The Body Clinic Den Bosch

The Body Clinic Den Bosch

The Body Clinic Den Bosch uit 's-Hertogenbosch is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Afspraak maken

Reviews

5
20 reviews
Ik ben superblij met het resultaat van mijn ooglidcorrectie dat zeer deskundig uitgevoerd is door drs Hugo ammerlaan.hij legt goed uit wat hij gaat doen en stelt je gerust
Ik zal zeker bodyclinic den bosch aanraden.
Nogmaals dank Hugo
Margriet Smith
2 november 2022 14:02
Twee weken terug heb ik een boven ooglid correctie ondergaan. De behandeling is voor mij perfect verlopen. Stap voor stap werd door Drs Hugo Ammerlaan op een rustige en duidelijke manier benoemd wat er op dat moment gedaan werd en wat je daarvan zou kunnen merken. Een erg vriendelijke, kundige en ervaren arts. Voor- en nazorg zijn ook prima verlopen. Er word... Toon meer »
Twee weken terug heb ik een boven ooglid correctie ondergaan.
De behandeling is voor mij perfect verlopen. Stap voor stap werd door Drs Hugo Ammerlaan op een rustige en duidelijke manier benoemd wat er op dat moment gedaan werd en wat je daarvan zou kunnen merken.
Een erg vriendelijke, kundige en ervaren arts.
Voor- en nazorg zijn ook prima verlopen.
Er wordt zeker moeite gedaan om je welkom te voelen en er is aandacht voor jou als persoon ( je bent zeker geen nummer).
Wat mij betreft zeker een aanrader dus. Toon minder »
Marleen Timmers
12 oktober 2022 08:08
Super fijne kliniek met een persoonlijke benadering waar je hartelijk ontvangen wordt, ook de arts is zeer professioneel en denkt met je mee, hier ben je tenminste geen nummer.
Jeaninepien Xxx
11 oktober 2022 20:08
"Heb na het voorgesprek vol vertrouwen een afspraak gemaakt. De behandeling is volgens plan gegaan, er werd ruim de tijd genomen voor uitleg en geruststellende woorden. Vragen worden prima beantwoord. Al met al een goede keuze waarin je zeker als persoon gezien en behandeld word."
Ellen Hagendijk
12 juli 2022 18:06
Drs Hugo Ammerlaan,, is zeer kundig, geduldig. Een top arts. Het resultaat van mijn liquid facelift is zo mooi geworden. Boven mijn verwachting! Ik ben er reuze blij mee!!"
Yvette van Leeuwen
27 juni 2022 15:03
"De ontvangst de intake en zeker de behandeling waren zeer professioneel , deskundig en klantvriendelijk .De arts Hugo Ammerlaan had mij goed voorbereid en tijdens de ingreep informeerde hij mij steeds over alle stappen die hij ging doen , dat werkte voor mij zeer geruststellend ."
Peter van Beers
16 juni 2022 05:05
Dr Hugo Ammerlaan heeft hele ervaringen en kan alles goed uitleggen. Aanrader!
xiaoqing zhu
30 maart 2022 11:11
"Heb bij dr hugo bestaande fillers(andere kliniek) laten oplossen omdat ik niet tevreden was.Na 3wk kon ik terug komen en heb ik door hugo mijn traangoten en jukbeenderen laten doen.Ben zo intens blij met het resultaat.Behandeling was pijnloos en zeer vakkundig.Raad iedereen the body clinic aan."
Lorraine Delima
8 maart 2022 20:08
"Fijn persoonlijk contact. Hugo Ammerlaan heeft aandacht voor jou en legt alles goed uit. Stelt je goed op je gemak en een top eindresultaat. "
Monique Morreau
16 februari 2022 16:04
"Ik heb mijn éérste bezoek als zeer prettig ervaren. Vriendelijke ontvangst met een kopje koffie. Zowel de arts als assistente stelde mij zeer gerust over de éérste behandeling. Tijdens de behandeling werd er duidelijk verteld wat er gedaan werd en wat ik kon verwachten. Na de behandeling krijg je ruim de tijd om even bij te komen en nog eventuele vragen te... Toon meer »
"Ik heb mijn éérste bezoek als zeer prettig ervaren. Vriendelijke ontvangst met een kopje koffie. Zowel de arts als assistente stelde mij zeer gerust over de éérste behandeling. Tijdens de behandeling werd er duidelijk verteld wat er gedaan werd en wat ik kon verwachten. Na de behandeling krijg je ruim de tijd om even bij te komen en nog eventuele vragen te stellen, zeer prettig te noemen. Ik kom graag terug voor een tweede behandeling. Toon minder »
jeanine hamelsveld
1 december 2021 09:09
Zeer mooie kliniek van The Body Clinic. Fijn dat je ook gewoon voor de deur kan parkeren. Dokter Ammerlaan is echt een toparts, legt alles goed uit en zeer kundig. Ik ben er voor een anti-transpiratie behandeling geweest omdat ik daar last van had recentelijk door medicijngebruik. De arts legde alles goed uit en bereidde me voor op mogelijk een beetje pijn.... Toon meer »
Zeer mooie kliniek van The Body Clinic. Fijn dat je ook gewoon voor de deur kan parkeren. Dokter Ammerlaan is echt een toparts, legt alles goed uit en zeer kundig. Ik ben er voor een anti-transpiratie behandeling geweest omdat ik daar last van had recentelijk door medicijngebruik. De arts legde alles goed uit en bereidde me voor op mogelijk een beetje pijn. De behandeling viel echt reuze mee en het resultaat is heerlijk (letterlijk). Ook de controle afspraak was goed en duidelijk advies wanneer terug te komen. Toon minder »
Gijs Biermans
15 juli 2021 10:10
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Azzalure (1 zone)
V.a. €195 per zone
Botox (1 zone)
V.a. €195 per zone
Consult
1e consult
Gratis
Fillers
Onbekend merk hyaluronzuur
V.a. €400 per ml
Radiesse (1,5 ML)
V.a. €550 per 1,5 ml
Sculptra (per flacon 10 ML)
V.a. €650 per ml
Overige
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. €495 per 2 oksels
Skinbooster
Profhilo (2 ML)profhilo-logo
V.a. €350 per behandeling
Restylane Skinboosters
V.a. €400 per behandeling
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Skinboosters, Botox (botulinetoxine), Fillers, Profhilo, Chirurgie
Kliniek opgericht
2006
Adres
Oude Vlijmenseweg 114, 's-Hertogenbosch
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten