Traangoot filler voor en na

01-07-2021

Ben je op zoek naar informatie over traangoot fillers voor en na?  Vergelijk alle klinieken op Injectablesbooking.nl.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Traangoot filler voor en na

De traangoten zijn één van de meest behandelde gebieden in het gezicht. Traangoten zijn de geultjes die vanuit de ooghoeken onder de ogen langs lopen. Wanneer je daar een dunne huid hebt, vermoeid bent of wanneer de traangoten iets ingevallen zijn, dan ontstaan ‘wallen’. De traangoten kun je laten behandelen met fillers. Een arts verdeeld een dunne traangoot filler subtiel in de huid. Daardoor wordt de huid opgevuld. Dit artikel gaat over traangoot fillers voor en na. Vergelijk alle klinieken die een traangoot behandeling uitvoeren op Injectablesbooking.nl, klik hier.

Traangoot filler voor en na

Resultaat na traangoot filler

De meeste mensen kiezen voor fillers in de traangoten omdat zij ‘wallen onder de ogen’ hebben. Wallen onder de ogen ontstaan door diverse oorzaken. Genetische aanleg is daarin belangrijk. Bijvoorbeeld als je anatomie zo is dat je traangoot ‘iets naar binnen valt’. Wallen onder de ogen worden ook verergerd door bijvoorbeeld vermoeidheid, vocht tekort, overmatig alcohol gebruik en structurele stress. Wanneer je er door deze wallen vermoeider of ouder uitziet dan dat jij je voelt, dan kun je een filler behandeling overwegen.

-------------------

Meer traangoot filler informatie

Traangoot filler behandeling
Traangoot filler behandeling voor mannen
Traangoot filler prijs
Traangoot filler ervaringen
Traangoot filler complicaties

-------------------

Traangoot filler voor en na foto

Hierbij een voor en na foto na een traangoot filler behandeling. Aan deze foto kunnen geen rechten ontleend worden. Consulteer een deskundige arts voor professioneel advies. 

Traangoot filler voor en na

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Voor en na resultaat traangoten

Er zijn specifieke fillers ontwikkeld voor traangoten. Dit zijn absolute A-Merk fillers zoals bijvoorbeeld Teosyal, Aliaxin of Belotero. Deze fillers zijn op basis van hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een stof die van nature al in je lichaam voorkomt. Er zijn diverse varianten hyaluronzuur fillers. Bijvoorbeeld fillers die een dikke gel zijn (bijvoorbeeld voor op de kaaklijn), maar ook hyaluronzuur fillers die veel vocht aantrekken (die moet je ook niet hebben onder je ogen. Vraag altijd aan je arts met welk filler merk je wordt behandeld. Een traangoot filler is ongeveer 9 maanden effectief. Daarna is hij in het lichaam opgenomen.

Voor en na resultaat na een behandeling

Direct na een behandeling met traangoot fillers kan het zijn dat je wat gezwollen bent. Dit duurt vaak enkele dagen. Na ongeveer 2 weken is het eindresultaat bereikt. Veel mensen zijn op zoek naar voor en na foto’s van een traangoot behandeling. Internet staat er vol mee. Je weet alleen niet zeker of deze foto’s zijn bewerkt. De meeste klinieken hebben geen voor en na foto’s van traangoten online. De meeste mensen willen namelijk niet dat hun foto’s daarvoor worden gebruikt. Het is raadzaam om te kiezen voor een vrijblijvend consult bij een gerenommeerde en adequaat opgeleide arts. Bijvoorbeeld bij een Cosmetisch Arts KNMG, Plastisch Chirurg of Dermatoloog. Als deze arts de nodige ervaring heeft dan laat diegene tijdens een vrijblijvend consult ongetwijfeld vele echte voor en na foto’s van een traangoot filler behandeling zien.

-----------------------

Vind een behandeling bij jou in de buurt

Traangoot behandeling Amsterdam

Traangoot behandeling Den Haag

Traangoot behandeling Rotterdam

Traangoot behandeling Utrecht
Traangoot behandeling Eindhoven

Zoek bij jou in de buurt (klik hier)

-----------------------

Nazorg na een behandeling

Over het algemeen zijn de adviezen na een behandeling van de wallen met injectables niet zo streng. Toch zijn er een aantal ‘leefregels’ die wel in acht genomen moeten worden. Zo wordt geadviseerd om de eerste 2 tot 4 uur na de behandeling geen make-up aan te brengen, omdat er kleine prikgaatjes zijn. Ook is het advies om de eerste uren na de behandeling niet te gaan liggen of voorover te bukken. Ook masseren en kneden wordt afgeraden. Sauna wordt voor 48 uur afgeraden en een krachtige SPF wordt aangeraden (aanbrengen ten minste 4 uur na de behandeling). 

Ben je op zoek naar een filler behandeling van de wallen? Vergelijk alle klinieken op Injectablesbooking.nl.

Lees verder:
Rokerslijntjes
Neus- lippenplooi filler

Veelgestelde vragen traangootfillers voor en na foto

Waar traangoot filler voor en na foto's?

Op Injectablesbooking.nl vind je voor en na foto na een behandeling. Let wel, iedereen kan een ander resultaat verwachten. Ga voor deskundig advies naar een professionele cosmetisch arts. Vergelijk alle klinieken bij jou in de buurt en kies een kliniek die bij jou past.

Welk resultaat na traangoot filler?

Wanneer je last hebt van donkere kringen, dan kan een traangoot filler een oplossing zijn. Veel mensen zien er na een behandeling niet meer vermoeid uit.