Filler Vlijmen

Kies een fillerkliniek in de omgeving van Vlijmen. Bekijk alle cosmetische klinieken en plan direct een vrijblijvend consult!

Kengetallen binnen 15 km van Vlijmen:

Aantal afspraken in Vlijmen in de afgelopen periode
521
Gemiddelde prijs per ml Filler in Vlijmen
€ 321,76
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Vlijmen
82
Bekijk klinieken in de buurt van Vlijmen

De prijs voor behandeling met één ML fillers is in Vlijmen gemiddeld 7% goedkoper dan gemiddeld in Nederland (€ 347,46). De gemiddelde prijs van één ML filler is in Vlijmen: € 321,76 per ML. Vul je adres in en vergelijk de fillerprijzen bij jou in de buurt.

Injectables kliniek Vlijmen

Er zijn diverse cosmetische klinieken in de omgeving van Vlijmen. Bij deze klinieken zijn de volgende injectables behandelingen populair:

 

Vind fillerkliniek in Vlijmen

Vergelijk de tarieven en Google reviews van fillerklinieken bij jou in de buurt. Vul je locatie in en maak direct een afspraak:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Lipfillers Vlijmen

In de buurt van Vlijmen kun je bij alle filler klinieken ook terecht voor cosmetische lipbehandelingen. Een lipbehandeling is gewild omdat het volume van onze lippen afneemt naarmate we ouder worden. Daarnaast zijn lipfillers gewild bij mensen die mooie volle lippen wensen. Kies de beste lipfiller kliniek op Injectablesbooking.

Populaire klinieken in Vlijmen

Een aantal filler klinieken in de omgeving van Vlijmen krijgen momenteel extra attentie. 
Advertentie:

Kliniek
IET Den Bosch
Sebastiaan Kranenburg botox

IET Den Bosch

Stationsweg 23, 's-Hertogenbosch
Behandelingen per jaar
2500
Kliniek opgericht
2020

Boek een gratis consult met de cosmetisch arts.

Kliniek
Ivy clinics Den Bosch
Ivy-clinics-logo-1

Ivy clinics Den Bosch

Vughterstraat 171, 's-Hertogenbosch
4.6
Behandelingen per jaar
8000
Kliniek opgericht
2008

MEET IVY - gratis en vrijblijvend adviesgesprek - #ivycares

Geplande filler afspraken in de omgeving van Vlijmen

Bij welke 5 klinieken in de buurt van Vlijmen is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Filler behandeling in Vlijmen

In de buurt van Vlijmen zijn 82 filler klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met fillers of Botox. Vergelijk de reviews en prijs per filler behandeling bij alle klinieken in Vlijmen. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische kliniek in Vlijmen wordt het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een ML filler per behandeling? Lees op deze pagina alle info over fillerklinieken in Vlijmen. Vind een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Bekijk 8 onlangs geboekte filler klinieken in de buurt van Vlijmen

Bekijk 8 cosmetische fillerklinieken in de omgeving van Vlijmen:

In bovenstaande lijst populaire klinieken in de omgeving van Vlijmen. Deze klinieken zijn het afgelopen kwartaal vaak geboekt.

Filler reviews in Vlijmen

In Nederland kun je op meer dan 1100 locaties terecht voor een filler behandeling. Veel mensen vinden het prettig om reviews te lezen van andere consumenten. Injectablesbooking.nl heeft reviews van alle klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van klinieken bij jou in de buurt te lezen. Selecteer een kliniek in de omgeving van Vlijmen die over een langere periode positieve reviews heeft gekregen van klanten.

Populaire filler behandelingen uitgelicht

Lippen opvullen Vlijmen

Je lippen laten opvullen kan ook in de omgeving van Vlijmen. Er zijn diverse behandeltechnieken zoals de Russian Method, flat lips en de lipflip. Het is raadzaam om te kiezen voor een deskundig opgeleide BIG geregistreerde arts. Enkele tips:

1. Kies een arts die bevoegd en bekwaam is (voldoende ervaring heeft)
2. Overleg met de arts dat er een A-Merk filler wordt gebruikt.
3. Lees ervaringen van andere cliënten op Injectablesbooking.nl

Vlijmen traangoot filler behandeling

Een traangoot filler is geschikt als behandeling tegen donkere kringen en een vermoeide blik onder de ogen. Tijdens een persoonlijk consult kun je met de arts overleggen of je in aanmerking komt voor een traangoot behandeling.

Profhilo Vlijmen

Profhilo is een behandeling tegen verslapte huid. Profhilo is een werkzame stof op basis van hyaluronzuur. Met 5 kleine prikjes per wang wordt de huid steviger en ontstaat de populaire Profhilo glow.

Boek je injectables behandeling in Vlijmen

Kliniek
ATS Kliniek Vlijmen

ATS Kliniek Vlijmen

3.5
Wolput 30, Vlijmen (<1 km)
Kliniek opgericht
2000
Prijs botox per zone
v.a. € 225
Prijs filler per ml
v.a. € 350
Kliniek bekijkenAfspraak maken
Kliniek
Medic Cosmetic Botox

Medic Cosmetic Clinics Den Bosch

Jan van Riebeecksingel 17, 's-Hertogenbosch (4 km)
Kliniek opgericht
2017
Prijs botox per zone
v.a. € 99
Prijs filler per ml
v.a. € 289

Schoonheidssalon, hier is niet dagelijks een arts aanwezig.

Kliniek bekijkenAfspraak maken

Veelgestelde vragen in Vlijmen

Wat kost een behandeling met fillers in Vlijmen?

De gemiddelde prijs voor 1 ML filler is in Vlijmen € 321,76. Één ML filler is vaak voldoende voor behandeling van de traangootjes, marionetlijnen of rokerslijntjes. Veel klinieken hebben regelmatig leuke kortingsacties. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste kliniek voor fillers in Vlijmen?

Op Injectablesbooking.nl staan alle cosmetische klinieken en artsen in Vlijmen. In een straal van 15 kilometer rond Vlijmen zijn  82 injectables artsen en klinieken gevestigd. Lees ervaringen van mensen bij alle klinieken in Vlijmen op Injectablesbooking.nl. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste filler behandelaar in Vlijmen?

Vergelijk alle cosmetisch artsen in Vlijmen op Injectablesbooking.nl. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met veel goede Google reviews. Bekijk ook met welk merk filler de cosmetische kliniek werkt. Het is verstandig om te kiezen voor een kliniek die een A-Merk filler werkt. Bekijk welke filler klinieken in Vlijmen zijn gevestigd en bekijk nazorg informatie. Vul jouw plaats in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Welke lipfiller arts in Vlijmen wordt aangeraden?

Een lipfiller behandeling is een vaardigheid- en ervaringshandeling. Op Injectablesbooking staan alle behandelaren in de omgeving van Vlijmen. Vergelijk ze allemaal en maak direct een afspraak.