136FED92-F800-4977-9DF3-B2E99E284668

Beauty Injectables Clinic Dordrecht

4.6
21 reviews

Beauty Injectables Clinic beschikt over een team dat volledig medisch onderlegd is. Bij Beauty Injectables Clinic werken uitsluitend BIG-geregistreerde artsen en verpleegkundigen. Beauyt Injectables Clinic maakt onderscheid door ook in de avond open te zijn.

Beauty Injectables Clinic Dordrecht uit Dordrecht is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, waaronder botulinetoxine (Botox) en fillers.

Beauty Injectables Clinic beschikt over een team dat volledig medisch onderlegd is. Bij Beauty Injectables Clinic werken uitsluitend BIG-geregistreerde artsen en verpleegkundigen. Beauyt Injectables Clinic maakt onderscheid door ook in de avond open te zijn. Meer lezen »

Tarieven
Botox
1 zone botox (merk: Azzalure)
V.a. € 135 per zone
1 zone botox (merk: Bocouture)
V.a. € 120 per zone
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. € 349 per 2 oksels
Consult
1e consult
Gratis
Fillers
Stylage
V.a. € 250 per ml
Teosyal
V.a. € 300 per ml
Infusen
Hydratatie
V.a. € 190 per behandeling
Overige
Hyaluronidase (filler oplossen)
V.a. € 100 per behandeling
Lemon Bottle 10 ML (onderkin)
V.a. € 100 per per behandeling
Lemon Bottle v.a. 20 ML
V.a. € 200 per per behandeling
PRP
V.a. € 200 per behandeling
Kenmerken
Kliniek opgericht
2022
Adres
Vriesestraat 115, Dordrecht
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Masieh Abawi
Dr. Masieh Abawi
Functie
Arts
Botox zone v.a.
€ 109,00
Filler per ml v.a.
€ 249,00
Profiel bekijken

Beauty Injectables Clinic Dordrecht Reviews

4.6
21 reviews
Helaas mijn 5 sterren toch weggehaald. Na al 3 keer terug gebeld te moeten worden heb ik nog steeds niks gehoord.. de eerste keer kreeg ik top service (met gelijk de vraag of ik een goede review neer wou zetten) ik kwam voor botox tegen mijn migraine maar mijn linkerooglid hing heel erg terwijl ik mijn rechterwenkbrauw goed kon optrekken, dit hoorde zei de d... Toon meer »
Helaas mijn 5 sterren toch weggehaald. Na al 3 keer terug gebeld te moeten worden heb ik nog steeds niks gehoord.. de eerste keer kreeg ik top service (met gelijk de vraag of ik een goede review neer wou zetten) ik kwam voor botox tegen mijn migraine maar mijn linkerooglid hing heel erg terwijl ik mijn rechterwenkbrauw goed kon optrekken, dit hoorde zei de dokter. Ik ben pas bij een ander geweest die vertelde mij dat dit helemaal niet hoort! Dus voor mij nooit meer naar deze kliniek. Toon minder »
Sabrina Korff
30 juni 2023 12:12
Geloof deze valse doktoren niet. Mijn ervaring is negatief. Toen ik voor het eerst in deze kliniek was, was ik onder de indruk van dr. Abawi, omdat ik tevreden was met het resultaat. De tweede keer heb ik ook een afspraak gemaakt bij dr. Abawi. Op de dag van mijn afspraak kreeg ik een telefoontje van de "kliniek" en ze zeiden dat de dokter er niet zou zijn,... Toon meer »
Geloof deze valse doktoren niet. Mijn ervaring is negatief. Toen ik voor het eerst in deze kliniek was, was ik onder de indruk van dr. Abawi, omdat ik tevreden was met het resultaat. De tweede keer heb ik ook een afspraak gemaakt bij dr. Abawi. Op de dag van mijn afspraak kreeg ik een telefoontje van de "kliniek" en ze zeiden dat de dokter er niet zou zijn, maar ze konden me een andere dokter geven, dr. Abdullah. Ik vond het goed. Ze deed lipvergroting en Botox. Maar Botox werkte niet na 14 dagen, ik nam contact met ze op, ze deed een tweede procedure, maar de tweede procedure hielp niet. En ik weet inmiddels dat "dokter" Abdullah niet het recht heeft om dergelijke procedures uit te voeren. Dus, lieve meiden/ vrouwen als je naar hen toe gaat voor procedures, vraag gelijk om hun diploma of ander soort bewijs te laten zien. Niemand heeft het geld aan mij teruggegeven en ze nemen geen contact mrt mij op.Ook hebben ze mij geblokkeerd op instagram. Toon minder »
Jevgenija K
29 juni 2023 16:04
Hele fijne arts! Geeft goed advies! Heb Botox fillers en pas behandeling met draadjes gedaan! Super resultaat dokter Abawi is echt een aanrader
deborina visser
17 juni 2023 18:06
Eerlijk advies, professionele en zorgzame zorg en goede nazorg. Als je snel bang of zenuwachtig bent ben je hier in goede handen voor zowel consult als (na)behandeling.
Raisa k
9 februari 2023 17:05
Geweldige arts & kliniek!! Al een aantal afspraken gehad bij deze arts. Hij neemt enorm de tijd voor je en kijkt echt goed je wens. Ik ben bij redelijk wat klinieken geweest maar deze staat toch echt op nr 1!! Fillersnor is opgelost, nieuwe filler geplaatst mijn lippen zijn prachtig nu! Daarnaast racial slimming waar ik ook enorm tevreden over ben! Volgend... Toon meer »
Geweldige arts & kliniek!! Al een aantal afspraken gehad bij deze arts. Hij neemt enorm de tijd voor je en kijkt echt goed je wens. Ik ben bij redelijk wat klinieken geweest maar deze staat toch echt op nr 1!! Fillersnor is opgelost, nieuwe filler geplaatst mijn lippen zijn prachtig nu! Daarnaast racial slimming waar ik ook enorm tevreden over ben! Volgende keer kom ik voor mijn jukbeenderen terug😊
Michelle Toon minder »
M
22 september 2022 16:04
Schrijf een review

Veelgestelde vragen

Hoe duur is Botox bij Beauty Injectables Clinic Dordrecht?

Bij Beauty Injectables Clinic Dordrecht kost één zone Botox € 120,00.

Wat is de prijs van een behandeling met fillers bij Beauty Injectables Clinic Dordrecht?

Bij Beauty Injectables Clinic Dordrecht kost een behandeling met 1 ML filler v.a. € 250,00.

Hoe zijn de ervaringen bij Beauty Injectables Clinic Dordrecht?

Beauty Injectables Clinic Dordrecht scoort 4.6 van de 5 sterren uit 5 Google reviews.

Wat is het adres van Beauty Injectables Clinic Dordrecht?

In Dordrecht is Beauty Injectables Clinic Dordrecht gevestigd op Vriesestraat 115.