Filler Horst

Vergelijk alle filler klinieken in de omgeving van Horst. Vind een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak!

Horst

Kengetallen binnen 15 km van Horst:

Aantal afspraken in Horst in de afgelopen periode
109
Gemiddelde prijs per ml Filler in Horst
€ 392,71
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Horst
26
Vind een kliniek in de buurt van Horst

De gemiddelde prijs in Horst voor behandeling met één ML filler is € 392,71. Een behandeling met één ML filler in Horst  is gemiddeld 10% duurder dan het landelijk gemiddelde (€ 355,66).

Top 5 populaire fillerbehandelingen in Nederland

In de omgeving van Horst zijn fillers populair. Top 5 van fillerbehandelingen:

Traangoot fillers
Lippen opvullen
Kaaklijn fillers
Neuscorrectie met fillers
Kin fillers

Vergelijk cosmetische klinieken in Horst

Vergelijk de filler prijzen in de buurt van Horst. Vul je locatie in en maak direct een afspraak:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Filler kliniek Horst

Boek een filler behandeling in Horst. Op Injectablesbooking.nl vergelijk je prijzen, lees je reviews en tips voor populaire fillerklinieken in Horst. Op deze pagina vind je alle informatie over filler behandelingen, wat je kunt verwachten van een cosmetische behandeling én tips hoe je een kliniek kiest in Horst. Ook zie je op deze pagina informatie, acties & aanbiedingen van populaire klinieken bij jou in de buurt. Vergelijk alle artsen en klinieken en maak direct een afspraak bij een cosmetische kliniek in de omgeving van Horst.

3 cosmetische klinieken in de omgeving van Horst!

Dit zijn 3 van onlangs geboekte fillerklinieken in de de buurt van Horst in willekeurige volgorde:

Het overzicht van geboekte behandelingen in Horst is gebaseerd op het aantal boekingen in het afgelopen kwartaal via Injectablesbooking.nl. Klik op een filler kliniek en lees consumenten ervaringen en informatie. 

Filler ervaringen Horst

Het is verstandig om consumenten reviews over filler behandelingen te lezen. Je weet dan beter waar je aan toe bent tijdens een consult of behandeling. Tip! Kies een filler kliniek in de buurt van Horst die regelmatig positieve Google reviews heeft gekregen van klanten. Injectablesbooking heeft reviews van alle cosmetische klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van cosmetische klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Welke filler behandelingen worden vaak uitgevoerd in Horst?

Behandeling van wallen in Horst

Veel mensen laten een traangoot behandeling uitvoeren omdat zij zich storen aan donkere kringen onder hun ogen of aan de vermoeide blik. De traangoot is het geultje die vanuit de binnenste ooghoek schuin naar beneden loopt. Doordat deze bij sommige mensen is ingevallen of omdat de huid daar erg dun is, kun je er vermoeid uitzien.

Beste kliniek voor lippen opvullen

Bij alle cosmetische klinieken in de omgeving van Horst kun je terecht voor lipfillers. De ene kliniek heeft een betere reputatie dan de andere. Wil je lippen laten opvullen? Hierbij 3 tips:
3. Kies een arts die bevoegd en bekwaam is (voldoende ervaring heeft)
2. Overleg met de arts dat er een A-Merk filler wordt gebruikt.
1. Lees ervaringen van andere cliënten op Injectablesbooking.nl

Wat is Profhilo?

Profhilo is een populaire skinbooster tegen huidverslapping. Profhilo is een werkzame stof die met 5 prikjes per wang in de huid wordt gespoten. Het effect is een gezonde teint en mooie glow. Profhilo is geen filler, het activeert je huid om te stralen! Vergelijk alle klinieken voor een Profhilo behandeling in Horst.

Filler reviews Horst

Al enkele jaren vaste klant bij deze praktijk. Ik ben altijd heel tevreden over het resultaat van de filler- en botox behandelingen. Zowel Angelos als Bianca nemen ruim de tijd, om de mogelijkheden te bespreken. Het resultaat is natuurlijk, precies zoals het hoort. Bovendien zijn het oprecht hele hartelijke mensen. Ik blijf nog lang klant.
Spice Wife
Praktijk Michail
23 mei 2022 19:07
Geweldige ervaring!! Van plasmabehandelingen, fillers en meer... Geweldige dames, uiterst professioneel en echt toegewijd aan de klant. Het is zo'n goed gevoel om in veilige handen te zijn, in een vriendelijke omgeving en ook in een mooie omgeving, en tenslotte met een glimlach op je gezicht te vertrekken. BEDANKT rVerse
Kris V.Janssen
18 juli 2022 21:09
Al jaren lang heel tevreden met de behandelingen door Olga uitgevoerd, zowel botox, fillers als plexR
Petra Bleijlevens
BBO Clinics Swalmen
6 april 2022 13:01
Bekijk meer Filler ervaringen in Horst

Boek je injectables behandeling in Horst

Jozijna Cosmedisch Centrum Horst
5
Jozijna Cosmedisch Centrum Horst
Horst, Industriestraat 15
<1 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 470,00
Profiel bekijken
profhilo-logoRadiesse logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Praktijk Michail
4.9
Praktijk Michail
Horst, Westerholtstraat 35
2 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Afspraak maken
 
Huisartsenpraktijk MC Wieënhof
2.4
Huisartsenpraktijk MC Wieënhof
Venray, De Wieenhof 45
9 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Afspraak maken
 
Totally Chique Venray
Totally Chique Venray
Venray, Plataanstraat 10A
9 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 475,00
Profiel bekijken

Veelgestelde vragen in Horst

Wat zijn de kosten van één ML filler in Horst?

De prijs van een behandeling met 1 ML filler in Horst is gemiddeld € 392,71. Één ML filler is vaak voldoende voor een eerste behandeling. Dit hangt wel af van jouw persoonlijke behoefte. De prijs per behandeling ligt bij fillerklinieken behoorlijk uit elkaar. De prijs voor 1 ML filler varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 190 en € 525 per milliliter filler. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de filler prijzen van alle klinieken in Horst.

Wat is de beste filler kliniek in Horst?

In de omgeving van Horst (straal van 15 km) zijn 26 cosmetisch artsen en filler klinieken gevestigd. Het is verstandig om te kiezen voor een filler kliniek die tientallen positieve Google reviews heeft. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Horst en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle filler klinieken in Horst op Injectablesbooking.nl.

Wie is de beste filler arts in Horst?

Kies de beste cosmetisch arts in Horst op Injectablesbooking.nl. Het is verstandig om te kiezen voor een arts met voldoende ervaring met cosmetische behandelingen. Daarnaast is het raadzaam om voor een arts in de omgeving van Horst te kiezen met veel positieve Google reviews. Lees filler ervaringen van consumenten bij alle artsen in Nederland op Injectablesbooking.nl. Maak direct een afspraak in de agenda van de arts.

Welke kliniek in Horst is gespecialiseerd in lipfillers?

In de omgeving van Horst zijn 13 cosmetische klinieken gevestigd. Lees lipfiller reviews, bekijk hoeveel ervaring de kliniek heeft en vergelijk prijzen.