De Gezichtskliniek - Utrecht - Bekijk prijzen en maak een afspraak
De Gezichtskliniek - Utrecht

De Gezichtskliniek - Utrecht

Begin 2019 is DeGezichtskliniek opgericht. DeGezichtskliniek is een ambitieuze boutique kliniek in Amsterdam, Utrecht en Rotterdam met als doel de cosmetische zorg in Nederland toegankelijk en betaalbaar te maken.In de alsmaar groeiende markt van cosmetische geneeskunde is het voor de consument niet altijd even duidelijk wat voor verschillende behandelingen mogelijk zijn en wat voor resultaten deze geven. DeGezichtskliniek vindt het belangrijk dat tijdens elk consult of elke behandeling duidelijke uitleg wordt gegeven en ook eventuele alternatieven voor een cosmetische behandeling worden besproken.Daarnaast is de opzet in de kliniek kleinschalig zodat er bij elke afspraak veel tijd bestaat voor persoonlijke aandacht voor de patiënt. Zo kan er gezamenlijk worden gekeken met de arts wat de specifieke wensen zijn en wat de behandelmogelijkheden om tot het beste (cosmetische) resultaat te komen.

De Gezichtskliniek - Utrecht uit Utrecht is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, waaronder botulinetoxine (Botox) en fillers.

Begin 2019 is DeGezichtskliniek opgericht. DeGezichtskliniek is een ambitieuze boutique kliniek in Amsterdam, Utrecht en Rotterdam met als doel de cosmetische zorg in Nederland toegankelijk en betaalbaar te maken.In de alsmaar groeiende markt van cosmetische geneeskunde is het voor de consument niet altijd even duidelijk wat voor verschillende behandelingen mogelijk zijn en wat voor resultaten deze geven. DeGezichtskliniek vindt het belangrijk dat tijdens elk consult of elke behandeling duidelijke uitleg wordt gegeven en ook eventuele alternatieven voor een cosmetische behandeling... Meer lezen »

5* Rated boutique cosmetische klinieken

Bekijk acties van De Gezichtskliniek - Utrecht

LIPFILLERS -0,5 ML € 129  -1,0 ML 189. Boek nu
LIPFILLERS -0,5 ML € 129 -1,0 ML 189. Boek nu
Tarieven
Botox
1 zone botox (merk: Bocouture)
V.a. € 99 per zone
1 zone botox (merk: Botox)
V.a. € 75 per zone
Faceslimming
V.a. € 189 per behandeling
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. € 299 per 2 oksels
Kleine behandeling botox (baby/mini/halve zone)
V.a. € 69 per behandeling
Consult
1e consult
Gratis
Fillers
Lipfiller
V.a. € 189 per ml
StylageStylage
V.a. € 199 per ml
Teosyal
V.a. € 269 per ml
Traangoot filler
V.a. € 269 per ml
Fillers overige
0,5 / 0,6 ML hyaluronzuur filler
V.a. € 129 per behandeling
2 ML hyaluronzuur filler
V.a. € 390 per behandeling
Liquid Facelift
V.a. € 500 per behandeling
Overige
Haarfillers
V.a. € 150 per behandeling
Hyaluronidase (filler oplossen)
V.a. € 150 per behandeling
Lemon Bottle 10 ML (onderkin)
V.a. € 125 per per behandeling
Lemon Bottle v.a. 20 ML
V.a. € 185 per per behandeling
Skinbooster
Profhilo (2 ML)Profhilo (2 ML)
V.a. € 249 per behandeling
RRS Eyes
V.a. € 125 per behandeling
Kenmerken
Aantal behandelingen per jaar
10000
Kliniek opgericht
2019
Adres
Ivor Novellostraat 3, Utrecht
De Gezichtskliniek - Utrecht
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Wouter Tromp
Drs. Wouter Tromp
Functie
Arts lid van NVCG
Botox zone v.a.
€ 75,00
Filler per ml v.a.
€ 189,00
Profiel bekijken
Eliza van Twisk
Drs. Eliza van Twisk
Functie
Arts
Botox zone v.a.
€ 75,00
Filler per ml v.a.
€ 189,00
Profiel bekijken
Jessy Zegers
Drs. Jessy Zegers
Functie
Huisarts
Botox zone v.a.
€ 75,00
Filler per ml v.a.
€ 189,00
Profiel bekijken
Heela Yousufzai
Drs. Heela Yousufzai
Functie
Arts
Botox zone v.a.
€ 75,00
Filler per ml v.a.
€ 189,00
Profiel bekijken
Aniek van Valderen
Drs. Aniek van Valderen
Functie
-
Botox zone v.a.
€ 75,00
Filler per ml v.a.
€ 189,00
Profiel bekijken

De Gezichtskliniek - Utrecht Reviews

4.8
227 reviews
Ik heb vandaag mijn lippen laten opvullen bij Eliza. Wat een fijne energie heeft deze vrouw! Ik was erg gespannen, maar Eliza hielp me hier doorheen, mijn complimenten!
Kristy Bauwens
28 april 2024 16:04
Heel fijn behandeld, er word echt tijd voor je genomen en goede uitleg gegeven. Ik voelde me erg op mijn gemak. Mijn complimenten aan Eliza.
Nadia Nadia
15 april 2024 19:07
Zojuist voor het eerst botox gehad voor mijn fronsrimpels. Ik was heel bang voor de behandeling, maar werd zeer op mijn gemak gesteld door een ontzettend aardige en kundige arts; Wouter. De behandeling viel me 100% mee. Het was in een paar minuten klaar. Nette prijzen. Ik ging gisteren googlen en kon direct vandaag al terecht. Ik blijf hier zeker terug kom... Toon meer »
Zojuist voor het eerst botox gehad voor mijn fronsrimpels. Ik was heel bang voor de behandeling, maar werd zeer op mijn gemak gesteld door een ontzettend aardige en kundige arts; Wouter. De behandeling viel me 100% mee. Het was in een paar minuten klaar. Nette prijzen. Ik ging gisteren googlen en kon direct vandaag al terecht. Ik blijf hier zeker terug komen. Ben zeer benieuwd naar het resultaat over 2 weken. Maar so far so good! Toon minder »
Zdenka Nieuwenhuizen
25 maart 2024 11:11
Ik ben altijd geholpen door DR. Heela YOUSUFZAI. Ik ben super tevreden over deze arts!! Ze luistert naar wat ik wil en neemt de tijd voor je. Ik boek bewust mijn afspraken op de zondag locatie Rotterdam zodat ik door deze arts wordt behandeld.
Ilayda Kaya
24 maart 2024 11:11
Sinds een jaartje laat ik mijn voorhoofd injecteren met Botox. Ik ben vorig jaar begonnen met deze behandeling bij de Gezichtskliniek, beide behandelingen zijn toentertijd uitgevoerd door Wouter waar ik erg enthousiast en tevreden over was. Omdat ik niet in de buurt woon, ben ik de rest van het jaar uitgeweken naar een kliniek in de buurt van mijn huis. Toev... Toon meer »
Sinds een jaartje laat ik mijn voorhoofd injecteren met Botox. Ik ben vorig jaar begonnen met deze behandeling bij de Gezichtskliniek, beide behandelingen zijn toentertijd uitgevoerd door Wouter waar ik erg enthousiast en tevreden over was. Omdat ik niet in de buurt woon, ben ik de rest van het jaar uitgeweken naar een kliniek in de buurt van mijn huis. Toevallig was ik twee weken in de buurt van de Gezichtskliniek waardoor ik hier opnieuw een afspraak heb gemaakt. De hoeveelheid Botox die geïnjecteerd werd in mijn voorhoofd is normaal wat mijn andere behandelaar verspreid over mijn voorhoofd en ogen. Toch ligt normaliter mijn volledige voorhoofd plat en nu heb ik een super vreemde rimpel alleen aan de linkerkant van mijn voorhoofd. Ik weet niet of dit ligt aan het feit dat Wouter dit niet zelf heeft gedaan of aan iets anders, maar ik vind het teleurstellend. Toon minder »
Helena Seventy nine
15 december 2023 14:02
Wat een supergoede ervaring. Geholpen door Kaj, vriendelijk heel professioneel, stelt je op je gemak, het was de eerste keer. Ik kom zeker terug. En de prijs is ook nog laag, ...
Marieke Quirijns
20 november 2023 19:07
Ben hier 17 november geweest behandeld door wouter!! Heel tevreden !! Deze kliniek is zeker een aanrader!
sandrina de rooij
18 november 2023 12:12
Mooie, schone kliniek.
Arts Wouter wist mij de juiste info mee te delen.
Ik heb een traangoot behandeling gehad.
Super blij mee en geen pijn.
Professioneel en ervaren arts.
Ik kom zeker terug.
Echt een aanrader!
Dank je wel.
jaimy maktari
28 september 2023 11:11
Goed geholpen met een eerlijke mening! Vooraf word alles goed met je overlegd en met een prachtig resultaat
Suze Goorhuis
24 september 2023 14:02
Duidelijk en eerlijk consult van zowel dr. Elnaz én dr. Robyn. Er wordt goed geluisterd en de procedure rustig uitgelegd, erg blij mee!
Siny Van Der Velde
15 september 2023 17:05
Fijne artsen, snel een afspraak kunnen maken. Goede nazorg met service en advies.
Roy
22 juli 2023 13:01
Voor het eerst bij de gezichtskliniek in Utrecht geweest, super fijne ervaring. Heel lief geholpen, helaas weet ik de naam van de behandelaar niet. Ik wil haar echt ontelbaar sterren geven! heel erg bedankt voor alles, mijn lippen gaan er super goed uit zien! ❤️
Romy Ervina Pardjo
15 juni 2023 10:10
Update* :Traangoten beschadigd en verpest.

Lastig om te beoordelen. Aardige mensen, schone kliniek. Aan de ene kant is het wel prima aan de andere kant vaak gedoe/complicaties. Ik moet heel vaak terugkomen omdat het resultaat of de behandeling niet goed is gegaan.
8
29 april 2023 04:04
Hele fijne en goede kliniek! De prijs-kwaliteitverhouding is ook erg goed! Ik ben altijd bij eliza geweest voor lipfillers en wilde door tevredenheid en vertrouwen ook bij eliza traangoot fillers laten doen, maar eliza werd onverwachts ziek en zo kwam ik bij wouter terecht en heeft wouter mijn Traangoot fillers gezet. Ben tot nu erg tevreden en superblij met... Toon meer »
Hele fijne en goede kliniek!
De prijs-kwaliteitverhouding is ook erg goed!
Ik ben altijd bij eliza geweest voor lipfillers en wilde door tevredenheid en vertrouwen ook bij eliza traangoot fillers laten doen, maar eliza werd onverwachts ziek en zo kwam ik bij wouter terecht en heeft wouter mijn Traangoot fillers gezet.
Ben tot nu erg tevreden en superblij met het resultaat! Het is netjes, vakkundig en met eerlijk advies gedaan. Toon minder »
Niemand Niemand
17 maart 2023 15:03
Ik kom al een aantal jaar bij de gezichtskliniek, door verhuizing toch naar andere klinieken moeten gaan. Eindelijk weer in de buurt, gelijk geboekt. Super goed geïnformeerd van te voren en transparant over de prijs (dat kan ik dus van de andere klinieken helaas niet zeggen, altijd een verrassing bij de kassa) goede uitleg over de nazorg. Duidelijk echte pro... Toon meer »
Ik kom al een aantal jaar bij de gezichtskliniek, door verhuizing toch naar andere klinieken moeten gaan. Eindelijk weer in de buurt, gelijk geboekt. Super goed geïnformeerd van te voren en transparant over de prijs (dat kan ik dus van de andere klinieken helaas niet zeggen, altijd een verrassing bij de kassa) goede uitleg over de nazorg. Duidelijk echte professionals. Ik had een behandeling gedaan die ik elders al 2x had gedaan maar ik zag amper resultaat ook al kozen we steeds voor meer ml's. Deze x hier laten doen en het is zó mooi geworden en voor een bizar goede prijs. Echt heel blij!! Toon minder »
Pleuni
17 maart 2023 09:09
Dit was mijn eerste keer bij de gezichtskliniek in Utrecht. Ik ben geholpen door Eliza. Ik heb mijn laten behandeling aan mijn kraaienpootjes en een wenkbrauw-lift. Eliza was erg professioneel en legde alles stap voor stap uit. Eliza was ook heel begripvol, omdat ik het allemaal best spannend vond. Het resultaat mag er zijn. Zeer tevreden over mijn behand... Toon meer »
Dit was mijn eerste keer bij de gezichtskliniek in Utrecht.

Ik ben geholpen door Eliza. Ik heb mijn laten behandeling aan mijn kraaienpootjes en een wenkbrauw-lift.

Eliza was erg professioneel en legde alles stap voor stap uit. Eliza was ook heel begripvol, omdat ik het allemaal best spannend vond.

Het resultaat mag er zijn. Zeer tevreden over mijn behandelingen en na zorg.

Over 3,5 maand zal ik zeker teruggaan naar de gezichtskliniek. Toon minder »
Sharr Beeren
25 december 2022 13:01
Lastig om te beoordelen. Aardige mensen, schone kliniek. Aan de ene kant is het wel prima aan de andere kant vaak gedoe/complicaties. Ik moet heel vaak terugkomen omdat het resultaat of de behandeling niet goed is gegaan.
8
24 oktober 2022 09:09
Nadat ik botox in mijn voorhoofd heb gekregen, waren mijn wenkbrauwen en oogleden gaan zakken. Ze hebben het geprobeerd te herstellen met een wenkbrauwen lift, maar dat had geen enkele nut. Nooit meer.
Esther Rijkse
15 augustus 2022 21:09
Behandeling gehad, fijn geholpen, goede uitleg. Leuke behandelaar, vriendelijk en kundig. Mooie natuurlijk dame! Graag volgende keer weer haar! Ik was er gisteren zondag 13 mrt om 10 uur!
Anja Worst v Soeren
14 maart 2022 17:05
De gezichtskliniek Ik en mijn zusje zijn helemaal fan van de gastvrijheid en klant vriendelijkheid die wij steeds meekrijgen tijdens onze bezoek. Er wordt voldoende tijd vrij gemaakt om naar onze wensen te luisteren en daaruit krijg je eerlijk advies. Wij voelen ons hier thuis en op onze gemak! Ik wil jullie bedanken dat wij elke keer weer met een glimlach... Toon meer »
De gezichtskliniek

Ik en mijn zusje zijn helemaal fan van de gastvrijheid en klant vriendelijkheid die wij steeds meekrijgen tijdens onze bezoek.
Er wordt voldoende tijd vrij gemaakt om naar onze wensen te luisteren en daaruit krijg je eerlijk advies. Wij voelen ons hier thuis en op onze gemak!
Ik wil jullie bedanken dat wij elke keer weer met een glimlach naar huis vetrekken na onze bezoek.

Groetjes; De zusjes ❤️ Toon minder »
b o
9 januari 2022 12:12
Wauw ik kwam voor mijn eerste keer. Mijn behandelaar was zo vriendelijk en zeker weten medisch opgeleid. Ze had inzicht in wat daadwerkelijk het beste was voor mij en mijn gezondheid en dat word natuurlijk gewaardeerd. Nu heb ik alweer een extra afspraak voor volgende week wat een fijne kliniek !
Gwendelyne Van Otterloo
24 december 2021 15:03
Schrijf een review

Veelgestelde vragen

Wat kost één zone Botox bij De Gezichtskliniek - Utrecht?

Één zone Botox bij De Gezichtskliniek - Utrecht kost € 75,00.

Wat kost een filler behandeling bij De Gezichtskliniek - Utrecht?

1 ML filler kost bij De Gezichtskliniek - Utrecht v.a. € 189,00. Tijdens een vrijblijvend consult kun je bespreken wat jouw behandeling gaat kosten.

Wat voor reviews heeft De Gezichtskliniek - Utrecht?

Op basis van 21 Google reviews heeft De Gezichtskliniek - Utrecht 4.8 van de 5 sterren.

Waar is De Gezichtskliniek - Utrecht gevestigd?

Op Ivor Novellostraat 3 is De Gezichtskliniek - Utrecht gevestigd in Utrecht.