witte-druppel-in-groen

Dikrama Clinics

Dikrama Clincs is dé injectables kliniek in Utrecht, opgericht door drie zussen, Moniek, Jocelyn en Petra Dikrama met ieder hun expertise op het gebied van geneeskunde. Als dermatoloog, cosmetisch arts en huisarts, gespecialiseerd in cosmetische geneeskunde, hebben zij diepgaande bewondering voor onze huid. Dikrama Clinics streeft ernaar dat iedereen goed in zijn of haar vel zit, letterlijk en figuurlijk. Ieder mens heeft een unieke anatomie, mimiek en uitstraling. Daarom gelooft Dikrama Clinics niet in een “one size fits all” benadering. Alle behandelplannen worden met aandacht en op maat gemaakt. De artsen van Dikrama Clinics gaan altijd voor het meest natuurlijke resultaat en behoud van natuurlijke schoonheid.

Dikrama Clinics uit Utrecht is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Reviews

5
21 reviews
Afgelopen vrijdag weer bij Petra geweest, ik kom hier al geruime tijd voor verschillende behandelingen. Petra is iemand waarbij je je ontzettend op je gemak voelt. De resultaten zijn verbluffend mooi en natuurlijk, het advies altijd eerlijk en Petra gaat altijd deskundig en veilig te werk.
J
1 maart 2022 17:05
Zo fijne ervaring met Dikrama Clinics! Voor mijn traangootbehandeling. Super resultaat ! Mijn vermoeide blik is verdwenen
Sandy De Graaf
21 februari 2022 10:10
Een hele fijne professionele kliniek waar je heel persoonlijk en liefdevol geholpen word.
Petra gaf duidelijke uitleg en stelde me op mijn gemak. Heel erg blij met het resultaat.
Claudia
1 december 2021 16:04
Onlangs bij Petra Dikrama van Dikrama Clinics mijn traangootjes laten opvullen. Dit was een lang gekoesterde wens van mij waarmee ik jaren heb gewacht, omdat de behandeling mijzelf vrij pijnlijk leek en ik op zoek was naar een deskundige die ik volledig kan vertrouwen op basis van expertise en ervaring. Vooropgesteld wil ik aangeven dat de behandeling zelf... Toon meer »
Onlangs bij Petra Dikrama van Dikrama Clinics mijn traangootjes laten opvullen. Dit was een lang gekoesterde wens van mij waarmee ik jaren heb gewacht, omdat de behandeling mijzelf vrij pijnlijk leek en ik op zoek was naar een deskundige die ik volledig kan vertrouwen op basis van expertise en ervaring.

Vooropgesteld wil ik aangeven dat de behandeling zelf echt pijnloos is. Petra Dikrama werkt met precisie en licht mondeling tijdens de behandeling elke stap toe, waardoor je precies weet wat er gaat gebeuren en dat is geruststellend.

Overigens, laat ze je niet uit de stoel gaan totdat er een perfect resultaat is bereikt. Het resultaat is boven mijn verwachting geworden en ik ben er superblij mee. De ontvangst in de kliniek, de behandeling en expertise van het personeel zijn uitmuntend. Betrouwbare en veilige kliniek om aan je beauty te werken, zij doen dat echt vanuit hun passie. Toon minder »
Maya Gesser
29 april 2021 17:05
Infuus therapie - echt een opkikker! Enkele weken geleden de infuus therapie gedaan bij Dikrama Clinics. Een vriendin van mij had mij deze behandeling aangeraden omdat ik me al een tijdje futloos en moe voelde. Ondanks de extra vitaminen tabletten kwam ik niet af van dit gevoel. Ik wist niet wat ik ervan moest verwachten. Monique en Jocelyne hebben mij bij e... Toon meer »
Infuus therapie - echt een opkikker!
Enkele weken geleden de infuus therapie gedaan bij Dikrama Clinics. Een vriendin van mij had mij deze behandeling aangeraden omdat ik me al een tijdje futloos en moe voelde. Ondanks de extra vitaminen tabletten kwam ik niet af van dit gevoel. Ik wist niet wat ik ervan moest verwachten. Monique en Jocelyne hebben mij bij elke stap heel zorgvuldig uitgelegd wat zij doen. Zelf tijdens het infuus wat enige tijd duurde vertelden zij mij alles over deze therapie. Het is echt ongeloofelijk. Ik voel me nu veel fitter en slaap ook veel beter. Helemaal top. Ik zou iedereen deze behandeling aanraden. Helemaal in deze winterperiode waar we allemaal een extra boost kunnen gebruiken. Dank je wel Dikrama's! Toon minder »
Kathleen Spalburg
1 december 2020 10:10
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Azzalure
V.a. €175 per zone
Botox
V.a. €175 per zone
Consult
1e consult
Gratis
Overige
Belkyra / Kybella (deoxycholinezuur)
V.a. €650 per behandeling
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. €495 per 2 oksels
Skinbooster
Profhilo (2 ML)
V.a. €350 per behandeling
Restylane Skinboosters
V.a. €375 per behandeling
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Skinboosters, Belkyra, Botox (botulinetoxine), Fillers, Profhilo, Huidverbetering, Vitamine infuus
Kliniek opgericht
2020
Adres
Zakkendragerssteeg 13, Utrecht
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Zoek, vergelijk en boek een injectable of filler behandeling