Face Institute Bussum - Bekijk prijzen en maak een afspraak
Face Institute Bussum

Face Institute Bussum

Wij bieden deskundige zorg via ons medisch team dat bij elkaar meer dan 50 jaar ervaring heeft in gezichtsbehandelingen.

Onze focus ligt op esthetische niet-chirurgische behandelingen, esthetische aangezichts chirurgie, neuscorrecties en esthetische reconstructie van het gezicht. Onze holistische medische benadering en geavanceerde vaardigheden stellen ons in staat om gezichtsbehandelingen van wereldklasse te leveren.

Face Institute Bussum uit Bussum is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, waaronder botulinetoxine (Botox) en fillers.

Wij bieden deskundige zorg via ons medisch team dat bij elkaar meer dan 50 jaar ervaring heeft in gezichtsbehandelingen. Meer lezen »

THE ART OF AESTHETICS

Kenmerken
Gespecialiseerd in
Skinboosters, Botox, Fillers, Chirurgie
Kliniek opgericht
2019
Adres
Parklaan 2, Bussum
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Susan Schmidt
Drs. Susan Schmidt
Functie
Cosmetisch Arts KNMG
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Callum Faris
Dr. Callum Faris
Functie
KNO-Arts
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken

Face Institute Bussum Reviews

4.8
23 reviews
Operatie aan neus verricht met ribkraakbeen na eerdere complicaties ontstaan door uitgevoerde operatie in ZH. Dr. Faris is vriendelijk & toegankelijk. Direct in communicatie v.w.b. mogelijk- en onmogelijkheden. Erg to the point. Technisch heeft dr. Faris fantastisch werk geleverd, er is niets meer te zien van de assymetrie van de neus en de pinched tip. Dr.... Toon meer »
Operatie aan neus verricht met ribkraakbeen na eerdere complicaties ontstaan door uitgevoerde operatie in ZH. Dr. Faris is vriendelijk & toegankelijk. Direct in communicatie v.w.b. mogelijk- en onmogelijkheden. Erg to the point. Technisch heeft dr. Faris fantastisch werk geleverd, er is niets meer te zien van de assymetrie van de neus en de pinched tip. Dr. Faris is enorm gedreven en uitzonderlijk goed in zijn vakgebied. Thank you Dr. Faris🙏🏻, highly recommended. Toon minder »
Marie-Elise
8 maart 2024 12:12
Top ervaring bij dr Faris en super blij met resultaat van mijn neus.
Behrooz Tanori
8 december 2023 20:08
Inmiddels 3 jaar klant en ik kan deze kliniek zeker aanbevelen.
Er wordt zeer kundig gekeken en geadviseerd. Ik behoud mijn jeugdige en gezonde uitstraling en allerbelangrijkste ik blijf op mijzelf lijken.
Mariem El Hajjami
18 november 2023 12:12
Ik consulteerde FI omdat ik vooral links ademhalingsproblemen had na eerdere neusoperaties. Dr. Faris stelde een ingreep voor met ribtransplantaat omdat eerder al oorkraakbeen werd gebruikt. De bedoeling was de neusbrug te verhogen en grafts te plaatsen om beter te kunnen ademen. Ook gaf ik aan dat het linker gedeelte van mijn neus lager kwam dan de rechterk... Toon meer »
Ik consulteerde FI omdat ik vooral links ademhalingsproblemen had na eerdere neusoperaties. Dr. Faris stelde een ingreep voor met ribtransplantaat omdat eerder al oorkraakbeen werd gebruikt. De bedoeling was de neusbrug te verhogen en grafts te plaatsen om beter te kunnen ademen. Ook gaf ik aan dat het linker gedeelte van mijn neus lager kwam dan de rechterkant doordat eerder teveel bot werd verwijderd links van het neusbeen. Na de eerste operatie had ik nog altijd last van verstopte neus aan de linker kant, nog steeds collapse links, de neusbrug werd verhoogd, maar waar ik persoonlijk nodig achtte iets te plaatsen daar waar er eerder teveel bot werd verwijdert werd helemaal niets gedaan! Hier wilde men na meermaals mijn ontevredenheid te uiten fillers in injecteren. €100 (nauwelijks verschil) Nochtans had ik voor de eerste operatie een 3- tal gesprekken met Dr. Faris. Eerste ingreep €9000, resultaat ademhaling iets beter maar helemaal niet wat het zou moeten zijn! Door aanhoudende klachten, pijn, assymetrie, deuk zichtbaar waar eerder teveel bot werd weggehaald, werd een tweede ingreep gepland €3000, opnieuw met ribtransplantaat aangezien ik eerder al was geopereerd met oorkraakbeen en ik dit niet meer zag zitten.
Resultaat: ademhaling is wat beter, maar nog steeds naar beneden trekkende linker neusvleugel door te weinig neusbeen links, nog steeds een deuk daar waar teveel bot werd verwijderd, nog steeds wat collapse, vrij veel assymetrie in front view, opnieuw verspringende neustipkraakbeen waar ik ook mee kampte voor de 2 ingrepen door eerdere operatie. €12.000 betaald. Het laatste consult was dan ook erg teleurstellend aangezien Dr. Faris zei dat hij niets meer kon doen… Voor dat geld had ik een ander, beter en mooier resultaat verwacht van zo’n ´hoog aangeschreven’ gerenomeerd instituut! Overigens vraag ik mij af waarom ik naar Nederland moest voor deze operaties aangezien Dr. Faris ook opereert in UZA Antwerpen. Zelf ben ik van Oost vlaanderen Wieze. Conclusie: geld, geld, geld! Toen ik hierover een opmerking maakte net voor de tweede geplande ingreep kreeg ik de opmerking dat ik een andere arts kon zoeken… Besluit: Eens een arts iets verkeerd doet in een eerste operatie is dit nauwelijks nog te herstellen of goed te krijgen! Dan ben je de klos! Veel geld mee gemoeid en eigenlijk kunnen ze allemaal maar hetzelfde! Het laatste consult verliep in 2 delen met kwartier wachten ertussen. Tweede deel achter gesloten fluwelen gordijnen…ik was die minder dan 1% ontevreden klanten die ze in hun mailverkeer mee sturen wanneer je ingreep pland. Ik moet er ook niet bijvertellen hoe vaak ik van Wieze naar Nederland ben moeten rijden. Ten einde raad…. Toon minder »
Gino Heyvaert
20 augustus 2023 11:11
Dr. Faris is een zeer kundige arts die mij erg heeft geholpen!
Tonny van Zaanen
17 februari 2023 13:01
Hele goede dokters erg onder de indruk!
Brian Hendriks
17 februari 2023 13:01
Super mooi resultaat, kliniek waar ik graag terug kom! Er wordt genoeg tijd voor je genomen om al je zorgen en vragen te beantwoorden ook krijg je persoonlijk advies wat het compleet maakt! Bedankt voor de goede zorgen!
chay az
1 februari 2023 17:05
Oscar Greve
1 februari 2023 08:08
Steffan Kohnke
26 januari 2023 12:12
Ik heb neuscorrectie laten doen bij Dr.Faris. Hij heeft compleet nieuw kraakbeen in mijn neus opgebouwd. IK heb jarenlang problemen gehad met kraakbeen neus , althans wat er nog van over was. (veroorzaakt door ongeval). Moeilijk kunnen ademen , hoofdpijn en irritaties neus gebied. Ben bij verschillende ziekenhuizen geweest , waar mijn problemen ook onderken... Toon meer »
Ik heb neuscorrectie laten doen bij Dr.Faris.
Hij heeft compleet nieuw kraakbeen in mijn neus opgebouwd.
IK heb jarenlang problemen gehad met kraakbeen neus , althans
wat er nog van over was. (veroorzaakt door ongeval).
Moeilijk kunnen ademen , hoofdpijn en irritaties neus gebied.
Ben bij verschillende ziekenhuizen geweest , waar mijn problemen ook onderkend werden.
Maar geen van de artsen durfden ingreep uiteindelijk aan .
Ik kwam toevallig bij Dr.Varis terecht , en ging erheen zonder verwachtingen .
Hij zei dat hij de klus kon klaren , en dat heeft ie ook waar gemaakt .
Dr. Varis gebruikte kraakbeen van mezelf om neus opnieuw op te bouwen .
Zowel functioneel als wel esthetisch is het resultaat super .
Ik ben nog steeds onder indruk van zijn vakmanschap ,en ook van zijn hele team .
Nogmaals bedankt .

Groetjes Chris. Toon minder »
Chris de heijs
24 januari 2023 10:10
Geweldige service en deskundigheid. Kreeg zowel chirurgisch als niet-chirurgisch consult en behandelingen voor zowel uiterlijk als medische noodzaak.
Patrik Rikama
18 april 2022 20:08
Ik kwam bij dokter Faris terecht met een probleem waarvan andere specialisten waar ik al geweest was me zonder diagnose of oplossing weer wegstuurden of doorverwezen naar een andere arts. Dokter Faris komt over als een geduldige, eerlijke en zeer deskundige arts die tijdens het consult ruim de tijd neemt om te onderzoeken wat er aan de hand is. Hoewel ik nog... Toon meer »
Ik kwam bij dokter Faris terecht met een probleem waarvan andere specialisten waar ik al geweest was me zonder diagnose of oplossing weer wegstuurden of doorverwezen naar een andere arts. Dokter Faris komt over als een geduldige, eerlijke en zeer deskundige arts die tijdens het consult ruim de tijd neemt om te onderzoeken wat er aan de hand is. Hoewel ik nog geen directe oplossing voor mijn probleem heb (mocht het al daadwerkelijk opgelost kunnen worden), heb ik dankzij dokter Faris eindelijk meer duidelijkheid over wat er allemaal aan de hand kan zijn en weet ik ook welke stappen ik nog kan ondernemen ter diagnose en eventuele behandeling van mijn probleem. Als je met een complex(er) (neus)probleem rondloopt waar andere kno-artsen geen raad mee weten dan zou ik een consult met dokter Faris zeker aanraden. Toon minder »
Sanne Aben
21 augustus 2021 08:08
Schrijf een review

Veelgestelde vragen

Hoe zijn de ervaringen bij Face Institute Bussum?

Face Institute Bussum scoort 4.8 van de 5 sterren uit 12 Google reviews.

Wat is het adres van Face Institute Bussum?

In Bussum is Face Institute Bussum gevestigd op Parklaan 2.