Ontwerp zonder titel

Clinic63 Meerssen

Clinic63 Meerssen uit Meerssen is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Reviews

4.4
11 reviews
Op consult geweest omdat ik een bepaalde ingreep wilde laten uitvoeren. De arts zei dat hij het geen goed idee vond en wilde de ingreep niet uitvoeren. Persoonlijk vind ik dat je die keuze aan de klant moet laten. Verder voelde ik me tamelijk bekritiseerd daar de arts alleen maar negatieve dingen te zeggen had over mijn uiterlijk/al eerder gedane ingrepen. O... Toon meer »
Op consult geweest omdat ik een bepaalde ingreep wilde laten uitvoeren. De arts zei dat hij het geen goed idee vond en wilde de ingreep niet uitvoeren. Persoonlijk vind ik dat je die keuze aan de klant moet laten. Verder voelde ik me tamelijk bekritiseerd daar de arts alleen maar negatieve dingen te zeggen had over mijn uiterlijk/al eerder gedane ingrepen. Ook vroeg hij zo'n beetje letterlijk of ik niks beters te doen had met mijn tijd dan cosmetische ingrepen ondergaan. Hij bedoelde het vast niet onaardig maar ik ging er niet met een fijn gevoel weg. Zou er daarom ook niet terugkomen. Toon minder »
Sarah Birnbaum
7 juli 2020 17:05
erg tevreden over de kliniek en de behandelingen van Tessa van der Zanden
👌👍
Tamara y
9 september 2019 10:10
Superfijne ontvangst door de assistente…en de begeleiding tijdens de behandeling door Drs. Kevin. Ben echt heel blij en tevreden over het directe resultaat. Echt toppers in hun vak…
Annemiek Schubert
23 augustus 2019 15:03
Super geholpen, gastvrij door de assistentie ontvangen, bekwame artsen, correcte informatie, prijs kwaliteit helemaal top!
Caroline Houben
16 augustus 2019 13:01
Goede kliniek. Ik kom al jaren bij Clinic63 en dokter Babak. Een heel ervaren en eerlijke arts.
harriete de goey
2 augustus 2019 10:10
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Azzalure
V.a. €125 per zone
Kleine behandeling botulinetoxine
V.a. €50 per behandeling
Fillers
Onbekend merk hyaluronzuur
V.a. €350 per ml
Overige
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. €600 per 2 oksels
PRP
V.a. €350 per behandeling
Skinbooster
Profhilo (2 ML)
V.a. €350 per behandeling
RRS Eyes
V.a. €150 per behandeling
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Skinboosters, Botox (botulinetoxine), Fillers, Profhilo, Huidverbetering, PDO-draadlift, Vitamine infuus, Laser / IPL, Chemische peeling, Chirurgie, PRP
Kliniek opgericht
2012
Adres
Kuileneindestraat 4, Meerssen
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Zoek, vergelijk en boek een injectable of filler behandeling