Filler Groningen

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Ben je geïnteresseerd in een filler behandeling in Groningen? Dan zit je goed bij Injectablesbooking.nl. Op deze pagina vind je alle informatie over de verschillende behandelingen met fillers, de verchillende A-merk fillers die er bestaan en lees je tips voor het kiezen van de juiste kliniek en arts. 

Boek vandaag nog een gratis consult in Groningen en laat je informeren over de mogelijkheden.

Aantal afspraken in Groningen in de afgelopen periode
1.936
Laagste prijs per ml Filler in Groningen
€ 225,00
Gemiddelde prijs per ml Filler in Groningen
€ 377,68
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Groningen
75
Vind een filler kliniek in de buurt van Groningen

De gemiddelde prijs per ML filler is in Groningen € 377,68. Dat is 5% duurder dan de gemiddelde prijs in Nederland (€ 360,74).

Boek je injectables behandeling in Groningen

Drs. Roos Wolthuizen Kliniek
Drs. Roos Wolthuizen Kliniek
Groningen, Carolieweg 26
<1 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
City Clinics Groningen
City Clinics Groningen
Groningen, Heresingel 7
<1 km
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 249,00
Profiel bekijken
1 ml Belotero filler van €319 voor €225! ✨
BeloteroProfhilo (2 ML)Radiesse (1,5 ML)
Onlangs 23x geboekt
Betan Clinics Groningen
Betan Clinics Groningen
Groningen, Ubbo Emmiussingel 33
<1 km
Botox zone v.a.
€ 185,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
The Body Clinic Groningen
The Body Clinic Groningen
Groningen, H.A. Kooykerplein 3
<1 km
Botox zone v.a.
€ 210,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken
PiuraLift
PiuraLift
Groningen, Boterdiep 30
<1 km
Botox zone v.a.
€ 120,00
Filler per ml v.a.
€ 320,00
Profiel bekijken
Door Plastisch Chirurgen Groningen
Door Plastisch Chirurgen Groningen
Groningen, Geulstraat 37
1 km
Botox zone v.a.
€ 200,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken
Profhilo (2 ML)
Bekijk agenda
 
Plastische Chirurgie Groningen
Plastische Chirurgie Groningen
Groningen, Geulstraat 37
1 km
Botox zone v.a.
€ 195,00
Filler per ml v.a.
€ 475,00
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 
SKIN Kliniek Groningen
SKIN Kliniek Groningen
Groningen, Westerkade 17
1 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 475,00
Profiel bekijken

Filler reviews Groningen

Voor de deerde keer bij Betan Clinics geweest en heel erg tevreden met het resultat van de botox/filler behandeling. Een arts, die naar je wensen luistert, eerlijk advies geeft en een natuurlijk oogend resultaat bereikt.
Alice Kuipers
27 augustus 2022 09:09
Voor de deerde keer bij Betan Clinics geweest en heel erg tevreden met het resultat van de botox/filler behandeling. Een arts, die naar je wensen luistert, eerlijk advies geeft en een natuurlijk oogend resultaat bereikt.
27 augustus 2022 09:09
Perfecte lokatie, én ontvangst. Maar de behandelingen zijn nóg perfecter!! Super blij met botox en hyaluron filler behandeling. WEG slaaprimpels en hangende mondhoeken. Súperblij! En een mooie bijkomstigheid: aardig, keurig, net én super mooi chique, klasse duo! Voor mij een dikke 10.
21 april 2023 08:08
Bekijk meer Filler ervaringen in Groningen

Filler prijzen 2024 vergelijken in Groningen

Het is heel eenvoudig om filler prijzen van alle klinieken te vergelijken. In de tabel staan de laagste 1 ML filler tarieven in de omgeving van Groningen. Wil je de prijzen per kliniek vergelijken? Vul je locatie in en vergelijk de prijzen van alle 33 klinieken binnen 15 km van Groningen.

BehandelingEenheidV.a. prijs
Filler1,0 ML€ 225,00
Lipfiller1,0 ML€ 225,00
Traangoot filler1,0 ML€ 253,35
Wallen onder ogen1,0 ML€ 253,35
Jukbeenderen1,0 ML€ 225,00
Lippen opvullen1,0 ML€ 225,00
Neuslippenplooi1,0 ML€ 225,00
Marionetlijnen1,0 ML€ 225,00
Rimpels onder ogen1,0 ML€ 253,35
Rimpels bovenlip1,0 ML€ 253,35
Neus filler1,0 ML€ 253,35
Liquid facelift-€ 750,00

Filler behandeling informatie

Tijdens een filler behandeling wordt de huid opgevuld met een vloeistof, met als resultaat minder rimpels, een gladdere, jeugdigere huid, volumeherstel en/of verbeterde gezichtscontouren. Meestal wordt hiervoor hyaluronzuur gebruikt, een stof die van nature voorkomt in het lichaam en water bindt om rimpels op te vullen. Er bestaan ook andere soorten fillers, bijvoorbeeld op basis van polymelkzuur of calcium microsferen. Deze fillers worden vaker gebruikt in het geval van diepere rimpels. Al deze fillers lossen geleidelijk op in het lichaam en zijn dus van tijdelijke aard.

Fillers kunnen worden gebruikt voor het gezicht, zoals de lippen, jukbeenderen en wangen, maar ook voor vollere billen. De zichtbaarheid en duur van het effect variëren per behandelgebied. Een cosmetisch arts brengt de filler aan met een dunne naald of canule. Soms wordt verdoving toegepast. De behandelmethode wordt afgestemd op de indicatie. Doorgaans wordt er weinig tot geen pijn ervaren tijdens de behandeling. Na een filler behandeling is goede nazorg essentieel voor herstel en optimale resultaten, inclusief het voorkomen van blauwe plekken en zwelling. Laat je hierover informeren door je arts.

Vaak worden fillers verward met botox. Lees meer over het onderscheid tussen fillers en botox.

Hoelang werkt een filler?

Gemiddeld blijven de resultaten van een fillerbehandeling ongeveer 9 maanden zichtbaar. Hoe lang het effect aanhoudt, verschilt per behandelde plek. Lipfillers, bijvoorbeeld, lossen sneller op (binnen 6 tot 9 maanden) vanwege hun zachtere samenstelling. Terwijl fillers in de jukbeenderen of de kaaklijn wel tot 10 of zelfs 12 maanden hun effect behouden. Bij bilfillers kan het resultaat zelfs tot 2 jaar zichtbaar blijven.

Daarnaast is ook het merk van de filler van invloed op de duurzaamheid. A-Merk fillers hebben een hoger veiligheidsprofiel en zijn bewezen effectief voor verschillende behandelingen. Lees hier een overzicht van de meest bekende merken hyaluronzuurfillers. Wil je de fillers vroegtijdig laten verwijderen? Lees dan meer over het laten oplossen van fillers

Is een filler veilig?

In Nederland worden uitsluitend tijdelijke fillers gebruikt. Het gebruik van permanente fillers, die niet oplosbaar zijn, is sinds 2015 verboden in ons land vanwege de ernstige complicaties die ze konden veroorzaken. Voorbeelden van gerenommeerde en betrouwbare merken fillers zijn Restylane en Juvéderm. Andere vooraanstaande fillermerken zijn onder andere Belotero, Teosyal en Aliaxin.

Meestal worden hyaluronzuurfillers gebruikt. Deze zijn veilig in gebruik, mits ze deskundig worden aangebracht door een professionele en bevoegde arts. Je kunt fillers nemen vanaf de leeftijd van 18 jaar. Het is belangrijk om altijd te kiezen voor een arts met deze kwalificaties en niet simpelweg voor een goedkope kliniek. Ga altijd met je arts in gesprek over de potentiële risico's van fillers. Er is altijd een kans op complicaties, die zich in ongeveer 1% van de gevallen voordoen. 

Bekijk filler klinieken in de omgeving van Groningen

Op zoek naar een goede kliniek die filler behandelingen aanbiedt bij jou in de buurt? Op onze website vergelijk je gemakkelijk en snel de beste klinieken uit Groningen. Lees ervaringen, vergelijk kosten en kies voor een deskundige arts met goede beoordelingen.

Geboekte afspraken in de buurt van Groningen

De volgende 5 filler klinieken in de buurt van Groningen zijn onlangs geboekt via Injectablesbooking.

Populaire filler behandelingen in Groningen

In Groningen zijn diverse filler behandelingen mogelijk. Hier lees je een overzicht van de meest populaire behandelingen:

 • Lipfillers: Deze fillers herstellen het natuurlijke volume van de lippen, verminderen rimpeltjes rond de mond en vullen dunne lippen op. Lees verder over lipfillers.

 • Kin- en kaaklijnfillers: Een krachtige optie voor een strakkere kaaklijn en het (tijdelijk) tegengaan van een onderkin door hydratatie en stimulatie van de huid, wat leidt tot een natuurlijk strakkere uitstraling die tot ongeveer een jaar aanhoudt. Lees verder over kin- en kaaklijnfillers.

 • Jukbeenderen fillers: Met ouder worden verliezen de jukbeenderen kracht en vorm door afnemende huidvolume en zwaartekracht. Deze behandeling vult de jukbeenderen op, wat zorgt voor een verjongde uitstraling in het gezicht. Lees verder over jukbeenderen fillers.

 • Marionetlijnen fillers: Gericht op het aanpakken van hangende mondhoeken. Hierbij worden de marionetlijnen (de verticale lijntjes aan beide kanten van de kin) behandeld met huidvullers.  Lees verder over marionetlijnen fillers.

 • Traangootfillers: Deze populaire cosmetische ingreep vermindert wallen onder de ogen door subtiel fillers in de traangoten te injecteren voor een frissere uitstraling. Lees verder over traangootfillers.

 • Neusfillers: Met deze behandeling worden fillers ingezet om de vorm en structuur van de neus te verbeteren zonder operatie. Denk aan het opvullen van specifieke delen van de neus, zoals het aanpassen van de neusbrug, de verfijnen van de neustip, het verbergen van bobbels en het corrigeren van asymmetrie. Lees verder over neusfillers.

 • Haarfillers: Moderne oplossing voor haaruitval, het verdikken van dunner wordend haar en het behandelen van kale plekken. Lees meer over haarfillers.

 • Bilvergroting met fillers: Zorgt voor vollere billen en een gladdere huid. De behandeling duurt ca. 1 uur en het resultaat is zichtbaar na enkele weken. Lees meer over een bilvergroting met fillers.

Klaar om je eerste behandeling te boeken? Via Injectablesbooking vergelijk je eenvoudig de beste klinieken in Groningen. Maak vandaag nog een afspraak voor een consult bij een ervaren arts.

Welke filler merken zijn er?

Kies altijd voor een betrouwbare kliniek met ervaren artsen die veilige merken fillers gebruiken. Voorbeelden hiervan zijn de merken:

 • Juvéderm: een filler op basis van hyaluronzuur die rimpels vermindert en de huid opvult. De effecten kunnen 6 tot 18 maanden aanhouden, afhankelijk van de gekozen variant. Meer over Juvéderm.

 • Teosyal: een gerenommeerd merk van hyaluronzuur fillers ontwikkeld door het Teoxane laboratorium. Ze bieden verschillende opties voor diverse huidproblemen, zoals fijne lijntjes en diepe plooien. Meer over Teosyal.

 • Restylane: een erkend merk van hyaluronzuur fillers dat al sinds 1997 op de markt is en diverse varianten heeft voor verschillende doelen, waaronder het verminderen van rimpels en het verbeteren van de huid. Meer over Restylane.

 • Belotero: deze filler levert een natuurlijk ogend resultaat en is geschikt voor langdurig gebruik in de huid. Het wordt vaak toegepast in klinieken, is klinisch getest en als veilig beoordeeld. Meer over Belotero.

 • Stylage: bekend merk hyaluronzuur fillers met een wereldwijde bekendheid in de esthetische industrie. Lees meer over Stylage.

 • Aliaxin: een hyaluronzuur filler ontwikkeld door het Zwitserse bedrijf IBSA, ontworpen om rimpels te verminderen en de huid gladder te maken. Meer over Aliaxin.

 • Saypha: een merk van hyaluronzuur fillers met verschillende producten in hun assortiment, aangepast aan specifieke behoeften van de klant.

Fillerklinieken in Groningen

Een behandeling met Botox in Groningen is erg populair. Er zijn veel cosmetische klinieken in de buurt van Groningen. Vergelijk reviews, tarieven en het aantal boekingen bij alle klinieken in Groningen. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische klinieken worden het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost ML filler per kliniek? Vind een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak. Welke injectables kliniek kies jij in de omgeving van Groningen?

Aanbevolen klinieken in Groningen

Op basis van kwaliteit en beoordelingen hebben wij een aantal klinieken in Groningen voor je geselecteerd:

Gesponsord
Perfect Look Groningen - Bekijk prijzen en maak een afspraak
Perfect Look Groningen
Wordt nu
bekeken
Perfect Look Groningen
Groningen, Harkstederweg 4
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 325,00
Profiel bekijken
Onlangs 13x geboekt
BeloteroProfhilo (2 ML)Radiesse (1,5 ML)Stylage
Gesponsord
City Clinics Groningen - Bekijk prijzen en maak een afspraak
City Clinics Groningen
Wordt nu
bekeken
City Clinics Groningen
Groningen, Heresingel 7
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 249,00
Profiel bekijken
1 ml Belotero filler van €319 voor €225! ✨
Onlangs 23x geboekt
BeloteroProfhilo (2 ML)Radiesse (1,5 ML)
Gesponsord
The Body Clinic Groningen - Bekijk prijzen en maak een afspraak
The Body Clinic Groningen
Wordt nu
bekeken
The Body Clinic Groningen
Groningen, H.A. Kooykerplein 3
Botox zone v.a.
€ 210,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken
Onlangs 11x geboekt
Profhilo (2 ML)Radiesse (1,5 ML)RestylaneSculptra (per flacon 10 ML)

Vergelijk fillerklinieken:

Informatie

Prijs
v.a. € 169
Behandeltijd
30-45 minuten
Resultaat
9-18 maanden
Pijnscore (1-10)
2-4

Filler klinieken Groningen

Overweeg jij te kiezen voor een filler behandeling in Groningen? Fillers zijn in Groningen erg populair. Met fillers kun je rimpels opvullen, verslapte huid opvullen en de gezichtscontour optimaliseren. Een gezichtscontour optimaliseren kan bijvoorbeeld met lipfillers in Groningen. lipfillers, traangoot fillers en rimpel fillers. Fillers zorgen ervoor dat je vermoeide blik verleden tijd wordt. Lees in onderstaand artikel alles over fillerbehandeling Groningen.

filler-behandeling-groningen

Filler prijzen Groningen

Filler prijzen liggen bij de diverse klinieken behoorlijk uiteen. In de tabel staat de gemiddelde filler prijs per behandeling in Groningen. De prijs varieert per merk filler, eenheid en behandeling. Druk op bovenstaande button om de prijzen van de fillerklinieken in Groningen te vergelijken.

Filler prijzen in Groningen  
BehandelingEenheidGemiddelde prijs
Filler behandeling0,5 ML€ 280
Filler behandeling1,0 ML€ 368
Lipfiller1 ML€ 368
Traangoot filler1 ML€ 414
Wallen onder ogen1 ML€ 414
Jukbeenderen1 ML€ 368
Kaaklijn2 ML€ 621
Lippen opvullen1 ML€ 368
Neuslippenplooi1 ML€ 368
Marionetlijnen1 ML€ 368
Rimpels onder ogen1 ML€ 414
Rimpels bovenlip1 ML€ 414
Neus filler1 ML€ 414
   
MerkEenheidGemiddelde prijs
Saypha1 ML€ 294
Stylage1 ML€ 312
Aliaxin1 ML€ 349
Belotero1 ML€ 360
Restylane1 ML€ 404
Teosyal1 ML€ 404
Juvéderm1 ML€ 478
   
Saypha2 ML€ 497
Stylage2 ML€ 528
Aliaxin2 ML€ 590
Belotero2 ML€ 609
Restylane2 ML€ 683
Teosyal2 ML€ 683
Juvéderm2 ML€ 807

Fillers Groningen

Fillers zijn meestal op basis van hyaluronzuur. Hyaluronzuur is ook een stof die van nature in het lichaam voorkomt. Een hyaluronzuur behandeling is gemiddeld 6-18 maanden effectief. Inmiddels worden hyaluronzuur behandelingen al meer dan 15 jaar uitgevoerd. A-merken hyaluronzuur fillers hebben een hoog veiligheidsprofiel. Check hier een overzicht van A-merk hyaluronzuur fillers. 

Hyaluronzuur heeft de unieke kenmerk water te binden. 1 gram hyaluronzuur kan wel tot 6 liter water binden! Omdat het de huid voor 80% uit water bestaat, kun je hyaluronzuur fillers ideaal toepassen als rimpelbehandeling.  De rimpel wordt dus opgevuld door de filler én doordat de filler water bindt onder de rimpel.

Filler Groningen

Filler behandeling Groningen

Een filler behandeling is een toegankelijke behandeling waarbij verslapte huid of rimpels opgevuld kunnen worden. Omdat het een behandeling is waar technische vaardigheid voor vereist is, wordt over het algemeen aangeraden om te kiezen voor een ervaren cosmetisch arts. Lees hier alle praktische informatie over een filler behandeling. In Groningen zijn met name lipfillers en fillers tegen wallen onder ogen het populairst.

-----------------------

Meer cosmetische behandelingen in Groningen

Botoxbehandeling Groningen

Profhilo Groningen
Lipfillers Groningen

Traangoot filler Groningen

-----------------------

Cosmetische kliniek Groningen

Een filler kliniek is in Groningen nooit ver weg. Deze stad is goed bedeeld qua cosmetische klinieken. Voer je locatie in en vergelijk direct alle klinieken en cosmetische artsen in Groningen. Zoek, vergelijk en boek op Injectablesbooking.nl.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

8 cosmetische klinieken in de omgeving van Groningen!

Dit zijn 8 van onlangs geboekte fillerklinieken in de de buurt van Groningen in willekeurige volgorde:

Dit overzicht gaat over het aantal gemaakte afspraken in Groningen in het afgelopen kwartaal via Injectablesbooking.nl. Kies een filler kliniek en bekijk de prijzen en reviews. Maak direct een afspraak. 

Filler reviews in Groningen

In Nederland kun je op meer dan 1100 locaties terecht voor een filler behandeling. Veel mensen vinden het prettig om reviews te lezen van andere consumenten. Injectablesbooking.nl heeft reviews van alle klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van klinieken bij jou in de buurt te lezen. Selecteer een kliniek in de omgeving van Groningen die over een langere periode positieve reviews heeft gekregen van klanten.

Filler behandelingen in Groningen

Welke arts voor lippen opvullen in Groningen?

Het is verstandig om secuur een cosmetisch arts uit te zoeken. De volgende 3 tips kunnen daarbij helpen:

1. Kies een arts die bevoegd en bekwaam is (voldoende ervaring heeft)
2. Overleg met de arts dat er een A-Merk filler wordt gebruikt.
3. Lees ervaringen met lippen opvullen van andere cliënten op Injectablesbooking.nl

Profhilo behandeling in Groningen

Door het toedienen van Profhilo in de huid stimuleren we de huid om collageen en elastine aan te maken. Op deze manier verbetert de kwaliteit van de huid zichtbaar en krijg je een jongere uitstraling. Deze behandeling is geschikt tegen huidverslapping.

Traangoot filler in Groningen

Veel mensen laten een traangoot behandeling uitvoeren omdat zij zich storen aan donkere kringen onder hun ogen of aan de vermoeide blik. De traangoot is het geultje die vanuit de binnenste ooghoek schuin naar beneden loopt. Doordat deze bij sommige mensen is ingevallen of omdat de huid daar erg dun is, kun je er vermoeid uitzien.

Veelgestelde vragen in Groningen

Wat zijn de kosten van één ML filler in Groningen?

Wat is de beste filler kliniek in Groningen?

Wie is de beste filler arts in Groningen?

Wat is de beste lipfiller kliniek in Groningen?