Ivy clinics Den Bosch - Bekijk prijzen en maak een afspraak
Ivy clinics Den Bosch

Ivy clinics Den Bosch

Ivy clinics is een cosmetische kliniek die kwalitatief hoogwaardige cosmetische en chirurgische ingrepen biedt met aandacht voor natuurlijke resultaten.

Ivy clinics heette voorheen Huisartskliniek. Negen jaar lang hebben oprichters Natale Adamo en Judith Eggersman met veel plezier gewerkt aan het opbouwen van Huisartskliniek, een landelijke organisatie met ruim 25 locaties die in samenwerking met cosmetische huisartsen laagdrempelige cosmetische ingrepen als ooglidcorrecties en rimpelbehandelingen in het assortiment had.

Na jarenlang intensieve opleidingstrajecten te hebben doorlopen bieden Natale en Judith onder de naam Ivy clinics dezelfde kwaliteit, persoonlijke aandacht en betaalbare behandelingen maar ook een flinke uitbreiding van het aanbod.

Ivy is gespecialiseerd in een healthy lifestyle consultatie, huidverjonging en -verbetering (laser & energy based devices), natuurlijke injectable behandelingen, liposucties, lipofilling & lipolaser, semi-permanente make-up (microblading & powderbrows) en biedt daarnaast een variëteit aan laagdrempelige skincaretreatments. Voor cliënten die niet in de buurt van de vestigingen van Ivy clinics wonen bieden wij online video consulten waarna je in de webshop gelijk de juiste skincare producten en tools kunt bestellen.

Bij Ivy clinics staat de samenwerking tussen cosmetisch consulenten, huidtherapeuten en cosmetisch artsen voorop zodat de cliënt altijd een zo uitgebreid mogelijk advies krijgt.

Simply feel good and look better.

Ivy clinics streeft naar het bieden van een betaalbare cosmetische keuze op een kwalitatieve, verantwoorde en ethische wijze. En altijd volgens ons ethisch kompas door focus te houden op onderstaande kernwaarden.

√ Natuurlijke uitstraling
√ Transparant advies
√ Innerlijke en uiterlijke schoonheid verenigen
√ Continu streven naar de hoogst mogelijke zorgkwaliteit
√ Ethisch verantwoorde zorg en duurzaam ondernemen

Ivy clinics biedt voor alle clienten een gratis en vrijblijvend advies. Dit kan in Amsterdam, Amstelveen, Den Bosch & Westervoort (nabij Arnhem).

Ivy clinics Den Bosch uit 's-Hertogenbosch is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, waaronder botulinetoxine (Botox) en fillers.

Ivy clinics is een cosmetische kliniek die kwalitatief hoogwaardige cosmetische en chirurgische ingrepen biedt met aandacht voor natuurlijke resultaten.

Ivy clinics heette voorheen Huisartskliniek. Negen jaar lang hebben oprichters Natale Adamo en Judith Eggersman met veel plezier gewerkt aan het opbouwen van Huisartskliniek, een landelijke organisatie met ruim 25 locaties die in samenwerking met cosmetische huisartsen laagdrempelige cosmetische ingrepen als ooglidcorrecties en rimpelbehandelingen in het assortiment had.

Na jarenlang intensieve opleidingstrajecten te hebben doorlop... Meer lezen »

MEET IVY - gratis en vrijblijvend adviesgesprek - #ivycares

Voor en na foto's

Lippen voor en na foto's van Ivy clinics Den Bosch (voor)
Lippen voor en na foto's van Ivy clinics Den Bosch (na)
Lippen voor en na foto's van Ivy clinics Den Bosch
Fronsrimpels voor en na foto's van Ivy clinics Den Bosch (voor)
Fronsrimpels voor en na foto's van Ivy clinics Den Bosch (na)
Fronsrimpels voor en na foto's van Ivy clinics Den Bosch
Voorhoofdsrimpels voor en na foto's van Ivy clinics Den Bosch (voor)
Voorhoofdsrimpels voor en na foto's van Ivy clinics Den Bosch (na)
Voorhoofdsrimpels voor en na foto's van Ivy clinics Den Bosch

Bekijk acties van Ivy clinics Den Bosch

1ML STYLAGE HYDRO bij BOTOX voor slechts € 150,-
1ML STYLAGE HYDRO bij BOTOX voor slechts € 150,-
Ivy clinics Den Bosch
's-Hertogenbosch, Vughterstraat 171
Tarieven
Botox
1 zone - onbekend merk botulinetoxine
V.a. € 119 per zone
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. € 395 per 2 oksels
Kleine behandeling botox (baby/mini/halve zone)
V.a. € 59 per behandeling
Fillers
Radiesse (1,5 ML)Radiesse (1,5 ML)
V.a. € 395 per 1,5 ml
StylageStylage
V.a. € 230 per ml
Skinbooster
Profhilo (2 ML)Profhilo (2 ML)
V.a. € 295 per behandeling
Kenmerken
Aantal behandelingen per jaar
8000
Gespecialiseerd in
Skinboosters, Botox, Fillers, Profhilo, Huidverbetering, Haarfillers, Laser / IPL, Chemische peeling, Chirurgie
Kliniek opgericht
2008
Adres
Vughterstraat 171, 's-Hertogenbosch
Ivy clinics Den Bosch
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Marianne Stenstra
Drs. Marianne Stenstra
Functie
Cosmetisch Arts KNMG
Botox zone v.a.
€ 119,00
Filler per ml v.a.
€ 230,00
Profiel bekijken
Natale Adamo
Drs. Natale Adamo
Functie
Cosmetisch Arts KNMG
Botox zone v.a.
€ 119,00
Filler per ml v.a.
€ 230,00
Profiel bekijken
Eline Grosfeld
Drs. Eline Grosfeld
Functie
Cosmetisch Arts KNMG i.o.
Botox zone v.a.
€ 119,00
Filler per ml v.a.
€ 230,00
Profiel bekijken
Nastja Hendriks
Drs. Nastja Hendriks
Functie
Cosmetisch Arts KNMG
Botox zone v.a.
€ 119,00
Filler per ml v.a.
€ 230,00
Profiel bekijken

Ivy clinics Den Bosch Reviews

4.8
42 reviews
Prima kliniek, deskundige artsen. Echter de ervaring die ik gehad heb bij een kleine OK was rommelig en bovenal gehaast. Jammer, want juist in zo’n kleine (commerciële) kliniek had ik een persoonlijkere benadering verwacht.
Mags VL
23 maart 2024 22:10
Heb een hele goede ervaring gehad. Ze nemen echt alle tijd voor je, ze zijn daar kundig en vriendelijk en je krijgt een hele goede uitleg. Echt top, en ik kan Ivy echt aanraden .
Corinne
27 januari 2024 19:07
Boven en onderooglidcorrectie incl. canthopexie gedaan en ben super blij met het resultaat.
Hele fijne adviesgesprek gehad met goede uitleg en de operatie was pijnloos en werd duidelijk uitgelegd hoe de operatie verliep.
Ook bij de hechtingen eruit halen pijnloos.
Geen napijn gehad.
Ik raad Ivy Clinics echt aan!!
Reny Janssen
25 januari 2024 09:09
Erg fijne ervaring. Het was voor mij de eerste keer bij deze kliniek. Alles werd goed, duidelijk en rustig uitgelegd. Erg fijne arts, dacht goed mee en haastte zich niet door de afspraak heen. Al met al top kliniek met fijn personeel. Bedankt!
Sammy-Lou Huf
15 december 2023 13:01
Altijd een fijn en warm ontvangst. Goed deskundig duidelijk advies. Erg fijne, aardige en deskundige medewerkers. Er word ruim de tijd genomen en je voelt je op je gemak. Ik hoef nooit lang te wachten en de sfeer is heel relaxed. De lokatie is top en kan er voor de deur parkeren. Het is er perfect schoon en er word zorgvuldig omgegaan met de hygiëne. Ik ben... Toon meer »
Altijd een fijn en warm ontvangst.
Goed deskundig duidelijk advies.
Erg fijne, aardige en deskundige medewerkers.
Er word ruim de tijd genomen en je voelt je op je gemak.
Ik hoef nooit lang te wachten en de sfeer is heel relaxed.
De lokatie is top en kan er voor de deur parkeren.
Het is er perfect schoon en er word zorgvuldig omgegaan met de hygiëne.
Ik ben erg kieskeurig, want het gaat toch om mijn uiterlijk en ik vind Ivy clinics oprecht heel goed! Toon minder »
carola geene
17 november 2023 21:09
Heb een ooglidcorrectie laten uitvoeren bij Ivy Clinics Den Bosch.
Ben 100% tevreden. Ziet er super uit, nergens last van gehad, en een hele goede uitleg en begeleiding.
Ingrid Van Den Boom
7 november 2023 15:03
Al enkele jaren doe ik hier om de 3 maanden mijn botox in Den Bosch. Altijd erg tevreden met het resultaat. De locatie is perfect, de ruimte is rustig en je wordt altijd vriendelijk ontvangen.
Frederieke van de Ven
5 november 2023 09:09
Fijne rustig de tijd nemend en persoonlijke aandacht. Marjan Aldema die serieus mee kijkt en denkt, ook inzake uitbreidende jeukende en ontsierende lastige littekenweefsel . Vraagt of ze daar foto's van mag maken om dit te laten bekijken door een collega arts. Zijn beoordeling en advies de dag erna ook gelijk naar mij doorsluist . Top medewerker en een 10... Toon meer »
Fijne rustig de tijd nemend en persoonlijke aandacht. Marjan Aldema die serieus mee kijkt en denkt, ook inzake uitbreidende jeukende en ontsierende lastige littekenweefsel . Vraagt of ze daar foto's van mag maken om dit te laten bekijken door een collega arts. Zijn beoordeling en advies de dag erna ook gelijk naar mij doorsluist . Top medewerker en een 10 voor deze arts. Toon minder »
Roselyne Heide
3 november 2023 11:11
Ik heb een bovenooglidcorrectie ondergaan, het intakegesprek verliep al heel fijn. Er wordt tijd genomen om alles uit te leggen. Ook de behandeling zelf werd stap voor stap uitgelegd, je wordt enorm op je gemak gesteld. Het was binnen no time gebeurd en ook het verwijderen van de hechtingen (na een week) ging prima. Mocht je een ooglidcorrectie overwegen, tw... Toon meer »
Ik heb een bovenooglidcorrectie ondergaan, het intakegesprek verliep al heel fijn. Er wordt tijd genomen om alles uit te leggen. Ook de behandeling zelf werd stap voor stap uitgelegd, je wordt enorm op je gemak gesteld. Het was binnen no time gebeurd en ook het verwijderen van de hechtingen (na een week) ging prima. Mocht je een ooglidcorrectie overwegen, twijfel niet en ga naar Ivy Clinics (ik ben in Den Bosch behandeld) Toon minder »
Sigrid Sand
17 oktober 2023 19:07
Zeer professioneel, klantvriendelijk en erg goede voorlichting en advies. Gedreven en zeer vakkundige mensen vanaf entree-behandeling-nazorg!
Johan Tirions
5 augustus 2023 05:05
Ik ben zo blij met het advies en de behandelingen die ik heb gekregen bij jullie. Deel mijn positieve ervaring met iedereen die mij erom
Vraagt
Peter van den Brand
4 augustus 2023 14:02
Vriendelijk personeel alles wordt goed uitgelegd bij intakegesprek wat ze gaan doen ….en tijdens de operatie wordt ook alles verteld wat ze aan het doen zijn, het is onnodig om voor die tijd tegen de operatie op te zien, dat valt allemaal reuze mee, ik vind wel de eerste week na de operatie het rustig aan moet doen, maar zogauw de hechtingen eruit mogen na é... Toon meer »
Vriendelijk personeel
alles wordt goed uitgelegd bij intakegesprek wat ze gaan doen ….en tijdens de operatie wordt ook alles verteld wat ze aan het doen zijn, het is onnodig om voor die tijd tegen de operatie op te zien, dat valt allemaal reuze mee, ik vind wel de eerste week na de operatie het rustig aan moet doen, maar zogauw de hechtingen eruit mogen na één week dan wordt het elke dag meer zichtbaar hoe blij dat je wordt van de resultaten …
Laatste foto precies 2 weken na de operatie genomen… Toon minder »
Trijntje van Delsen
4 augustus 2023 11:11
Ik kom eens per jaar in deze kliniek om rode adertjes in mijn gezicht weg te laten halen bij Sterre. Mijn ervaring met haar is erg fijn! Super lieve meid, die écht de tijd voor je neemt en duidelijk plezier in haar werk heeft. De kliniek is altijd keurig schoon en mooi. Het resultaat van de thermavein is ook elke keer weer top!! Ik kan weer even vooruit. Dik... Toon meer »
Ik kom eens per jaar in deze kliniek om rode adertjes in mijn gezicht weg te laten halen bij Sterre. Mijn ervaring met haar is erg fijn! Super lieve meid, die écht de tijd voor je neemt en duidelijk plezier in haar werk heeft. De kliniek is altijd keurig schoon en mooi. Het resultaat van de thermavein is ook elke keer weer top!! Ik kan weer even vooruit. Dikke aanrader. :) Toon minder »
Roxanne
19 juli 2023 22:10
Ik ben 2x op intake geweest, vervolgens is de ingreep gepland. Ik heb toen akkoord van mijn specialist gehad, dit was het enige wat Ivy Clinics nodig had. Vervolgens heb ik vrij geregeld van mijn werk, oppas geregeld, de massages die na de ingreep nodig waren heb ik allemaal gepland enz. Maar 5 dagen voor de ingreep annuleert Ivy Clinics toch ineens de ingre... Toon meer »
Ik ben 2x op intake geweest, vervolgens is de ingreep gepland. Ik heb toen akkoord van mijn specialist gehad, dit was het enige wat Ivy Clinics nodig had. Vervolgens heb ik vrij geregeld van mijn werk, oppas geregeld, de massages die na de ingreep nodig waren heb ik allemaal gepland enz. Maar 5 dagen voor de ingreep annuleert Ivy Clinics toch ineens de ingreep per mail, omdat ze het tóch niet willen doen. Dat hadden ze maanden eerder moeten zeggen, dat had me veel tijd en moeite gescheeld. Vanaf het begin kwam het al onprofessioneel over. En het lijkt er niet op dat het ze ook maar een beetje kan schelen. Naar een tegemoetkoming kan ik fluiten. Toon minder »
Desiree S.
3 juli 2023 17:05
Top ervaring op alle gebied , supervriendelijke ontvangst , goede uitleg , onder -ooglidcorrectie laten uitvoeren en na 2 weken al een opmerkelijk verschil , dank je wel Marianne en fleur .
jimmy
28 april 2023 14:02
10 sterren op alle gebieden! Geweldig fijne en goede service en top resultaat! Thanx
Het tegenovergestelde van bijvoorbeeld betaalbaar mooier, slecht resultaat en waardeloze service?!
Eefje Coolegem
1 april 2023 10:10
Heel erg fijn geholpen door Sterre! Werd gelijk op mijn gemak gesteld en kreeg een fijne, duidelijke uitleg. Ook is de locatie erg mooi en schoon, zeer tevreden!
Kelly Lubbers
1 maart 2023 19:07
jammer om zoveel geld uit te geven en geen resultaat
Zozan Sedra
1 december 2022 07:07
Aanrader dus!
Mick Hopman
9 november 2021 14:02
Ik heb hier een lipfiller behandeling gehad waar ik onwijs blij mee ben.
Ik ging voor een minimaal, natuurlijk resultaat. Ze hebben geluisterd naar mijn wensen maar ook hun vakkundige mening gegeven en zo gehandeld.
Helemaal top. Ik kom hier zeker terug.
Kim van Uden
10 augustus 2021 16:04
Ik ben hier geweest voor een traangootbehandeling en uitstekend geholpen. Er werd alle tijd voor me genomen en veel rekening gehouden met het feit dat ik snel flauwval. Uitstekende service!
Tess Broos
17 mei 2021 10:10
Snel geholpen, vriendelijke ontvangst, word fijn naar je wensen geluisterd en antwoord gegeven. Top!
Ramanda Van Blerk
12 maart 2021 13:01
Vorige week een ooglidcorrectie laten doen in den Bosch. Ze waren heel vriendelijk en professioneel, en het resultaat is super mooi, precies waar ik op gehoopt had. Kortom ik ben tevreden!
Heleen van Wezel
15 december 2020 19:07
zeer nette clinic...en echt menselijk goed contact...super aardig en profesioneel...zeer tevreden
EZME excuzemoi
10 december 2019 15:03
Een week geleden een ooglidcorrectie gehad,gisteren de hechtingen eruit. Ziet er heel goed uit,ben super tevreden.Goed koelen is wel een must en dat heb ik dan ook gedaan. Ben zeer tevreden over het resultaat.
Marie-Anne Maas
19 juni 2019 05:05
Schrijf een review

Veelgestelde vragen

Wat kost één zone Botox bij Ivy clinics Den Bosch?

Één zone Botox bij Ivy clinics Den Bosch kost € 119,00.

Wat kost een filler behandeling bij Ivy clinics Den Bosch?

1 ML filler kost bij Ivy clinics Den Bosch v.a. € 230,00. Tijdens een vrijblijvend consult kun je bespreken wat jouw behandeling gaat kosten.

Wat voor reviews heeft Ivy clinics Den Bosch?

Ivy clinics Den Bosch scoort 4.8 van de 5 sterren uit 25 Google reviews.

Wat is het adres van Ivy clinics Den Bosch?

In 's-Hertogenbosch is Ivy clinics Den Bosch gevestigd op Vughterstraat 171.