Afslankstudio Marianne - Perfect Look

Afslankstudio Marianne - Perfect Look

Afslankstudio Marianne - Perfect Look uit Hurdegaryp is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Afspraak maken

Schoonheidssalon, hier is niet dagelijks een arts aanwezig.

Reviews

2.6
5 reviews
Wat een verschrikkelijke ervaring, via socialdeal 2x criolypolyse behandeling gekocht. bij aankomst samen met mn moeder zei ze eigenlijk meteen dat we hier niet geschikt voor waren. “het BMI moest onder de 18 zijn” “ we moesten voortaan beter lezen” daarna zijn we niet normaal meer behandeld alles moest snel en onmenselijk. tijdens de behandeling komt er nie... Toon meer »
Wat een verschrikkelijke ervaring, via socialdeal 2x criolypolyse behandeling gekocht. bij aankomst samen met mn moeder zei ze eigenlijk meteen dat we hier niet geschikt voor waren. “het BMI moest onder de 18 zijn” “ we moesten voortaan beter lezen” daarna zijn we niet normaal meer behandeld alles moest snel en onmenselijk. tijdens de behandeling komt er niemand bij je, ondertussen even gekeken of ik echt het stukje van de BMI onder de 18 heb gemist, maar het staat nergens. toen zei ze dat we maar op haar site moesten lezen, daar stond het tot haar grote verrassing ook niet op. en toen zei ze dat we dan hadden moeten bellen, terwijl we op het begin maar “ beter hadden moeten lezen”. na nog wat onderzoek te hebben gedaan is een BMI onder de 18, een BMI dat valt onder ernstig ondergewicht. wat moeten mensen met ernstig ondergewicht in een afslank studio. het was een vreselijke ervaring en we zijn ook niet van plan hier ooit weer heen te gaan. onvriendelijke eigenaresse! Toon minder »
iko paulusma
14 juni 2022 09:09
Gekocht via social deal. De handspa leek niet op het plaatje. Je handen werden 10 minuten in een tosti ijzer geduwd. Geen enkel effect. De stagiare die onze wenkbrauwen behandelde een erg vriendelijk meisje maar dat is het enigste.
Joke Feenstra
2 maart 2022 06:06
Totaal niet vriendelijk verwelkomt, na 5 min buiten weer te staan, pakket gekocht via social deal, maar word wat anders aangeboden. Oftewel een lokkertje
Kirstin Hoeksma
20 juli 2020 19:07
Romy Bakker
17 juni 2019 13:01
Marianne Afslankstudio
22 mei 2019 11:11
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Bocouture (1 zone)
V.a. €125 per zone
Fillers
Stylage
V.a. €275 per ml
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox (botulinetoxine), Fillers, Profhilo
Kliniek opgericht
2018
Adres
Rijksstraatweg 169, Hurdegaryp
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Is dit jouw kliniek?

Claim nu deze klinek en pas de gegevens naar wens aan.

Registreer je kliniek

Werkzame specialisten

Edward Berends

Drs. Edward Berends

Perfect Look Westerbork Ayurveda & Beauty - Perfect look CitySpa Amersfoort De Beautyline - Perfect Look
+ 9 meer
Functies
Cosmetisch Arts KNMG
Arts lid van NVCG
Behandelingen per jaar
2000
Ervaring
11 jaar
Profiel bekijken