PiuraLift - Bekijk prijzen en maak een afspraak
PiuraLift

PiuraLift

Tarieven
Botox
1 zone botox (merk: Bocouture)
V.a. € 120 per zone
Fillers
Juvéderm
V.a. € 350 per ml
StylageStylage
V.a. € 320 per ml
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox, Fillers, Profhilo
Kliniek opgericht
2016
Adres
Boterdiep 30, Groningen
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Faegheh Nayebi
Drs. Faegheh Nayebi
Functie
Cosmetisch Arts KNMG
Botox zone v.a.
€ 120,00
Filler per ml v.a.
€ 320,00
Profiel bekijken

PiuraLift Reviews

4.8
51 reviews
Geen fijne ervaring. Vrouw was gemeen zonder enige reden. Niet aan te raden.
Fatma A.
15 maart 2024 07:07
Ik kom al jaren in deze kliniek en ik ben heel tevreden. Farah is een enorme deskundige cosmetische arts, die heel goed luistert naar de wens van degene die ze behandelt en geeft heel goed advies. Los van haar kundigheid is ze ook nog eens een hele warme & lieve vrouw. Met plezier rijd ik 100 kilometer om haar te bezoeken. 🌺
Kirsten van Zeist
25 maart 2023 07:07
5 jaar geleden kwam ik hier voor het eerst voor een botoxbehandeling tegen tandenknarsen. Farah heeft ervoor gezorgd dat deze klacht, waar ik jaren last van heb gehad, volledig is verdwenen! Ze is professioneel, realistisch en heeft de ‘less is more’ aanpak zodat je je natuurlijke uitstraling behoud. Ook durft ze ‘nee’ te zeggen, en dit is iets wat absoluut... Toon meer »
5 jaar geleden kwam ik hier voor het eerst voor een botoxbehandeling tegen tandenknarsen. Farah heeft ervoor gezorgd dat deze klacht, waar ik jaren last van heb gehad, volledig is verdwenen! Ze is professioneel, realistisch en heeft de ‘less is more’ aanpak zodat je je natuurlijke uitstraling behoud. Ook durft ze ‘nee’ te zeggen, en dit is iets wat absoluut noodzakelijk is wanneer je een cosmetisch arts bezoekt. Wanneer je de effecten van de behandelingen ziet is het namelijk erg verleidelijk om steeds meer te willen. Inmiddels heb ik verschillende botox/filler behandelingen bij haar gehad. En ik kan je vertellen dat ik in deze 5 jaar weinig zichtbaar verouderd ben in mijn gezicht. Ik ben supertevreden & vind haar gewoon een leuk mens! Toon minder »
Lianne Pietersma
14 januari 2023 13:01
Ik kom al jaren bij Piuralift. Ben erg tevreden over de dienstverlening en kwaliteit… zeer prettig behandeld en professioneel. De arts geeft goede informatie en advies en doet niets wat niet nodig is .. ze gaat voor kwaliteit en niet voor geld. Ze doet niets waar ze zelf niet achter staat. Ik kan haar aan iedereen aanraden! Een topper!
sophia zandkuil
10 januari 2023 13:01
Farah is een arts die haar werk met plezier doet, spontaan , geeft je de juiste advies, vooral ook als je iets niet moet laten en dat geeft een vertrouwd gevoel.
Ik kom er al jaren en ben nog steeds zeer dan tevreden.
Debby hanley
9 januari 2023 19:07
Ga nooit meer ergens anders naartoe. Zeer professioneel, geeft altijd het beste advies voor de behandeling. Prettig in de communicatie en altijd een vertrouwde en fijne sfeer. Ik ben erg tevreden en kan Piuralift en Farah absoluut aanbevelen!
D.L. Bos
8 januari 2023 20:08
Als je de beste cosmetische arts zoekt, heb je haar gevonden! Ik kom al jaren bij Drs. Faegheh. Ze is geweldig in haar werk. Ze is altijd eerlijk en oprecht en kijkt samen met jou hoe zij jou kan helpen/behandelen. Wat ik erg fijn vind is dat er altijd persoonlijke aandacht voor jou is. Dit is ook zeker fijn als het je eerste keer is of als je het nogal span... Toon meer »
Als je de beste cosmetische arts zoekt, heb je haar gevonden! Ik kom al jaren bij Drs. Faegheh. Ze is geweldig in haar werk. Ze is altijd eerlijk en oprecht en kijkt samen met jou hoe zij jou kan helpen/behandelen. Wat ik erg fijn vind is dat er altijd persoonlijke aandacht voor jou is. Dit is ook zeker fijn als het je eerste keer is of als je het nogal spannend vind.
Het resultaat van haar werk is fantastisch!

Mocht je nog twijfelen over Piuralift, ik kan het iedereen aanraden die in goede handen wilt zijn! Toon minder »
Rick Dylan
8 januari 2023 18:06
Een hele fijne en oprechte arts met verstand van zaken. Ik kom al meerdere jaren bij Piuralift nog nooit ben ik teleurgesteld, noch in de behandeling of resultaat. Als je overweegt om een behandeling aan te gaan dan raad ik deze plek met een gerust hart aan.
Annemiek Postema
8 januari 2023 15:03
Ik had de kliniek gebeld en kreeg de arts haar telefoonnummer. Omdat ik 1,5 uur had gereden wilde ik een consult en behandeling, dit was mogelijk volgens de arts. Echter toen ik aankwam had de arts haar werk iPad en agenda nog thuisliggen. Mw zei ik kan nu alleen consult uitvoeren. Ik stond erop dat ik behandeld zou worden, ze gaf aan kom later terug in de m... Toon meer »
Ik had de kliniek gebeld en kreeg de arts haar telefoonnummer. Omdat ik 1,5 uur had gereden wilde ik een consult en behandeling, dit was mogelijk volgens de arts. Echter toen ik aankwam had de arts haar werk iPad en agenda nog thuisliggen. Mw zei ik kan nu alleen consult uitvoeren. Ik stond erop dat ik behandeld zou worden, ze gaf aan kom later terug in de middag, je kan naar centrum gaan. Zij zou andere klant behandelen en haar spullen thuis ophalen. Ik ben gaan eten halen bij de macdonalds in het centrum en weer teruggereden. (20 min heen en terug) Arts appte mij of ik nog kwam, reageerde niet vlug genoeg voor mw dus zei “ bij deze neem ik aan dat de afspraak niet meer doorgaat” echter was ik onderweg en kon ik niet appen. Snel gereageerd onder het rijden dat ik onderweg was. Ik stond toen vast in het verkeer en mw wilde mij niet meer behandelen. Door deze miscommunicatie telefonisch ruzie met de arts gekregen. Ik vind het zelf erg onprofessioneel omdat als zij haar werkspullen op orde had als arts met 8 jaar ervaring, was later terugkomen niet eens sprake van geweest. Ik heb dus 1,5 uur gereden voor geen behandeling en een nare ervaring. Ik was uitgegaan van de reviews, maar helaas niet mijn ervaring met mw. Toon minder »
Naomi Leemburg
19 december 2022 18:06
Goede behandeling
oosterhof erica
12 juni 2022 13:01
Een professionele behandelaar. Ze neemt tijd voor gesprek en is klantvriendelijk en eerlijk. Goede kwaliteit .
Zeer tevreden
Nima Roomez
27 juni 2020 12:12
Mijn eerste botox gehad. Zeer vriendelijk en goede begeleiding.
Duchenka Salakory
9 april 2019 10:10
Deskundig, eerlijk en open advies. Waarbij ze rekening houdt met jouw wensen. Ze kan heerlijk passievol vertellen over haar werk en nieuwe ontwikkelingen! En ook nog gewoon gezellig.
Danielle Zandstra
24 januari 2019 13:01
Dr. Farah Nayebi is een zeer gedreven en deskundige arts. Ze is altijd eerlijk in haar advies en heeft écht passie voor haar vak!
Beauty Beyond
4 januari 2019 14:02
Zeer goede cosmetisch arts. Is op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en luistert naar de klant. Goed en eerlijk advies
tineke wolda
3 januari 2019 23:11
Super vriendelijk en luistert heel goed naar je wensen! Ze neemt de tijd voor je en heeft een oog voor details.
Inás W.A. Alsalem
3 januari 2019 22:10
Drs. F Nayebi is echt heel deskundig. Ze neemt de tijd voor je, weet precies wat ze doet, en geeft altijd een eerlijk en goed advies! Ze is de beste en ook gewoon heel erg leuk!
Alina Van Althuis
3 januari 2019 21:09
Schrijf een review

Veelgestelde vragen

Wat kost één zone Botox bij PiuraLift?

Één zone Botox bij PiuraLift kost € 120,00.

Wat kost een filler behandeling bij PiuraLift?

1 ML filler kost bij PiuraLift v.a. € 320,00. Tijdens een vrijblijvend consult kun je bespreken wat jouw behandeling gaat kosten.

Wat voor reviews heeft PiuraLift?

Op basis van 17 Google reviews heeft PiuraLift 4.8 van de 5 sterren.

Wat is het adres van PiuraLift?

Op Boterdiep 30 is PiuraLift gevestigd in Groningen.