Clinic63 Meerssen - Bekijk prijzen en maak een afspraak
Clinic63 Meerssen

Clinic63 Meerssen

Clinic63 is een medisch- en cosmetisch instituut met verscheidene gerenommeerde klinieken door heel Nederland. Met gebruik van de meest moderne apparatuur en A- merken bieden wij professionele behandelingen, om de cosmetische wensen van onze cliënten te realiseren. Veiligheid, kwaliteit en resultaat staan hierbij centraal. Cliënten worden bijgestaan met een realistisch en persoonlijk advies om hun cosmetische doeleinden na te streven.

Samen met u bespreken we wat uw wensen zijn en kijken we naar uw specifieke behoeften om uw natuurlijke schoonheid te optimaliseren. Ieder persoon is anders, u kunt van ons een passend behandelplan op maat verwachten. Daarnaast maakt Clinic63 gebruik van veilige, effectieve technieken. Wij gebruiken de meest geavanceerde technologie en hoogwaardige producten waardoor wij u premium class service kunnen bieden.

Clinic63 Meerssen uit Meerssen is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, waaronder botulinetoxine (Botox) en fillers.

Clinic63 is een medisch- en cosmetisch instituut met verscheidene gerenommeerde klinieken door heel Nederland. Met gebruik van de meest moderne apparatuur en A- merken bieden wij professionele behandelingen, om de cosmetische wensen van onze cliënten te realiseren. Veiligheid, kwaliteit en resultaat staan hierbij centraal. Cliënten worden bijgestaan met een realistisch en persoonlijk advies om hun cosmetische doeleinden na te streven. Meer lezen »

Deskundigheid, veiligheid en realisatie van uw wensen.

Tarieven
Botox
1 zone botox (merk: Azzalure)
V.a. € 125 per zone
1 zone botox (merk: Bocouture)
V.a. € 125 per zone
2 zones
V.a. € 250 per behandeling
3 zones
V.a. € 350 per behandeling
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. € 600 per 2 oksels
Consult
1e consult
V.a. € 50 per consult
Fillers
BeloteroBelotero
V.a. € 350 per ml
Onbekend merk hyaluronzuur
V.a. € 350 per ml
Infusen
Hydratatie
V.a. € 225 per behandeling
Overige
Hyaluronidase (filler oplossen)
V.a. € 150 per behandeling
PRP
V.a. € 350 per behandeling
Skinbooster
ProfhiloProfhilo
V.a. € 350 per per 2 ml
Kenmerken
Aantal behandelingen per jaar
30000
Gespecialiseerd in
Skinboosters, Botox, Fillers, Profhilo, Huidverbetering, PDO-draadlift, Vitamine infuus, Laser / IPL, Chemische peeling, Chirurgie, PRP, Body contouring
Kliniek opgericht
2012
Adres
Kuileneindestraat 4, Meerssen
Clinic63 Meerssen
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Babak Mahdavian Delavary
Drs. Babak Mahdavian Delavary
Functie
Arts lid van NVCG
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
Stephanie Maziers
Drs. Stephanie Maziers
Functie
Basisarts
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
Sameer Rana
Dr. Sameer Rana
Functie
Basisarts
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken

Clinic63 Meerssen Reviews

4.8
56 reviews
Super tevreden van elke behandeling door Dr. Babak.
K. M.
12 juni 2024 16:04
Super geholpen. Resultaat mag er zijn! Zeer vriendelijke man mr Babak. Zal in de toekomst zeker nog terug komen
jessica driesen
4 juni 2024 07:07
Vorige week een ooglidcorrectie ondergaan. Het ging zo snel dat ik al klaar was op het tijdstip van de oorspronkelijke afspraak. De ingreep zelf viel me echt tegen. De verdoving op zich deed echt zeer, en daarna het drukken op de oogbol was echt onprettig. De ingreep verder was natuurlijk zo voorbij. Tip: lenzen niet inhouden ook al zeggen ze dat dat prima k... Toon meer »
Vorige week een ooglidcorrectie ondergaan. Het ging zo snel dat ik al klaar was op het tijdstip van de oorspronkelijke afspraak. De ingreep zelf viel me echt tegen. De verdoving op zich deed echt zeer, en daarna het drukken op de oogbol was echt onprettig. De ingreep verder was natuurlijk zo voorbij. Tip: lenzen niet inhouden ook al zeggen ze dat dat prima kan!! De twee dagen erna waren vervelend. Veel liggen, veel koelen, geen pijn, maar wel dikke ogen natuurlijk. Op dag 4 kreeg ik mn lenzen voor het eerst weer in. Hechtingen er vandaag uit, was ook zo gebeurd en bijna pijnloos. Eerste resultaat is netjes, nu verder herstellen… we gaan het zien de komende tijd!
Update: tip voor de organisatie: maak het gebied even schoon en geef een spiegel, dan zou m’n review een stuk beter zijn geweest! Eenmaal thuis ben ik namelijk echt heel blij met wat ik in de spiegel zie! En vooral de zwaarte van het ogen open houden is weg. De review bij vertrek uit de kliniek meteen laten doen was dus iets te snel 😉 Toon minder »
Monique Janssen
2 april 2024 09:09
Super aardige, behulpzame en kundige mensen. Je word ook heel erg op je gemak gesteld. Kortom: TOP!!
Ton Evers Zuidweg
9 oktober 2023 12:12
Supergoed ervaren
Heel blij met het resultaat
Dankjewel chirurg Babak,
Anoeskja Voets
25 september 2023 08:08
Kom hier vaak, fijne arts & locatie. Goede resultaten en eerlijk en oprecht advies!
Katrien Coenders
5 september 2023 07:07
De PRP haarbehandeling bij Clinic63 heeft mijn verwachtingen overtroffen. Het team was vriendelijk, professioneel en gaf me duidelijke informatie over de behandeling. Het was eenvoudig en pijnloos. PRP stimuleert de haargroei. Na een paar sessies begon ik al resultaten te zien. Mijn haar werd dikker en voller en de dunner wordende plekken begonnen op te vull... Toon meer »
De PRP haarbehandeling bij Clinic63 heeft mijn verwachtingen overtroffen. Het team was vriendelijk, professioneel en gaf me duidelijke informatie over de behandeling. Het was eenvoudig en pijnloos. PRP stimuleert de haargroei. Na een paar sessies begon ik al resultaten te zien. Mijn haar werd dikker en voller en de dunner wordende plekken begonnen op te vullen. Ik voel me zoveel zelfverzekerder en gelukkiger met mijn haar nu. De nazorg was uitstekend, met regelmatige controleafspraken om ervoor te zorgen dat het proces goed verliep. Ik kan de PRP haarbehandeling bij Clinic63 alleen maar aanbevelen aan iedereen die worstelt met haarverlies.

Ik ben zo erg blij, het hele team was ook erg aardig en hebben mij goed geholpen zeker 5 sterren voor clinic63! Toon minder »
Twan Willigendael
24 augustus 2023 10:10
Ik loop al jaren bij Babek Mahdewian voor een Botox behandeling.
Hij is professioneel en heel goed in zijn vak.
Afsaneh amrollahi
17 juli 2023 13:01
Een van de allereerste klanten van Dr Babak; nooit meer ergens ander gegaan dankzij de uiterst vriendelijke, betrouwbare, geruststellende en vriendelijke bejegening en behandeling. Er is geen betere!
Marieke Vorstermans
3 juli 2023 14:02
Babak is een hele lieve en eerlijke dokter. Helpt mij altijd goed en geweldig resultaat!
mozhgan Kafshchi
3 juli 2023 14:02
Professioneel, kundig, neemt de tijd en Babak geeft ook aan als het nog niet nodig is. Heel blij mee, al jaren.
Anke Huyskens
3 juli 2023 10:10
Top Clinic! Warm onthaal en goed bereikbaar. Super tevreden over de behandeling en het resultaat. Ik kom hier al even en blijf dit zeker doen!
Sara Goossens
19 juni 2023 07:07
Eerst bleek na een lange onprofessionele intake procedure in Meerssen, dat de behandeling alleen in Best kon plaatsvinden! De benodigde laser voor al deze behandelingen hadden ze daar helemaal niet staan.. Dit proces koste tevens al veel van mijn tijd omdat er ziekmeldingen waren en continue mijn afspraak verzet werd voor diverse redenen. Vervolgens na de e... Toon meer »
Eerst bleek na een lange onprofessionele intake procedure in Meerssen, dat de behandeling alleen in Best kon plaatsvinden! De benodigde laser voor al deze behandelingen hadden ze daar helemaal niet staan..

Dit proces koste tevens al veel van mijn tijd omdat er ziekmeldingen waren en continue mijn afspraak verzet werd voor diverse redenen.
Vervolgens na de eerste behandeling in Best werd het wederom lastig om een tweede te plannen vanwege het vertrek van de specialiste. Er was me verzekerd dat een arts het makkelijk kon overnemen, maar daar bleek in de praktijk weinig plek te zijn.
En laatst zat ik al op weg in de trein toen, anderhalf uur voor mijn afspraak, wederom vanwege ziekte werd afgebeld.

Na een klacht in te dienen en 2 weken stilte tot ik dreigde stappen te ondernemen, kreeg ik mijn geld terug. Maar niet voordat er nog even op en neer gemaild werd met me, dat mijn klachten eigenlijk niet gegrond waren want 'iedereen kon WEL EENS ziek worden'... Toon minder »
Jerome Verbeek
18 april 2023 19:07
Dokter Babak is heel kundig en stelt je gerust voor en tijdens de behandeling.
Dit geldt ook voor de assistenten.
Alles is prima verlopen met een geweldig resultaat.
Zeker aan te bevelen
Anja van Maasdijk
3 april 2023 17:05
Zeer tevreden over mijn behandeling en goed verzorgd door dokter Babak
WOLTER XHOFLEER
27 maart 2023 18:06
Kundige arts neemt de tijd en zorgt voor een goed resultaat
Carlos Hohmuth
27 maart 2023 18:06
Fantastisch geholpen door dkt Babak...Met mijn lipofilling( eigen vet in mijn wangen) zie ik er jonger en stralender uit...ik ben er erg blij mee! Mvg rina
Rina Brouwer
26 maart 2023 17:05
Een kleine gezelige intieme kliniek. Alle artsen zijn zeer kundig...vriendelijk en eerlijk in hun advies! Dkt Babak is ook een topper! Altijd blijft hij zich ontwikkelen...hij is zo gedreven in zijn werk en zo goed...altijd zichzelf...eerlijk...vriendelijk en zo goed in zijn werk! Ik ben trots op hem en iedereen...
Natasja De Koning
26 maart 2023 08:08
Ik ben een aantal jaren geleden terecht gekomen bij Babak, na lezen van zijn recensies. Ik ben absoluut niet van de recensies, maar wil dit toch even vermelden. Een geweldige kliniek, wat al mijn wensen doet uitkomen, van filler tot tca behandeling. Deze tca behandeling werd me door Babak aanbevolen, en heb dat dan ook gedaan. Mijn huid is strakker, mijn por... Toon meer »
Ik ben een aantal jaren geleden terecht gekomen bij Babak, na lezen van zijn recensies.
Ik ben absoluut niet van de recensies, maar wil dit toch even vermelden.
Een geweldige kliniek, wat al mijn wensen doet uitkomen, van filler tot tca behandeling.
Deze tca behandeling werd me door Babak aanbevolen, en heb dat dan ook gedaan.
Mijn huid is strakker, mijn poriën minder en mijn pigment vlekken weg.
Ik ben dan ook blij met Babak, wat ook nog eens een praktijk in mijn dorp heeft.
En belangrijkste is : Hij is eerlijk, oprecht en kundig !
Aarzel niet als je iets wil doen, want bij hem ben je aan het goede adres !
Grts Veronique Toon minder »
Veronique Dragon
25 maart 2023 14:02
Super fijne clinic zeer tevreden ❤️
Axzana In de braekt
8 maart 2023 13:01
Ik ben bij Stephanie geweest. Ze doet haar werk goed en beantwoord je vragen super. Voor en na de ingreep tevreden! Je kunt altijd contact met ze opnemen voor eventuele vragen. Ik zou zeker terugkomen.
Zinnoş Ak
13 juli 2022 14:02
Op consult geweest omdat ik een bepaalde ingreep wilde laten uitvoeren. De arts zei dat hij het geen goed idee vond en wilde de ingreep niet uitvoeren. Persoonlijk vind ik dat je die keuze aan de klant moet laten. Verder voelde ik me tamelijk bekritiseerd daar de arts alleen maar negatieve dingen te zeggen had over mijn uiterlijk/al eerder gedane ingrepen. O... Toon meer »
Op consult geweest omdat ik een bepaalde ingreep wilde laten uitvoeren. De arts zei dat hij het geen goed idee vond en wilde de ingreep niet uitvoeren. Persoonlijk vind ik dat je die keuze aan de klant moet laten. Verder voelde ik me tamelijk bekritiseerd daar de arts alleen maar negatieve dingen te zeggen had over mijn uiterlijk/al eerder gedane ingrepen. Ook vroeg hij zo'n beetje letterlijk of ik niks beters te doen had met mijn tijd dan cosmetische ingrepen ondergaan. Hij bedoelde het vast niet onaardig maar ik ging er niet met een fijn gevoel weg. Zou er daarom ook niet terugkomen. Toon minder »
Sarah Birnbaum
7 juli 2020 17:05
erg tevreden over de kliniek en de behandelingen van Tessa van der Zanden
👌👍
Tamara y
9 september 2019 10:10
Superfijne ontvangst door de assistente…en de begeleiding tijdens de behandeling door Drs. Kevin. Ben echt heel blij en tevreden over het directe resultaat. Echt toppers in hun vak…
Annemiek Schubert
23 augustus 2019 15:03
Geweldige eerste ervaring. Al mijn vragen werden beantwoord. Ik kreeg een heel eerlijk advies over de procedure die ik moest volgen. Er was geen druk om iets te veel te krijgen.
ALixandra Lewis
21 augustus 2019 08:08
Super geholpen, gastvrij door de assistentie ontvangen, bekwame artsen, correcte informatie, prijs kwaliteit helemaal top!
Caroline Houben
16 augustus 2019 13:01
Goede kliniek. Ik kom al jaren bij Clinic63 en dokter Babak. Een heel ervaren en eerlijke arts.
harriete de goey
2 augustus 2019 10:10
Schrijf een review

Veelgestelde vragen

Wat kost één zone Botox bij Clinic63 Meerssen?

Één zone Botox bij Clinic63 Meerssen kost € 125,00.

Wat kost een filler behandeling bij Clinic63 Meerssen?

1 ML filler kost bij Clinic63 Meerssen v.a. € 350,00. Tijdens een vrijblijvend consult kun je bespreken wat jouw behandeling gaat kosten.

Wat voor reviews heeft Clinic63 Meerssen?

Op basis van 27 Google reviews heeft Clinic63 Meerssen 4.8 van de 5 sterren.

Waar is Clinic63 Meerssen gevestigd?

Op Kuileneindestraat 4 is Clinic63 Meerssen gevestigd in Meerssen.