Clinic63 Den Haag - Bekijk prijzen en maak een afspraak
Clinic63 Den Haag

Clinic63 Den Haag

Clinic63 is een medisch- en cosmetisch instituut met verscheidene gerenommeerde klinieken door heel Nederland. Met gebruik van de meest moderne apparatuur en A- merken bieden wij professionele behandelingen, om de cosmetische wensen van onze cliënten te realiseren. Veiligheid, kwaliteit en resultaat staan hierbij centraal. Cliënten worden bijgestaan met een realistisch en persoonlijk advies om hun cosmetische doeleinden na te streven.

Samen met u bespreken we wat uw wensen zijn en kijken we naar uw specifieke behoeften om uw natuurlijke schoonheid te optimaliseren. Ieder persoon is anders, u kunt van ons een passend behandelplan op maat verwachten. Daarnaast maakt Clinic63 gebruik van veilige, effectieve technieken. Wij gebruiken de meest geavanceerde technologie en hoogwaardige producten waardoor wij u premium class service kunnen bieden.

Clinic63 Den Haag uit Den Haag is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, waaronder botulinetoxine (Botox) en fillers.

Clinic63 is een medisch- en cosmetisch instituut met verscheidene gerenommeerde klinieken door heel Nederland. Met gebruik van de meest moderne apparatuur en A- merken bieden wij professionele behandelingen, om de cosmetische wensen van onze cliënten te realiseren. Veiligheid, kwaliteit en resultaat staan hierbij centraal. Cliënten worden bijgestaan met een realistisch en persoonlijk advies om hun cosmetische doeleinden na te streven. Meer lezen »

Deskundigheid, veiligheid en realisatie van uw wensen.

Tarieven
Botox
1 zone botox (merk: Azzalure)
V.a. € 90 per zone
1 zone botox (merk: Bocouture)
V.a. € 90 per zone
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. € 600 per 2 oksels
Kleine behandeling botox (baby/mini/halve zone)
V.a. € 50 per behandeling
Consult
1e consult
V.a. € 50 per consult
Fillers
BeloteroBelotero
V.a. € 225 per ml
Onbekend merk hyaluronzuur
V.a. € 225 per ml
Radiesse (1,5 ML)Radiesse (1,5 ML)
V.a. € 350 per 1,5 ml
Infusen
Hydratatie
V.a. € 225 per behandeling
Overige
Hyaluronidase (filler oplossen)
V.a. € 150 per behandeling
PRP
V.a. € 200 per behandeling
Skinbooster
Profhilo (2 ML)Profhilo (2 ML)
V.a. € 200 per behandeling
Kenmerken
Aantal behandelingen per jaar
30000
Gespecialiseerd in
Skinboosters, Botox, Fillers, Profhilo, Huidverbetering, PDO-draadlift, Vitamine infuus, Laser / IPL, Chemische peeling, Chirurgie, PRP, Body contouring
Kliniek opgericht
2012
Adres
Zeestraat 100, Den Haag
Clinic63 Den Haag
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Babak Mahdavian Delavary
Drs. Babak Mahdavian Delavary
Functie
Arts lid van NVCG
Botox zone v.a.
€ 90,00
Filler per ml v.a.
€ 225,00
Profiel bekijken
Sameer Rana
Dr. Sameer Rana
Functie
Basisarts
Botox zone v.a.
€ 90,00
Filler per ml v.a.
€ 225,00
Profiel bekijken
Stephanie Maziers
Drs. Stephanie Maziers
Functie
Basisarts
Botox zone v.a.
€ 90,00
Filler per ml v.a.
€ 225,00
Profiel bekijken
Chanu Mohansingh
Drs. Chanu Mohansingh
Functie
Basisarts
Botox zone v.a.
€ 90,00
Filler per ml v.a.
€ 225,00
Profiel bekijken

Clinic63 Den Haag Reviews

4.5
63 reviews
Super blij met deze kliniek! Dr. Babak is een arts die je eerlijk advies geeft! En altijd voor je klaar staat als je vragen hebt. Als je ingrepen wilt doen is deze kliniek echt een aanrader.
Damini Bhagwandin
9 maart 2024 22:10
OOGLIDCORRECTIE clinic 63 denhaag Nog nooit zo onpersoonlijk en arrogant behandeld als in deze kliniek vooral door de heer BABAK. Als je op consult komt doen ze leuk en aardig in je gezicht maar zodra je betaald hebt wordt je niet meer aangekeken en kan er niet eens een goedemorgen vanaf. 22 februari ben ik geweest voor een ooglidcorrectie. Afspraak 11:00 I... Toon meer »
OOGLIDCORRECTIE clinic 63 denhaag

Nog nooit zo onpersoonlijk en arrogant behandeld als in deze kliniek vooral door de heer BABAK.
Als je op consult komt doen ze leuk en aardig in je gezicht maar zodra je betaald hebt wordt je niet meer aangekeken en kan er niet eens een goedemorgen vanaf.
22 februari ben ik geweest voor een ooglidcorrectie.
Afspraak 11:00
Ik moest een uur van te voren aanwezig zijn 10:00
want dan zou alles doorgenomen worden
Vanaf de eerste minuut dat ik binnenstapte samen met mijn ouders omdat mijn vader moest terug rijden kon er nog geen goedemorgen vanaf ik heb daar een uur lang zitten wachten zonder dat er ook maar iets tegen mij gezegd werd !
Koffie of thee werd ook niet aangeboden
Meneer Babak liep 10x langs aan de telefoon zonder je ook maar enige blik te geven.
Om 11:20 werd ik dan eindlijk naar binnen geroepen door de assistent daar zit een andere dame klaar om mijn ogen af te tekenen geen idee wie dat is werd ook niet verteld,
Nadat zij klaar was kwam Babak het natekenen nalopen en vertelde terwijl ik daar lag wat er wel en niet goed was afgetekend.
En daarna begon hij met de operatie,
tijdens de operatie werd mij niks verteld het enige wat hij vertelde was hoe slecht andere klinieken zijn.
En na 10 minuten zei hij ik ben klaar mijn collega gaat het hechten.
Even voor de duidelijkheid dat is die collega die mijn ogen verkeerd had afgetekend
(echt een goed betrouwbaar gevoel geeft je dat!)
Hechten hoort de arts zelf te doen dat is het belangrijkste van de gehele operatie!
Na het hechten moest ik gelijk opstaan en naar huis er werd mijn geen uitleg gegeven over nazorg of nabloedingen die ik kreeg in de auto.
De volgende dag merkte ik op dat allebei mijn ogen anders gehecht waren en ik stuurde Babak hierover een whatsapp bericht inclusief foto’s met de vraag waarom en of het goed komt.
Het enige antwoord wat ik terug kreeg was,
Je bent gister geopereerd je moet geduld hebben over een week kom je terug.
(Ja je wordt hier echt goed gerustgesteld ! )
Na een week kom ik voor nacontrole en om de hechtingen eruit te halen maar geen Babak
ik kreeg weer een andere dame die de hechtingen kwam verwijderen.
Rechts lukte niet dus ze knipte de hechting af en zei deze groeit vanzelf uit of lost vanzelf op maar dat zat me niet lekker want ik heb een nare ervaring met oplosbare hechtingen
toevallig stond Babak buiten bij zijn auto en ik liep naar hem toe met de vraag of het oplosbaar is en wat hij van mijn ogen vind en weer nam hij niet de tijd om mij netjes te woord te staan en kreeg ik een kort antwoord ja mooi ziet er goed uit.
Toen ik in de auto zat keek ik even op de website van clinic 63 en hier wordt duidelijk aangeven dat zij werken met NIET oplosbare hechtingen dus ik stuurde mijn zorgen daarover naar de heer Babak en gaf ook aan hoe onpersoonlijk ik behandelt ben.
Waarop hij antwoorden :
Weet ik wat ik gebruikt heb of de website?
En daar reageerde ik op met een voicenote dat het wel mijn gezicht is en ik vragen mag stellen maar nooit geen reactie meer gekregen.
Op maandag 4 maart begon mijn rechter oog licht te ontsteken dus ik stuur Babak weer netjes foto’s met de vraag of hij a.u.b. advies heeft en normaal kan reageren maar tot op de dag van vandaag geen reactie.
Sorry maar het is gewoon een arrogante kwal!
denk goed na voordat je hier naar toe gaat want van respect en klantvriendelijkheid hebben ze hier nog nooit gehoord ! Toon minder »
Krystyanne Verschuuren
8 maart 2024 08:08
Aanrader! Ik ben via bekenden bij Clinic63 terecht gekomen. Wat een fantastische ervaring heb ik met alle medewerkers. Aan de telefoon ben ik netjes te woord gestaan en bij binnenkomst in Den Haag kreeg ik een warm welkom. Zeer professioneel en netjes onthaald. Ik was erg zenuwachtig voor mijn behandeling maar ben zeer goed gerustgesteld door de arts en assi... Toon meer »
Aanrader!
Ik ben via bekenden bij Clinic63 terecht gekomen.
Wat een fantastische ervaring heb ik met alle medewerkers. Aan de telefoon ben ik netjes te woord gestaan en bij binnenkomst in Den Haag kreeg ik een warm welkom. Zeer professioneel en netjes onthaald.
Ik was erg zenuwachtig voor mijn behandeling maar ben zeer goed gerustgesteld door de arts en assistente.
Ik heb de profhilo behandeling gehad en deze behandeling is mij ook heel erg meegevallen. De arts heeft mij naast de behandeling ook voorzien van de juiste adviezen en nazorg.

Ik raad zeker Clinic63 aan iedereen aan en kom in de toekomst ook zeker nog terug. Toon minder »
Maureen Pieters
4 oktober 2023 18:06
Na een aantal bezoekjes en veel vragen van mijn kant heb ik besloten een mini facelift te ondergaan; uitgevoerd door plastisch chirurg Marc Aganloo. , Dr. Sameer Rana en Drs. Babak hebben mij ookj goede uitleg gegeven en ik ben zeer tevreden met het resultaat! Hartelijk dank! Groetjes, Yvonne
Yvonne Van Der Ligt
30 augustus 2023 18:06
Als man was ik aanvankelijk een beetje terughoudend om Botox te proberen, maar na mijn geweldige ervaring bij Clinic63 kan ik iedereen verzekeren dat het echt de moeite waard is. Het personeel bij de kliniek was warm, gastvrij en zeer professioneel. Ze luisterden goed naar mijn wensen en gaven deskundig advies over de beste manier om mijn uitdrukkingslijnen... Toon meer »
Als man was ik aanvankelijk een beetje terughoudend om Botox te proberen, maar na mijn geweldige ervaring bij Clinic63 kan ik iedereen verzekeren dat het echt de moeite waard is. Het personeel bij de kliniek was warm, gastvrij en zeer professioneel. Ze luisterden goed naar mijn wensen en gaven deskundig advies over de beste manier om mijn uitdrukkingslijnen aan te pakken zonder mijn mannelijke kenmerken te veranderen!!.

De Botoxbehandeling zelf was verrassend comfortabel en vrijwel pijnloos. Ik voelde me volledig op mijn gemak tijdens de hele procedure. De resultaten waren verbluffend. Mijn fronslijnen en rimpels werden zichtbaar gladder en mijn gezicht had een jeugdigere uitstraling zonder er onnatuurlijk uit te zien. Ik was vooral onder de indruk van het subtiele effect dat werd bereikt.

Ook over de nazorg valt niks te zeggen. Het team nam de tijd om te controleren of ik tevreden was met de resultaten en om eventuele vragen te beantwoorden.

Ik raad Clinic63 aan aan alle mannen die overwegen om Botox te proberen. Het is een geweldige manier om er jonger en energieker uit te zien zonder concessies te doen aan mijn mannelijkheid. Toon minder »
Evan Loco
24 augustus 2023 12:12
Dit gaat alleen om alle zaken om de procedure. De formulieren voor de procedure werden alleen met een linkje toegestuurd, zonder enige toelichting, een maand van tevoren. Ik heb over die linkjes geen gekeken. Vervolgens kreeg ik een dwingende mail één werkdag van tevoren van de procedure dat ik die formulieren moest ondertekenen, en dat ze een dag voor de pr... Toon meer »
Dit gaat alleen om alle zaken om de procedure.
De formulieren voor de procedure werden alleen met een linkje toegestuurd, zonder enige toelichting, een maand van tevoren. Ik heb over die linkjes geen gekeken.
Vervolgens kreeg ik een dwingende mail één werkdag van tevoren van de procedure dat ik die formulieren moest ondertekenen, en dat ze een dag voor de procedure binnen moesten zijn.
Het was me onduidelijk waarom het twee formulieren waren, ze bevatten inhoudelijke, spellings en opmaak fouten. Het was duidelijk dat alle mogelijke risico’s werden afgewenteld naar de klant en Clinic63 geen enkele verantwoordelijkheid wil nemen voor hun procedure.
Toen ik vragen stelde over de inhoudelijke fouten, werd gezegd dat ik die maar aan de arts moest gaan vragen.
Ook ontbrak in het formulier van de liposuctie uitleg wat de daadwerkelijke procedure nu inhoudt.
Enfin, toen ik de volgende ochtend bij de afspraak verscheen, was de dame niet voorbereid en deed de pin automaat het niet.
Toen ik mijn beklag deed, zei ze dat het niet uitmaakte, want ik had ze ondertekend.
Toen ik vervolgens vertelde dat ik erg ontevreden was over de formulieren, ik wil immers geen inhoudelijk onjuiste formulieren ondertekenen, zei de dame dat ze de feedback door zou geven. Zonder enige empathie voor mijn ontevredenheid. En ze maakte ook geen aantekeningen wat mijn zorgen zijn.
Ze beloofde door te geven dat ik ontevreden was. Ze wilde geen naam doorgeven wie dat was. Pas na aandringen beloofde ze dat ik een reactie terug zou krijgen, maar er was geen enkele specificatie wanneer dat zou zijn.
Tijdens het omkleden legde ze niet uit dat ik mijn kleding in een kast kon leggen. Ze beloofde klompen, maar die zijn er nooit gekomen. Ik moest zelf aandringen dat ik nog naar het toilet wilde voordat de procedure begon.
De dames stelden zich ook niet voor wie ze waren.
Het toilet was niet schoon, er ontbraken ook tegels. Het was duidelijk dat er onvoldoende werd schoongemaakt. Ik heb ook een cosmetische ingreep in Turkije gehad, daar was het toilet properder.
Achteraf was een andere dame vergeten blauwe doeken mee te nemen om het lek vocht op te vangen.
Al met al, de behandeling rondom de procedure was abominabel slecht, zeker voor een dienstverlening van €5000. Toon minder »
Tsja Tsja
1 augustus 2023 11:11
Wat een bijzondere kliniek, zeer liefdevolle ontvangst terwijl ik enorme zenuwen had werden die gelijk weggehaald door vakkundige artsen. Ik ben blij en zeer tevreden. Ga al mijn vriendinnen doorsturen.
Liesbeth van Dijk
13 juli 2023 15:03
Ik heb een bovenooglidcorrectie gehad en ben Behandeld door Dr Sameer Rana bij Clinic63 En WOW! Wat ben ik blij met het resultaat. Had ik dit maar veel eerder gedaan! Dr Sameer Rana doet zijn werk super zorgvuldig en je ziet dat hij het met liefde doet. Tijdens de behandeling voelde ik me ontzettend op mijn gemak. Ik had last van hangende oogleden en dankzij... Toon meer »
Ik heb een bovenooglidcorrectie gehad en ben Behandeld door Dr Sameer Rana bij Clinic63 En WOW! Wat ben ik blij met het resultaat. Had ik dit maar veel eerder gedaan!
Dr Sameer Rana doet zijn werk super zorgvuldig en je ziet dat hij het met liefde doet. Tijdens de behandeling voelde ik me ontzettend op mijn gemak.
Ik had last van hangende oogleden en dankzij deze team loop ik weer zelfverzekerd door het leven!
Wacht niet en boek je afspraak!
Dankjewel Dr Sameer , Dr Babak en Clinic 63 ❤️ Toon minder »
Dodi Dodo
13 juli 2023 08:08
Echt een fijne kliniek.
Dokter Sameer is super hij neemt de tijd voor je tijdens het consult.
Voor en na de behandeling was het personeel echt lief en stelde me gerust.
Na goed rusten nemen en op controle te zijn geweest zo blij met het resultaat.
Robbin Van der Heyden
11 juli 2023 13:01
MIJN ERVARING is vreselijk. Ik heb een lipolaser laten uitvoeren en werd plaatselijk verdoofd, maar het was alsnog pijnlijk. De assistente die zogenaamd alles moest uitleggen was chagrijnig en heeft geen woord tegen mij gezegd, stelt je niet gerust en heeft geen uitleg gegeven over wat dan ook. Ik dacht serieus dat ze geen Nederlands sprak, omdat ze mij nege... Toon meer »
MIJN ERVARING is vreselijk.
Ik heb een lipolaser laten uitvoeren en werd plaatselijk verdoofd, maar het was alsnog pijnlijk. De assistente die zogenaamd alles moest uitleggen was chagrijnig en heeft geen woord tegen mij gezegd, stelt je niet gerust en heeft geen uitleg gegeven over wat dan ook. Ik dacht serieus dat ze geen Nederlands sprak, omdat ze mij negeerde en steeds een andere taal sprak met de arts zelf.
Het resultaat is ook niet mooi, mijn buik is niet strak en heeft bobbels en veel te weinig weggehaald bij mijn lovehandles. De arts zelf is een stuk minder vriendelijk als je niet tevreden bent. Toon minder »
Tropical Ice
2 juli 2023 12:12
Ik ben bij dr. Sameer geweest voor een liposuctie van de onderkin en een boven- ooglidcorrectie. Het eerste consult was heel fijn, alles is goed uitgelegd en hij heeft duidelijk gemaakt wat de verwachtingen zijn. Hierna volgde de operatie en ook dit verliep soepel, bij elke stap legde hij op mijn vraag uit wat hij aan het doen was. Nu een week na de operatie... Toon meer »
Ik ben bij dr. Sameer geweest voor een liposuctie van de onderkin en een boven- ooglidcorrectie.
Het eerste consult was heel fijn, alles is goed uitgelegd en hij heeft duidelijk gemaakt wat de verwachtingen zijn. Hierna volgde de operatie en ook dit verliep soepel, bij elke stap legde hij op mijn vraag uit wat hij aan het doen was. Nu een week na de operatie ziet het er mooi uit en ik kan niet wachten op het eindresultaat. Toon minder »
Susanne Dalinghaus
19 mei 2023 10:10
Ik ben bij dr sameer voor lipo skin
Hele goed dr een goede behandeling
Ben tevreden mijn
Ik ben hell blij met mijn resultaat
Dankijwel Dr sameer
Clinic63
Carmela Montas
4 mei 2023 09:09
Kom er al jaren voor verschillende behandelingen , altijd tevreden geweest . Dr Bakak ook een aardige arts met veel ervaring .
B: Dönmez
18 april 2023 08:08
Goede en eerlijke adviezen gekregen! Ik kwam voor een duurdere behandeling, maar er werd geadviseerd (nadat mijn huid goed werd bekeken) om voor een andere goedkopere behandeling te gaan. Het eindresultaat is nu al ontzettend mooi!! Helemaal blij :)
Fashion Fashionista
13 april 2023 11:11
Ik ben sinds 2020 in behandeling bij Parwini (laseren) . Wat ben ik toch blij met haar. Ze werkt professioneel, denkt met me mee, neemt rustig de tijd om mij zo goed mogelijk te helpen. Daarnaast is het een gezellige dame die plezier beleeft aan haar werk. Last but not least, ik ben super tevreden met het resultaat.
Bouchra Achahchah
30 maart 2023 16:04
Beste kliniek waar ik ooit ben geweest .
Zoooo mooi natuurlijk !
En altijd in één keer perfect .
Ik ga nooit meer ergens anders .. echt een aanrader 😍
sylvia geersen
25 maart 2023 13:01
Ik ben super goed geholpen door Drs Babak. Ik heb een lipolaser gedaan van buik, flanken en rug en ben super blij met het resultaat!! Clinic63 is het beste!
Anastasia Ramirez
10 maart 2023 10:10
Ik heb 4 ml laten inspuiten in mijn lippen en het resultaat was na 2 maanden helemaal weg. Ze hebben geen ervaring bij het spuiten van fillers ze kunne niet een mooi in vorm spuiten mijn lippen zijn niet eens meer symmetrisch. Ik heb veel geld uitgegeven en jammer dat ik er niks aan heb gehad. Ik raad het hier niet aan.
Highclass Henna Paradijs
11 december 2022 12:12
Waren leuke prijzen, maar nu is het veel te duur geworden, liever gaan jullie naar Turkije. Halen ze meer weg ook :)
Tropical Ice
31 juli 2022 12:12
De eerste keer dat ik door Drs. Kevin Bulgac geholpen werd met de lipolaser is inmiddels een jaar geleden en ik ben nog steeds uiterst tevreden over het resultaat. Zo tevreden dat ik er nu aan denk weer een zone door Drs Kevin Bulgac te laten behandelen. Ik heb tot nu toe mijn hals en mijn buik laten behandelen en het resultaat was eigenlijk direct heel mooi... Toon meer »
De eerste keer dat ik door Drs. Kevin Bulgac geholpen werd met de lipolaser is inmiddels een jaar geleden en ik ben nog steeds uiterst tevreden over het resultaat. Zo tevreden dat ik er nu aan denk weer een zone door Drs Kevin Bulgac te laten behandelen. Ik heb tot nu toe mijn hals en mijn buik laten behandelen en het resultaat was eigenlijk direct heel mooi en nu nog steeds. Hij werkt hygiënisch, secuur en is heel duidelijk in de informatie die hij geeft over de mogelijkheden. Ook de nazorg is erg goed en je kunt hem altijd telefonisch bereiken bij vragen. Zeker een aanrader en ik ben klant voor het leven! Toon minder »
Bella Beautysalon
12 maart 2021 09:09
Ik ben sinds 2020 in behandeling bij Parwini. Wat ben ik toch blij met haar. Ze werkt professioneel, denkt met me mee, neemt rustig de tijd om mij zo goed mogelijk te helpen. Daarnaast is het een gezellige dame die plezier beleeft aan haar werk. Last but not least, ik ben super tevreden met het resultaat.
Bouchra Achahchah
9 maart 2021 17:05
Ik heb liposuctie laten doen bij clinic 63. vooraf werd ik helemaal ingepakt met je wordt plaatselijk verdoofd je voelt hier niets van, bij ons is het 4000,- inclusief de nabehandelingen en lipo pak. Ik werd nergens op voorbereid en wist niet wat ik vooraf moest regelen afspraken ging erg moeizaam. Eenmaal op de dag van de liposuctie BBL heb ik EXSTREME PIJ... Toon meer »
Ik heb liposuctie laten doen bij clinic 63.
vooraf werd ik helemaal ingepakt met je wordt plaatselijk verdoofd je voelt hier niets van, bij ons is het 4000,- inclusief de nabehandelingen en lipo pak.

Ik werd nergens op voorbereid en wist niet wat ik vooraf moest regelen afspraken ging erg moeizaam.
Eenmaal op de dag van de liposuctie BBL heb ik EXSTREME PIJN ervaren tijdens de behandeling! (is dit normaal?) Ik schreeuwde het uit waarop dhr aangaf dat dit erbij hoorde.

Na de behandeling kreeg ik een of ander goedkoop klittenband korset wat niet eens over mijn gehele buik heen ging.

Na 2 weken kreeg ik een controlle afspraak waar de hechtingen eruit gehaald werd, ik vroeg natuurlijk wat er in het gevolg ging gebeuren met de nabehandelingen. Dhr gaf aan dat ik geen massages en nabehandelingen nodig was, terwijl mij dit wel beloofd was! Hij gaf aan dat het met mijn lichaam niet nodig was.

Nu wou mijn collega kijken naar mijn liposuctie, ze schrok zich rot! Ik had enorm veel fribrose! (verklevingen) als ik dit niet zou laten behandelen zou de verkleving nooit meer weg gaan.

HET ZIJN GELD WOLVEN! ALSJEBLIEFT DOE GEEN BBL LIPOSUCTIE BIJ CLINIC63! Toon minder »
sarah a
28 februari 2021 22:10
Vreselijke horrorkliniek. 2x een mislukte liposuctie gehad door Kevin Bulgac (ex van Gordon). Verminkt voor het leven. Kliniek doet verder niets aan de klachten en geven onjuist advies. Ik raad het iedereen af om naar clinic 63 te gaan. Het lijkt goedkoop maar het is zeker geen ene cent waard. Voor iedereen die hierheen wil, doe eerst goed je onderzoek, op g... Toon meer »
Vreselijke horrorkliniek. 2x een mislukte liposuctie gehad door Kevin Bulgac (ex van Gordon). Verminkt voor het leven. Kliniek doet verder niets aan de klachten en geven onjuist advies. Ik raad het iedereen af om naar clinic 63 te gaan. Het lijkt goedkoop maar het is zeker geen ene cent waard. Voor iedereen die hierheen wil, doe eerst goed je onderzoek, op google is veel te vinden over deze charlatans Toon minder »
Volkan K
3 februari 2021 17:05
One of the kind. Meer kan ik niet zeggen. Erg vriendelijk, aandachtig, transparant en informatief. Ik ben vandaag met mijn mam daar geweest en Babak heeft zowel mij als mijn mam behandeling gegeven. Erg tevreden. Complim enten. aan Babak en dame achter balie.
Dr. Elias. Machine Learning Dev.
28 november 2019 13:01
Sinds een tijdje ben ik voor laserontharen bij Clinic63. Ik ben zeer tevreden over mijn behandelaar 'Omara' . Zeer geduldig, aardig en ook professioneel is deze huidtherapeut. Ook 'Kevin', de cosmetische arts heeft heel veel kennis over zijn vak en gaf mij goed advies over bepaalde behandelingen.
Rajiv Rambhadjan
6 maart 2019 18:06
Ik heb meerdere keren Laserbehandelingen uitgevoerd in Clinic63. Mijn huidtherapeut is Omara en ik ben erg tevreden. De behandelingen worden netjes, compleet en professioneel uitgevoerd. Daarnaast heeft Omara altijd belangstelling en is ze enthousiast in haar vak. Ze doet altijd erg haar best om je zo goed mogelijk te helpen, legt alles goed uit en staat voo... Toon meer »
Ik heb meerdere keren Laserbehandelingen uitgevoerd in Clinic63. Mijn huidtherapeut is Omara en ik ben erg tevreden. De behandelingen worden netjes, compleet en professioneel uitgevoerd. Daarnaast heeft Omara altijd belangstelling en is ze enthousiast in haar vak. Ze doet altijd erg haar best om je zo goed mogelijk te helpen, legt alles goed uit en staat voor me klaar. Voor vragen kan ik haar mailen en dan krijg ik snel een goed antwoord.
Kortom helemaal geweldig! Toon minder »
Maro Sa
22 februari 2019 13:01
Schrijf een review

Veelgestelde vragen

Wat kost één zone Botox bij Clinic63 Den Haag?

Één zone Botox bij Clinic63 Den Haag kost € 90,00.

Wat kost een filler behandeling bij Clinic63 Den Haag?

1 ML filler kost bij Clinic63 Den Haag v.a. € 225,00. Tijdens een vrijblijvend consult kun je bespreken wat jouw behandeling gaat kosten.

Hoe zijn de reviews bij Clinic63 Den Haag?

Op basis van 26 Google reviews heeft Clinic63 Den Haag 4.5 van de 5 sterren.

Waar is Clinic63 Den Haag gevestigd?

Op Zeestraat 100 is Clinic63 Den Haag gevestigd in Den Haag.