Filler Sliedrecht

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Ben je geïnteresseerd in een filler behandeling in Sliedrecht? Dan zit je goed bij Injectablesbooking.nl. Op deze pagina vind je alle informatie over de verschillende behandelingen met fillers, de verchillende A-merk fillers die er bestaan en lees je tips voor het kiezen van de juiste kliniek en arts. 

Boek vandaag nog een gratis consult in Sliedrecht en laat je informeren over de mogelijkheden.

Aantal afspraken in Sliedrecht in de afgelopen periode
1.093
Laagste prijs per ml Filler in Sliedrecht
€ 175,00
Gemiddelde prijs per ml Filler in Sliedrecht
€ 346,77
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Sliedrecht
46
Vind een filler kliniek in de buurt van Sliedrecht

De gemiddelde prijs in Sliedrecht voor behandeling met één ML fillers is € 346,77. Dat is 3% goedkoper dan gemiddeld in Nederland (€ 358,58). Vergelijk fillerprijzen van klinieken bij jou in de buurt.

Boek je injectables behandeling in Sliedrecht

Beautystudio True Skin
Beautystudio True Skin
Papendrecht, Visschersbuurt 1
4 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 390,00
Profhilo per 2 ml v.a.
-
Profiel bekijken
Belotero
Bekijk agenda
 
MH Kliniek Papendrecht
MH Kliniek Papendrecht
Papendrecht, Nanengat 8
4 km
Botox zone v.a.
€ 200,00
Filler per ml v.a.
€ 500,00
Profhilo per 2 ml v.a.
-
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 
Finezza Esthetiek | Papendrecht
Finezza Esthetiek | Papendrecht
Papendrecht, Visschersbuurt 1
4 km
Botox zone v.a.
€ 160,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profhilo per 2 ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
Beauty Clinic Dordrecht
Beauty Clinic Dordrecht
Dordrecht, Suze Groeneweg-Erf 376
5 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profhilo per 2 ml v.a.
-
Profiel bekijken
Glam Beauty Bar
Glam Beauty Bar
Dordrecht, Plein 1940-1945 4
5 km
Botox zone v.a.
€ 129,00
Filler per ml v.a.
€ 299,00
Profhilo per 2 ml v.a.
-
Profiel bekijken
Stylage
Bekijk agenda
 
Beauty Injectables Clinic Dordrecht
Beauty Injectables Clinic Dordrecht
Dordrecht, Vriesestraat 115
7 km
Botox zone v.a.
€ 120,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profhilo per 2 ml v.a.
-
Profiel bekijken
FillerHouse
FillerHouse
Dordrecht, Spuiboulevard 263
7 km
Botox zone v.a.
€ 120,00
Filler per ml v.a.
€ 175,00
Profhilo per 2 ml v.a.
€ 253,00
Profiel bekijken
ProfhiloStylage
Bekijk agenda
 
Cosmooi Dordrecht
Cosmooi Dordrecht
Dordrecht, Spuiboulevard 226
8 km
Botox zone v.a.
€ 180,00
Filler per ml v.a.
€ 400,00
Profhilo per 2 ml v.a.
-
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 

Filler reviews Sliedrecht

Hele fijne arts! Geeft goed advies! Heb Botox fillers en pas behandeling met draadjes gedaan! Super resultaat dokter Abawi is echt een aanrader
17 juni 2023 18:06
Geweldige arts & kliniek!! Al een aantal afspraken gehad bij deze arts. Hij neemt enorm de tijd voor je en kijkt echt goed je wens. Ik ben bij redelijk wat klinieken geweest maar deze staat toch echt op nr 1!! Fillersnor is opgelost, nieuwe filler geplaatst mijn lippen zijn prachtig nu! Daarnaast racial slimming waar ik ook enorm tevreden over ben! Volgend... Toon meer »
Geweldige arts & kliniek!! Al een aantal afspraken gehad bij deze arts. Hij neemt enorm de tijd voor je en kijkt echt goed je wens. Ik ben bij redelijk wat klinieken geweest maar deze staat toch echt op nr 1!! Fillersnor is opgelost, nieuwe filler geplaatst mijn lippen zijn prachtig nu! Daarnaast racial slimming waar ik ook enorm tevreden over ben! Volgende keer kom ik voor mijn jukbeenderen terug😊
Michelle Toon minder »
22 september 2022 16:04
Ik heb een traangootbehandeling en een lipfillerbehandeling gedaan en supertevreden. Ik vond het best wel spannend en deze lieve dames helpen je er echt doorheen. Met goede verdovende creme waren de lipfillers goed te doen en de traangootfiller voelde ik niet eens. Ik heb nog steeds een natuurlijke look en zie er niet meer vermoeid uit. Topmeiden!
Mylieve Photography
FillerHouse
25 februari 2024 15:03
Zeer professioneel geholpen en hygiënische en vakkundig te werk gegaan
Tevens zijn de prijzen ook toegankelijker dan bij diverse andere salons
Ik kan Fillerhouse dan ook zeker aanraden!!
J.J. Westdijk
FillerHouse
15 april 2024 20:08
Heel erg blij met mijn mooie lippen! Na mijn oude fillers eerst volledig te hebben laten oplossen en na twee weken weer opnieuw te laten opvullen heb ik toch wat imperfecties gezien. Ik heb een appje gestuurd en ik mocht op korte termijn langskomen. Er werd door de twee dames met volle aandacht naar mijn lippen gekeken en ze hebben deze direct ter plekke voo... Toon meer »
Heel erg blij met mijn mooie lippen! Na mijn oude fillers eerst volledig te hebben laten oplossen en na twee weken weer opnieuw te laten opvullen heb ik toch wat imperfecties gezien. Ik heb een appje gestuurd en ik mocht op korte termijn langskomen. Er werd door de twee dames met volle aandacht naar mijn lippen gekeken en ze hebben deze direct ter plekke voor mij bijgewerkt. Ik ben echt zeer tevreden en kom over een paar maanden zeker weer terug om ze weer bij te laten werken! Toon minder »
Daphne Wansleven
FillerHouse
28 april 2024 20:08
Goede ervaring in deze kliniek. Kundig advies en geweldige behandeling. Botox voor migraine en filler voor de neuslijnen. Perfect!!
abeer fahad
Anatomy 43
6 maart 2023 14:02
Vandaag een filler en botox behandeling gehad bij Nina Sisic. Wat een lieve en fijne arts legt alles zeer goed uit en neemt de tijd voor je. Ze is ook heel eerlijk wat haalbaar is. Ik kom zeker terug
4 mei 2022 20:08
Een afspraak gehad met Babette Diemel voor fillers marionette lijnen, neuslippenplooi en lijntjes bij de bovenlip.
Babette een super lieve vrouw die alle stappen uitlegt die ze doet. Ze verstaat haar vak en ze heeft mij zeer blij gemaakt. Een verbluffend resultaat. Ben super tevreden.
14 augustus 2023 20:08
Ik kwam voor het eerst bij Faceland voor lip fillers. Ik werd heel fijn onthaald door de dame achter de receptie en voelde mij meteen op m’n gemak. Mvr Simons was mijn behandelaar. Omdat het mijn eerste keer was nam mij stap voor stap mee wat er ging gebeuren en legde alles goed uit. Na de behandeling was ik een beetje aan het trillen door de spanning en daa... Toon meer »
Ik kwam voor het eerst bij Faceland voor lip fillers. Ik werd heel fijn onthaald door de dame achter de receptie en voelde mij meteen op m’n gemak. Mvr Simons was mijn behandelaar. Omdat het mijn eerste keer was nam mij stap voor stap mee wat er ging gebeuren en legde alles goed uit. Na de behandeling was ik een beetje aan het trillen door de spanning en daar werd meteen goed op gereageerd, ik kreeg wat drinken en knapte al gouw op. Elke paar minuten kwam ze even kijken en dat vond ik erg fijn! Ik kom zeker terug!! Totaal geen pijn gehad zowel tijdens als na de behandeling. Toon minder »
19 december 2023 11:11
Mevr. Joanne Simons is vanaf nu mijn vaste arts. Ik ben voor Faceland al drie keer op verschillende plekken behandeld voor mijn lipfillers en frons botox en het nooit zo ervaren. Boven verwachtingen! Resultaten te mooi! Ik krijg contineu complimenten van mensen om me heen! De producten zijn echte kwaliteit producten en heel effectief! En buiten alles om, mev... Toon meer »
Mevr. Joanne Simons is vanaf nu mijn vaste arts. Ik ben voor Faceland al drie keer op verschillende plekken behandeld voor mijn lipfillers en frons botox en het nooit zo ervaren. Boven verwachtingen! Resultaten te mooi! Ik krijg contineu complimenten van mensen om me heen! De producten zijn echte kwaliteit producten en heel effectief! En buiten alles om, mevr. Simons is GEWELDIG! Ze neemt haar tijd, legt alles heel goed uit en doet haar werk perfect! Ik had na drie bezoeken op verschillende plekken angst voor de pijn, en voor het eerst heb ik het bij Mvr. Simons pijnloos ervaren! Ook stond mijn bovenlip assymetrisch welke zij het heel mooi heeft gecorrigeerd en een super mooie volume boost heeft gegeven! Toon minder »
16 april 2024 10:10
Weer een totale behandeling ondergaan bij drs. Shirin Rostainejad.
Fillers en Botox
Enorm blij mee, geeft me weer zelfvertrouwen!
Glow clinic geeft je vanaf dat je binnenstapt tot dat je de deur sluit een vertrouwd veilig gevoel.
Zowel aan de telefoon, balie tot de behandelkamer professioneel personeel. Prima begeleiding en nazorg . Een dik tevreden klant
Joke Eestermans
Glow Clinic
15 december 2022 17:05
Dr Irene is zeer deskundig, ervaren en professioneel. Zij heeft mij met veel zorg en een heel mooi resultaat behandeld. Fillers jukbeenderen en traan/ onder oog. zeer tevreden. Bedankt. En ook aan Robert voor de goede zorg.
Janine Hello
15 augustus 2019 17:05
Bekijk meer Filler ervaringen in Sliedrecht

Filler prijzen 2024 vergelijken in Sliedrecht

Het is heel eenvoudig om filler prijzen van alle klinieken te vergelijken. In de tabel staan de laagste 1 ML filler tarieven in de omgeving van Sliedrecht. Wil je de prijzen per kliniek vergelijken? Vul je locatie in en vergelijk de prijzen van alle 22 klinieken binnen 15 km van Sliedrecht.

BehandelingEenheidV.a. prijs
Filler1,0 ML€ 175,00
Lipfiller1,0 ML€ 175,00
Traangoot filler1,0 ML€ 197,05
Wallen onder ogen1,0 ML€ 197,05
Jukbeenderen1,0 ML€ 175,00
Lippen opvullen1,0 ML€ 175,00
Neuslippenplooi1,0 ML€ 175,00
Marionetlijnen1,0 ML€ 175,00
Rimpels onder ogen1,0 ML€ 197,05
Rimpels bovenlip1,0 ML€ 197,05
Neus filler1,0 ML€ 197,05
Liquid facelift-€ 1.500,00

Filler voor en na Sliedrecht

De meeste mensen vergelijken cosmetische klinieken uitvoerig. Voor en na foto's zeggen veel over de stijl van de kliniek. Bekijk hier voor en na foto's van diverse filler behandelingen in Sliedrecht.

Filler behandeling informatie

Tijdens een filler behandeling wordt de huid opgevuld met een vloeistof, met als resultaat minder rimpels, een gladdere, jeugdigere huid, volumeherstel en/of verbeterde gezichtscontouren. Meestal wordt hiervoor hyaluronzuur gebruikt, een stof die van nature voorkomt in het lichaam en water bindt om rimpels op te vullen. Er bestaan ook andere soorten fillers, bijvoorbeeld op basis van polymelkzuur of calcium microsferen. Deze fillers worden vaker gebruikt in het geval van diepere rimpels. Al deze fillers lossen geleidelijk op in het lichaam en zijn dus van tijdelijke aard.

Fillers kunnen worden gebruikt voor het gezicht, zoals de lippen, jukbeenderen en wangen, maar ook voor vollere billen. De zichtbaarheid en duur van het effect variëren per behandelgebied. Een cosmetisch arts brengt de filler aan met een dunne naald of canule. Soms wordt verdoving toegepast. De behandelmethode wordt afgestemd op de indicatie. Doorgaans wordt er weinig tot geen pijn ervaren tijdens de behandeling. Na een filler behandeling is goede nazorg essentieel voor herstel en optimale resultaten, inclusief het voorkomen van blauwe plekken en zwelling. Laat je hierover informeren door je arts.

Vaak worden fillers verward met botox. Lees meer over het onderscheid tussen fillers en botox.

Hoelang werkt een filler?

Gemiddeld blijven de resultaten van een fillerbehandeling ongeveer 9 maanden zichtbaar. Hoe lang het effect aanhoudt, verschilt per behandelde plek. Lipfillers, bijvoorbeeld, lossen sneller op (binnen 6 tot 9 maanden) vanwege hun zachtere samenstelling. Terwijl fillers in de jukbeenderen of de kaaklijn wel tot 10 of zelfs 12 maanden hun effect behouden. Bij bilfillers kan het resultaat zelfs tot 2 jaar zichtbaar blijven.

Daarnaast is ook het merk van de filler van invloed op de duurzaamheid. A-Merk fillers hebben een hoger veiligheidsprofiel en zijn bewezen effectief voor verschillende behandelingen. Lees hier een overzicht van de meest bekende merken hyaluronzuurfillers. Wil je de fillers vroegtijdig laten verwijderen? Lees dan meer over het laten oplossen van fillers

Is een filler veilig?

In Nederland worden uitsluitend tijdelijke fillers gebruikt. Het gebruik van permanente fillers, die niet oplosbaar zijn, is sinds 2015 verboden in ons land vanwege de ernstige complicaties die ze konden veroorzaken. Voorbeelden van gerenommeerde en betrouwbare merken fillers zijn Restylane en Juvéderm. Andere vooraanstaande fillermerken zijn onder andere Belotero, Teosyal en Aliaxin.

Meestal worden hyaluronzuurfillers gebruikt. Deze zijn veilig in gebruik, mits ze deskundig worden aangebracht door een professionele en bevoegde arts. Je kunt fillers nemen vanaf de leeftijd van 18 jaar. Het is belangrijk om altijd te kiezen voor een arts met deze kwalificaties en niet simpelweg voor een goedkope kliniek. Ga altijd met je arts in gesprek over de potentiële risico's van fillers. Er is altijd een kans op complicaties, die zich in ongeveer 1% van de gevallen voordoen. 

Bekijk filler klinieken in de omgeving van Sliedrecht

Op zoek naar een goede kliniek die filler behandelingen aanbiedt bij jou in de buurt? Op onze website vergelijk je gemakkelijk en snel de beste klinieken uit Sliedrecht. Lees ervaringen, vergelijk kosten en kies voor een deskundige arts met goede beoordelingen.

Geboekte afspraken in de buurt van Sliedrecht

De volgende 5 filler klinieken in de buurt van Sliedrecht zijn onlangs geboekt via Injectablesbooking.

Populaire filler behandelingen in Sliedrecht

In Sliedrecht zijn diverse filler behandelingen mogelijk. Hier lees je een overzicht van de meest populaire behandelingen:

 • Lipfillers: Deze fillers herstellen het natuurlijke volume van de lippen, verminderen rimpeltjes rond de mond en vullen dunne lippen op. Lees verder over lipfillers.

 • Kin- en kaaklijnfillers: Een krachtige optie voor een strakkere kaaklijn en het (tijdelijk) tegengaan van een onderkin door hydratatie en stimulatie van de huid, wat leidt tot een natuurlijk strakkere uitstraling die tot ongeveer een jaar aanhoudt. Lees verder over kin- en kaaklijnfillers.

 • Jukbeenderen fillers: Met ouder worden verliezen de jukbeenderen kracht en vorm door afnemende huidvolume en zwaartekracht. Deze behandeling vult de jukbeenderen op, wat zorgt voor een verjongde uitstraling in het gezicht. Lees verder over jukbeenderen fillers.

 • Marionetlijnen fillers: Gericht op het aanpakken van hangende mondhoeken. Hierbij worden de marionetlijnen (de verticale lijntjes aan beide kanten van de kin) behandeld met huidvullers.  Lees verder over marionetlijnen fillers.

 • Traangootfillers: Deze populaire cosmetische ingreep vermindert wallen onder de ogen door subtiel fillers in de traangoten te injecteren voor een frissere uitstraling. Lees verder over traangootfillers.

 • Neusfillers: Met deze behandeling worden fillers ingezet om de vorm en structuur van de neus te verbeteren zonder operatie. Denk aan het opvullen van specifieke delen van de neus, zoals het aanpassen van de neusbrug, de verfijnen van de neustip, het verbergen van bobbels en het corrigeren van asymmetrie. Lees verder over neusfillers.

 • Haarfillers: Moderne oplossing voor haaruitval, het verdikken van dunner wordend haar en het behandelen van kale plekken. Lees meer over haarfillers.

 • Bilvergroting met fillers: Zorgt voor vollere billen en een gladdere huid. De behandeling duurt ca. 1 uur en het resultaat is zichtbaar na enkele weken. Lees meer over een bilvergroting met fillers.

Klaar om je eerste behandeling te boeken? Via Injectablesbooking vergelijk je eenvoudig de beste klinieken in Sliedrecht. Maak vandaag nog een afspraak voor een consult bij een ervaren arts.

Welke filler merken zijn er?

Kies altijd voor een betrouwbare kliniek met ervaren artsen die veilige merken fillers gebruiken. Voorbeelden hiervan zijn de merken:

 • Juvéderm: een filler op basis van hyaluronzuur die rimpels vermindert en de huid opvult. De effecten kunnen 6 tot 18 maanden aanhouden, afhankelijk van de gekozen variant. Meer over Juvéderm.

 • Teosyal: een gerenommeerd merk van hyaluronzuur fillers ontwikkeld door het Teoxane laboratorium. Ze bieden verschillende opties voor diverse huidproblemen, zoals fijne lijntjes en diepe plooien. Meer over Teosyal.

 • Restylane: een erkend merk van hyaluronzuur fillers dat al sinds 1997 op de markt is en diverse varianten heeft voor verschillende doelen, waaronder het verminderen van rimpels en het verbeteren van de huid. Meer over Restylane.

 • Belotero: deze filler levert een natuurlijk ogend resultaat en is geschikt voor langdurig gebruik in de huid. Het wordt vaak toegepast in klinieken, is klinisch getest en als veilig beoordeeld. Meer over Belotero.

 • Stylage: bekend merk hyaluronzuur fillers met een wereldwijde bekendheid in de esthetische industrie. Lees meer over Stylage.

 • Aliaxin: een hyaluronzuur filler ontwikkeld door het Zwitserse bedrijf IBSA, ontworpen om rimpels te verminderen en de huid gladder te maken. Meer over Aliaxin.

 • Saypha: een merk van hyaluronzuur fillers met verschillende producten in hun assortiment, aangepast aan specifieke behoeften van de klant.

Fillerklinieken in Sliedrecht

Een behandeling met Botox in Sliedrecht is erg populair. Er zijn veel cosmetische klinieken in de buurt van Sliedrecht. Vergelijk reviews, tarieven en het aantal boekingen bij alle klinieken in Sliedrecht. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische klinieken worden het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost ML filler per kliniek? Vind een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak. Welke injectables kliniek kies jij in de omgeving van Sliedrecht?

7 cosmetische klinieken in de omgeving van Sliedrecht!

Dit zijn 7 van onlangs geboekte fillerklinieken in de de buurt van Sliedrecht in willekeurige volgorde:

Dit overzicht gaat over het aantal gemaakte afspraken in Sliedrecht in het afgelopen kwartaal via Injectablesbooking.nl. Kies een filler kliniek en bekijk de prijzen en reviews. Maak direct een afspraak. 

Filler reviews in Sliedrecht

In Nederland kun je op meer dan 1100 locaties terecht voor een filler behandeling. Veel mensen vinden het prettig om reviews te lezen van andere consumenten. Injectablesbooking.nl heeft reviews van alle klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van klinieken bij jou in de buurt te lezen. Selecteer een kliniek in de omgeving van Sliedrecht die over een langere periode positieve reviews heeft gekregen van klanten.

Filler behandelingen in Sliedrecht

Welke arts voor lippen opvullen in Sliedrecht?

Het is verstandig om secuur een cosmetisch arts uit te zoeken. De volgende 3 tips kunnen daarbij helpen:

1. Kies een arts die bevoegd en bekwaam is (voldoende ervaring heeft)
2. Overleg met de arts dat er een A-Merk filler wordt gebruikt.
3. Lees ervaringen met lippen opvullen van andere cliënten op Injectablesbooking.nl

Profhilo behandeling in Sliedrecht

Door het toedienen van Profhilo in de huid stimuleren we de huid om collageen en elastine aan te maken. Op deze manier verbetert de kwaliteit van de huid zichtbaar en krijg je een jongere uitstraling. Deze behandeling is geschikt tegen huidverslapping.

Traangoot filler in Sliedrecht

Veel mensen laten een traangoot behandeling uitvoeren omdat zij zich storen aan donkere kringen onder hun ogen of aan de vermoeide blik. De traangoot is het geultje die vanuit de binnenste ooghoek schuin naar beneden loopt. Doordat deze bij sommige mensen is ingevallen of omdat de huid daar erg dun is, kun je er vermoeid uitzien.

Veelgestelde vragen in Sliedrecht

Wat zijn de kosten van één ML filler in Sliedrecht?

Wat is de beste filler kliniek in Sliedrecht?

Wie is de beste filler arts in Sliedrecht?

Wat is de beste lipfiller kliniek in Sliedrecht?