels
Skinbooster
Juvéderm Volite
V.a. €450 per behandeling
Profhilo (2 ML)
V.a. €350 per behandeling
Kenmerken
Aantal behandelingen per jaar
2500
Gespecialiseerd in
Skinboosters, Botox (botulinetoxine), Fillers, Profhilo, Huidverbetering, Laser / IPL, Chemische peeling, Chirurgie
Kliniek opgericht
2008
Adres
Naarderpoort 2A, Naarden
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Zoek, vergelijk en boek een injectable of filler behandeling