body-clinic-logo

The Body Clinic Den Bosch

De cosmetische kliniek The Body Clinic Den Bosch is gevestigd op de Oude Vlijmenseweg 114 in Den Bosch. The Body Clinic is op Kliniekervaringen de best gewaardeerde kliniek voor Botox, fillers en ooglidcorrecties van Nederland. Daarnaast is The Body Clinic “Als beste getest” door De Consumentenbond. Onze cosmetische artsen zijn lid van NVCG (Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde) en BIG geregistreerd.

The Body Clinic Den Bosch uit 's-Hertogenbosch is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, waaronder botulinetoxine (Botox) en fillers.

De cosmetische kliniek The Body Clinic Den Bosch is gevestigd op de Oude Vlijmenseweg 114 in Den Bosch. The Body Clinic is op Kliniekervaringen de best gewaardeerde kliniek voor Botox, fillers en ooglidcorrecties van Nederland. Daarnaast is The Body Clinic “Als beste getest” door De Consumentenbond. Onze cosmetische artsen zijn lid van NVCG (Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde) en BIG geregistreerd. Meer lezen »

Bekijk agenda
Tarieven
Botulinetoxine
Azzalure (1 zone)
V.a. € 210 per zone
Botox (1 zone)
V.a. € 210 per zone
Drie (3) zones
V.a. € 470 per behandeling
Twee (2) zones
V.a. € 360 per behandeling
Consult
1e consult
Gratis
Fillers
Onbekend merk hyaluronzuur
V.a. € 450 per ml
Radiesse (1,5 ML)Radiesse logo
V.a. € 600 per 1,5 ml
Sculptra (per flacon 10 ML)
V.a. € 650 per ml
Overige
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. € 550 per 2 oksels
Safety
BSure Filler Testbsure-filler-test
V.a. € 359 per dna-test
Skinbooster
Profhilo (2 ML)profhilo-logo
V.a. € 360 per behandeling
Restylane Skinboosters
V.a. € 425 per behandeling
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Skinboosters, Botox, Fillers, Profhilo, Chirurgie
Kliniek opgericht
2006
Adres
Oude Vlijmenseweg 114, 's-Hertogenbosch
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Bart Biermans
Drs. Bart Biermans
+ 3 meer
Functie
Cosmetisch Arts KNMG
Botox zone v.a.
€ 210,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken
Hugo Ammerlaan
Drs. Hugo Ammerlaan
+ 2 meer
Functie
Cosmetisch Arts KNMG
Botox zone v.a.
€ 210,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken

The Body Clinic Den Bosch Reviews

4.9
26 reviews
Ik zag erg tegen de operatie op .maar door de ontspannen omgeving en de rustige woorden van de arts viel de behandeling achteraf erg mee
Ingrid Smit
19 juli 2023 07:07
Dokter Hugo Ammerlaan heeft bij mij een bovenooglidcorrectie gedaan.Erg fijne arts die heel duidelijk uitlegt wat hij gaat doen.Hij steld je echt op je gemak en vraagt regelmatig hoe het met je gaat.Ik ben zeer tevreden en zou hem zeker aanraden
Marjon Leijten
11 juli 2023 19:07
Een ooglidcorrectie laten doen. Afspraak was erg snel gemaakt, geen lange wachttijd. Een gastvrij ontvangst gehad. Contact is vriendelijk en laagdrempelig, er wordt veel aandacht geschonken aan elke stap die word gezet/uitgevoerd, goede uitleg en alle afspraken worden goed gecommuniceerd. De voorbereiding en de regels over nazorg hebben vruchten afgeworpen.... Toon meer »
Een ooglidcorrectie laten doen. Afspraak was erg snel gemaakt, geen lange wachttijd.
Een gastvrij ontvangst gehad. Contact is vriendelijk en laagdrempelig, er wordt veel aandacht geschonken aan elke stap die word gezet/uitgevoerd, goede uitleg en alle afspraken worden goed gecommuniceerd.
De voorbereiding en de regels over nazorg hebben vruchten afgeworpen. Nu nog een paar weekjes wachten voor het definitieve resultaat, maar voor nu al erg tevreden."

Geholpen door Dr.Hugo Ammerlaan. Ervaren als een zeer kundige arts Toon minder »
ilse von kriegenbergh
3 mei 2023 20:08
Vakkundig team, warm ontvangst van Yvette en Hugo is een topper 😊👍
Kyra Bartels
16 april 2023 11:11
Ik ben superblij met het resultaat van mijn ooglidcorrectie dat zeer deskundig uitgevoerd is door drs Hugo ammerlaan.hij legt goed uit wat hij gaat doen en stelt je gerust
Ik zal zeker bodyclinic den bosch aanraden.
Nogmaals dank Hugo
Margriet Smith
2 november 2022 14:02
Twee weken terug heb ik een boven ooglid correctie ondergaan. De behandeling is voor mij perfect verlopen. Stap voor stap werd door Drs Hugo Ammerlaan op een rustige en duidelijke manier benoemd wat er op dat moment gedaan werd en wat je daarvan zou kunnen merken. Een erg vriendelijke, kundige en ervaren arts. Voor- en nazorg zijn ook prima verlopen. Er word... Toon meer »
Twee weken terug heb ik een boven ooglid correctie ondergaan.
De behandeling is voor mij perfect verlopen. Stap voor stap werd door Drs Hugo Ammerlaan op een rustige en duidelijke manier benoemd wat er op dat moment gedaan werd en wat je daarvan zou kunnen merken.
Een erg vriendelijke, kundige en ervaren arts.
Voor- en nazorg zijn ook prima verlopen.
Er wordt zeker moeite gedaan om je welkom te voelen en er is aandacht voor jou als persoon ( je bent zeker geen nummer).
Wat mij betreft zeker een aanrader dus. Toon minder »
Marleen Timmers
12 oktober 2022 08:08
Super fijne kliniek met een persoonlijke benadering waar je hartelijk ontvangen wordt, ook de arts is zeer professioneel en denkt met je mee, hier ben je tenminste geen nummer.
Jeaninepien Xxx
11 oktober 2022 20:08
"Heb na het voorgesprek vol vertrouwen een afspraak gemaakt. De behandeling is volgens plan gegaan, er werd ruim de tijd genomen voor uitleg en geruststellende woorden. Vragen worden prima beantwoord. Al met al een goede keuze waarin je zeker als persoon gezien en behandeld word."
Ellen Hagendijk
12 juli 2022 18:06
Drs Hugo Ammerlaan,, is zeer kundig, geduldig. Een top arts. Het resultaat van mijn liquid facelift is zo mooi geworden. Boven mijn verwachting! Ik ben er reuze blij mee!!"
Yvette van Leeuwen
27 juni 2022 15:03
"De ontvangst de intake en zeker de behandeling waren zeer professioneel , deskundig en klantvriendelijk .De arts Hugo Ammerlaan had mij goed voorbereid en tijdens de ingreep informeerde hij mij steeds over alle stappen die hij ging doen , dat werkte voor mij zeer geruststellend ."
Peter van Beers
16 juni 2022 05:05
Dr Hugo Ammerlaan heeft hele ervaringen en kan alles goed uitleggen. Aanrader!
xiaoqing zhu
30 maart 2022 11:11
"Heb bij dr hugo bestaande fillers(andere kliniek) laten oplossen omdat ik niet tevreden was.Na 3wk kon ik terug komen en heb ik door hugo mijn traangoten en jukbeenderen laten doen.Ben zo intens blij met het resultaat.Behandeling was pijnloos en zeer vakkundig.Raad iedereen the body clinic aan."
Lorraine Delima
8 maart 2022 20:08
"Fijn persoonlijk contact. Hugo Ammerlaan heeft aandacht voor jou en legt alles goed uit. Stelt je goed op je gemak en een top eindresultaat. "
Monique Morreau
16 februari 2022 16:04
"Ik heb mijn éérste bezoek als zeer prettig ervaren. Vriendelijke ontvangst met een kopje koffie. Zowel de arts als assistente stelde mij zeer gerust over de éérste behandeling. Tijdens de behandeling werd er duidelijk verteld wat er gedaan werd en wat ik kon verwachten. Na de behandeling krijg je ruim de tijd om even bij te komen en nog eventuele vragen te... Toon meer »
"Ik heb mijn éérste bezoek als zeer prettig ervaren. Vriendelijke ontvangst met een kopje koffie. Zowel de arts als assistente stelde mij zeer gerust over de éérste behandeling. Tijdens de behandeling werd er duidelijk verteld wat er gedaan werd en wat ik kon verwachten. Na de behandeling krijg je ruim de tijd om even bij te komen en nog eventuele vragen te stellen, zeer prettig te noemen. Ik kom graag terug voor een tweede behandeling. Toon minder »
jeanine hamelsveld
1 december 2021 09:09
Zeer mooie kliniek van The Body Clinic. Fijn dat je ook gewoon voor de deur kan parkeren. Dokter Ammerlaan is echt een toparts, legt alles goed uit en zeer kundig. Ik ben er voor een anti-transpiratie behandeling geweest omdat ik daar last van had recentelijk door medicijngebruik. De arts legde alles goed uit en bereidde me voor op mogelijk een beetje pijn.... Toon meer »
Zeer mooie kliniek van The Body Clinic. Fijn dat je ook gewoon voor de deur kan parkeren. Dokter Ammerlaan is echt een toparts, legt alles goed uit en zeer kundig. Ik ben er voor een anti-transpiratie behandeling geweest omdat ik daar last van had recentelijk door medicijngebruik. De arts legde alles goed uit en bereidde me voor op mogelijk een beetje pijn. De behandeling viel echt reuze mee en het resultaat is heerlijk (letterlijk). Ook de controle afspraak was goed en duidelijk advies wanneer terug te komen. Toon minder »
Gijs Biermans
15 juli 2021 10:10
Schrijf een review