Boerhaave Medisch Centrum Amsterdam

Boerhaave Medisch Centrum Amsterdam

Boerhaave Medisch Centrum Amsterdam uit Amsterdam is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Reviews

4
182 reviews
Slechte service!! Tijdens mijn operatie heeft de arts, dr Schuringa, een medische fout gemaakt. Hierdoor ben ik met de ambulance naar de eerste hulp in het ziekenhuis verplaatst. Mijn fysieke, mentale en financiële schade die ik eraan heb overgehouden worden totaal genegeerd. Uiteindelijk ben ik blij met het resultaat maar zeker niet door het contact, medisc... Toon meer »
Slechte service!! Tijdens mijn operatie heeft de arts, dr Schuringa, een medische fout gemaakt. Hierdoor ben ik met de ambulance naar de eerste hulp in het ziekenhuis verplaatst. Mijn fysieke, mentale en financiële schade die ik eraan heb overgehouden worden totaal genegeerd. Uiteindelijk ben ik blij met het resultaat maar zeker niet door het contact, medische complicaties en extra kosten. Ik had voor boerhaave gekozen door de vele goede reviews, zo zie je maar.. Dit zegt niks. Toon minder »
E N
25 april 2022 15:03
Zeer nette locatie en uiterst vriendelijk personeel. Ik ben daar geopereerd en mocht een nachtje blijven en kan alleen maar positief zijn. Er staat nog een operatie in mijn gedachten en hoop dat de boerhaavekliniek daar ook voor geschikt is. Dan ga ik zeker terug.
Claudia
25 april 2022 13:01
Zeer en zeer slecht! Ik zou deze kliniek absoluut niet aanraden. Vorig jaar een operatie ondergaan en totaal niet tevreden. Uiteindelijk kreeg ik op kosten van boerhaave een herstelbehandeling. Zo gezegd zo gedaan. De comminucatie is enorm slecht en je word van het kastje naar de muur geschoven. Niemand die je vragen fatsoenlijk kan beantwoorden. Enorm veel... Toon meer »
Zeer en zeer slecht! Ik zou deze kliniek absoluut niet aanraden. Vorig jaar een operatie ondergaan en totaal niet tevreden. Uiteindelijk kreeg ik op kosten van boerhaave een herstelbehandeling. Zo gezegd zo gedaan. De comminucatie is enorm slecht en je word van het kastje naar de muur geschoven. Niemand die je vragen fatsoenlijk kan beantwoorden. Enorm veel geld betaald, achteraf enorm spijt dat ik destijds voor deze kliniek ben gegaan! Niet aan te raden en nog steeds geen herstelbehandeling in kunnen plannen! Toon minder »
Joanne Xenopoulos
30 maart 2022 13:01
Wat een prachtig resultaat, zo blij mee!
Het hele traject ging vlot, prettig, professioneel en ontspannen.
Dit had ik 50 jaar geleden moeten doen.
Mieke van Kempen
25 maart 2022 13:01
Zeer positieve ervaring met Boerhaave: een persoonlijke benadering, altijd bereikbaar voor vragen (ook 24/7 bereikbaar in de dagen na de operatie), deskundig en denken in oplossingen in plaats van problemen. Een paar dagen voor de operatie, iets waar ik al een tijdje naar uitkeek en daarvoor van alles had geregeld, kreeg mijn oorspronkelijke chirurg corona.... Toon meer »
Zeer positieve ervaring met Boerhaave: een persoonlijke benadering, altijd bereikbaar voor vragen (ook 24/7 bereikbaar in de dagen na de operatie), deskundig en denken in oplossingen in plaats van problemen.

Een paar dagen voor de operatie, iets waar ik al een tijdje naar uitkeek en daarvoor van alles had geregeld, kreeg mijn oorspronkelijke chirurg corona. De operatie kon niet meer doorgaan. Uiteindelijk heeft een collega, Dr. P. van der Heijden, mij een dag later (op zaterdag (!)) alsnog geopereerd. Daarvoor ben ik hem tot op de dag van vandaag nog steeds dankbaar voor!

Dr. P. van der Heijden is een positieve, enthousiasme, zeer deskundige, eerlijke en aardige arts. Collega's van de operatiedag ook petje af: ik voelde mij op mij gemak en werd voor mijn gevoel helemaal in de watten gelegd. Ook tijdens de operatie heb ik een paar keer gelachen :-).

Mocht ik ooit nog eens iets willen doen, dan kies ik zeker weer voor jullie! Toon minder »
Daphne Meinicke
18 februari 2022 09:09
Vorig jaar face/halslift laten doen door dr vd Wey. Is helaas tegen gevallen. Hij heeft mijn oorlellen vastgezet, die eerst los waren, das een raar gezicht. En het litteken bij m’n oor valt niet weg in een plooi, zoals hij van te voren zei, maar ligt er als een strengetje op, dus is duidelijk zichtbaar. Verder heb ik nog steeds doof gevoel aan beide kanten v... Toon meer »
Vorig jaar face/halslift laten doen door dr vd Wey. Is helaas tegen gevallen. Hij heeft mijn oorlellen vastgezet, die eerst los waren, das een raar gezicht.
En het litteken bij m’n oor valt niet weg in een plooi, zoals hij van te voren zei, maar ligt er als een strengetje op, dus is duidelijk zichtbaar.
Verder heb ik nog steeds doof gevoel aan beide kanten van m’n gezicht, en heel lang pijnen gevoelstoornissen gehad aan beide oren, was normaal zeiden ze, maar ik lees daar verder nergens over.
Ik heb deze klachten telefonisch en schriftelijk doorgegeven. Nooit reactie op gehad.
Op de controle bij dr vd Wey ook duidelijk aangegeven, maar hij vond het prachtig, veeel mooier dan verwacht etc, en hij ging er helemaal niet op in dat ik niet tevreden en teleurgesteld was. Ik stond na 5 min. weer buiten.
Kortom ik zou er niet meer naar toe gaan en de kliniek niet aanraden. Toon minder »
J F
2 februari 2022 18:06
Eind augustus 2021 heb ik mijn oogleden laten liften door dokter David Wijnberg. Uiteraard zag ik op tegen de ingreep, maar dat bleek absoluut niet nodig. Van de verdovende prikjes voelde ik niets! De ingreep duurde hooguit 10 minuten, het stelde allemaal niks voor. Ik heb nauwelijks napijn gehad. Pijnstillers waren niet nodig. Ook het herstel verliep vlot e... Toon meer »
Eind augustus 2021 heb ik mijn oogleden laten liften door dokter David Wijnberg. Uiteraard zag ik op tegen de ingreep, maar dat bleek absoluut niet nodig. Van de verdovende prikjes voelde ik niets! De ingreep duurde hooguit 10 minuten, het stelde allemaal niks voor. Ik heb nauwelijks napijn gehad. Pijnstillers waren niet nodig. Ook het herstel verliep vlot en het resultaat is werkelijk prachtig. Al met al was het een zeer positieve ervaring. Ik geef de kliniek een 9 en dokter Wijnberg een 10!! Toon minder »
odette van de logt
26 januari 2022 16:04
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Botox
V.a. €175 per zone
Kleine behandeling botulinetoxine
V.a. €75 per behandeling
Fillers
Juvéderm
V.a. €400 per ml
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox (botulinetoxine), Fillers, Chirurgie
Kliniek opgericht
1902
Adres
Dintelstraat 60, Amsterdam
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Is dit jouw kliniek?

Claim nu deze klinek en pas de gegevens naar wens aan.

Registreer je kliniek

Werkzame specialisten

Hayri Hortoglu

Drs. Hayri Hortoglu

Amstelzijde Kliniek Boerhaave Medisch Centrum Amsterdam
Functies
Cosmetisch Arts KNMG
Arts lid van NVCG
Behandelingen per jaar
2500
Ervaring
22 jaar
Profiel bekijken

Zoek, vergelijk en boek een injectable of filler behandeling