Filler Winsum

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Op zoek naar een geschikte filler kliniek bij jou in de buurt? Op deze pagina lees je alles over de filler behandelingen in Winsum én de zaken waar je op moet letten bij het kiezen van de juiste kliniek en arts. 

Boek direct een gratis consult bij een betrouwbare kliniek in Winsum en ontdek de mogelijkheden!

Aantal afspraken in Winsum in de afgelopen periode
915
Laagste prijs per ml Filler in Winsum
€ 225,00
Gemiddelde prijs per ml Filler in Winsum
€ 388,48
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Winsum
41
Bekijk filler klinieken in de buurt van Winsum

De gemiddelde prijs per ML filler is in Winsum € 388,48. Dat is 8% duurder dan de gemiddelde prijs in Nederland (€ 360,74).

Boek je injectables behandeling in Winsum

De Laserkliniek Groningen
De Laserkliniek Groningen
Groningen, Wadwerd 1A
11 km
Botox zone v.a.
€ 195,00
Filler per ml v.a.
€ 475,00
Profiel bekijken
Schoonheidsalon Janny Meter
Schoonheidsalon Janny Meter
Groningen, Siebold Sissinghlaan 9
11 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 375,00
Profiel bekijken
PiuraLift
PiuraLift
Groningen, Boterdiep 30
13 km
Botox zone v.a.
€ 120,00
Filler per ml v.a.
€ 320,00
Profiel bekijken
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
The Body Clinic Groningen
The Body Clinic Groningen
Groningen, H.A. Kooykerplein 3
13 km
Botox zone v.a.
€ 210,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken
Clinic Noord Groningen
Clinic Noord Groningen
Groningen, Protonstraat 6h
13 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
€ 225,00
Profiel bekijken
SKIN Kliniek Groningen
SKIN Kliniek Groningen
Groningen, Westerkade 17
14 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 475,00
Profiel bekijken
Drs. Roos Wolthuizen Kliniek
Drs. Roos Wolthuizen Kliniek
Groningen, Carolieweg 26
14 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Betan Clinics Groningen
Betan Clinics Groningen
Groningen, Ubbo Emmiussingel 33
14 km
Botox zone v.a.
€ 185,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken

Filler reviews Winsum

Zeer tevreden ben ik over mijn lipfiller behandeling en het resultaat, wauw! Ik werd ontzettend vriendelijk ontvangen en ik kon gelijk merken dat de eigenaresse verstand van zaken heeft. Ze adviseert goed en denkt mee met je wensen. De behandeling verliep pijnloos doordat de verdoving die hier wordt gebruikt goed zijn werk doet. Het is daar ook erg schoon, d... Toon meer »
Zeer tevreden ben ik over mijn lipfiller behandeling en het resultaat, wauw! Ik werd ontzettend vriendelijk ontvangen en ik kon gelijk merken dat de eigenaresse verstand van zaken heeft. Ze adviseert goed en denkt mee met je wensen. De behandeling verliep pijnloos doordat de verdoving die hier wordt gebruikt goed zijn werk doet. Het is daar ook erg schoon, dit is iets wat ik zelf altijd belangrijk vind. Zeker een aanrader om hier naar toe te gaan, ik kom zeker terug! Toon minder »
Dominique de Vries
Clinic Noord Groningen
25 juni 2023 07:07
De eerste keer een lipfiller behandeling laten doen. Super zenuwachtig en bang, maar ze gaat heel relaxed en zorgzaam met je om. Alles wordt goed en duidelijk uitgelegd. Ze is heel vriendelijk en neemt ook echt de tijd voor je. Als je achteraf vragen hebt krijg je goed advies, en is ook eerlijk als je bijvoorbeeld beter eerst even geen lipfillers erbij kunt... Toon meer »
De eerste keer een lipfiller behandeling laten doen. Super zenuwachtig en bang, maar ze gaat heel relaxed en zorgzaam met je om. Alles wordt goed en duidelijk uitgelegd. Ze is heel vriendelijk en neemt ook echt de tijd voor je. Als je achteraf vragen hebt krijg je goed advies, en is ook eerlijk als je bijvoorbeeld beter eerst even geen lipfillers erbij kunt doen. In tegenstelling tot andere klinieken die alleen aan geld denken, geeft zij ook echt om haar cliënten. Ik raad Clinic Noord zeker aan, ik ga nu voor de derde keer heen en ik blijf zeker terug komen. 🤍 Toon minder »
27 juni 2023 21:09
Ik kom hier voor lip fillers en ben echt MEGA tevreden. De eigenaresse is super lief en legt alles tot in de puntjes haarfijn uit, je kan merken dat ze echt passie voor haar werk heeft door de informatie die je krijgt en de resultaten van de behandelingen. Ze stelt je gerust en als je angst hebt houdt ze hier rekening mee! Ik ben super blij en ga nooit meer... Toon meer »
Ik kom hier voor lip fillers en ben echt MEGA tevreden. De eigenaresse is super lief en legt alles tot in de puntjes haarfijn uit, je kan merken dat ze echt passie voor haar werk heeft door de informatie die je krijgt en de resultaten van de behandelingen. Ze stelt je gerust en als je angst hebt houdt ze hier rekening mee! Ik ben super blij en ga nooit meer ergens anders heen. X Toon minder »
30 juni 2023 00:12
Bekijk meer Filler ervaringen in Winsum

Vergelijk de prijzen in 2024 in Winsum

Filler prijzen vergelijken via Injectablesbooking is heel eenvoudig. In onderstaande tabel staan de laagste prijzen per 1 ML filler behandeling in 2024 in de buurt van Winsum. Vul je locatie in en vergelijk de tarieven van alle 18 klinieken binnen 15 km van Winsum. Het eerste consult is bij de meeste klinieken gratis.

BehandelingEenheidV.a. prijs
Filler1,0 ML€ 225,00
Lipfiller1,0 ML€ 225,00
Traangoot filler1,0 ML€ 253,35
Wallen onder ogen1,0 ML€ 253,35
Jukbeenderen1,0 ML€ 225,00
Lippen opvullen1,0 ML€ 225,00
Neuslippenplooi1,0 ML€ 225,00
Marionetlijnen1,0 ML€ 225,00
Rimpels onder ogen1,0 ML€ 253,35
Rimpels bovenlip1,0 ML€ 253,35
Neus filler1,0 ML€ 253,35
Liquid facelift-€ 1.100,00

Informatie over filler behandelingen

Onder een filler behandeling wordt het opvullen van de huid met een vloeistof (huidvuller) bedoeld. Hierdoor verminderen rimpels, wordt de huid gladder en jeugdiger en verbeteren het volume en de gezichtscontouren. De meeste fillers zijn gemaakt van hyaluronzuur: een natuurlijke stof die al van nature voorkomt in ons lichaam. Fillers lossen uiteindelijk volledig op in het lichaam en zijn dus tijdelijk van aard. Afhankelijk van de gewenste effecten, kunnen ook andere fillers worden gebruikt. Denk aan fillers op basis van calcium microsferen of polymelkzuur. De cosmetisch arts informeert en adviseert je over het te gebruiken product.

Gezichtsfillers kunnen gebruikt worden in gebieden als de lippen, de neus-lippenplooi, de geultjes onder de ogen of in de wangen. Maar fillers worden ook gebruikt voor het creëren van vollere billen. De zichtbaarheid en de duur van het effect variëren op basis van het behandelgebied.

De filler wordt door een cosmetisch arts nauwkeurig geïnjecteerd met een dunne naald of canule. Soms wordt het behandelgebied verdoofd. De arts kiest voor elke situatie de beste aanpak. De meeste mensen ervaren weinig tot geen pijn tijdens de procedure. Na de behandeling is een goede nazorg essentieel voor een optimaal herstel en resultaat. Blauwe plekken en zwelling wordt hierbij zoveel mogelijk voorkomen. De arts adviseert je over de juiste verzorging en dingen die je wel en niet moet doen tijdens de herstelperiode.

Lees ook eens over de verschillen tussen botox en fillers. Deze twee behandelingen worden vaak met elkaar verward.

Hoelang geeft een filler resultaat?

Over het algemeen zijn fillers zo'n 9 maanden zichtbaar. Hoe lang het effect precies aanhoudt, varieert per behandelgebied. Zo blijven lipfillers ongeveer 6 tot 9 maanden zichtbaar. Fillers in de kin en kaaklijn kunnen tot wel 12 maanden te zien zijn. En in de wangen kan het effect zelfs 18 maanden aanhouden. 

Bovendien heeft ook het merk van de gebruikte filler invloed op de duur van de resultaten. Merken van hoge kwaliteit (de A-Merk fillers) bieden meer veiligheid en zijn bewezen effectief voor diverse behandelingen. Je vindt hier hier een overzicht van de meest bekende merken van hyaluronzuurfillers. Als je overweegt om de fillers eerder te laten verwijderen, kun je hier meer lezen over het proces van het oplossen van fillers.

Zijn fillers veilig?

In Nederland zijn alleen tijdelijke fillers toegestaan. Sinds 2015 zijn permanente fillers, die niet oplossen, verboden vanwege de ernstige problemen die ze kunnen veroorzaken. Voorbeelden van bekende en betrouwbare merken fillers zijn Juvéderm en Restylane. Andere vooraanstaande merken in de fillerwereld zijn onder andere Aliaxin, Teosyal en Belotero.

Bovengenoemde merken zijn hyaluronzuurfillers. Deze zijn veilig in gebruik, mits ze worden aangebracht door een professionele en gekwalificeerde arts. Het is van groot belang om altijd te kiezen voor een arts met deze expertise, en dus niet zomaar voor een goedkope kliniek. De leeftijdsgrens van fillers is 18 jaar.

Let op: er bestaat altijd een kans op complicaties (deze treden in zo'n 1% van de gevallen op). Daarnaast kleven er ook andere risico's aan het gebruik van fillers. Ga daarom altijd in gesprek met je arts en laat je hierover informeren. 

Vind fillerkliniek in Winsum

Vergelijk kosten en lees ervaringen van alle fillerklinieken bij jou in de buurt. Vul je locatie in, bekijk het aanbod en vind een geschikte kliniek bij jou in Winsum. 

Geplande filler afspraken in de omgeving van Winsum

Bij welke 5 klinieken in de buurt van Winsum is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Populaire filler behandelingen in Winsum

In Winsum zijn diverse opties beschikbaar voor filler behandelingen. Hieronder vind je een overzicht van de meest populaire behandelingen:

 • Lipfillers: worden gebruikt om het natuurlijke volume van de lippen te herstellen, fijne lijntjes rond de mond te verminderen en dunne lippen op te vullen. Ontdek meer over lipfillers.

 • Marionetlijnen fillers: marionetlijnen zijn de verticale lijntjes aan beide zijden van de kin. Deze kunnen worden behandeld fillers. Dit zijn huidvullers waarmee hangende mondhoeken worden aangepakt. Ontdek meer over marionetlijnen fillers.

 • Kin- en kaaklijnfillers: deze behandeling kan helpen bij het verbeteren van de kaaklijn en het tijdelijk verminderen van een onderkin. Het resultaat houdt meestal ongeveer een jaar aan. Ontdek meer over kin- en kaaklijnfillers

 • Traangootfillers: deze populaire ingreep vermindert wallen onder de ogen door subtiele vullers in de traangoten te injecteren voor een frissere uitstraling. Ontdek meer over traangootfillers.

 • Jukbeenderen fillers: behandelinggericht op het herstellen van verloren volume in de jukbeenderen, wat leidt tot een verjongde uitstraling. Ontdek meer over fillers in de jukbeenderen.

 • Haarfillers: Een moderne oplossing voor haaruitval, waarbij fillers worden gebruikt om dunner wordend haar te verdikken en kale plekken te behandelen. Ontdek meer over haarfillers

 • Neusfillers: worden gebruikt om de vorm en structuur van de neus te verbeteren zonder chirurgische ingreep, zoals het aanpassen van de neusbrug, het verfijnen van de neustip en het corrigeren van asymmetrie. Ontdek meer over neusfillers.

 • Bilvergroting met fillers: deze behandeling resulteert in vollere billen en een gladdere huid. Het effect wordt zichtbaar na enkele weken. Ontdek meer over een bilvergroting met fillers

Als je overweegt om een van deze behandelingen te ondergaan, kun je via Injectablesbooking eenvoudig de beste klinieken in Winsum vergelijken. Maak vandaag nog een afspraak voor een consult met een ervaren arts.

Filler merken

Kies niet zomaar voor de eerste de beste kliniek. Check altijd de beoordelingen en ga na welk merk fillers de artsen gebruiken. Veilige merken zijn bijvoorbeeld:

 • Juvéderm: een hyaluronzuur filler die is ontworpen om rimpels te verminderen en de huid te verjongen. De resultaten houden meestal tussen de 6 en 18 maanden aan. Lees meer over Juvéderm.

 • Teosyal: een vooraanstaand merk van hyaluronzuur-fillers, gemaakt door het Teoxane laboratorium. Het merk biedt verschillende soorten huidvullers aan, geschikt voor verschillende huidproblemen, zoals fijne lijntjes en diepe rimpels. Lees meer over Teosyal

 • Restylane: gevestigd merk hyaluronzuur-fillers dat al sinds 1997 beschikbaar is. Lees meer over Restylane

 • Aliaxin: filler op basis van hyaluronzuur, ontwikkeld door het Zwisterse bedrijf IBSA. Lees meer over Aliaxin

 • Stylage: vooraanstaand merk van hyaluronzuur fillers dat diverse soorten fillers biedt voor het verminderen van rimpels en het verbeteren van de gezichtscontouren. Lees meer over Stylage.

 • Saphya: merk hyaluronzuur-fillers met meerdere producten in het assortiment, aangepast aan specifieke individuele behoeften. 

Beste klinieken voor een filler behandeling in Winsum

In de buurt van Winsum zijn 41 filler klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met fillers of Botox. Vergelijk de reviews en prijs per filler behandeling bij alle klinieken in Winsum. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische kliniek in Winsum wordt het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een ML filler per behandeling? Lees op deze pagina alle info over fillerklinieken in Winsum. Vind een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Bekijk 8 onlangs geboekte filler klinieken in de buurt van Winsum

Bekijk 8 cosmetische fillerklinieken in de omgeving van Winsum:

In bovenstaande lijst populaire klinieken in de omgeving van Winsum. Deze klinieken zijn het afgelopen kwartaal vaak geboekt.

Filler reviews in Winsum

In Nederland kun je op meer dan 1100 locaties terecht voor een filler behandeling. Veel mensen vinden het prettig om reviews te lezen van andere consumenten. Injectablesbooking.nl heeft reviews van alle klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van klinieken bij jou in de buurt te lezen. Selecteer een kliniek in de omgeving van Winsum die over een langere periode positieve reviews heeft gekregen van klanten.

Populaire filler behandelingen uitgelicht

Lippen opvullen Winsum

Je lippen laten opvullen kan ook in de omgeving van Winsum. Er zijn diverse behandeltechnieken zoals de Russian Method, flat lips en de lipflip. Het is raadzaam om te kiezen voor een deskundig opgeleide BIG geregistreerde arts. Enkele tips:

1. Kies een arts die bevoegd en bekwaam is (voldoende ervaring heeft)
2. Overleg met de arts dat er een A-Merk filler wordt gebruikt.
3. Lees ervaringen van andere cliënten op Injectablesbooking.nl

Winsum traangoot filler behandeling

Een traangoot filler is geschikt als behandeling tegen donkere kringen en een vermoeide blik onder de ogen. Tijdens een persoonlijk consult kun je met de arts overleggen of je in aanmerking komt voor een traangoot behandeling.

Profhilo Winsum

Profhilo is een behandeling tegen verslapte huid. Profhilo is een werkzame stof op basis van hyaluronzuur. Profhilo is een behandeling tegen verslapte huid. Profhilo is een werkzame stof op basis van hyaluronzuur. Profhilo is geen filler, Profhilo activeert je huid om te stralen. Vergelijk alle klinieken in Winsum.

Veelgestelde vragen in Winsum

Wat kost een behandeling met fillers in Winsum?

Wat is de beste kliniek voor fillers in Winsum?

Waar is de beste filler behandelaar in Winsum?

Welke lipfiller arts in Winsum wordt aangeraden?

Andere steden in de buurt