Ontwerp zonder titel

Clinic63 Den Haag

Clinic63 is een medisch- en cosmetisch instituut met verscheidene gerenommeerde klinieken door heel Nederland. Met gebruik van de meest moderne apparatuur en A- merken bieden wij professionele behandelingen, om de cosmetische wensen van onze cliënten te realiseren. Veiligheid, kwaliteit en resultaat staan hierbij centraal. Cliënten worden bijgestaan met een realistisch en persoonlijk advies om hun cosmetische doeleinden na te streven.

Samen met u bespreken we wat uw wensen zijn en kijken we naar uw specifieke behoeften om uw natuurlijke schoonheid te optimaliseren. Ieder persoon is anders, u kunt van ons een passend behandelplan op maat verwachten. Daarnaast maakt Clinic63 gebruik van veilige, effectieve technieken. Wij gebruiken de meest geavanceerde technologie en hoogwaardige producten waardoor wij u premium class service kunnen bieden.

Clinic63 Den Haag uit Den Haag is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Deskundigheid, veiligheid en realisatie van uw wensen.

Afspraak maken

Reviews

4.4
22 reviews
Waren leuke prijzen, maar nu is het veel te duur geworden, liever gaan jullie naar Turkije. Halen ze meer weg ook :)
Tropical Ice
31 juli 2022 12:12
De eerste keer dat ik door Drs. Kevin Bulgac geholpen werd met de lipolaser is inmiddels een jaar geleden en ik ben nog steeds uiterst tevreden over het resultaat. Zo tevreden dat ik er nu aan denk weer een zone door Drs Kevin Bulgac te laten behandelen. Ik heb tot nu toe mijn hals en mijn buik laten behandelen en het resultaat was eigenlijk direct heel mooi... Toon meer »
De eerste keer dat ik door Drs. Kevin Bulgac geholpen werd met de lipolaser is inmiddels een jaar geleden en ik ben nog steeds uiterst tevreden over het resultaat. Zo tevreden dat ik er nu aan denk weer een zone door Drs Kevin Bulgac te laten behandelen. Ik heb tot nu toe mijn hals en mijn buik laten behandelen en het resultaat was eigenlijk direct heel mooi en nu nog steeds. Hij werkt hygiënisch, secuur en is heel duidelijk in de informatie die hij geeft over de mogelijkheden. Ook de nazorg is erg goed en je kunt hem altijd telefonisch bereiken bij vragen. Zeker een aanrader en ik ben klant voor het leven! Toon minder »
Bella Beautysalon
12 maart 2021 09:09
Ik ben sinds 2020 in behandeling bij Parwini. Wat ben ik toch blij met haar. Ze werkt professioneel, denkt met me mee, neemt rustig de tijd om mij zo goed mogelijk te helpen. Daarnaast is het een gezellige dame die plezier beleeft aan haar werk. Last but not least, ik ben super tevreden met het resultaat.
Bouchra Achahchah
9 maart 2021 17:05
Ik heb liposuctie laten doen bij clinic 63. vooraf werd ik helemaal ingepakt met je wordt plaatselijk verdoofd je voelt hier niets van, bij ons is het 4000,- inclusief de nabehandelingen en lipo pak. Ik werd nergens op voorbereid en wist niet wat ik vooraf moest regelen afspraken ging erg moeizaam. Eenmaal op de dag van de liposuctie BBL heb ik EXSTREME PIJ... Toon meer »
Ik heb liposuctie laten doen bij clinic 63.
vooraf werd ik helemaal ingepakt met je wordt plaatselijk verdoofd je voelt hier niets van, bij ons is het 4000,- inclusief de nabehandelingen en lipo pak.

Ik werd nergens op voorbereid en wist niet wat ik vooraf moest regelen afspraken ging erg moeizaam.
Eenmaal op de dag van de liposuctie BBL heb ik EXSTREME PIJN ervaren tijdens de behandeling! (is dit normaal?) Ik schreeuwde het uit waarop dhr aangaf dat dit erbij hoorde.

Na de behandeling kreeg ik een of ander goedkoop klittenband korset wat niet eens over mijn gehele buik heen ging.

Na 2 weken kreeg ik een controlle afspraak waar de hechtingen eruit gehaald werd, ik vroeg natuurlijk wat er in het gevolg ging gebeuren met de nabehandelingen. Dhr gaf aan dat ik geen massages en nabehandelingen nodig was, terwijl mij dit wel beloofd was! Hij gaf aan dat het met mijn lichaam niet nodig was.

Nu wou mijn collega kijken naar mijn liposuctie, ze schrok zich rot! Ik had enorm veel fribrose! (verklevingen) als ik dit niet zou laten behandelen zou de verkleving nooit meer weg gaan.

HET ZIJN GELD WOLVEN! ALSJEBLIEFT DOE GEEN BBL LIPOSUCTIE BIJ CLINIC63! Toon minder »
sarah a
28 februari 2021 22:10
Vreselijke horrorkliniek. 2x een mislukte liposuctie gehad door Kevin Bulgac (ex van Gordon). Verminkt voor het leven. Kliniek doet verder niets aan de klachten en geven onjuist advies. Ik raad het iedereen af om naar clinic 63 te gaan. Het lijkt goedkoop maar het is zeker geen ene cent waard. Voor iedereen die hierheen wil, doe eerst goed je onderzoek, op g... Toon meer »
Vreselijke horrorkliniek. 2x een mislukte liposuctie gehad door Kevin Bulgac (ex van Gordon). Verminkt voor het leven. Kliniek doet verder niets aan de klachten en geven onjuist advies. Ik raad het iedereen af om naar clinic 63 te gaan. Het lijkt goedkoop maar het is zeker geen ene cent waard. Voor iedereen die hierheen wil, doe eerst goed je onderzoek, op google is veel te vinden over deze charlatans Toon minder »
Volkan K
3 februari 2021 17:05
One of the kind. Meer kan ik niet zeggen. Erg vriendelijk, aandachtig, transparant en informatief. Ik ben vandaag met mijn mam daar geweest en Babak heeft zowel mij als mijn mam behandeling gegeven. Erg tevreden. Complim enten. aan Babak en dame achter balie.
Dr. Elias. Machine Learning Dev.
28 november 2019 13:01
Ik heb meerdere keren Laserbehandelingen uitgevoerd in Clinic63. Mijn huidtherapeut is Omara en ik ben erg tevreden. De behandelingen worden netjes, compleet en professioneel uitgevoerd. Daarnaast heeft Omara altijd belangstelling en is ze enthousiast in haar vak. Ze doet altijd erg haar best om je zo goed mogelijk te helpen, legt alles goed uit en staat voo... Toon meer »
Ik heb meerdere keren Laserbehandelingen uitgevoerd in Clinic63. Mijn huidtherapeut is Omara en ik ben erg tevreden. De behandelingen worden netjes, compleet en professioneel uitgevoerd. Daarnaast heeft Omara altijd belangstelling en is ze enthousiast in haar vak. Ze doet altijd erg haar best om je zo goed mogelijk te helpen, legt alles goed uit en staat voor me klaar. Voor vragen kan ik haar mailen en dan krijg ik snel een goed antwoord.
Kortom helemaal geweldig! Toon minder »
Maro Sa
22 februari 2019 13:01
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Azzalure (1 zone)
V.a. €90 per zone
Bocouture (1 zone)
V.a. €90 per zone
Kleine behandeling botulinetoxine
V.a. €50 per behandeling
Consult
1e consult
V.a. €50 per consult
Fillers
BeloteroBelotero logo
V.a. €225 per ml
Onbekend merk hyaluronzuur
V.a. €225 per ml
Radiesse (1,5 ML)
V.a. €350 per 1,5 ml
Overige
Hyaluronidase (filler oplossen)
V.a. €150 per behandeling
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. €600 per 2 oksels
PRP
V.a. €200 per behandeling
Vitamine infuus
V.a. €225 per behandeling
Skinbooster
Profhilo (2 ML)profhilo-logo
V.a. €200 per behandeling
Kenmerken
Aantal behandelingen per jaar
30000
Gespecialiseerd in
Skinboosters, Botox (botulinetoxine), Fillers, Profhilo, Huidverbetering, PDO-draadlift, Vitamine infuus, Laser / IPL, Chemische peeling, Chirurgie, PRP, Body contouring
Kliniek opgericht
2012
Adres
Zeestraat 100, Den Haag
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten