Ontwerp zonder titel

Clinic63 Meerssen

Clinic63 is een medisch- en cosmetisch instituut met verscheidene gerenommeerde klinieken door heel Nederland. Met gebruik van de meest moderne apparatuur en A- merken bieden wij professionele behandelingen, om de cosmetische wensen van onze cliënten te realiseren. Veiligheid, kwaliteit en resultaat staan hierbij centraal. Cliënten worden bijgestaan met een realistisch en persoonlijk advies om hun cosmetische doeleinden na te streven.

Samen met u bespreken we wat uw wensen zijn en kijken we naar uw specifieke behoeften om uw natuurlijke schoonheid te optimaliseren. Ieder persoon is anders, u kunt van ons een passend behandelplan op maat verwachten. Daarnaast maakt Clinic63 gebruik van veilige, effectieve technieken. Wij gebruiken de meest geavanceerde technologie en hoogwaardige producten waardoor wij u premium class service kunnen bieden.

Clinic63 Meerssen uit Meerssen is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Deskundigheid, veiligheid en realisatie van uw wensen.

Afspraak maken

Reviews

4.3
10 reviews
Ik ben bij Stephanie geweest. Ze doet haar werk goed en beantwoord je vragen super. Voor en na de ingreep tevreden! Je kunt altijd contact met ze opnemen voor eventuele vragen. Ik zou zeker terugkomen.
Zinnoş Ak
13 juli 2022 14:02
Op consult geweest omdat ik een bepaalde ingreep wilde laten uitvoeren. De arts zei dat hij het geen goed idee vond en wilde de ingreep niet uitvoeren. Persoonlijk vind ik dat je die keuze aan de klant moet laten. Verder voelde ik me tamelijk bekritiseerd daar de arts alleen maar negatieve dingen te zeggen had over mijn uiterlijk/al eerder gedane ingrepen. O... Toon meer »
Op consult geweest omdat ik een bepaalde ingreep wilde laten uitvoeren. De arts zei dat hij het geen goed idee vond en wilde de ingreep niet uitvoeren. Persoonlijk vind ik dat je die keuze aan de klant moet laten. Verder voelde ik me tamelijk bekritiseerd daar de arts alleen maar negatieve dingen te zeggen had over mijn uiterlijk/al eerder gedane ingrepen. Ook vroeg hij zo'n beetje letterlijk of ik niks beters te doen had met mijn tijd dan cosmetische ingrepen ondergaan. Hij bedoelde het vast niet onaardig maar ik ging er niet met een fijn gevoel weg. Zou er daarom ook niet terugkomen. Toon minder »
Sarah Birnbaum
7 juli 2020 17:05
erg tevreden over de kliniek en de behandelingen van Tessa van der Zanden
👌👍
Tamara y
9 september 2019 10:10
Superfijne ontvangst door de assistente…en de begeleiding tijdens de behandeling door Drs. Kevin. Ben echt heel blij en tevreden over het directe resultaat. Echt toppers in hun vak…
Annemiek Schubert
23 augustus 2019 15:03
Super geholpen, gastvrij door de assistentie ontvangen, bekwame artsen, correcte informatie, prijs kwaliteit helemaal top!
Caroline Houben
16 augustus 2019 13:01
Goede kliniek. Ik kom al jaren bij Clinic63 en dokter Babak. Een heel ervaren en eerlijke arts.
harriete de goey
2 augustus 2019 10:10
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Azzalure (1 zone)
V.a. €90 per zone
Bocouture (1 zone)
V.a. €90 per zone
Kleine behandeling botulinetoxine
V.a. €50 per behandeling
Consult
1e consult
V.a. €50 per consult
Fillers
BeloteroBelotero logo
V.a. €225 per ml
Onbekend merk hyaluronzuur
V.a. €225 per ml
Radiesse (1,5 ML)
V.a. €350 per 1,5 ml
Overige
Hyaluronidase (filler oplossen)
V.a. €150 per behandeling
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. €600 per 2 oksels
PRP
V.a. €200 per behandeling
Vitamine infuus
V.a. €225 per behandeling
Skinbooster
Profhilo (2 ML)profhilo-logo
V.a. €200 per behandeling
RRS Eyes
V.a. €150 per behandeling
Kenmerken
Aantal behandelingen per jaar
30000
Gespecialiseerd in
Skinboosters, Botox (botulinetoxine), Fillers, Profhilo, Huidverbetering, PDO-draadlift, Vitamine infuus, Laser / IPL, Chemische peeling, Chirurgie, PRP, Body contouring
Kliniek opgericht
2012
Adres
Kuileneindestraat 4, Meerssen
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten