Boerhaave Medisch Centrum Amsterdam

Boerhaave Medisch Centrum Amsterdam

Boerhaave Medisch Centrum Amsterdam uit Amsterdam is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Reviews

4.1
231 reviews
Via via bij Boerhaave terecht gekomen in verband met een onderooglidcorrectie. Alle afspraken zijn door hen keurig nagekomen. Na een heldere en duidelijke intake met de plastisch chirurg kon ik nog rustig nadenken of ik het zou doen. Ik werd vervolgens gebeld waarna de afspraak was gemaakt. De ingreep vond plaats onder algehele narcose. Ik werd van alles op... Toon meer »
Via via bij Boerhaave terecht gekomen in verband met een onderooglidcorrectie. Alle afspraken zijn door hen keurig nagekomen. Na een heldere en duidelijke intake met de plastisch chirurg kon ik nog rustig nadenken of ik het zou doen. Ik werd vervolgens gebeld waarna de afspraak was gemaakt. De ingreep vond plaats onder algehele narcose. Ik werd van alles op de hoogte gebracht en werd super goed verzocht en voorbereid op de ingreep. Tijdens mijn herstel thuis werd ik gebeld door een verpleegkundige die informeerde hoe het ging.

Het resultaat is tot nu toe heel goed al moet ik nog wat maanden geduld hebben voor alles goed genezen is. Tussentijds maakte ik me wat zorgen over de genezing. Na een telefoontje en het sturen van foto’s van mijn ogen belde de chirurg dezelfde dag nog terug om me gerust te stellen.

Boerhaave raad ik een ieder aan die overweegt een ingreep te laten doen. De kwaliteit, vriendelijkheid en transparantie maken dat je je als patiënt echt serieus genomen voelt. Toon minder »
Ron Verbeek
16 augustus 2022 17:05
Bij deze kliniek ben je in goede handen. Dr. v.d. Wey heeft ons behandeld. Zeer vakkundig en zeer vriendelijk. Het was ook erg gezellig op de uitslaapzaal. Pijnstillers genoeg en heerlijk eten en drinken. Tis nu 10 maanden geleden. We zijn superblij met het resultaat. Mochten we ooit weer zoiets besluiten, voor ons geen andere kliniek dan Boerhaave Medisch... Toon meer »
Bij deze kliniek ben je in goede handen. Dr. v.d. Wey heeft ons behandeld. Zeer vakkundig en zeer vriendelijk. Het was ook erg gezellig op de uitslaapzaal. Pijnstillers genoeg en heerlijk eten en drinken. Tis nu 10 maanden geleden. We zijn superblij met het resultaat. Mochten we ooit weer zoiets besluiten, voor ons geen andere kliniek dan Boerhaave Medisch Centrum!! Dus mocht je een face-halslift overwegen en onder- en bovenooglidcorrectie. Twijfel niet langer .... bij Boerhaave ben je in goede vakkundige handen. Wij geven ze een 10+ Toon minder »
Marianne Van Wouw
8 augustus 2022 13:01
30.6.2022 is door Dr.v.d.Kar een face-(hals)lift en wenkbrauwlift uitgevoerd. Het hele traject was goed doorgesproken en kwam niet voor verrassingen te staan. Je wordt gerustgesteld zowel door de artsen als door het verplegend personeel. Gedurende de dag, avond en nacht kwam regelmatig iemand langs om te vragen of je iets nodig had en hoe het ging. Het herst... Toon meer »
30.6.2022 is door Dr.v.d.Kar een face-(hals)lift en wenkbrauwlift uitgevoerd. Het hele traject was goed doorgesproken en kwam niet voor verrassingen te staan. Je wordt gerustgesteld zowel door de artsen als door het verplegend personeel. Gedurende de dag, avond en nacht kwam regelmatig iemand langs om te vragen of je iets nodig had en hoe het ging. Het herstel verloopt zoals is beschreven en besproken. Na circa 1,5 week maakte ik me ongerust over 2 kleine wondjes die niet gesloten waren en heb telefonisch contact opgenomen. Verzoek was foto’s te maken, deze zouden worden besproken met de arts en werd binnen 1 uur teruggebeld. Echt supergoed geregeld. Ondanks dat de ingreep pas 5 weken geleden heeft plaatsgevonden, kan ik zeggen dat het mijn verwachtingen nu al heeft overtroffen. Mooie complimenten “wat zie je er fris en uitgerust uit”. Echt niemand ziet dat een facelift is uitgevoerd. En dat pas 5 weken na de ingreep. Toon minder »
Jacqueline R.
4 augustus 2022 17:05
Ik ben 10 december 2021 geopereerd door Dr. Zhurigas en heb een FDL gehad. Ben in het hele traject erg tevreden en het resultaat ben ik ontzettend blij mee. Ontzettende aardige mensen van de dokter zelf, verpleegkundigen, anesthesist, tot aan de van de administratie. Na de operatie hoefde je maar te bellen als je ergens onzeker over was, even een foto doorst... Toon meer »
Ik ben 10 december 2021 geopereerd door Dr. Zhurigas en heb een FDL gehad. Ben in het hele traject erg tevreden en het resultaat ben ik ontzettend blij mee. Ontzettende aardige mensen van de dokter zelf, verpleegkundigen, anesthesist, tot aan de van de administratie. Na de operatie hoefde je maar te bellen als je ergens onzeker over was, even een foto doorsturen en werd gelijk goed geholpen.
Dr. Zhurigas vindt ik echt een ontzettende lieve, ige maar ook zeker realistische dokter. Heb me ontzettend op me gemak gevoeld in de kliniek. Zul Toon minder »
Sandra Pannekoek
2 augustus 2022 16:04
Afgewezen voor een buikwand correctie omdat ik schilderproblemen,ben ipo en een G6PD ,ik heb met mij nicht gesproken die arts is en ze zei dat geen belemmering is voor de operatie,de kliniek denkt anders over en de assistente was zo lief om aan mij te zeggen:We behandelen allen maar gezond mensen !Ik heb op 3 juni een maag ballon laten plaatsen bij een hele... Toon meer »
Afgewezen voor een buikwand correctie omdat ik schilderproblemen,ben ipo en een G6PD ,ik heb met mij nicht gesproken die arts is en ze zei dat geen belemmering is voor de operatie,de kliniek denkt anders over en de assistente was zo lief om aan mij te zeggen:We behandelen allen maar gezond mensen !Ik heb op 3 juni een maag ballon laten plaatsen bij een hele goede kliniek ,ben tot nu toe meer dan 10 kg afgevallen ,ben super blij Toon minder »
lu fara
26 juli 2022 05:05
Slechte communicatie, had een bel afspraak, vervolgens uitgelegd en verbinding was verbroken, vervolgens weer teruggebeld.
Uitgelegd wat er gebeurde, zou weer teruggebeld worden, helaas na 3 dagen nog geen feedback.
Natasja Van der wal
22 juli 2022 12:12
Zeer slechte plek..organisatorisch slecht. Moeilijk comuniseren. Consult gesprek met chirurg was naar. Heel naar gevoel achter gelaten. Niet vriendelijk
rodriguez300471
18 juli 2022 17:05
Op consult geweest om informatie in te winnen voor een borstvergroting. Terwijl ik met een ontbloot bovenlijf voor deze arts stond, pakte hij mijn buikvel en zei geschokeerd: “Jeetje, wat ben jij slap zeg! Hoe kan dat?!”. Daarna heeft hij zeker een minuut lang het over mijn zogenaamd slappe buik gehad, terwijl hij hier ongevraagd in kneep. Bizar onprofession... Toon meer »
Op consult geweest om informatie in te winnen voor een borstvergroting. Terwijl ik met een ontbloot bovenlijf voor deze arts stond, pakte hij mijn buikvel en zei geschokeerd: “Jeetje, wat ben jij slap zeg! Hoe kan dat?!”. Daarna heeft hij zeker een minuut lang het over mijn zogenaamd slappe buik gehad, terwijl hij hier ongevraagd in kneep. Bizar onprofessioneel en onbeschoft, zeker aangezien ik verder gewoon tevreden ben over mijn lichaam en mijn buik. Zou hier dan ook voor geen goud een operatie willen ondergaan. Toon minder »
Carolien Langendijk
28 juni 2022 08:08
Ik ben 10 december 2021 geopereerd door Dr. Zhurigas en heb een FDL gehad. Ben in het hele traject erg tevreden en het resultaat ben ik ontzettend blij mee. Ontzettende aardige mensen van de dokter zelf, verpleegkundigen, anesthesist, tot aan de van de administratie. Na de operatie hoefde je maar te bellen als je ergens onzeker over was, even een foto doorst... Toon meer »
Ik ben 10 december 2021 geopereerd door Dr. Zhurigas en heb een FDL gehad. Ben in het hele traject erg tevreden en het resultaat ben ik ontzettend blij mee. Ontzettende aardige mensen van de dokter zelf, verpleegkundigen, anesthesist, tot aan de van de administratie. Na de operatie hoefde je maar te bellen als je ergens onzeker over was, even een foto doorsturen en werd gelijk goed geholpen.
Dr. Zhurigas vindt ik echt een ontzettende lieve, ige maar ook zeker realistische dokter. Heb me ontzettend op me gemak gevoeld in de kliniek. Zul Toon minder »
Sandra Pannekoek
16 mei 2022 16:04
Zeer tevreden met het resultaat van mijn operatie. Dr Vegter heeft heel goed geluisterd naar wat ik wilde en heeft me echt precies gegeven waar ik om vroeg. De zorg en nazorg waren dik in orde, ik voelde me tijdens het gehele traject verzorgd en op mijn gemak. De kliniek is makkelijk te benaderen als je vragen hebt gedurende je traject en het antwoord liet n... Toon meer »
Zeer tevreden met het resultaat van mijn operatie. Dr Vegter heeft heel goed geluisterd naar wat ik wilde en heeft me echt precies gegeven waar ik om vroeg.
De zorg en nazorg waren dik in orde, ik voelde me tijdens het gehele traject verzorgd en op mijn gemak. De kliniek is makkelijk te benaderen als je vragen hebt gedurende je traject en het antwoord liet nooit lang op zich wachten. Wat mij betreft een absolute aanrader! Toon minder »
Miss Ongeduld
9 mei 2022 12:12
Eind januari een hals/facelift ondergaan en ben erg ontevreden. Heb dat ook bij de arts gemeld. Hij vond het prachtig etc. Binnen 5 minuten werd ik de deur uitgewerkt. Mijn review werd niet geplaatst. Na een officiële klacht werd ik gebeld dat ik kon komen voor een second opinion. De andere chirurg wilde zich niet uitspreken maar vertelde me wel dat als hij... Toon meer »
Eind januari een hals/facelift ondergaan en ben erg ontevreden. Heb dat ook bij de arts gemeld. Hij vond het prachtig etc. Binnen 5 minuten werd ik de deur uitgewerkt. Mijn review werd niet geplaatst. Na een officiële klacht werd ik gebeld dat ik kon komen voor een second opinion. De andere chirurg wilde zich niet uitspreken maar vertelde me wel dat als hij een herstel operatie zou doen ik hem moest betalen!
Opnieuw een klacht ingediend maar helaas geen reactie. Ook heeft de chirurg in mijn dossier geschreven dat ik content was met het resultaat.
Nooit zal ik deze kliniek aanbevelen. €11.600 armer en nauwelijks verschil te zien. Te triest voor woorden. Toon minder »
Rebecca Fresco
6 mei 2022 00:12
Slechte service!! Tijdens mijn operatie heeft de arts, dr Schuringa, een medische fout gemaakt. Hierdoor ben ik met de ambulance naar de eerste hulp in het ziekenhuis verplaatst. Mijn fysieke, mentale en financiële schade die ik eraan heb overgehouden worden totaal genegeerd. Uiteindelijk ben ik blij met het resultaat maar zeker niet door het contact, medisc... Toon meer »
Slechte service!! Tijdens mijn operatie heeft de arts, dr Schuringa, een medische fout gemaakt. Hierdoor ben ik met de ambulance naar de eerste hulp in het ziekenhuis verplaatst. Mijn fysieke, mentale en financiële schade die ik eraan heb overgehouden worden totaal genegeerd. Uiteindelijk ben ik blij met het resultaat maar zeker niet door het contact, medische complicaties en extra kosten. Ik had voor boerhaave gekozen door de vele goede reviews, zo zie je maar.. Dit zegt niks. Toon minder »
E N
25 april 2022 15:03
Zeer nette locatie en uiterst vriendelijk personeel. Ik ben daar geopereerd en mocht een nachtje blijven en kan alleen maar positief zijn. Er staat nog een operatie in mijn gedachten en hoop dat de boerhaavekliniek daar ook voor geschikt is. Dan ga ik zeker terug.
Claudia
25 april 2022 13:01
Zeer en zeer slecht! Ik zou deze kliniek absoluut niet aanraden. Vorig jaar een operatie ondergaan en totaal niet tevreden. Uiteindelijk kreeg ik op kosten van boerhaave een herstelbehandeling. Zo gezegd zo gedaan. De comminucatie is enorm slecht en je word van het kastje naar de muur geschoven. Niemand die je vragen fatsoenlijk kan beantwoorden. Enorm veel... Toon meer »
Zeer en zeer slecht! Ik zou deze kliniek absoluut niet aanraden. Vorig jaar een operatie ondergaan en totaal niet tevreden. Uiteindelijk kreeg ik op kosten van boerhaave een herstelbehandeling. Zo gezegd zo gedaan. De comminucatie is enorm slecht en je word van het kastje naar de muur geschoven. Niemand die je vragen fatsoenlijk kan beantwoorden. Enorm veel geld betaald, achteraf enorm spijt dat ik destijds voor deze kliniek ben gegaan! Niet aan te raden en nog steeds geen herstelbehandeling in kunnen plannen! Toon minder »
Joanne Xenopoulos
30 maart 2022 13:01
Wat een prachtig resultaat, zo blij mee!
Het hele traject ging vlot, prettig, professioneel en ontspannen.
Dit had ik 50 jaar geleden moeten doen.
Mieke van Kempen
25 maart 2022 13:01
Zeer positieve ervaring met Boerhaave: een persoonlijke benadering, altijd bereikbaar voor vragen (ook 24/7 bereikbaar in de dagen na de operatie), deskundig en denken in oplossingen in plaats van problemen. Een paar dagen voor de operatie, iets waar ik al een tijdje naar uitkeek en daarvoor van alles had geregeld, kreeg mijn oorspronkelijke chirurg corona.... Toon meer »
Zeer positieve ervaring met Boerhaave: een persoonlijke benadering, altijd bereikbaar voor vragen (ook 24/7 bereikbaar in de dagen na de operatie), deskundig en denken in oplossingen in plaats van problemen.

Een paar dagen voor de operatie, iets waar ik al een tijdje naar uitkeek en daarvoor van alles had geregeld, kreeg mijn oorspronkelijke chirurg corona. De operatie kon niet meer doorgaan. Uiteindelijk heeft een collega, Dr. P. van der Heijden, mij een dag later (op zaterdag (!)) alsnog geopereerd. Daarvoor ben ik hem tot op de dag van vandaag nog steeds dankbaar voor!

Dr. P. van der Heijden is een positieve, enthousiasme, zeer deskundige, eerlijke en aardige arts. Collega's van de operatiedag ook petje af: ik voelde mij op mij gemak en werd voor mijn gevoel helemaal in de watten gelegd. Ook tijdens de operatie heb ik een paar keer gelachen :-).

Mocht ik ooit nog eens iets willen doen, dan kies ik zeker weer voor jullie! Toon minder »
Daphne Meinicke
18 februari 2022 09:09
Vorig jaar face/halslift laten doen door dr vd Wey. Is helaas tegen gevallen. Hij heeft mijn oorlellen vastgezet, die eerst los waren, das een raar gezicht. En het litteken bij m’n oor valt niet weg in een plooi, zoals hij van te voren zei, maar ligt er als een strengetje op, dus is duidelijk zichtbaar. Verder heb ik nog steeds doof gevoel aan beide kanten v... Toon meer »
Vorig jaar face/halslift laten doen door dr vd Wey. Is helaas tegen gevallen. Hij heeft mijn oorlellen vastgezet, die eerst los waren, das een raar gezicht.
En het litteken bij m’n oor valt niet weg in een plooi, zoals hij van te voren zei, maar ligt er als een strengetje op, dus is duidelijk zichtbaar.
Verder heb ik nog steeds doof gevoel aan beide kanten van m’n gezicht, en heel lang pijnen gevoelstoornissen gehad aan beide oren, was normaal zeiden ze, maar ik lees daar verder nergens over.
Ik heb deze klachten telefonisch en schriftelijk doorgegeven. Nooit reactie op gehad.
Op de controle bij dr vd Wey ook duidelijk aangegeven, maar hij vond het prachtig, veeel mooier dan verwacht etc, en hij ging er helemaal niet op in dat ik niet tevreden en teleurgesteld was. Ik stond na 5 min. weer buiten.
Kortom ik zou er niet meer naar toe gaan en de kliniek niet aanraden. Toon minder »
J F
2 februari 2022 18:06
Eind augustus 2021 heb ik mijn oogleden laten liften door dokter David Wijnberg. Uiteraard zag ik op tegen de ingreep, maar dat bleek absoluut niet nodig. Van de verdovende prikjes voelde ik niets! De ingreep duurde hooguit 10 minuten, het stelde allemaal niks voor. Ik heb nauwelijks napijn gehad. Pijnstillers waren niet nodig. Ook het herstel verliep vlot e... Toon meer »
Eind augustus 2021 heb ik mijn oogleden laten liften door dokter David Wijnberg. Uiteraard zag ik op tegen de ingreep, maar dat bleek absoluut niet nodig. Van de verdovende prikjes voelde ik niets! De ingreep duurde hooguit 10 minuten, het stelde allemaal niks voor. Ik heb nauwelijks napijn gehad. Pijnstillers waren niet nodig. Ook het herstel verliep vlot en het resultaat is werkelijk prachtig. Al met al was het een zeer positieve ervaring. Ik geef de kliniek een 9 en dokter Wijnberg een 10!! Toon minder »
odette van de logt
26 januari 2022 16:04
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Botox
V.a. €175 per zone
Kleine behandeling botulinetoxine
V.a. €75 per behandeling
Fillers
Juvéderm
V.a. €400 per ml
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox (botulinetoxine), Fillers, Chirurgie
Kliniek opgericht
1902
Adres
Dintelstraat 60, Amsterdam
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Is dit jouw kliniek?

Claim nu deze klinek en pas de gegevens naar wens aan.

Registreer je kliniek

Werkzame specialisten

Hayri Hortoglu

Drs. Hayri Hortoglu

Amstelzijde Kliniek Boerhaave Medisch Centrum Amsterdam
Functies
Cosmetisch Arts KNMG
Arts lid van NVCG
Behandelingen per jaar
2500
Ervaring
22 jaar
Profiel bekijken