MH kliniek botox en fillers

MH Kliniek Papendrecht

Mariannehoeve Papendrecht heet nu MH Kliniek.

MH Kliniek Papendrecht uit Papendrecht is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Afspraak maken

Reviews

4.3
27 reviews
Ik ben bij Rozemarijn geweest. Ze is heel kundig, aardig en lief.
Maya Bellucci
2 november 2021 19:07
Super netjes. Schoon en hygiënisch. Je wordt netjes behandeld als klant. Je krijgt koffie of thee vooraf en kunt wachten in een mooie wachtruimte. Groot minpunt is dat ik nu verschillende gezichtsbehandelingen heb gehad en gewoon geen resultaat heb gezien. Maar ondertussen zijn de behandelingen wel zo'n 100 euro per stuk. Ook een minpunt is de prijs van zowe... Toon meer »
Super netjes. Schoon en hygiënisch. Je wordt netjes behandeld als klant. Je krijgt koffie of thee vooraf en kunt wachten in een mooie wachtruimte.
Groot minpunt is dat ik nu verschillende gezichtsbehandelingen heb gehad en gewoon geen resultaat heb gezien. Maar ondertussen zijn de behandelingen wel zo'n 100 euro per stuk. Ook een minpunt is de prijs van zowel de behandelingen als de producten; dit zou echt wel wat minder mogen en kunnen. (Een dagcreme van 150 euro is voor mij geen normale prijs) (ik gebruik nu een dagcreme van 40 euro en deze is ook prima)
Dat ik geen resultaat heb na meerdere behandelingen en ook steeds verschillend advies krijg is voor mij een reden geweest dat ik naar een andere huidtherapeut ben overgestapt. Toon minder »
Miss Maaskant
31 mei 2021 19:07
Mooie salon. Leuk personeel en altijd goed geholpen.
Mireille Mol
27 maart 2020 15:03
Goed geadviseerd en behandeld door Rozemarijn. Dank. Ben er blij mee. Betreft laseren van beenvaatjes. Goede apparatuur en er wordt echt naar je wensen geluisterd.
Petra de Wijs
2 maart 2020 11:11
Mijn oogleden laten liften, perfect gedaan, ben er heel tevreden mee. Nu mijn wenkbrouwen laten doen bij Kelly. Fantastisch resultaat en ook heel blij mee. Professioneel bedrijf met proffesionele behandelaars. Aanrader.
A. Oudijn
9 september 2019 18:06
Rust, en reinheid. De klant is hier nog koning. Praktisch geen wachttijden, hoewel wachten hier geen straf is. Onder genot van een heerlijk kopje koffie met iets lekkers erbij, krantje en een leestafel, gaat de tijd snel voorbij.
Andrea Horsten
1 juni 2017 06:06
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Onbekend merk botulinetoxine (1 zone)
V.a. €190 per zone
Fillers
Onbekend merk hyaluronzuur
V.a. €455 per ml
Overige
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. €650 per 2 oksels
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox (botulinetoxine), Fillers
Kliniek opgericht
2003
Adres
Nanengat 8, Papendrecht
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten