Filler Middelharnis

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Vergelijk alle filler klinieken in de omgeving van Middelharnis. Vind een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak!

Middelharnis

Kengetallen binnen 15 km van Middelharnis:

Aantal afspraken in Middelharnis in de afgelopen periode
128
Gemiddelde prijs per ml Filler in Middelharnis
€ 353,43
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Middelharnis
19
Vind een kliniek in de buurt van Middelharni...

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Geboekte afspraken in de buurt van Middelharnis

De volgende 3 filler klinieken in de buurt van Middelharnis zijn onlangs geboekt via Injectablesbooking.

Filler kliniek Middelharnis

Boek een filler behandeling in Middelharnis. Op Injectablesbooking.nl vergelijk je prijzen, lees je reviews en tips voor populaire fillerklinieken in Middelharnis. Op deze pagina vind je alle informatie over filler behandelingen, wat je kunt verwachten van een cosmetische behandeling én tips hoe je een kliniek kiest in Middelharnis. Ook zie je op deze pagina informatie, acties & aanbiedingen van populaire klinieken bij jou in de buurt. Vergelijk alle artsen en klinieken en maak direct een afspraak bij een cosmetische kliniek in de omgeving van Middelharnis.

Fillerbehandelingen

Een filler behandeling wordt toegepast om rimpels op te vullen of om de contour te verbeteren. Populaire filler behandelingen zijn:

2 cosmetische klinieken in de omgeving van Middelharnis!

Dit zijn 2 van onlangs geboekte fillerklinieken in de de buurt van Middelharnis in willekeurige volgorde:

Het overzicht van geboekte behandelingen in Middelharnis is gebaseerd op het aantal boekingen in het afgelopen kwartaal via Injectablesbooking.nl. Klik op een filler kliniek en lees consumenten ervaringen en informatie. 

Filler ervaringen Middelharnis

Het is verstandig om consumenten reviews over filler behandelingen te lezen. Je weet dan beter waar je aan toe bent tijdens een consult of behandeling. Tip! Kies een filler kliniek in de buurt van Middelharnis die regelmatig positieve Google reviews heeft gekregen van klanten. Injectablesbooking heeft reviews van alle cosmetische klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van cosmetische klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Welke filler behandelingen worden vaak uitgevoerd in Middelharnis?

Behandeling van wallen in Middelharnis

Veel mensen laten een traangoot behandeling uitvoeren omdat zij zich storen aan donkere kringen onder hun ogen of aan de vermoeide blik. De traangoot is het geultje die vanuit de binnenste ooghoek schuin naar beneden loopt. Doordat deze bij sommige mensen is ingevallen of omdat de huid daar erg dun is, kun je er vermoeid uitzien.

Beste kliniek voor lippen opvullen

Bij alle cosmetische klinieken in de omgeving van Middelharnis kun je terecht voor lipfillers. De ene kliniek heeft een betere reputatie dan de andere. Wil je lippen laten opvullen? Hierbij 3 tips:
3. Kies een arts die bevoegd en bekwaam is (voldoende ervaring heeft)
2. Overleg met de arts dat er een A-Merk filler wordt gebruikt.
1. Lees ervaringen van andere cliënten op Injectablesbooking.nl

Wat is Profhilo?

Profhilo is een populaire skinbooster tegen huidverslapping. Profhilo is een werkzame stof die met 5 prikjes per wang in de huid wordt gespoten. Het effect is een gezonde teint en mooie glow. Profhilo is geen filler, het activeert je huid om te stralen! Vergelijk alle klinieken voor een Profhilo behandeling in Middelharnis.

Filler reviews Middelharnis

Meerdere malen in deze kliniek geweest waar ik snel en goed ben geholpen. Botox heb ik 4 maanden plezier van en filler tot een jaar. Fijne begeleiding door Marieke. Heel wat van mijn vriendinnen inmiddels naar volle tevredenheid behandeld.
Willeke Fenger
BeautyFillers
16 februari 2023 08:08
Bekijk meer Filler ervaringen in Middelharnis

Boek je injectables behandeling in Middelharnis

Medic Cosmetic Clinics Middelharnis
Medic Cosmetic Clinics Middelharnis
Middelharnis, Zandpad 18
<1 km
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 299,00
Profiel bekijken
Liquid Beauty Hellevoetsluis
Liquid Beauty Hellevoetsluis
Hellevoetsluis, Bruggehoofd 78
8 km
Botox zone v.a.
€ 120,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
profhilo-logoRadiesse logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Lasersalon Hellevoetsluis
Lasersalon Hellevoetsluis
Hellevoetsluis, Hoonaartstraat 70a
9 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Biogelique salon voor huidverbetering
4.8
Biogelique salon voor huidverbetering
Hellevoetsluis, Culhemiusstraat 12b
9 km
Botox zone v.a.
€ 149,00
Filler per ml v.a.
€ 475,00
Profiel bekijken

Veelgestelde vragen in Middelharnis

Wat zijn de kosten van één ML filler in Middelharnis?

De prijs van een behandeling met 1 ML filler in Middelharnis is gemiddeld € 353,43. Één ML filler is vaak voldoende voor een eerste behandeling. Dit hangt wel af van jouw persoonlijke behoefte. De prijs per behandeling ligt bij fillerklinieken behoorlijk uit elkaar. De prijs voor 1 ML filler varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 190 en € 525 per milliliter filler. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de filler prijzen van alle klinieken in Middelharnis.

Wat is de beste filler kliniek in Middelharnis?

In de omgeving van Middelharnis (straal van 15 km) zijn 19 cosmetisch artsen en filler klinieken gevestigd. Het is verstandig om te kiezen voor een filler kliniek die tientallen positieve Google reviews heeft. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Middelharnis en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle filler klinieken in Middelharnis op Injectablesbooking.nl.

Wie is de beste filler arts in Middelharnis?

Kies de beste cosmetisch arts in Middelharnis op Injectablesbooking.nl. Het is verstandig om te kiezen voor een arts met voldoende ervaring met cosmetische behandelingen. Daarnaast is het raadzaam om voor een arts in de omgeving van Middelharnis te kiezen met veel positieve Google reviews. Lees filler ervaringen van consumenten bij alle artsen in Nederland op Injectablesbooking.nl. Maak direct een afspraak in de agenda van de arts.

Welke kliniek in Middelharnis is gespecialiseerd in lipfillers?

In de omgeving van Middelharnis zijn 7 cosmetische klinieken gevestigd. Lees lipfiller reviews, bekijk hoeveel ervaring de kliniek heeft en vergelijk prijzen.