Ivy-clinics-logo-1

Ivy clinics Den Bosch

Ivy clinics is een cosmetische kliniek die kwalitatief hoogwaardige cosmetische en chirurgische ingrepen biedt met aandacht voor natuurlijke resultaten.

Ivy clinics heette voorheen Huisartskliniek. Negen jaar lang hebben oprichters Natale Adamo en Judith Eggersman met veel plezier gewerkt aan het opbouwen van Huisartskliniek, een landelijke organisatie met ruim 25 locaties die in samenwerking met cosmetische huisartsen laagdrempelige cosmetische ingrepen als ooglidcorrecties en rimpelbehandelingen in het assortiment had.

Na jarenlang intensieve opleidingstrajecten te hebben doorlopen bieden Natale en Judith onder de naam Ivy clinics dezelfde kwaliteit, persoonlijke aandacht en betaalbare behandelingen maar ook een flinke uitbreiding van het aanbod.

Ivy is gespecialiseerd in een healthy lifestyle consultatie, huidverjonging en -verbetering (laser & energy based devices), natuurlijke injectable behandelingen, liposucties, lipofilling & lipolaser, semi-permanente make-up (microblading & powderbrows) en biedt daarnaast een variëteit aan laagdrempelige skincaretreatments. Voor cliënten die niet in de buurt van de vestigingen van Ivy clinics wonen bieden wij online video consulten waarna je in de webshop gelijk de juiste skincare producten en tools kunt bestellen.

Bij Ivy clinics staat de samenwerking tussen cosmetisch consulenten, huidtherapeuten en cosmetisch artsen voorop zodat de cliënt altijd een zo uitgebreid mogelijk advies krijgt.

Simply feel good and look better.

Ivy clinics streeft naar het bieden van een betaalbare cosmetische keuze op een kwalitatieve, verantwoorde en ethische wijze. En altijd volgens ons ethisch kompas door focus te houden op onderstaande kernwaarden.

√ Natuurlijke uitstraling
√ Transparant advies
√ Innerlijke en uiterlijke schoonheid verenigen
√ Continu streven naar de hoogst mogelijke zorgkwaliteit
√ Ethisch verantwoorde zorg en duurzaam ondernemen

Ivy clinics biedt voor alle clienten een gratis en vrijblijvend advies. Dit kan in Amsterdam, Amstelveen, Den Bosch & Westervoort (nabij Arnhem).

Ivy clinics Den Bosch uit 's-Hertogenbosch is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

MEET IVY - gratis en vrijblijvend adviesgesprek - #ivycares

Afspraak maken

Reviews

5
11 reviews
Aanrader dus!
Mick Hopman
9 november 2021 14:02
Ik heb hier een lipfiller behandeling gehad waar ik onwijs blij mee ben.
Ik ging voor een minimaal, natuurlijk resultaat. Ze hebben geluisterd naar mijn wensen maar ook hun vakkundige mening gegeven en zo gehandeld.
Helemaal top. Ik kom hier zeker terug.
Kim van Uden
10 augustus 2021 16:04
Ik ben hier geweest voor een traangootbehandeling en uitstekend geholpen. Er werd alle tijd voor me genomen en veel rekening gehouden met het feit dat ik snel flauwval. Uitstekende service!
Tess Broos
17 mei 2021 10:10
Snel geholpen, vriendelijke ontvangst, word fijn naar je wensen geluisterd en antwoord gegeven. Top!
Ramanda Van Blerk
12 maart 2021 13:01
Vorige week een ooglidcorrectie laten doen in den Bosch. Ze waren heel vriendelijk en professioneel, en het resultaat is super mooi, precies waar ik op gehoopt had. Kortom ik ben tevreden!
Heleen van Wezel
15 december 2020 19:07
zeer nette clinic...en echt menselijk goed contact...super aardig en profesioneel...zeer tevreden
EZME excuzemoi
10 december 2019 15:03
Een week geleden een ooglidcorrectie gehad,gisteren de hechtingen eruit. Ziet er heel goed uit,ben super tevreden.Goed koelen is wel een must en dat heb ik dan ook gedaan. Ben zeer tevreden over het resultaat.
Marie-Anne Maas
19 juni 2019 05:05
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Kleine behandeling botulinetoxine
V.a. €59 per behandeling
Onbekend merk botulinetoxine (1 zone)
V.a. €119 per zone
Fillers
Radiesse (1,5 ML)
V.a. €395 per 1,5 ml
Stylage
V.a. €230 per ml
Overige
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. €395 per 2 oksels
Skinbooster
Profhilo (2 ML)profhilo-logo
V.a. €295 per behandeling
Kenmerken
Aantal behandelingen per jaar
8000
Gespecialiseerd in
Skinboosters, Botox (botulinetoxine), Fillers, Profhilo, Huidverbetering, Haarfillers, Laser / IPL, Chemische peeling, Chirurgie
Kliniek opgericht
2008
Adres
Vughterstraat 171, 's-Hertogenbosch
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten