Clinic63 Den Bosch - Bekijk prijzen en maak een afspraak
Clinic63 Den Bosch

Clinic63 Den Bosch

Clinic63 is een medisch- en cosmetisch instituut met verscheidene gerenommeerde klinieken door heel Nederland. Met gebruik van de meest moderne apparatuur en A- merken bieden wij professionele behandelingen, om de cosmetische wensen van onze cliënten te realiseren. Veiligheid, kwaliteit en resultaat staan hierbij centraal. Cliënten worden bijgestaan met een realistisch en persoonlijk advies om hun cosmetische doeleinden na te streven.

Samen met u bespreken we wat uw wensen zijn en kijken we naar uw specifieke behoeften om uw natuurlijke schoonheid te optimaliseren. Ieder persoon is anders, u kunt van ons een passend behandelplan op maat verwachten. Daarnaast maakt Clinic63 gebruik van veilige, effectieve technieken. Wij gebruiken de meest geavanceerde technologie en hoogwaardige producten waardoor wij u premium class service kunnen bieden.

Clinic63 Den Bosch uit 's-Hertogenbosch is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, waaronder botulinetoxine (Botox) en fillers.

Clinic63 is een medisch- en cosmetisch instituut met verscheidene gerenommeerde klinieken door heel Nederland. Met gebruik van de meest moderne apparatuur en A- merken bieden wij professionele behandelingen, om de cosmetische wensen van onze cliënten te realiseren. Veiligheid, kwaliteit en resultaat staan hierbij centraal. Cliënten worden bijgestaan met een realistisch en persoonlijk advies om hun cosmetische doeleinden na te streven. Meer lezen »

Deskundigheid, veiligheid en realisatie van uw wensen.

Tarieven
Botox
1 zone botox (merk: Azzalure)
V.a. € 125 per zone
1 zone botox (merk: Bocouture)
V.a. € 125 per zone
2 zones
V.a. € 250 per behandeling
3 zones
V.a. € 350 per behandeling
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. € 600 per 2 oksels
Consult
1e consult
V.a. € 50 per consult
Fillers
BeloteroBelotero
V.a. € 350 per ml
Fillers overige
2 ML hyaluronzuur filler
V.a. € 650 per behandeling
3 ML hyaluronzuur filler
V.a. € 825 per behandeling
Infusen
Hydratatie
V.a. € 225 per behandeling
Overige
Hyaluronidase (filler oplossen)
V.a. € 150 per behandeling
PRP
V.a. € 350 per behandeling
Skinbooster
ProfhiloProfhilo
V.a. € 350 per per 2 ml
Kenmerken
Aantal behandelingen per jaar
30000
Gespecialiseerd in
Skinboosters, Botox, Fillers, Profhilo, Huidverbetering, PDO-draadlift, Vitamine infuus, Laser / IPL, Chemische peeling, Chirurgie, PRP, Body contouring
Kliniek opgericht
2012
Adres
Orthenstraat 336, 's-Hertogenbosch
Clinic63 Den Bosch
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Babak Mahdavian Delavary
Drs. Babak Mahdavian Delavary
Functie
Arts lid van NVCG
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
Stephanie Maziers
Drs. Stephanie Maziers
Functie
Basisarts
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
Sameer Rana
Dr. Sameer Rana
Functie
Basisarts
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken

Clinic63 Den Bosch Reviews

4.7
77 reviews
Ooglidcorrectie laten doen. Allemaal prima geregeld. Kundige artsen. Geen pijn gehad en zeer tevreden met het resultaat!
Richard Cardi
13 mei 2024 07:07
Ik had een afspraak met Dr. Babak op 28 februari, maar op de een of andere manier was Dr. Babak niet beschikbaar en Dr. Sameer is diegene die aanwezig. Tijdens de intake gesprek zei Dr. Sameer dat hij het met Dr. Babak zal bespreken of ze een ooglidcorrectie voor mij kunnen doen. Hij beloofde mij dat hij mij zo snel mogelijk zou laten weten. Ik ben daar al t... Toon meer »
Ik had een afspraak met Dr. Babak op 28 februari, maar op de een of andere manier was Dr. Babak niet beschikbaar en Dr. Sameer is diegene die aanwezig. Tijdens de intake gesprek zei Dr. Sameer dat hij het met Dr. Babak zal bespreken of ze een ooglidcorrectie voor mij kunnen doen. Hij beloofde mij dat hij mij zo snel mogelijk zou laten weten. Ik ben daar al teleurgesteld omdat ik een afspraak had met Dr. Babak, en als Dr. Babak daar was, krijg ik die zelfde dag de bevestiging. Maar oké, ik wacht tot Dr. Sameer mij belt. MAAR na een week hoorde ik niets, ik heb telefonisch contact opgenomen met de klantenservice en zij zeiden dat ze binnenkort contact met mij zouden opnemen. En ja hoor.. 3 weken verder heb ik nog steeds helemaal NIETS gehoord, ik ben behoorlijk ontevreden over de service, het lijkt erop dat ze mij niet serieus nemen of geen klanten nodig hebben. Toon minder »
Christie
17 maart 2024 23:11
Ik moet helaas een hele slechte recensie plaatsen over deze kliniek. Dit geld zowel voor de locatie S‑Hertogenbosch als Velp. Op 9 januari heb ik bij de heer Babak en zijn assistente een ooglidcorrectie ondergaan. Er wordt voor mijn gevoel met je omgegaan alsof je een wild stuk vlees bent. Er wordt tijdens de ingreep niet vertelt wat ze doen en daardoor kree... Toon meer »
Ik moet helaas een hele slechte recensie plaatsen over deze kliniek. Dit geld zowel voor de locatie S‑Hertogenbosch als Velp.
Op 9 januari heb ik bij de heer Babak en zijn assistente een ooglidcorrectie ondergaan.
Er wordt voor mijn gevoel met je omgegaan alsof je een wild stuk vlees bent. Er wordt tijdens de ingreep niet vertelt wat ze doen en daardoor kreeg ik veel angst die ik niet meer onder controle kreeg. Dit kan natuurlijk persoonsgebonden zijn maar zo heb ik het ervaren.
10 dagen later op 19 januari werden mijn hechtingen verwijderd op de locatie Velp. De receptioniste begeleidde mij naar beneden. Haalde uit een etuitje een schaartje en pincet en begon aan de binnenkant van mijn oog aan de hechting te trekken, knipte iets en vervolgens trok ze kei hard aan de andere kant de hechting eruit. En weer werd er niet gezegd wat ze stap voor stap zou gaan doen. Het resultaat was dat aan de rechterkant de hechting afbrak. De heer Babak kwam de kamer in en deed mijn linkeroog en ook hij vertelde niet wat hij ging doen en knipte en trok vervolgens keihard aan de hechting. Het deed zoveel pijn dat ik mijzelf niet ontspannen op de tafel/ bed kon laten liggen.

De opmerking over de afgebroken hechting was dat ik deze kon laten zitten. Hij zou oplossen of hij bood zich aan en dan kon ik hem voorzichtig zelf eruit trekken.

Door de tot 2x toe vervelende onmenselijke behandelingen heb ik advies gevraagd bij een andere kliniek. Deze arts heeft mijn rechteroog open gemaakt en er kwam 3 centimeter aan hechting uit. Ik moest dus wederom gehecht worden om dit weer te laten herstellen. Gisteren zijn deze hechtingen verwijdert en zijn we tot de conclusie gekomen dat er ook in mijn linkeroog nog hechtingen zitten die ik weer operatief moet laten verwijderen. Ik ben inmiddels nu dus 3 weken verder en waar bij goeie ingrepen mensen nu hun resultaat al een beetje kunnen zien ben ik nog steeds bezig met het oplossen van een probleem wat deze clinic63 mij heeft aangedaan.

Ik zou niemand aanraden om hier een behandeling te laten uitvoeren.
Ik heb een klacht ingediend op hun website en ze vinden hun klachten zo belangrijk om in behandeling te nemen dat ze maar liefst 5 weken de tijd mogen krijgen hierop te reageren! Ik ben er inmiddels helemaal klaar mee en hoop dat dit slechte review mensen op tijd kan waarschuwen om hier niet naar toe te gaan. Toon minder »
Nancy van der Meijde
30 januari 2024 12:12
Ik stoorde mij al een aantal jaren aan mijn onderkin. Ik sport 1 keer per week en let op mijn voeding helaas gaf dit niet het gewenste resultaat dat ik graag zou willen, dus ben ik opzoek gegaan naar een alternatief. Via instagram zag ik telkens de pagina van clinic63nederland voorbij komen... De behandeling lipolaser van de onderkin word vaak uitgevoerd en... Toon meer »
Ik stoorde mij al een aantal jaren aan mijn onderkin. Ik sport 1 keer per week en let op mijn voeding helaas gaf dit niet het gewenste resultaat dat ik graag zou willen, dus ben ik opzoek gegaan naar een alternatief.

Via instagram zag ik telkens de pagina van clinic63nederland voorbij komen... De behandeling lipolaser van de onderkin word vaak uitgevoerd en de resultaten zien er geweldig uit!
Ik heb toch maar is gebeld en kon snel terecht voor een gratis en vrijblijvend advies gesprek.

Ik heb een gesprek gehad met dokter Babak een premium arts binnen Clinic63. Een eerlijke man die door zijn vele jaren ervaring precies weet wat er moet gebeuren.
Nadien het consult heb ik de ingreep ingepland, dit kon al een week later.

Het is nu inmiddels 3 maanden geleden en dankzij dokter Babak voel ik mij beter in mijn vel.
Het enige jammere is dat ik het niet eerder heb gedaan!!! Toon minder »
F. G
26 oktober 2023 11:11
Normaal schrijf ik niet zo snel een recensie maar dit bedrijf verdient het zeker. Ik ben super enthousiast over de lipolaserbehandeling die ik heb ondergaan voor mijn onderkin. Het resultaat is zelfs mooier dan ik durfde te verwachten! De behandeling zelf vond ik best spannend dus ik heb gekozen voor een volledige narcose. Het team stelde me gedurende de hel... Toon meer »
Normaal schrijf ik niet zo snel een recensie maar dit bedrijf verdient het zeker. Ik ben super enthousiast over de lipolaserbehandeling die ik heb ondergaan voor mijn onderkin. Het resultaat is zelfs mooier dan ik durfde te verwachten! De behandeling zelf vond ik best spannend dus ik heb gekozen voor een volledige narcose. Het team stelde me gedurende de hele behandeling gerust en ik mocht alles vragen wat ik nog wilde weten of aangeven als ik iets spannend vond. Ik zag direct na de behandeling al een duidelijke vermindering aan mijn onderkin maar het zit dan nog ingepakt. Toen de band er af mocht zag ik pas echt hoe mooi het was geworden en het was het dubbel en dik waard!

Het team dat de behandeling heeft gedaan was professioneel, vriendelijk en geduldig. Ze begrepen dat ik het spannend vond en hebben me gerust gesteld. De nazorg was ook uitstekend. Ik kreeg duidelijke instructies en advies. Als ik ergens over twijfelde mocht ik ook nog bellen.

Ik kan de lipolaser behandeling voor de onderkin ten zeerste aanbevelen. Het heeft mijn zelfvertrouwen een boost gegeven en ik zou het nu achteraf zo nog een keer doen. Toon minder »
Melissa
20 oktober 2023 13:01
Ik ben zeer tevreden over mijn ervaring bij Clinic63, want drs. Stephanie heeft mijn moedervlek helemaal netjes verwijderd. Alles ging top en bij de kliniek verliep ook alles zeer goed en ik voelde me volledig op mijn gemak bij drs. Stephanie. Ze was professioneel en deskundig, en stelde me gerust tijdens de hele behandeling. De behandeling zelf was snel e... Toon meer »
Ik ben zeer tevreden over mijn ervaring bij Clinic63, want drs. Stephanie heeft mijn moedervlek helemaal netjes verwijderd. Alles ging top en bij de kliniek verliep ook alles zeer goed en ik voelde me volledig op mijn gemak bij drs. Stephanie. Ze was professioneel en deskundig, en stelde me gerust tijdens de hele behandeling.

De behandeling zelf was snel en je ziet dat ze er verstand van heeft en ook goed is uitgevoerd .Ik voelde me direct op mijn gemak door de vertrouwde sfeer die in de hele kliniek is. Drs. Stephanie nam de tijd om mijn vragen te beantwoorden en ook om alles nog heeel grondig voor mij uit te leggen. Ze gaf me het vertrouwen dat ik in goede handen was.

Ik ben zeer tevreden met het resultaat van het verwijderen van mijn moedervlek. Het is glad en geneest goed. Ik zou drs. Stephanie en Clinic63 zeker aanbevelen voor hun professionaliteit, vriendelijkheid en vooral voor het mooie resultaat wat ze hebben geleverd! Toppers! Toon minder »
Miró Dückers
20 oktober 2023 09:09
Clinic 63 heeft mijn lipfiller behandeling tot in de perfectie uitgevoerd. Vanaf het moment dat ik binnenkwam, voelde ik me op mijn gemak dankzij het vriendelijke en professionele personeel. Ze luisterden aandachtig naar mijn wensen en gaven deskundig advies over wat het beste bij mijn gezicht zou passen. Tijdens de behandeling namen ze de tijd om ervoor te... Toon meer »
Clinic 63 heeft mijn lipfiller behandeling tot in de perfectie uitgevoerd. Vanaf het moment dat ik binnenkwam, voelde ik me op mijn gemak dankzij het vriendelijke en professionele personeel. Ze luisterden aandachtig naar mijn wensen en gaven deskundig advies over wat het beste bij mijn gezicht zou passen.

Tijdens de behandeling namen ze de tijd om ervoor te zorgen dat mijn lippen er natuurlijk en symmetrisch uitzagen. De procedure was vrijwel pijnloos en duurde niet lang.

Het resultaat was verbluffend! Mijn lippen zien er voller en mooier uit dan ooit tevoren, precies zoals ik had gehoopt. Ik ben zo blij dat ik voor Clinic 63 heb gekozen en zou ze ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar hoogwaardige lipfiller behandelingen. Bedankt, Clinic 63, voor het herstellen van mijn zelfvertrouwen! Toon minder »
Iris L.
10 oktober 2023 17:05
Ik ben buitengewoon blij met mijn ervaring bij Clinic 63, met name mijn ooglidcorrectie. Vanaf het eerste consult tot het herstelproces voelde ik me volledig verzorgd en gerustgesteld door het professionele en vriendelijke team. De chirurg die mijn ooglidcorrectie uitvoerde, was uiterst bekwaam en nam de tijd om al mijn vragen en zorgen te beantwoorden. Het... Toon meer »
Ik ben buitengewoon blij met mijn ervaring bij Clinic 63, met name mijn ooglidcorrectie. Vanaf het eerste consult tot het herstelproces voelde ik me volledig verzorgd en gerustgesteld door het professionele en vriendelijke team. De chirurg die mijn ooglidcorrectie uitvoerde, was uiterst bekwaam en nam de tijd om al mijn vragen en zorgen te beantwoorden. Het resultaat van de operatie overtrof mijn verwachtingen - mijn ogen zien er frisser en jeugdiger uit zonder enige tekenen van onnatuurlijkheid. De nazorg was voortreffelijk en zorgde voor een vlotte genezing. Ik zou Clinic 63 zonder aarzeling aanbevelen aan iedereen die overweegt een cosmetische ingreep te ondergaan. Bedankt, Clinic 63, voor mijn hernieuwd zelfvertrouwen! Toon minder »
Daisy Van B.
10 oktober 2023 15:03
Ik ben ontzettend tevreden met de onderooglid correctie die ik bij Clinic63 heb laten doe. Het hele proces, van het eerste consult tot de nazorg, was buitengewoon professioneel. Het personel was vriendelijk en nam de tijd om al mijn vragen te beantwoorde en mijn zorgen weg te nemen. De chirurg heeft fantastisch werk geleverd en mijn onderoogleden zien er nu... Toon meer »
Ik ben ontzettend tevreden met de onderooglid correctie die ik bij Clinic63 heb laten doe. Het hele proces, van het eerste consult tot de nazorg, was buitengewoon professioneel.
Het personel was vriendelijk en nam de tijd om al mijn vragen te beantwoorde en mijn zorgen weg te nemen. De chirurg heeft fantastisch werk geleverd en mijn onderoogleden zien er nu veel jonger en frisser uit. Ik heb geen last meer van wallen en donkere kringen onder mijn ogen, wat mijn algehele uitstraling enorm heeft verbeterd. De operatie zelf verliep soepel en de hersteltijd was kort en pijnloos. Ik werd ook opgeroepen voor controleafspraken om ervoor te zorgen dat alles goed blijft gaan. Ik kan Clinic63 ten zeerste aanbevelen aan iedereen die overweegt een onderooglid correctie te laten doen. Het is absoluut de moeite waard! Bedankt babak! Toon minder »
Davey Verwijst
30 augustus 2023 08:08
Ik ben zeer tevreden over mijn ervaring bij Clinic63 voor mijn botox-behandeling. Het personeel was uiterst professioneel en vriendelijk, en nam de tijd om mijn vragen te beantwoorden en eventuele zorgen weg te nemen. De arts die mijn behandeling uitvoerde, was zeer bedreven en zorgde voor een comfortabele en vrijwel pijnloze procedure. Ik ben erg blij met d... Toon meer »
Ik ben zeer tevreden over mijn ervaring bij Clinic63 voor mijn botox-behandeling. Het personeel was uiterst professioneel en vriendelijk, en nam de tijd om mijn vragen te beantwoorden en eventuele zorgen weg te nemen. De arts die mijn behandeling uitvoerde, was zeer bedreven en zorgde voor een comfortabele en vrijwel pijnloze procedure. Ik ben erg blij met de resultaten - subtiel en natuurlijk, precies zoals ik hoopte. De hygiëne en algehele sfeer van de kliniek waren uitstekend. Clinic63 krijgt van mij een volledige aanbeveling voor hun uitstekende service en deskundigheid in botox-behandelingen. Ik zou hier zeker terug gaan voor een volgende afspraak. Toon minder »
Nordin van Bergeijk
25 augustus 2023 13:01
Wat een geweldige ervaring bij Clinic63! Ik ben echt onder de indruk van hun professionele service en uitstekende zorg. Vanaf het moment dat ik de kliniek binnenliep, voelde ik me welkom en op mijn gemak. Het personeel was ongelooflijk vriendelijk en goed geïnformeerd. Ze luisterden aandachtig naar mijn wensen en zorgen en stelden een persoonlijk behandelpl... Toon meer »
Wat een geweldige ervaring bij Clinic63! Ik ben echt onder de indruk van hun professionele service en uitstekende zorg. Vanaf het moment dat ik de kliniek binnenliep, voelde ik me welkom en op mijn gemak.

Het personeel was ongelooflijk vriendelijk en goed geïnformeerd. Ze luisterden aandachtig naar mijn wensen en zorgen en stelden een persoonlijk behandelplan voor me op. De procedures werden duidelijk uitgelegd, en ik voelde me volledig op de hoogte van wat me te wachten stond.

Wat me het meest opviel, was de hygiëne en de aandacht voor detail in de hele kliniek. Dit gaf me veel vertrouwen in de veiligheid van de behandelingen. En de resultaten? Verbluffend! Na mijn behandeling zag ik al snel een positieve verandering en ik ben zo blij met het eindresultaat.

Clinic63 heeft echt mijn verwachtingen overtroffen. Ik kan deze kliniek ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar professionele esthetische zorg in een warme en gastvrije omgeving. Ik zal zeker terugkomen voor toekomstige behandelingen! Toon minder »
yentl bergeijk
25 augustus 2023 13:01
Wat een fantastische ervaring bij Clinic63! Vanaf het moment dat ik binnenliep, voelde ik me volledig op mijn gemak. Het personeel begroette me met warmte en professionaliteit, waardoor mijn zenuwen meteen verdwenen. De wachtruimte was comfortabel en goed georganiseerd, wat een gevoel van rust gaf te midden van wat normaal gesproken een stressvolle situatie... Toon meer »
Wat een fantastische ervaring bij Clinic63! Vanaf het moment dat ik binnenliep, voelde ik me volledig op mijn gemak. Het personeel begroette me met warmte en professionaliteit, waardoor mijn zenuwen meteen verdwenen. De wachtruimte was comfortabel en goed georganiseerd, wat een gevoel van rust gaf te midden van wat normaal gesproken een stressvolle situatie zou zijn.

De artsen en assistentes toonden oprechte zorg en aandacht voor mijn behoeften. Ze namen de tijd om mijn vragen te beantwoorden en alle stappen van het proces grondig uit te leggen. De medische procedure zelf verliep soepel en efficiënt, wat mijn vertrouwen in het team alleen maar vergrootte.

Na afloop van mijn behandeling voelde ik me niet alleen fysiek beter, maar ook gerustgesteld door de hoogwaardige zorg die ik had ontvangen. Deze kliniek heeft duidelijk een toewijding aan uitmuntendheid en klanttevredenheid. Ik ben diep onder de indruk en zou deze plek ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar professionele en vriendelijke medisch-ethische zorg. Toon minder »
Marieke Eysma
20 augustus 2023 17:05
Hele fijne mensen om door geholpen te worden! Ik was zenuwachtig maar ze hebben me goed erdoor heen geholpen. Wendy heeft zelfs een aantal keer mijn hoofd gestreelt om me te bemoedigen tijdens de operatie. Ik raad een behandeling bij hun zeker aan
Vie Bendanon
12 juli 2023 12:12
Ik was super bang voor de behandelingen die ik heb ondergaan bij dr babak. Uiteindelijk nergens voor nodig dr babak heeft mij erg geholpen en ondersteund. En ben erg tevreden met alles.
sonja geen
12 juli 2023 09:09
Heel blij met de kliniek.
Het personeel van de balie tot assistenten zijn super lief.
Dr. Babak is echt een professioneel arts.
Een heel fijn consult gehad, en blij met de behandeling en resultaat.
Robbin Van der Heyden
11 juli 2023 13:01
Super goed geholpen door het hele team. Er werd goed geluisterd naar wat ik voor ogen had, met als uitkomst een prachtig resultaat! Zeker tevreden!
Niyan S
4 juli 2023 09:09
De behandeling zelf verliep prima. Heb onderkin liposuctie gedaan. Er was me van te voren verteld dat ik 5 massages achteraf moest nemen, maar niet verteld waarom. Ik heb inmiddels al meer dan 10 dure massages gehad (en ook bijna dagelijks zelf gemasseerd), en nog steeds heb ik veel harde fibrose bulten. Dit is me niet goed uitgelegd van te voren. De massage... Toon meer »
De behandeling zelf verliep prima. Heb onderkin liposuctie gedaan. Er was me van te voren verteld dat ik 5 massages achteraf moest nemen, maar niet verteld waarom. Ik heb inmiddels al meer dan 10 dure massages gehad (en ook bijna dagelijks zelf gemasseerd), en nog steeds heb ik veel harde fibrose bulten. Dit is me niet goed uitgelegd van te voren. De massages hebben me al 900 euro gekost, en het is nog niet opgelost. Baal er heel erg van. Had willen weten dat het na de tijd nog zoveel geld kan kosten. Ben nu een maand op vakantie en doe de massages zelf met mijn vriend. Zie geen vooruitgang… hoop dat ik er ooit van af kom. Het is nu 4,5 maand geleden. Toon minder »
Evelien Schut
15 juni 2023 14:02
Wij komen hier altijd en zijn altijd tevreden.. eerlijke man die geen dingen doet waar die achter staat.. wilde graag traangoot maar hij vond t zonde en werd niet mooier dus deed hij het niet.. terwijl die had kunnen verdienen
Laura Dijkman
6 juni 2023 11:11
Hele fijne behandeling gehad! Behandelaars hebben geduld gehad en ik ben blij met het resultaat
Chiara Brouwer
23 mei 2023 11:11
Duidelijke en fijne consulten waarbij ze goed met je meedenken. Ze halen het maximale uit het resultaat wat te behalen is waardoor je waar voor je geld krijgt.
Sanne Rotgans
15 mei 2023 08:08
Hele goede ervaringen met dr Babak! Hij geeft goed en eerlijk advies en stelt je erg op je gemak. Ik raad Clinic63 zeker aan.
Katie Norman
14 april 2023 12:12
Goed geholpen door doktor Babak altijd een leuk praatje en mooi resultaat
Louka Rutten
3 april 2023 16:04
Werd erg goed te woord gestaan en geadviseerd bij het maken van mijn afspraak.
De behandeling zelf verliep vlekkeloos en ik ga zeker nog vaker terug.

Vergeleken met andere klinieken staan ze persoonlijk voor mij op 1
Rocky Dupont
25 maart 2023 15:03
Op meerdere locaties geweest en behandeld. Hele fijne artsen en medewerkers top resultaten, altijd tevreden
Noortje van den Brule
21 maart 2023 15:03
Ik kom al jaren bij Babak voor hier en daar een prikje en altijd tevreden 😀
R Hooijmans
20 maart 2023 19:07
Mijn behandeling gehad in Den Bosch. Hele mooie locatie/kliniek.
Leuke en goede arts met heel vriendelijk personeel!
Lindsay Geeve
15 maart 2023 10:10
Ik ben voor mijn bovenooglid correctie hier geweest . Was een hele fijne ervaring , vriendelijk, professionele kliniek.
Katinka de Jong
6 maart 2023 11:11
Fijne kliniek,met een vriendelijke arts die je ook goede adviezen geeft
Patricia Willems
6 maart 2023 10:10
Erg tevreden over mijn filler behandeling en het resultaat
Chaezrah
7 september 2022 13:01
Erg tevreden over mijn filler behandeling en het resultaat
Chantal
7 september 2022 13:01
Super tevreden boven ooglid correctie. Goede voor- en nazorg. Wordt je niks aangesmeerd.
Duchan Angelique Rattan
5 september 2022 14:02
Waar is dokter Kevin gebleven nou ik erg slechte ervaring mee
Lazer gehad dacht komt nooit meer goed nu na 1 jaar nog last van niks geholpen alleen maar ellende van
Helene Goeverneur
19 juni 2022 17:05
Goede service. Maar super slecht ervaring met de liposuctie van mijn moeder..geen resultaat te zien. Weggegooid geld
Dalien Chamry
30 september 2021 21:09
Ik het echt een super fijne ervaring met Dokter Kevin Bulgac en zijn super team.
Samen met assistent Wendy was de sfeer heel relaxt en was mijn spanning snel weg.
En het resultaat daar ben ik zo super blij mee.
Echt super bedankt.
malya kruijswijk
9 maart 2021 20:08
Erg fijne kliniek. Zeer bekwame artsen die luisteren en je serieus nemen. Zeer tevreden met het resultaat.
Janine B
19 februari 2020 09:09
Ik heb hier mijn lip filler behandeling gedaan en ben onwijs tevreden. Het resultaat is precies wat ik voor ogen had en de service was uitstekend. Ik was erg bang voor de behandeling en werd op mijn gemak gesteld door de lieve en kalme medewerkers, ook de dokter kwam vakkundig over. Ik raad iedereen Clinic63 aan en kom zeker terug!
Alice Franca
15 augustus 2019 15:03
Mooie vestiging dichtbij het centrum, makkelijk om de auto te parkeren. Ik ben zeer professioneel geholpen en ben ook echt tevreden over het resultaat. De receptioniste heeft mij goed geholpen en al mijn vragen beantwoord, zeer gastvrij. Ik zou iedereen Clinic63 aanraden!
Niki Vermeulen
15 augustus 2019 14:02
Schrijf een review

Veelgestelde vragen

Wat kost een Botox behandeling bij Clinic63 Den Bosch?

De prijs van één zone Botox bij Clinic63 Den Bosch is € 125,00.

Wat zijn de kosten van fillers bij Clinic63 Den Bosch?

Een fillerbehandeling bij Clinic63 Den Bosch kost per 1 ML v.a. € 350,00. Maak een afspraak voor een vrijblijvend consult om de prijs voor jouw behandeling te bespreken.

Hoe zijn de reviews bij Clinic63 Den Bosch?

Clinic63 Den Bosch heeft op basis van 37 Google reviews 4.7 van de 5 sterren.

Waar is Clinic63 Den Bosch gevestigd?

Clinic63 Den Bosch is gevestigd op Orthenstraat 336 in 's-Hertogenbosch.