Filler Putte

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Ben je geïnteresseerd in een filler behandeling in Putte? Dan zit je goed bij Injectablesbooking.nl. Op deze pagina vind je alle informatie over de verschillende behandelingen met fillers, de verchillende A-merk fillers die er bestaan en lees je tips voor het kiezen van de juiste kliniek en arts. 

Boek vandaag nog een gratis consult in Putte en laat je informeren over de mogelijkheden.

Aantal afspraken in Putte in de afgelopen periode
432
Laagste prijs per ml Filler in Putte
€ 200,00
Gemiddelde prijs per ml Filler in Putte
€ 314,50
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Putte
25
Bekijk filler klinieken in de buurt van Putte

De gemiddelde prijs in Putte voor behandeling met één ML fillers is € 314,50. Dat is 12% goedkoper dan gemiddeld in Nederland (€ 358,58). Vergelijk fillerprijzen van klinieken bij jou in de buurt.

Boek je injectables behandeling in Putte

Dokter Vrancx Kliniek
Dokter Vrancx Kliniek
Heist-op-den-Berg, Kerkbossenstraat 27
6 km
Botox zone v.a.
€ 140,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profhilo per 2 ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
Profhilo
Bekijk agenda
 
Esthetic Clinic Keerbergen
Esthetic Clinic Keerbergen
Keerbergen, Haachtsebaan 149
7 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profhilo per 2 ml v.a.
-
Profiel bekijken
Bomedics Boortmeerbeek
Bomedics Boortmeerbeek
Boortmeerbeek, Rijmenamsebaan 2
9 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profhilo per 2 ml v.a.
-
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 
Salon Soigné
Salon Soigné
Boechout, De Lochtlaan 14
15 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profhilo per 2 ml v.a.
-
Profiel bekijken
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Waterland Kliniek Volendam
Waterland Kliniek Volendam
Volendam, Heideweg 1B
163 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profhilo per 2 ml v.a.
€ 325,00
Profiel bekijken
Verfijnde en gebalanceerde cosmetische behandelingen
ProfhiloRadiesse (1,5 ML)Restylane
Bekijk agenda
Onlangs 9x geboekt
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Natural Beauty Kliniek
Natural Beauty Kliniek
Rotterdam, Bierstraat 6
96 km
Botox zone v.a.
€ 180,00
Filler per ml v.a.
€ 400,00
Profhilo per 2 ml v.a.
-
Profiel bekijken
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
SkinSurgery Clinics Bergschenhoek
SkinSurgery Clinics Bergschenhoek
Bergschenhoek, Leeuwenhoekweg 4
103 km
Botox zone v.a.
€ 165,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profhilo per 2 ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
Innerlijk welzijn en uiterlijke schoonheid gaan hand in hand
ProfhiloRadiesse (1,5 ML)RestylaneSculptra (per flacon 10 ML)
Onlangs 21x geboekt
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
MH Kliniek Rijswijk
MH Kliniek Rijswijk
Rijswijk, Broekmolenweg 20
110 km
Botox zone v.a.
€ 200,00
Filler per ml v.a.
€ 500,00
Profhilo per 2 ml v.a.
-
Profiel bekijken
Bekijk agenda
Onlangs 5x geboekt

Filler reviews Putte

Super tevreden, 4 weken geleden een prp behandeling (vampire lift) gehad. Na een week zag Ik duidelijk resultaat. Vandaar ik terug ben gegaan vandaag voor een filler voor mijn traangoot. Toen ik thuis kwam gingen de zwellingen weg zelfs geen blauwe plekken. Ik ben super tevreden met het resultaat. En bovenop ben ik telkens met goede service ontvangen 2 super... Toon meer »
Super tevreden, 4 weken geleden een prp behandeling (vampire lift) gehad. Na een week zag Ik duidelijk resultaat. Vandaar ik terug ben gegaan vandaag voor een filler voor mijn traangoot.
Toen ik thuis kwam gingen de zwellingen weg zelfs geen blauwe plekken. Ik ben super tevreden met het resultaat. En bovenop ben ik telkens met goede service ontvangen 2 super vriendelijk artsen die goed werk leveren. Volgende maand terug voor prp ik kijk er naar uit. Toon minder »
joery melis
Skinne Klinik
16 april 2021 17:05
Sommige mensen verdienen een absolute applaus voor de passie die ze hebben voor hun job. Daar is dokter Truyens één van. Hij neemt zijn tijd om alles goed uit te leggen en je enorme eerlijke adviesen te geven. Het resultaat spreekt dan voor zich. Een natuurlijke maar stralende look. Ook hoe hij de filler zelf zet is spectaculair. Ik heb zo goed als niets gev... Toon meer »
Sommige mensen verdienen een absolute applaus voor de passie die ze hebben voor hun job. Daar is dokter Truyens één van. Hij neemt zijn tijd om alles goed uit te leggen en je enorme eerlijke adviesen te geven. Het resultaat spreekt dan voor zich. Een natuurlijke maar stralende look. Ook hoe hij de filler zelf zet is spectaculair. Ik heb zo goed als niets gevoeld. Bedankt! Toon minder »
3 juni 2023 16:04
Dokter JasperTruyens is een super goeie dokter,die rekening houd met je wensen maar ook vooral wat het beste voor je is.Ik kwam met vreselijke lipfiller en hij heeft mij prachtige lippen bezorgd! Ik ben je super dankbaar!!
Yasmine Andreas
Faceland Antwerpen
1 juni 2023 17:05
Vriendelijk en warm ontvangst door de receptioniste. ☺️ Ben zeer tevreden van mijn lip fillers, Dr. Louise Peirsman is the best 😍! Ze legt het hele proces en nazorg goed en duidelijk uit. Geeft zeer goed advies, luistert echt naar je wensen en zal niet overdrijven en “teveel” product toedienen maar doet wat het best past bij jou en je gezicht. Wat betreft... Toon meer »
Vriendelijk en warm ontvangst door de receptioniste. ☺️

Ben zeer tevreden van mijn lip fillers, Dr. Louise Peirsman is the best 😍! Ze legt het hele proces en nazorg goed en duidelijk uit. Geeft zeer goed advies, luistert echt naar je wensen en zal niet overdrijven en “teveel” product toedienen maar doet wat het best past bij jou en je gezicht.

Wat betreft de negatieve commentaren dat het resultaat van de fillers na de 1ste en/of touch up beurt amper/niet zichtbaar waren - vergeet niet iedereen is anders, ieders lippen zijn anders, is toch iets waar je rekening mee moet houden. Al ben ik geen kenner maar volgens mij moet je zoiets opbouwen, eens de basis er is kan daarop verder gebouwd worden denk ik 🙂 Toon minder »
Inge Goossens
Faceland Antwerpen
13 januari 2024 17:05
Vorige week voor het eerst lipfillers laten zetten. Ik was mega zenuwachtig en was zo gespannen dat ik net na de behandeling mij echt niet goed voelde, de arts heeft mij toen super goed en lief geholpen! Hele lieve mensen. De arts vertelde mij voor de behandeling dat een groot deel van de fillers zouden afnemen omdat ik voor eerste keer lipfillers ging doen... Toon meer »
Vorige week voor het eerst lipfillers laten zetten. Ik was mega zenuwachtig en was zo gespannen dat ik net na de behandeling mij echt niet goed voelde, de arts heeft mij toen super goed en lief geholpen! Hele lieve mensen. De arts vertelde mij voor de behandeling dat een groot deel van de fillers zouden afnemen omdat ik voor eerste keer lipfillers ging doen en er eerst een laagje zou moeten onstaan. Nu een week later zijn mijn lippen ook wel erg afgenomen maar omdat dit mij van te voren al is verteld had ik er ook wel rekening mee gehouden, maar over 2- 3 maandjes maak ik zeker weer een afspraak om ze bij te laten vullen. En dan hoop ik het gewenste effect langer blijft.
Super klantvriendelijkheid en echt een super fijne arts!! Toon minder »
jolien nordenholt
House of Bratz Antwerpen
1 augustus 2022 18:06
Traan goot filler behandeling gehad van een super arts, we hebben van te voren goed besproken wat ik graag wilde en wat er realistisch was, het is nu een week later en het resultaat is echt prachtig!!! Super blij mee. Behandeling was vrijwel pijnloos, alleen een beetje een drukkend gevoel maar dit was niet pijnlijk. Tot de volgende keer en nogmaals super bed... Toon meer »
Traan goot filler behandeling gehad van een super arts, we hebben van te voren goed besproken wat ik graag wilde en wat er realistisch was, het is nu een week later en het resultaat is echt prachtig!!! Super blij mee. Behandeling was vrijwel pijnloos, alleen een beetje een drukkend gevoel maar dit was niet pijnlijk. Tot de volgende keer en nogmaals super bedankt!!! Valerie Toon minder »
Valerie vanDongen
House of Bratz Antwerpen
22 november 2022 08:08
2 weken geleden voor het eerst mijn lipfiller gezet. Was een beetje zenuwachtig maar was niet nodig want de verdoving werkte erg goed en de personeel was heel vriendelijk. Veder natuurlijk een hele mooie eind resultaat! Kom binnenkort zeker weer terug.
12 januari 2023 08:08
Ik ben bijna 4 weken geleden bij House of Bratz in Rotterdam geweest om voor het eerst mijn lippen te laten doen. Ik was echt super nerveus, omdat ik heel veel verhalen had gehoord van anderen die mega veel pijn hadden wanneer zij lip fillers lieten zetten. Bij aankomst super fijn ontvangen en toen ik mee werd genomen naar de behandelkamer werd ook gevraagd... Toon meer »
Ik ben bijna 4 weken geleden bij House of Bratz in Rotterdam geweest om voor het eerst mijn lippen te laten doen. Ik was echt super nerveus, omdat ik heel veel verhalen had gehoord van anderen die mega veel pijn hadden wanneer zij lip fillers lieten zetten. Bij aankomst super fijn ontvangen en toen ik mee werd genomen naar de behandelkamer werd ook gevraagd of ik nerveus was. Nadat ik had aangegeven dat dit inderdaad het geval was werd daar super goed rekening mee gehouden. Elke stap werd aangegeven en ik werd regelmatig gerust gesteld. EN MIJN STRESS WAS NERGENS VOOR NODIG!! Voor zo ver zo’n behandeling chill kan zijn vond ik het echt MEGA chill. En ik ben natuurlijk super tevreden met het resultaat!! Zeker een aanrader Toon minder »
20 juni 2023 21:09
Reeds verschillende behandelingen gehad. Ook een overtollige filler daar laten weghalen, neus laten corrigeren!
Zeer tevreden en ze zijn super vriendelijk.
24 mei 2023 13:01
Een tijdje geleden bij House of Bratz geweest en wat een fijne ervaring!! Ik heb hier meerdere behandelingen laten doen met fillers en botox en dit was mijn eerste keer. De dames hebben mij heel erg op mijn gemak weten te stellen (dit doet trouwens de hele sfeer in de kliniek al voor een deel) en ook het resultaat mag erg zijn! Ook na mijn behanding staan ze... Toon meer »
Een tijdje geleden bij House of Bratz geweest en wat een fijne ervaring!!
Ik heb hier meerdere behandelingen laten doen met fillers en botox en dit was mijn eerste keer. De dames hebben mij heel erg op mijn gemak weten te stellen (dit doet trouwens de hele sfeer in de kliniek al voor een deel) en ook het resultaat mag erg zijn! Ook na mijn behanding staan ze altijd open voor vragen, super fijn! Ik ben enorm tevreden!! Bedankt 🥰 Toon minder »
13 oktober 2023 12:12
Ik ben super tevreden. Ik ben langsgeweest bij House Of Bratz Antwerpen voor kin en lipfillers. Ik ben heel vriendelijk onthaald geweest. De behandelingen werden duidelijk overlopen. De arts nam haar tijd en ging heel hygiënisch te werk. Een echte aanrader!
Britt Van Holder
House of Bratz Antwerpen
18 oktober 2023 16:04
Erg tevreden over mijn lipfillers behandeling bij Doctor Contour Clinic. Dr. Detollenaere heeft de tijd genomen om naar mijn verwachtingen te luisteren, en de behandeling was vrijwel pijnloos! Ik ben superblij met mijn vollere lippen, en ze heeft er bij deze een vaste nieuwe klant bij.

De clinic was trouwens echt prachtig!
9 februari 2024 14:02
Bekijk meer Filler ervaringen in Putte

Vergelijk filler prijzen 2024 in Putte

Tarieven vergelijken via Injectablesbooking is heel eenvoudig. In onderstaande tabel staan de goedkoopste 1 ML filler prijzen in de buurt van Putte. Vul je locatie in en vergelijk de 2024 prijzen van alle 11 klinieken binnen 15 km van Putte. Wil je eerst meer informatie? Een eerste consult is bij de meeste klinieken gratis.

BehandelingEenheidV.a. prijs
Filler1,0 ML€ 200,00
Lipfiller1,0 ML€ 200,00
Traangoot filler1,0 ML€ 225,20
Wallen onder ogen1,0 ML€ 225,20
Jukbeenderen1,0 ML€ 200,00
Lippen opvullen1,0 ML€ 200,00
Neuslippenplooi1,0 ML€ 200,00
Marionetlijnen1,0 ML€ 200,00
Rimpels onder ogen1,0 ML€ 225,20
Rimpels bovenlip1,0 ML€ 225,20
Neus filler1,0 ML€ 225,20
Liquid facelift-€ 850,00

Filler behandeling informatie

Tijdens een filler behandeling wordt de huid opgevuld met een vloeistof, met als resultaat minder rimpels, een gladdere, jeugdigere huid, volumeherstel en/of verbeterde gezichtscontouren. Meestal wordt hiervoor hyaluronzuur gebruikt, een stof die van nature voorkomt in het lichaam en water bindt om rimpels op te vullen. Er bestaan ook andere soorten fillers, bijvoorbeeld op basis van polymelkzuur of calcium microsferen. Deze fillers worden vaker gebruikt in het geval van diepere rimpels. Al deze fillers lossen geleidelijk op in het lichaam en zijn dus van tijdelijke aard.

Fillers kunnen worden gebruikt voor het gezicht, zoals de lippen, jukbeenderen en wangen, maar ook voor vollere billen. De zichtbaarheid en duur van het effect variëren per behandelgebied. Een cosmetisch arts brengt de filler aan met een dunne naald of canule. Soms wordt verdoving toegepast. De behandelmethode wordt afgestemd op de indicatie. Doorgaans wordt er weinig tot geen pijn ervaren tijdens de behandeling. Na een filler behandeling is goede nazorg essentieel voor herstel en optimale resultaten, inclusief het voorkomen van blauwe plekken en zwelling. Laat je hierover informeren door je arts.

Vaak worden fillers verward met botox. Lees meer over het onderscheid tussen fillers en botox.

Hoelang werkt een filler?

Gemiddeld blijven de resultaten van een fillerbehandeling ongeveer 9 maanden zichtbaar. Hoe lang het effect aanhoudt, verschilt per behandelde plek. Lipfillers, bijvoorbeeld, lossen sneller op (binnen 6 tot 9 maanden) vanwege hun zachtere samenstelling. Terwijl fillers in de jukbeenderen of de kaaklijn wel tot 10 of zelfs 12 maanden hun effect behouden. Bij bilfillers kan het resultaat zelfs tot 2 jaar zichtbaar blijven.

Daarnaast is ook het merk van de filler van invloed op de duurzaamheid. A-Merk fillers hebben een hoger veiligheidsprofiel en zijn bewezen effectief voor verschillende behandelingen. Lees hier een overzicht van de meest bekende merken hyaluronzuurfillers. Wil je de fillers vroegtijdig laten verwijderen? Lees dan meer over het laten oplossen van fillers

Is een filler veilig?

In Nederland worden uitsluitend tijdelijke fillers gebruikt. Het gebruik van permanente fillers, die niet oplosbaar zijn, is sinds 2015 verboden in ons land vanwege de ernstige complicaties die ze konden veroorzaken. Voorbeelden van gerenommeerde en betrouwbare merken fillers zijn Restylane en Juvéderm. Andere vooraanstaande fillermerken zijn onder andere Belotero, Teosyal en Aliaxin.

Meestal worden hyaluronzuurfillers gebruikt. Deze zijn veilig in gebruik, mits ze deskundig worden aangebracht door een professionele en bevoegde arts. Je kunt fillers nemen vanaf de leeftijd van 18 jaar. Het is belangrijk om altijd te kiezen voor een arts met deze kwalificaties en niet simpelweg voor een goedkope kliniek. Ga altijd met je arts in gesprek over de potentiële risico's van fillers. Er is altijd een kans op complicaties, die zich in ongeveer 1% van de gevallen voordoen. 

Bekijk filler klinieken in de omgeving van Putte

Op zoek naar een goede kliniek die filler behandelingen aanbiedt bij jou in de buurt? Op onze website vergelijk je gemakkelijk en snel de beste klinieken uit Putte. Lees ervaringen, vergelijk kosten en kies voor een deskundige arts met goede beoordelingen.

Geplande filler afspraken in de omgeving van Putte

Bij welke 5 klinieken in de buurt van Putte is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Populaire filler behandelingen in Putte

In Putte zijn diverse filler behandelingen mogelijk. Hier lees je een overzicht van de meest populaire behandelingen:

 • Lipfillers: Deze fillers herstellen het natuurlijke volume van de lippen, verminderen rimpeltjes rond de mond en vullen dunne lippen op. Lees verder over lipfillers.

 • Kin- en kaaklijnfillers: Een krachtige optie voor een strakkere kaaklijn en het (tijdelijk) tegengaan van een onderkin door hydratatie en stimulatie van de huid, wat leidt tot een natuurlijk strakkere uitstraling die tot ongeveer een jaar aanhoudt. Lees verder over kin- en kaaklijnfillers.

 • Jukbeenderen fillers: Met ouder worden verliezen de jukbeenderen kracht en vorm door afnemende huidvolume en zwaartekracht. Deze behandeling vult de jukbeenderen op, wat zorgt voor een verjongde uitstraling in het gezicht. Lees verder over jukbeenderen fillers.

 • Marionetlijnen fillers: Gericht op het aanpakken van hangende mondhoeken. Hierbij worden de marionetlijnen (de verticale lijntjes aan beide kanten van de kin) behandeld met huidvullers.  Lees verder over marionetlijnen fillers.

 • Traangootfillers: Deze populaire cosmetische ingreep vermindert wallen onder de ogen door subtiel fillers in de traangoten te injecteren voor een frissere uitstraling. Lees verder over traangootfillers.

 • Neusfillers: Met deze behandeling worden fillers ingezet om de vorm en structuur van de neus te verbeteren zonder operatie. Denk aan het opvullen van specifieke delen van de neus, zoals het aanpassen van de neusbrug, de verfijnen van de neustip, het verbergen van bobbels en het corrigeren van asymmetrie. Lees verder over neusfillers.

 • Haarfillers: Moderne oplossing voor haaruitval, het verdikken van dunner wordend haar en het behandelen van kale plekken. Lees meer over haarfillers.

 • Bilvergroting met fillers: Zorgt voor vollere billen en een gladdere huid. De behandeling duurt ca. 1 uur en het resultaat is zichtbaar na enkele weken. Lees meer over een bilvergroting met fillers.

Klaar om je eerste behandeling te boeken? Via Injectablesbooking vergelijk je eenvoudig de beste klinieken in Putte. Maak vandaag nog een afspraak voor een consult bij een ervaren arts.

Welke filler merken zijn er?

Kies altijd voor een betrouwbare kliniek met ervaren artsen die veilige merken fillers gebruiken. Voorbeelden hiervan zijn de merken:

 • Juvéderm: een filler op basis van hyaluronzuur die rimpels vermindert en de huid opvult. De effecten kunnen 6 tot 18 maanden aanhouden, afhankelijk van de gekozen variant. Meer over Juvéderm.

 • Teosyal: een gerenommeerd merk van hyaluronzuur fillers ontwikkeld door het Teoxane laboratorium. Ze bieden verschillende opties voor diverse huidproblemen, zoals fijne lijntjes en diepe plooien. Meer over Teosyal.

 • Restylane: een erkend merk van hyaluronzuur fillers dat al sinds 1997 op de markt is en diverse varianten heeft voor verschillende doelen, waaronder het verminderen van rimpels en het verbeteren van de huid. Meer over Restylane.

 • Belotero: deze filler levert een natuurlijk ogend resultaat en is geschikt voor langdurig gebruik in de huid. Het wordt vaak toegepast in klinieken, is klinisch getest en als veilig beoordeeld. Meer over Belotero.

 • Stylage: bekend merk hyaluronzuur fillers met een wereldwijde bekendheid in de esthetische industrie. Lees meer over Stylage.

 • Aliaxin: een hyaluronzuur filler ontwikkeld door het Zwitserse bedrijf IBSA, ontworpen om rimpels te verminderen en de huid gladder te maken. Meer over Aliaxin.

 • Saypha: een merk van hyaluronzuur fillers met verschillende producten in hun assortiment, aangepast aan specifieke behoeften van de klant.

Fillerklinieken in Putte

Een behandeling met Botox in Putte is erg populair. Er zijn veel cosmetische klinieken in de buurt van Putte. Vergelijk reviews, tarieven en het aantal boekingen bij alle klinieken in Putte. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische klinieken worden het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost ML filler per kliniek? Vind een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak. Welke injectables kliniek kies jij in de omgeving van Putte?

Bekijk 8 onlangs geboekte filler klinieken in de buurt van Putte

Bekijk 8 cosmetische fillerklinieken in de omgeving van Putte:

Dit overzicht gaat over het aantal gemaakte afspraken in Putte in het afgelopen kwartaal via Injectablesbooking.nl. Kies een filler kliniek en bekijk de prijzen en reviews. Maak direct een afspraak. 

Filler reviews in Putte

In Nederland kun je op meer dan 1100 locaties terecht voor een filler behandeling. Veel mensen vinden het prettig om reviews te lezen van andere consumenten. Injectablesbooking.nl heeft reviews van alle klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van klinieken bij jou in de buurt te lezen. Selecteer een kliniek in de omgeving van Putte die over een langere periode positieve reviews heeft gekregen van klanten.

Filler behandelingen in Putte

Welke arts voor lippen opvullen in Putte?

Het is verstandig om secuur een cosmetisch arts uit te zoeken. De volgende 3 tips kunnen daarbij helpen:

1. Kies een arts die bevoegd en bekwaam is (voldoende ervaring heeft)
2. Overleg met de arts dat er een A-Merk filler wordt gebruikt.
3. Lees ervaringen met lippen opvullen van andere cliënten op Injectablesbooking.nl

Profhilo behandeling in Putte

Door het toedienen van Profhilo in de huid stimuleren we de huid om collageen en elastine aan te maken. Op deze manier verbetert de kwaliteit van de huid zichtbaar en krijg je een jongere uitstraling. Deze behandeling is geschikt tegen huidverslapping.

Traangoot filler in Putte

Veel mensen laten een traangoot behandeling uitvoeren omdat zij zich storen aan donkere kringen onder hun ogen of aan de vermoeide blik. De traangoot is het geultje die vanuit de binnenste ooghoek schuin naar beneden loopt. Doordat deze bij sommige mensen is ingevallen of omdat de huid daar erg dun is, kun je er vermoeid uitzien.

Veelgestelde vragen in Putte

Wat kost een behandeling met fillers in Putte?

Wat is de beste kliniek voor fillers in Putte?

Waar is de beste filler behandelaar in Putte?

Wat is de beste lipfiller kliniek in Putte?