Face Institute Bussum

Face Institute Bussum

Face Institute Bussum uit Bussum is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Afspraak maken

Reviews

4.5
2 reviews
Geweldige service en deskundigheid. Kreeg zowel chirurgisch als niet-chirurgisch consult en behandelingen voor zowel uiterlijk als medische noodzaak.
Patrik Rikama
18 april 2022 20:08
Ik kwam bij dokter Faris terecht met een probleem waarvan andere specialisten waar ik al geweest was me zonder diagnose of oplossing weer wegstuurden of doorverwezen naar een andere arts. Dokter Faris komt over als een geduldige, eerlijke en zeer deskundige arts die tijdens het consult ruim de tijd neemt om te onderzoeken wat er aan de hand is. Hoewel ik nog... Toon meer »
Ik kwam bij dokter Faris terecht met een probleem waarvan andere specialisten waar ik al geweest was me zonder diagnose of oplossing weer wegstuurden of doorverwezen naar een andere arts. Dokter Faris komt over als een geduldige, eerlijke en zeer deskundige arts die tijdens het consult ruim de tijd neemt om te onderzoeken wat er aan de hand is. Hoewel ik nog geen directe oplossing voor mijn probleem heb (mocht het al daadwerkelijk opgelost kunnen worden), heb ik dankzij dokter Faris eindelijk meer duidelijkheid over wat er allemaal aan de hand kan zijn en weet ik ook welke stappen ik nog kan ondernemen ter diagnose en eventuele behandeling van mijn probleem. Als je met een complex(er) (neus)probleem rondloopt waar andere kno-artsen geen raad mee weten dan zou ik een consult met dokter Faris zeker aanraden. Toon minder »
Sanne Aben
21 augustus 2021 08:08
Schrijf een review
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Skinboosters, Botox (botulinetoxine), Fillers, Chirurgie
Kliniek opgericht
2019
Adres
Parklaan 2, Bussum
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten